Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Σύντομα θα δούμε από την Google να ανανεώνει τη σειρά Nexus με δυο smartphones τα οποία θα είναι κατασκευασμένα από LG και Huawei. Το ένα θα είναι κανονικό μέγεθος και το άλλο θα είναι ένα phablet από την Huawei. Λέγεται ότι θα έχει οθόνη 5.7 ιντσών, επεξεργαστή Snapdragon 810 και μπαταρία 3500mAh.

Σήμερα διέρρευσαν live φωτογραφίες από το Huawei Nexus το οποίο έχει το logo του Nexus και της Huawei. Βλέπουμε δυο μπροστινά ηχεία, αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στην πίσω πλευρά. Επιπλέον περιμένουμε να δούμε θύρα USB Type C και φαίνεται ότι έχει μεταλλική κατασκευή.

Να θυμηθούμε ότι οι διαστάσεις του Huawei Nexus έχουν διαρρεύσει στα 159.4×78.3×6.6/8.5 χλστ. Η μεταβλητότητα στο πάχος μάλλον οφείλεται στο γεγονός ότι το module για την κάμερα, προεξέχει περισσότερο ενώ το υπόλοιπο κινητό περιμένουμε να είναι πολύ λεπτό.

Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες, Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες, Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες, Huawei Nexus: Ποζάρει σε live φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hatzipanos

Έχοντας φτάξει τόσο όμορφα κινητά όπως το mate και το p8, περιμένω κάτι τουλάχιστον πολύ ομορφο (αν όχι εντυπωσιακό) από την Huawei. Η πρώτη μου άποψη δεν είναι και η καλύτερη από την φώτο. Ας ευχηθούμε ότι θα είναι πολύ καλύτερο στην πραγματικότητα.

ΥΓ για μια συσκευή που θα κοστίζει περίπου 600-650 ευρώ περιμένεις και καλό σχεδιασμό και δυνατά specs.

Jorge

Εμένα μου φαίνεται πολύ όμορφο αν εξαιρέσεις το τεράστιο Nexus στην πλάτη. Κατά τα άλλα το design μου αρέσει! 🙂 Το ίδιο ισχύει και για Nexus 5 & 6.

lefteris t.

εμενα πανασχημο μου φαινεται παντως το nexus 6(original) ηταν το κλτρο μεχρι τωρα!

mitsaras

Τι είναι αυτό ρε παιδιά; έλεος……

john

Μας έχει συνηθίσει σε ομορφότερα κινητά η Huawei…μάλλον η google έβαλε το χεράκι της…φαίνεται πολύ άσχημο….

Ιωάννης jb

Είναι κάτι το διαφορετικό!!!
Θα δούμε

Giorgos

Επιτέλους ένα φρέσκο design σε συσκευή Nexus. Αντιθέτως με τους περισσότερους μ’αρέσει αρκετά.Και αν κατάλαβα σωστά όλοι παραπονιούνται για το μικρό “καρούμπαλο” στο πάνω μέρος το οποίο όμως δίνει χαρακτήρα στην συσκευή και την κάνει να ξεχωρίζει από όλες τις άλλες. Αν δεν το είχε θα έβγαινε ο κλασσικός ελληνάρας και θα έλεγε ότι αντιγράφει τα κινητά της Apple, Samsung κτλ. Αυτό που δεν μπορείτε να καταλάβετε είναι ότι οι συσκευές (εξαιτίας μερικών απο εσάς που πέσατε θύματα του μάρκετινγκ της Apple και ζητάτε λεπτές συσκευές, αν και μετά κλαίγεστε που λυγίζουν) έχουν γίνει τόσο λεπτές που απλά μερικά εξαρτήματα δεν γίνεται να γίνουν πιο μικρά για να χωράνε όλα σε τόσο λεπτό σασί. Ένα από αυτά είναι τα ηχεία και η κάμερα. Έτσι δεν γίνεται να μην έχει το “καρούμπαλο” πάνω πάνω και να είναι και όλο λεπτό είναι 6.85mm. Αν το έβγαζε λίγο πιο χοντρό χωρίς αυτό όμως, θα κράζατε γιατί είναι τούβλο και χοντρό. Γκρινιάρηδες. Ααα και κάτι τελευταίο. Το “καρούμπαλο” πάνω πάνω βολεύει απίστευτα όταν το κρατάς, διότι αγκαλιάζει την καμπύλη που κάνει το δάχτυλο (δείκτης) και έχει καλύτερο “γράπωμα” της συσκευής. Άσε που το αλουμίνιο γλιστράει στο χέρι, οπότε έχεις ένα σημείο επιπλέον να το… Συνέχεια »

Sp

Εγω το βρησκω πολυ ωραιο

Σταθης

Μια χαρά φαίνεται το σχέδιο του… Αλλά το πιο όμορφο nexus κατ εμέ παραμένει το nexus4!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.