Huawei Nexus: Τα πρώτα renders

Τα leaks θεωρούν σχεδόν βέβαιο ότι φέτος θα δούμε δυο Nexus smartphones, το ένα θα είναι και πάλι κατασκευασμένο από την LG στις 5.2 ίντσες και το άλλο,που θα είναι μεγαλύτερο, το έχει αναθέσει η Google στην Huawei. @OnLeaks και uSwitch διέρρευσαν τα πρώτα renders του Huawei Nexus.

Τα renders λέγεται ότι στάλθηκαν σε κατασκευαστές αξεσουάρ, οπότε η τελική έκδοση αναμένεται να μοιάζει αρκετά με αυτό που βλέπουμε στα renders. Στην πίσω πλευρά βλέπουμε αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων, dual speakers στην μπροστινή πλευρά, θύρα USB Type C και μεταλλική κατασκευή.

Το Huawei Nexus έχει ακουστεί μέχρι τώρα ότι θα φορά οθόνη 5.7 ιντσών QHD, κάτι που δείχνουν και τα renders (διαστάσεις 159.4×78.3×6.6/8.5 χλστ.), αλλά λέγεται ότι Google και Huawei δοκιμάζουν και τις 5.5 ίντσες.

Δείτε το video:

Huawei Nexus: Τα πρώτα renders, Huawei Nexus: Τα πρώτα renders

Huawei Nexus: Τα πρώτα renders, Huawei Nexus: Τα πρώτα renders

Huawei Nexus: Τα πρώτα renders, Huawei Nexus: Τα πρώτα renders

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnPerl98

Αν το Huawei galaxy nexus iphone 6 ειναι οντως ετσι και αν ειναι σε μια λογικη τιμη της ταξεως των 450€ νομιζω θα ειναι ο ιδανικος αντικαταστατης του galaxy s4 μου, που αποδειχτηκε σκυλι! Αντε να δουμε

Υ.Γ. Απιθανο design *-*

Παναγιωτης

JohnPerl98@
Πραγματικα το s4 ειναι σκυλι!Το ειχα 14 μηνες και δεν ενιωθε μια αλλα επωληθει και τωρα εχω ενα g3 που ειμαι ευχαριστημενος.
Εγω πιστευω οτι το huawei nexus ισως ειναι η κατηγορια silver που μας ειχε ανακοινωσει η google κανα 2 χρονακια πριν,με την premium κατασκευη και specs.Αρα πιστευω οτι θα ανακοινωθει σε υψηλοτερη τιμη,κοντα στα 600 ευρω θα λεγα εγω.Μακαρι να κανω λαθος.

Tasos

Λιγο moto x από μπροστά λίγο αποτυχημένο iphone 6 από πίσω. Και από πίσω τα άσπρα πάνω και κάτω πολλά χάλια .

Moto x style πολύ καλυτερο.

gt-i9506

Πολύ ωραίο νομίζω θα είναι το επόμενο μου κινητό μετά από μια ομαλή συμβίωση 14 μηνών με το s4 Gt-i9506 (snapdragon800) Ελπίζω να βγει και αυτό σκυλί όπως το S4+ που του έχω αλλάξει 5-6 ρομ το δουλεύω overcook στα 2.61Ghz και Gpu στα 480 και εκεί αυτό πιστό και υπακουο…

gt-i9506

Overclock*

Thodoris

Είναι λίγο απογοήτευση που δεν κατάφεραν να βρουν κάποιο σχέδιο διαφορετικό του iPhone. Τουλάχιστον που να μην είναι εμπνευσμένο από αυτό.

hatzipanos

Εμένα σαν σχέδιο μου αρέσει. δεν με πειράζει αν μοιάζει λίγο με iphone. Για μένα το πρόβλημα είναι άλλο. Εάν επιβεβαιωθούν οι διαστάσεις που λένε είναι στο ύψος του Nexus 6. Δεν ξέρω αν θα με βολέψει τόσο πολύ μεγάλο. Πάντως θα είναι καινοτόμο. Θα υπάρχουν specs και sw που θα είναι μπροστά (να δούμε θα βάλουν το sd820 που λένε;;;).

JohnPerl98

@Παναγιωτης
Πολυ φοβαμαι πως εχεις δικιο, αν και η ελπιδα πεθαινει τελευταια. Τα υλικα φθηναινουν, το λειτουργικο ειναι pure android και εκει στην Google ακουν τους καταναλωτες (υποψηφιους και νυν πελατες τους). Μπορει το N6 να το παρα-ακριβιναν και να εχασε την εν μερει την εννοια του “προορισμενου για developers” αλλα δε νομιζω πως εχουν τα μυαλα πανω απο τα κεφαλια! Βλεπουμε.. Στο κατω κατω εχουμε και τα skroutzομαγαζα :Ρ

Γιωργος

Όλα ωραία και όλα καλά αλλά …. το κινητό για 2015 είναι ένα Redmi Note 2 στα 125$ , αφάνισε τον ανταγωνισμό .

alexis touba

Iphone5 galaxys5 lg g3 32gb Huawei mate7 και τωρα παιζω με Huawei honor6 plus.Και αναμενω αν βγει honor7 plus η mate8 που πηστευω αν οχι το καλυτερο θα ειναι στις πρωτες 4θεσεις καλυτερου κηνητου παγκοσμιος.Ο kirin πολυ καλος σε ολα τα θεματα υπερθερμανση διαχειρηση μπαταριας γρηγοραδα κτλπ.Αν στο mate8 βαλουν QHD και καλυτερεψουν τη καμερα απτο mate7 και εχει την ιδια διαρκεια μπαταριας μετο mate7 δεν θα πεζεται

Help

Παιδια χρειαζομαι λιγη βοηθεια. Σημερα το μεσημερι μου χαλασε το nexus 5 και θελω να μου προτεινετε ποιο κινητο να αγορασω. Τιμη 200-400.

Παναγιωτης

@JohnPerl98.
Μακαρι να εχω αδικο και να μπορεσεις να το αποκτησεις φιλε μου.Διοτι πολλα θα ερθουν φετος απο την google και μου ειναι λιγο περιεργο.Οσο αφορα εμενα μου κλεινει το ματι το g4.Θελω να εχω και micro sd και removable battery.Αλλα για μενα το key feature ειναι η καμερα.Κουλο ε?Γατι με την καμερα του g3 με camera mod(XCam)απλα τα βαζει με ολα σε αυτον το τομεα.

Λεωνίδας

Σταματήστε να λέτε πια ότι όλα μοιάζουν με το iphone.Τι να κάνουμε, δεν μπορεί να βγει τηλ. σε σχήμα κατσαρόλας για να λέτε ότι επιτέλους έχουν διαφορετικό σχεδιασμό! Mια χαρά είναι…όλα τα τηλ. πλέον δανείζονται χαρακτηριστικά το ένα απ’τ ‘αλλο. Τηλ. υπάρχουν πια για όλα τα γούστα και τα βαλάντια…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.