Huawei Mate S ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το Huawei Mate S τη νέα ναυαρχίδα του Κινέζου κατασκευάστη που αναμένεται να κυκλοφορήσει τις επόμενες εβδομάδες με τιμή 649 ευρώ. Πρόκειται για την έκδοση standard με 3GB μνήμη RAM και ενσωματωμένη μνήμη 32GB (+υποδοχή micro SD). Ένσωματώνει οθόνη 5.5″ 1920×1080 pixels Super AMOLED και οκταπύρηνο επεξεργαστή HiSilicon Kirin 935.

Το Mate S διαθέτει ψηφιακό αναγνώστη δαχτυλικών αποτυπωμάτων, κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash, μπροστινή κάμερα 8 Megapixel με LED flash, ραδιόφωνο FM, μπαταρία 2700 mAh, λειτουργία Fast Charging και τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 5.1.1 Lollipop με Emotion UI 3.1.

Από κατασκευαστικής πλευράς, το σώμα του είναι εξολοκλήρου από αλουμίνιο, η οθόνη του καλύπτεται από γυαλί Gorila Glass 4 και ενσωματώνει 3 μικρόφωνα. Το πάχος του είναι 7.2 χλστ. και το βάρος του 155 γρ. Απολαύστε το χορταστικό unboxing video και δείτε το hands-on της Luxury έκδοσης με την οθόνη Force Touch.

Huawei Mate S ελληνικό unboxing video, Huawei Mate S ελληνικό unboxing video

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Chrisito

φαρκαμειο εγινε και η huawei… ευτυχως ομως που οι συσκευες της μεσα σε ενα τριμηνο προσαρμοζονται τιμολογιακα… κατοχος mate 7 παμε για 8 (kirin 350 και δεν ειμαι καλα)

vladimiros

Μαλλον εννοεις kirin 950

George x18

Αφού βγήκε το mate s τώρα το ματε 8 πότε θα βγει?Και τι τιμή θα έχει?Κάπου είχα ακούσει ότι το ματε σ είναι αδιαβροχο ισχύει?Αλλά αν το ματε 8 είναι ιδιο με 4 gb ram kirin 950 αδιαβροχο και 4000+ μπαταρία και με 500-550 κατοσταρικα θε κανει ππαταγο αλλα μαλλον θακανει 650-700 αν βγει ετσι.

steliosGR

Καλη η huawei, εχει βελτιωθει απιστευτα, αλλά οι τιμουλες της πηραν την ανηφορα πολυ αποτομα. Ειπαμε, οχι κι ετσι. Αν ειναι να δωσω τοσα υπαρχουν κι αλλες επιλογες πολυ καλυτερες.. Αν ειχε μεχρι 400- 450 ισως να ηταν καλη φαση.

Nick

Ποιος τρελος θα αγορασει huwai κινεζοτηλεφωνα με τετοια φραγκα ηθελα να ξερα…ζηλεψαν την apple ολοι…αντι η apple να κατεβασει τις τιμες…οσο πανε οι εταιρειες πανε πιο πολύ για GTP αυτό καταλαβα…

Nio

Δίκιο έχετε. 460 εχει τωρα το G4. Το καλυτερο camera phone με απιστευτη οθοναρα. Ο καλυτερος συνδυασμος και το καλυτερο all around phone για μια ακομα φορα.
Συμφωνα με την αντικειμενικη λογικη αγορας αν καποιος κατασκευαστης δεν μου προσφερει καλυτερο συνολο στα ιδια η και λιγοτερα χρηματα τοτε γιατι να το αγορασω?
Αυτο στην τιμη του G4 θα ηταν ευκαιρεια λογω ποιοτικοτερης κατασκευης.

Παναγιωτης

Ξυπνήσανε και τα Κινεζάκια….ρε δε παμε καλα….g4 και ξερο ψωμι….

Kassandros

Ακριβό είναι, βέβαια κορυφαίο σε ποιότητα κατασκευής. Κάτοχος του Note 4 περιμένω το mate 8 με ανυπομονησία , αλλά δεν το βλέπω κάτω από 800.

JohnWave

Πραγματικά το ομορφότερο smartphone της αγοράς. Η Huawei με τα P6,P7,P8,Mate 7 και Μate S έχει γίνει για μένα η εταιρία η Νο1 εταιρία τα τελευταία 3 χρόνια στον τομέα “εμφάνιση”. To όνειρό μου βέβαια ακόμα δεν έχει γίνει πραγματικότητα ακόμα. Ένα Μate S στις 4.7-5.0 ίντσες. Δεν πειράζει. Συνεχίζω να ελπίζω.

oly

Είμαι ανάμεσα στο g4 και στο mate 7 με την έννοια πως μόνο αυτά μου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον και βρίσκονται και σε πολύ καλή τιμή όμως δεν ξέρω..αξίζουν;; Ή υπάρχει κάποιο καλύτερο;

Vassilis Papathanasiou

Επιτέλους unboxing!!! Μπόμπα το κινητό!

Mike

Είναι μια συσκευή που την περίμενα αρκετο καιρο. Δεν με έχει απογοητευση καθόλου η προωτη επαφη αλλά τα 650 είναι πάρα πολλά. Το G2 μάλλον θα συνεχίσει να είναι το κινητό μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.