Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;

Στις 10 Αυγούστου η Huawei έχει προγραμματίσει press event στο οποίο θα ανακοινώσει νέα Honor συσκευή. Από το teaser δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά διότι έχει μόνο ένα θαυμαστικό, αλλά πριν από λίγες μέρες πήρε πιστοποίηση από την TENAA ένα κινητό που ξεχωρίζει από την κάμερα που θα φοράει.

Υποθέτουμε πως πρόκειται για το Huawei με κωδική ονομασία ATH-AL00 το οποίο έχει συρόμενο camera module. Και οι δυο κάμερες είναι τοποθετημένες στο ίδιο σύστημα, αν θέλεις να τραβήξεις μια φωτογραφία με την εξωτερική κάμερα αυτό γίνεται όπως και στα υπόλοιπα κινητά, αλλά για μια selfie θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις το ειδικό κουμπί για να εμφανιστεί η μπροστά κάμερα. Το ειδικό κουμπί βρίσκεται στα πλάγια του κινητού.

Το σύστημα αυτό βοηθά την Huawei να μειώσει το επάνω bezel (από τα πιο λεπτά που έχουμε δει μέχρι σήμερα στην επάνω πλευρά κινητού) ενώ παράλληλα μπορεί να τοποθετηθεί dual-tone dual-LED flash για την μπροστά κάμερα, όπως και στην εξωτερική κάμερα.

Όσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του οι φήμες μιλούν για επεξεργαστή Kirin και μνήμη RAM 3GB ή 4GB.

Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;, Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;
Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;, Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;

Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;, Huawei: Ανακοινώνει smartphone με συρόμενη κάμερα 10 Αυγούστου;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eleni

Τώρα αυτό είναι καινοτομία? Έχουν τρελαθεί οι εταιρείες??? Περιμένω να δω ότι θα βγάλει ένα κινητό που θα ταράξει τα νερά και αυτοί βγάζουν μια κάμερα που με ένα τσακ βγαίνει έξω. .. ελεος για το θεό δηλαδή.

Anima mundi

H huawei με την έξυπνη συρόμενη κάμερα φέρνει την επανάσταση και μαζί με κάθε αγορά,παίρνεται 2 συρόμενες έξυπνες σίτες και δώρο το ρολόι(τυχαία επιλογή χρωμάτων)
μόνο με 9.99.

Ilias kap

Χαχαχαχα καλό Ελένη…
Συμφωνώ κ με τους δύο σας ως προς το honor αλλά πέρα από την πλάκα, θεωρώ πως ή huawei θα φέρει την επανάσταση με το mate 8….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.