Huawei P8 και P8 Lite: Διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

Τα Huawei P8 και Huawei P8 Lite αναμένεται να ανακοινωθούν σε press event που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 15 Απριλίου στο Λονδίνο. Σήμερα διέρρευσαν press renders μαζί με τεχνικά χαρακτηριστικά για τα δυο smartphones.

Οι πληροφορίες λένε ότι το Huawei P8 θα έχει οθόνη 5.2 ιντσών 1080p, επεξεργαστή Kirin 930, μνήμη RAM 3GB, ενσωματωμένη μνήμη 32GB που μπορεί να επεκταθεί, κάμερα 13 Megapixel, δεύτερη κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2520 mAh. Έχει υποστήριξη για 4G dual SIM dual standby.

Από την άλλη, το Huawei P8 Lite αναμένεται να έχει κατώτερα χαρακτηριστικά, οθόνη 5 ιντσών 720p, επεξεργαστή Kirin 620 1.2 GHz, μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 8 Megapixel, δεύτερη κάμερα 5 Megapixel. Οι διαστάσεις του είναι 143×70.6×7.7 χλστ., ζυγίζει 132 γραμμάρια και έχει μπαταρία 2200 mAh.

Το Huawei P8 θα έχει πάχος μόλις 6.4 χιλιοστά και θα είναι κατασκευασμένο από μέταλλο και γυαλί. Η τιμή του αναμένεται γύρω στα 480 δολάρια, ενώ έχουν ακουστεί φήμες για μια πιο premium έκδοση, την Platinum Edition που θα φτάσει στα 800 δολάρια. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει επικάλυψη από ζαφείρι στην οθόνη αλλά και στην πίσω πλευρά.

Huawei P8
huawei p8 press render, Huawei P8 και P8 Lite: Διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

Huawei P8 Lite
huawei p8 press render, Huawei P8 και P8 Lite: Διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά

huawei p8 press render, Huawei P8 και P8 Lite: Διέρρευσαν press renders και χαρακτηριστικά


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mech.al.

ena P8 se Nexus parakalw… 🙂

JohnWave

Πανέμορφο ( ένα ακόμα πιο όμορφο Ζ3 ουσιαστικά μιας και μοιάζει πολύ ). Απομένει να δούμε τι ψάρια πιάνει στη λειτουργία του ( rom και κάρτα γραφικών βασικά ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.