Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

H EISA (European Imaging and Sound Association) ανακοίνωσε τους νικητές των ετήσιων βραβείων της για τα καλύτερα προϊόντα. Στην κατηγορία Mobile συσκευών που μας ενδιαφέρει, το Huawei P8 ήταν αυτό που κέρδισε το βραβείο ως το καλύτερο consumer smartphone χάρη στο design, τα χαρακτηριστικά και την τιμή.

Το Samsung Galaxy S6 edge πήρε τον τίτλο του European advanced smartphone, ενώ το Sony Xperia Z3+ ψηφίστηκε ως το European multimedia smartphone. Στην κατηγορία των tablet η οποία είναι μόνο μια, πρώτο αναδείχθηκε το Lenovo Yoga Tablet 2 Pro.

Επιπλέον, η LG πήρε δυο σημαντικές διακρίσεις καθώς το LG G4 βραβεύτηκε για την καλύτερη κάμερα σε smartphone, ενώ το LG Watch Urbane ανακηρύχθηκε το καλύτερο wearable.

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards], Huawei P8: Το καλύτερο consumer smartphone [EISA Awards]

Πηγή:1,2

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΝικοςZ1

Νομίζω όλες οι συσκευές αξίζουν τα βραβεία που πήραν.

NtinosMD

Ο κινεζος αξιζει τη θεση του για φετος … ποσο μαλλον σε περιοδο capital control. Και τυχαιο που λειπει η μηλοεταιρεια ?

DimitrisK

Ντίνο γελάω με άτομα σα και του λόγου σου..κάτσε με τον κινέζο σου λοιπόν γιατί για αυτό είσαι και άσε τη μήλο εταιρεία άμα δε σου αρέσει.

zd

Πήραν κεφαλι οι Κινεζοι κ τελος.Του χρονου να δειτε…τωρα που αρχισε η samsung κ ριχνει τα specs κ την ουσιαστικη ποιοτητα των συσκευών κ ταυτοχρονα αυξανει τις τιμες.

NtinosMD

@DimitrisK Αν ειμια για το καλυτερο προιον της αγορας ( επισημα ) so be it. No prob αγορινα.
Ετσι μ αρεσει αλλωστε … να ειμαι για τα καλυτερα Και την μηλοεταιρεια την αφησα απο τοτε που πουλησα το ipad mini- μια και καλα … αλλα οκ και ο Παπανδρεου ακομη πιστευει πως εσωσε την Ελλαδα απο τη χρεοκωπια, οποτε εχεις καθε δικαιωμα να θεωρεις την μηλοεταιρεια καλυτερη στα παντα εν ετει 2015. Ξεκολλα και απολαυσε αυτο που εχουν να σου προσφερουν οι υπολοιπες εταιρειες.

Motorola Ultras

Για ποιον λογο πηρε βραβειο η σονιιι
Για ποιον λογο να βραβευτει καν ;
Και μαλιστα σε τοσο ακαθοριστη κατηγορια;; τι θα πει multimedia κατηγορια ;;

θΑΝΑΣΗΣ

μπραβω στην lg την συμπαθω σαν εταιρια πολυ και χαιρομαι που βραβευτηκε για την δουλεια της. Οσο για την apple που δεν πηρε βραβειο χαρηκα πολυ.

και περιμενο τον λευτερη να λεει οτι την αδικησανε

Ekimolaos

@DimitrisK
Δεν θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά όλα τα προϊόντα της Apple φτιάχνονται από την foxconn, δηλαδή Made in China. Επίσης η Apple μόνο σχεδιάζει τα προϊόντα της και αναθέτει σε άλλες εταιρίες την κατασκευή τους (επεξεργαστές samsung πχ). Επίσης αγοράζει οθόνες από την lg και κάμερες από την sony. Και όλα αυτά τα δίνει στην foxconn ώστε να παρασκευαστεί το τελικό προϊόν.

Δεν καταλαβαίνω μερικούς που όταν ακούνε για Κίνα έχουν στο μυαλό τους την κακή ποιότητα… Δεν μιλάμε για πλαστικά παιχνιδάκια ή σιδερόστρες, μιλάμε για τεχνολογία. Η Κίνα είναι τεχνολογικός γίγαντας και εξελίσσεται πολύ γρήγορα. Το ότι η Apple έχει πιο ακριβά κινητά δεν σημαίνει πως έχει καλύτερη ποιότητα. Στην πραγματικότητα πιο πολύ κοστίζει η κατασκευή ενός Huawei ή HTC, και έχουν ίδια ποιότητα (συγκεκριμένα στο iPhone 6 η apple είχε την χειρότερη ποιότητα κατασκευής), απλά η Apple πουλάει το brandname της για περισσότερα κέρδη. Και λόγω aggressive marketing φυσικά. Γι’αυτό είναι πιο ακριβά τα iPhone. Το μόνο αμερικανικό στα iPhone είναι το όνομα της εταιρίας και η έδρα της. Όλα τ’άλλα είναι απ’την Ασία και η κατασκευή στην Κίνα.

JohnWave

Λογικό το αποτέλεσμα μιας και στην ουσία το consumer award αφορά τη σχέση ποιότητας/τιμής. Αpple και Samsung δεν θα μπορούσαν να πάρουν αυτό το βραβείο μιας και υστερούν πολύ στον παρανομαστή του κλάσματος ( τιμή) ενώ η LG υστερεί στην ποιότητα κατασκευής ( πιστεύω πως από του χρόνου θα βάλει μέταλλο και αυτή). Τώρα για τις ναυαρχίδες της HTC και της Sony δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Ίσως έχασαν λόγω του ότι έχουν πιο τσιμπημένο τον παρανομαστή ενώ ο αριθμητής τους ( ποιότητα κατασκευής και τεχνικά χαρακτηριστικά) δεν είναι πολύ μεγαλυτέρος σε σχέση με αυτόν του P8. Προσωπικά τη Huawei τη φοβόμουν μόνο για δύο θέματα. Την gpu της και το gps της. Αν τα διόρθωσε σε σχέση με το P6 που είχα παλιότερα τότε πράγματι το P8 θα είναι ένα άριστο overall κινητό.

techblogakias

Παιδιά έχω το p8 και όντως είναι καταπληκτικό.για μένα και η κάμερα του είναι εξαιρετική,ειδικά την νύχτα με τα features που έχει μπορεί να βγάλει και τα αστέρια αφού η ταχύτητα κλείστρου μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 6 λεπτά που το έχω αφήσει Εγώ και πηγαίνει και παραπάνω.μπαταρία πολύ καλή Όπως και η οθόνη.Επίσης εξαιρετικά λεπτό και ελαφρύ και για να μην θεωρήσετε ότι υποστηρίζω την αγορά μου να σας πω ότι το κινητό το κέρδισα και μέχρι πρότινος ήμουν φανατικός σονακιας

Νικος Z1

Ολες οι συσκευες αξιζουν τα βραβεια που πηραν κατα την δικη μου αποψη παντα.

anergos13

Η “Δυνατη κατηγορια” καθε χρονο ειναι η Advanced Smartphone…
το 13 σε αυτη 1ο ηταν HTC ONE το 14 το LG G3 και φετος το
S6 Edge….
και περσι πχ την κατηγορια consumer smartphone την ειχε παρει το P7…..
Γιατι επιλεξατε βεβαια να κανετε θεμα το light βραβειο…και Οχι
το Βραβειο στην “Βαρια” κατηγορια …δεν γνωριζω….

Γιάννης

Κάθεστε και σχολιάζετε τα βραβεία στα οποία δίνουν σε κάθε κατασκευαστή από ένα (γι’ αυτο είναι και πολλές οι κατηγορίες) για να μην είναι κανείς παραπονεμένος. Θέμα δημοσίων σχέσεων είναι καθαρά. Πχ. το S6 έχει καλύτερη κάμερα απο το G4 αλλά έπρεπε να πάρει βραβείο και η LG με το G4 , ενώ έδωσαν βραβείο στην ξεχασμένη από όλους Sony για την ψηστιέρα το Z3+.

Nick

ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ADVANCED ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΧΩΡΙΣ SD ΡΕ ΦΙΛΕ ΑΝΕΡΓΕ ΜΕ ΤΙ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ADVANCED? ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΡΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΕΠΗΔΕΙ ΤΟ ΘΕΣ ΕΣΥ?

thanoik

Αν είχε βγει κανα μοντέλο Microsoft με windows 10 σίγουρα θα ήτανε μέσα,αλλά αργούνε πολύ αυτοί εκεί πέρα

ΚΝ

Huawei μοιάζει σαν το Ζ3 της Sony. Παντως και τα 2 κινητά ειναι πολυ καλα. Επισης, το edge της Samsung πολυ όμορφο και με πρωτότυπα χαρακτηριστικά. Μάλιστα απο κοντα που το ειδικα, ειναι ακομα καλυτερο και μου εκανε εντύπωση. Το lg προσωπικά σε μου αρεσει με το δέρμα πίσω, αλλα σιγουρα προσφέρει κατι διαφορετικό και ειναι καλα τηλεφωνα..
Παντως οταν δίνεις αυτα τα χρηματα ολα καλα ειναι τα κινητά ….απλα διαλέγεις πιο σου ταιριάζει και πιο σου αρεσει…. Και φυσικα το απολαμβάνεις.

One

Πραγματικα στο θεμα multimedia η Sony παίζει μονη της. Ειδικά το High Res Audio είναι όλα τα λεφτά αρκει να εχεις αρκετό χωρο στη καρτα microSD γιατι τα 24bit αρχεία τρώνε πολύ μνήμη.

Jim

Ελα μωρη huaweiiiiiiiiiiii. Ετσι μπράβο.

Ιωάννης jb

Nick+1
anergos13… Να σαι καλά ρε φίλε με εκανες και γέλασα!!!!
Ακου εκει κορυφαίο για το 13 το one!! που είχε κάμερα 4 upx.. χαχαχαχα!!!!!! tragic..
Κορυφαίο για το 14 το g3 ε? κινητό με λαγκ, με χάλια μπαταρία, χωρίς αδιαβροχοποίηση, χωρίς στέρεο ηχεία και design ανυπαρκτο!!!! more tragic..
Εννοείται πως το συγκεκριμένο βραβείο έπρεπε να πάει εκεί που πήγε για το 2015 είναι το πιο άκυρο!!!! Πήγε στο s6 edge παρά τις 2-3 σοβαρότατες αδυναμίες του!!!!!

anergos13

Φιλε @Nick και Ιωαννης jb..επειδη δεν διαβασατε καλα το post μου εγω δεν εδωσα κανενα βραβειο…βραβειο εδωσε η EISA..και το 13 και το 14 και το 15…και αρκετα χρονια πιο πισω….
Εγω απλα εκανα ενα σχολιο για το ποια η Προβολη και η Αναφορα του αρθρου στις κατηγοριες….
Τα σχολια σας νομιζω εντελως Αστοχα….

alexis touba

Αδηκησανε την apple…επρεπε να παρει βραβειο ως η τελευταια εταορια που εβαλε fhd οθονες!!!και 1βραβειο ως χειροτερος ενεργιακα διαχειρησημος επεξεργαστης και low battery.Και πως ειναι η μονη εταιρια που χρειαζεσαι καθε δημηνο τριμηνο καινουργιο φορτιστη και ακουστικα.Αλα ξεχασα ειναι το πιο λεπτο!!!Και πως ειναι η μοναδικη ετσιρια στο κοσμο που δεν μπορει μανταλαξει αρχεια μεσο bluetooth!!!

Ιωάννης jb

anergos13.. έχεις δίκιο!!! με την eisa πρέπει να γελάσουμε που έβγαλε αυτά κορυφαία

GeoChios

Τελικά αναρωτιέμαι υπάρχει άρθρο στο ίντερνετ που επιτρέπει σχολιασμό και να μην τσακώνονται από κάτω διάφοροι που δεν ξέρει ο ένας τον άλλο. Και εγώ φυσικά φταιω που φτανω μέχρι τα σχόλια αντί να σταματήσω να διαβάζω στο τέλος του αρθρου.

mpampis13

@ιωαννης jb και εγω sony οπαδος ειμαι αλλα για το g3 δεν εχεις δικαιο ειναι πολυ καλο κινητο το εχω και ειμαι ευχαριστημενος λαγκ δεν εχει παραμονο το ρολοι με την θερμοκρασια που αργει να εμφανισει στην αρχικη οθονη, design μια χαρα με μικρα περιθωρια και πισω κουμπι τι design θελεις παραπανω πανεμορφο ειναι κατα την γνωμη μου αυτο βεβαια ειναι υποκειμενικο οπως και πολυ που εχω ακουσει βρισκουν τα σονυ ασχημα εμενα μ αρεσουν, αποσπωμενη μπαταρια μεγαλο +, τωρα καθε κινητο εχει τα + και τα -, το g4 για μενα αδιαφορο, το huawei p8 και sony xperia z3+ ειναι τα κορυφαια της φετινης χρονιας για μενα.

Chris l

Το άρθρο αυτό αποτέλεσε την αφορμή να ψαξω περισσότερα για το εντυπωσιακό p8. Οταν εφθασα στις τιμές του SAR απαγοητευθηκα.

Nio

Το g4 έχει όντως την καλύτερη κάμερα. Και το καλύτερο σύνολο για ακόμα μια φορά. Από το G2 έχει κρατήσει πολύ καλή πορεία. Το S6 βαρετό. Μόνο το edge λέει λόγω σχεδιασμού. Το απλό είναι τελείως αδιάφορο.
Το p8 αξίζει το βραβείο του. Πολύ καλό.

Mpidis

Για μενα το edge ειναι το απολυτο κινητό! ο σχεδιασμος του ειναι 10 χρονια μπροστά! Σιγουρα ειναι αρνητικο που λειπει η υποδοχη για sd και που δεν αφαιρειται η μπαταρία αλλα μη ξεχναμε οτι τοσο καιρο αυτο κράζαμε στην sammy. Την ποιοτητα κατασκευής! Κατα τ’ αλλα το P8 και το G4 ειναι φοβερα smartphones και χαιρομαι που το μηλο δεν πήρε πρωτιά πουθενά.

Kioses

@Ekimolaos πολλα +++ απλα λογια

@Chris I πόσο SAR εχει υο P8?

LeoG4

@Ioannis Justin bieber
Ας μάθει πρώτα η Sony τι θα πει Qhd, laser auto focus , Ois κτλ και να βγάλει και κινητό που να μην μοιάζει σχεδιαστικα με πλακάκι και μετά πιάνεις την LG στο στόμα σου.

Ιωάννης jb

Leo αλάνι άρχισες πάλι το παραλήρημα?? Πρέπει να ξέχασες να πάρεις τα χάπια σου

LeoG4

Σου έχω πει να μην κρίνεις απο τον εαυτό σου , επειδή με τα χάπια που παίρνεις βλέπεις οράματα ότι η Sony βγάζει κινητά της προκοπής. Λολ.

Ιωάννης jb

ok leo σαν το g4 κανένα

steliosGR

Δεν εχω εμπειρια απο καποια συσκευη huawei, αλλα κατι μου λεει οτι δεν θα αργησω να αποκτησω… ειλικρινα εχουν κανει αλματα οι ανθρωποι.

Dimitris

Καλησπερα σας! Η κοπελα μου πηρε προσφατα το P8 lite. Καλη συσκευη για τα χρηματα της νομιζω,αν και εμενα προσωπικα με χαλασε η οθονη και η καμερα.Οπως εχει πει και ο Κος Βλαχακης εχει ενα πεπλο θαμπαδας η οθονη,εχει δει κανενας εαν ειναι θεμα της οθονης, η δεν ειναι τοσο καλη η μεμβρανη που εχει απο το εργοστασιο επανω της;Επισης θεωρω πως η καμερα ειναι τρομερα ελλειπης σε λειτουργειες και ειναι απαραδεχτο οι ρυθμισεις της να γινονται σε αλλη καρτελα οθονης και οχι να βλεπεις αμεσως τι επιπτωσεις εχουν οι ρυθμισεις σου. Θελω να πιστευω πως στο μελλον θα κανουν κατι σε επιπεδο λογισμικου και θα ξεπεραστουν αυτα. Προσωπικα εγω ειμαι κατοχος ενως Z3compact και σε θεμα οθονης θεωρω ειναι κορυφαιο,ουτε καμμενα χρωματα ουτε ψευτικα…και επισης η καμερα ειδικα στο χειροκινητο ειναι πολυ καλυτερη απο το αυτοματο.Παντα για τα δεδομενα κινητου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S6 Edge: Η μεγάλη αλλαγή της Samsung [Throwback]

Σήμερα θα μιλήσουμε για το Galaxy S6 Edge, το μοντέλο που όχι μόνο έκανε mainstream την κυρτή οθόνη, αλλά ήταν και η μεγάλη αλλαγή πλεύσης της Samsung.

Smartphones Samsung Samsung Android Smartphones Samsung Galaxy S6

Το Samsung Galaxy S6 συνεχίζει να δέχεται ενημερώσεις τέσσερα χρόνια μετά

Η Samsung κυκλοφόρησε την ενημέρωση ασφαλείας του Ιανουαρίου 2019 για τα Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, συνεχίζοντας έτσι την υποστήριξή τους. Η ενημέρωση κυκλοφόρησε αρχικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και είναι η G920FXXU6ESA1 για το Galaxy S6 και G925FXXU6ESA1 για το Galaxy S6+.

Smartphones Android Smartphones Samsung Samsung Galaxy S6

Τέλος η υποστήριξη για τα Samsung Galaxy S6 / S6 Edge

Τα Samsung Galaxy S6 και Samsung Galaxy S6 edge δεν περιλαμβάνονται πλέον στη λίστα των συσκευών που υποστηρίζει η Samsung με ενημερώσεις ασφαλείας.