Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;

Η αντίστροφη μέτρηση για τη επίσημη ανακοίνωση της νέας ναυαρχίδας της Google ξεκίνησε και σε περίπου 24 ώρες θα γνωρίζουμε τα πάντα. Χάρη στα leaks έχουμε δει πολλές φωτογραφίες και πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά, ένα κομμάτι με το οποίο φαίνεται ότι αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά φέτος η Google, είναι η κάμερα του Huawei Nexus 6P.

Οι πληροφορίες λένε ότι το επερχόμενο Huawei Nexus 6P θα φορά κάμερα 12.3 Megapixel με διάφραγμα φακού f/2.0 και μέγεθος 1.55 μM pixels. Μπορεί τα 12.3 Megapixel να φαίνονται λίγο γα ναυαρχίδα, ο αισθητήρας 1.55 μM pixels είναι σχεδιασμένος να αιχμαλωτίζει περισσότερο φως και να δίνει καλό αποτέλεσμα σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η μπροστά κάμερα θα είναι 8 Megapixel (1.4 μM pixels).

Επιπλέον μαθαίνουμε ότι οι διαστάσεις του είναι 159.4×77.8×7.3 χλστ. και η χθεσινή διαρροή από τα slides της επίσημης παρουσίασης επιβεβαίωσε μεταλλική κατασκευή, οθόνη 5.7 ιντσών QHD, επεξεργαστή Snapdragon 810, USB Type-C, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων και Android Marshmallow out of the box.

Η επίσημη ανακοίνωση θα γίνει αύριο, 29 Σεπτεμβρίου μαζί με το LG Nexus 5X σε ειδικό event στο Σαν Φρανσίσκο.

Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;, Huawei Nexus 6P: Με κάμερα 12.3 Megapixel;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ilias kap

Προσωπικά nexus 5x by LG μιας κ κάτοχος του 5 κ πολύ ευχαριστημένος….
Μ αρεσει κ το 5χ αλλά λίγο την μπαταρία θα ήθελα πιο πάνω αν κ μπορεί να δουλευει καλά κ έτσι…..θα δείξει βέβαια γιατί το 5 έχει θεματακι με την μπαταρία….
Όπως κ να έχει για μένα τα nexus τρέχουν με διάφορα καλύτερα από τα αλλά android smart αλλά υστερούν σε αλλά όπως cam….
Πρέπει να είσαι κάτοχος nexus για εμένα για να καταλάβεις διάφορα μιας κ έχω περάσει κ από sam,htc…αναμένουμε λοιπόν τι θα μας δείξει….

Manos

θα μπορέσουμε να δούμε το event live? αν ναι, τι ώρα και που? 🙂

9gag

αυτο με την cam ποτε δεν το καταλαβα…δλδ τωρα στο Nexus 5X δεν μπορει η LG να βαλει την καμερα που εχει το LG G4? (αντε του G3 αν δεν θελει να χασει σε πωλησεις)

ειναι δυνατον να βγει η Google και να πει…”παιδια βγαλτε ενα κινητο αλλα η καμερα του να ειναι χαλια”

τι να πω…θα φανει αυριο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το σε νέα, υψηλότερης ποιότητας renders

Aπό ότι φαίνεται, κάθε μέρα θα έχουμε και ένα leak για το Google Pixel 8a μέχρι την αναμενόμενη επίσημη αποκάλυψη στις 14 Μαΐου.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel Fold 2: Η Google θα το μετονομάσει σε Pixel 9 Pro Fold

Η Google, μετά το περυσινό Pixel Fold, περιμένουμε να φέρει το Pixel Fold 2, αλλά ένα νέο δημοσίευμα υποστηρίζει ότι δεν θα ονομάζεται έτσι.

Smartphones featured Google Pixel

Google Pixel 8a: Δείτε το και στα τέσσερα χρώματα που θα κυκλοφορήσει

Για το επερχόμενο Pixel 8a της Google ακούμε και κάτι καινούργιο κάθε μέρα, με τα leaks να το αποκαλύπτουν πλήρως πριν την κυκλοφορία.

Software Google

Google One: Τέλος η υπηρεσία VPN αργότερα φέτος

Η Google κυκλοφόρησε τη δική της υπηρεσία VPN τον Οκτώβριο του 2020, αρχικά συνδυάζοντάς την με premium προγράμματα Google One 2 TB+.