Huawei P8 Lite: Με τιμή 249 ευρώ στη Γερμανία

Το Huawei P8 Lite είναι η πιο οικονομική έκδοση της ναυαρχίδας Huawei P8, που ανακοινώθηκε πριν από λίγες μέρες στο Λονδίνο. Έρχεται με οθόνη 5 ιντσών 720×1280 αλλά όχι full μεταλλική κατασκευή, εξαπύρηνο επεξεργαστή Kirin 620 1.2 GHz, 4G LTE συνδεσιμότητα, 13 Megapixel κάμερα και 5 Megapixel δεύτερη κάμερα.

Το Huawei P8 Lite Τρέχει Android 5.0 Lollipop με EMUI 3.1, έχει μνήμη RAM 2GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB που μπορεί να επεκταθεί έως και 128GB και η μπαταρία του είναι στα 2200mAh.

Είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στην Γερμανία με τιμή στα 249 ευρώ, σε μαύρο και ασημί με χρυσό και η ημερομηνία αποστολής του είναι στις 15 Μαΐου. Να πούμε ότι το Huawei P8 έχει διατεθεί στην Κίνα με τιμή περίπου στα 540 δολάρια και ξεπούλησε ήδη.

Διαβάστε επίσης: Huawei P8 Max και Lite: Η μεγαλύτερη και η οικονομικότερη έκδοση της ναυαρχίδας

huawei p8 lite τιμή, Huawei P8 Lite: Με τιμή 249 ευρώ στη Γερμανία

huawei p8 lite τιμή, Huawei P8 Lite: Με τιμή 249 ευρώ στη Γερμανία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

ενα P7 με νέο σχεδιασμό στα 250€. αξιζει κατα τη γνώμη μου

Γιάννης σε λέω

Παιδιά σε άλλα site, όπως το GSMarena, λένε ότι ο επεξεργαστής είναι οκταπύρηνος. Κάτι μου λέει ο Kirin 620 βγήκε για να συναγωνιστεί τον οκταπύρηνο snapdragon 615.

Πάντως για 250€ αξίζει η συσκευή κατά την άποψή μου. Ίσως η GPU (Mali450) είναι λίγο ξεπερασμένη μόνο. Κατά τ άλλα έχουμε ένα όμορφο smartphone με καλή ποιότητα κατασκευής και επαρκή για το μέσο χρήστη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ευάγγελος

Κινητάρα!!!!!

PAP

Αυτα να τα βλεπουν οι αλλες εταιριες που εχουν φτασει τα κινητα σε 800-1000ευρω.!
+μετα εμεις…ας μην κολαμε σε συγγεκριμενες μαρκες(και εγω ειμαι Fun της LG)…αλλα αν δεν δω κατι αρκετα αξιολογο και σε συνδιασμο με καλη τιμη δεν προκειται να το αγορασω.!

Y.Γ.Νομιζω φετος το P8 θα ξανει θραυση…,μετα απο 1-2 μηνες που θα εχει πεσει απο 500ευρω στα 350-400(γτ ηδη το samsung s6 σε 1 μηνα +κατι εχει πεσει 190ευρω…οποτε αναγκαστικα δεν μπορει να εχουν την ιδια τιμη αλλιως θα πανε ολοι samsung τοτε θα το χτυπησω….!εκτος κι αν η LG μας κανει καμια εκπληξη με την τιμη του G4…αν και δεν το βλεπω.!

JohnWave

Πολύ καλή τιμή, λεπτό με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά ( στα χαρτιά ) αλλά ήδη στα σκρουτζομάγαζα το φοβερό G2 πωλείται στα 245 και ο δυναμίτης Alpha στα 304 με πτωτική τάση τιμής οπότε δεν το συζητάμε καν το πράγμα. Στα 200 ευρώ και κάτω στα σκρουτζομάγαζα, κάτι μπορεί να γίνει.

PAP

@Johnwave συμφωνω μαζι σου…γι αυτο ειπα οτι μετα απο 1-2 μηνες οταν θα εχει πεσει η τιμη του θα ειναι οτι πρεπει…!πιστευω τα 180ευρω θα ειναι μια καλη τιμη.!

alexandros k

παιδιά εδώ και 3,5 μήνες έχω το huawei mate 7.αυτό που θέλω να πω είναι πως η huawei έχει προσέξει πάρα πολύ όλα τα κινητά της,τόσο σε ποιότητα και υλικά κατασκευής(απλά απίστευτη) όσο και σε προσεγμένα τροποποιημένο software(emui).ένα μεγάλο μπράβο λοιπόν στη huawei και για τις τιμές των συσκευών της.ο όρος “κινεζιά” σίγουρα δεν ισχύει για την huawei!!!

Vai

Μονο που η αυτονομια της συσκευης θα ειναι για κλαματα!

Γιάννης σε λέω

@Vai

Φυσιολογική θα είναι. Η οθόνη έχει HD ανάλυση και όχι full HD ώστε να χρειάζεται μεγαλύτερη μπαταρία.

Darth

@Vai την μερα θα την βγάζει με πλήρες άνεση……. hd οθονη + μη ενεργοβόρο cpu + firmware το οποίο εχει σαν σκοπό μικρή κατανάλωση = καλη αυτονομία

Μάριος

@Darth…πλήρες άνεση..;;;ρε παιδιά ας προσέξουμε λίγο τα ελληνικά μας…ΕΛΕΟΣ!!!!
Θεωρώ ότι έχουμε όλοι μόρφωση επιπέδου …Δημοτικού.

Vai

Εχω στην κατοχη μου το blackberry Z30 που με παρομοια οθονη και μαλιστα amoled φοραει μπαταρια 2.880mah και κραταει 2 ημερες ανετα! Και μιλαω για ενα λειτουργικο που δεν εχει την φιλοσοφια του android να τρεχουν στο παρασκηνιο ενα καρο εφαρμογες με αποτελεσμα να τρωνε πορους. Τετοιες μπαταριες φορουσαν πριν απο δυο χρονια τουλαχιστον συσκευες με 4,7 ιντσες οθονες. Θα μου πειτε σιγα την διαφορα απο τις 4,7-4,8 στις 5 ιντσες, αλλα κραταω τις επιφυλαξεις μου. Καλα να μην μιλησω για την lollipop που σε αυτον τον τομεα απετυχε παταγωδως παρα τις οποιες δηλωσεις της google για καλυτερες αυτονομιες.

Darth

@Darth για να μην πω ψέμματα γράφω με το πρόγραμμα greeklish to greek…….. ότι μεταφράσει αυτό…… αν γράψω ελληνικά χωρίς το προγραμμα θα χρειαστείτε να μισθώσετε μεταφραστή……….
μόρφωση εχω (και όχι λίγη μαλιστα) ελληνικά δεν ξέρω καθώς ούτε στην Ελλάδα σπούδασα ούτε Ελλάδα ζούσα τα περισσότερα μου χρόνια…….. άλλο να να είσαι αμόρφωτος και άλλο το να μην ξέρεις μια γλώσσα, δύο τελείως διαφορετικά πράγματά μεταξύ τους 🙂

@Vai σαν δεύτερη συσκευη (πλέον) εχω το p7 ορίστε η αυτονομία του (σχεδόν τέρμα το φως και με 4g/wifi σε αυτόματο) και εχω αλλα 60%

https://2.ii.gl/q-xIy3Ntv.jpg
https://2.ii.gl/LAbuGMefA.jpg

joni

Vai κ γω εχω το galagy a5 με 2300mah amoled κ βγαζω 6+ωρες οθονη στο 12ωρο.βγαλε συμπερασμα…

Ανδρεας Σαλτης

Παιδια ναι ο Kirin 620 οκταπυρηνος ειναι…Οποτε,καντε μια διορθωσουλα να ειμαστε πιο σωστοι! 😛 Και, @Μαριος πες και κατι για το κινητο!!!!

petrakis george

Εποχη κρισης!!! Γεμισαμε Κινεζιες

Τελης

Καλύτερα Κινέζικο παρά κινητό από πεθαμένες εταιρείες (Sony , HTC , Nokia κτλ).

mpampis flou

Τηλεφωνα για μπατηριδες…. Χαουαι ακου ονομα χαχαχαχα

παπαροκας tiamat

το p8 ειναι υπερεργαλειο!
@mpampis πες τι κινητο εχεις να γελασουμε λιγο …

PAP

@Mαριος
οχι απλα πες και για το κινητο που λεει κι ο φιλος ο Αντρεας….αλλα ας σταματησετε ολοι οι εξυπνακιδες να σχολιαζετε…το παιδι εξηγησε τι παιζει και δευτερον και ετσι να μην ειναι…που ειναι το προβλημα?καποιος θελει να πει κατι και δεν ξερει ορθογραφια….πρεπει να τον κρεμασουμε?

vladimiros

Αντε ρε παπαροκας ειπες ενα κινητο υπερ-εργαλιο εγω γελασα κιολας (αστειακι)

mech.al.

P8 Lite, Xperia M4, Mi 4i
ποιο θα αγοράζατε;;
με 200 δολάρια FHD και Snapdragon 615, είναι άπαιχτη η Xiaomi…
γι’αυτό την θεωρούν το επερχόμενο μήλο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.