Huawei Mate S: Κοροϊδεύει την Apple για το μισό ροζ χρώμα

Στο χορό των όσων βρήκαν ως αφορμή την ανακοίνωση των νέων iPhone 6s και iPhone 6s Plus για να προωθήσουν τα δικά τους κινητά, μπαίνει και η Huawei, η οποία φαίνεται ότι φέτος έχει αρκετά κοινά με την Apple. Πρόσφατα ανακοίνωσε το Huawei Mate S με αισθητήρες πίεσης στην 5.5 ιντσών οθόνη (στο μοντέλο με 128GB ενσωματωμένη μνήμη) και προσέθεσε ροζ χρώμα.

Η Apple έκανε επίσης το ίδιο λανσάροντας τα iPhone 6s και iPhone 6s Plus σε 4 χρώματα, ασημί, γκρι, χρυσό και rose gold.

Η Huawei δεν έχασε την ευκαιρία να εμφανιστεί στο Twitter και να προωθήσει το Huawei Mate S, λέγοντας ότι το δικό της κινητό έχει ροζ χρώμα από την “κορυφή ως τα νύχια”. Αυτό προφανώς απευθύνεται στην Apple η οποία έβαλε ροζ μόνο στην πίσω πλευρά ενώ το μπροστινό κομμάτι παρέμεινε λευκό.

Δείτε το hands-on video του Techblog στο Huawei Mate S Luxury, το οποίο έχει ενσωματωμένη τεχνολογία Force Touch στην οθόνη: Huawei Mate S Luxury: Hands-on video από την IFA 2015

Huawei Mate S: Κοροϊδεύει την Apple για το μισό ροζ χρώμα, Huawei Mate S: Κοροϊδεύει την Apple για το μισό ροζ χρώμα

Huawei Mate S: Κοροϊδεύει την Apple για το μισό ροζ χρώμα, Huawei Mate S: Κοροϊδεύει την Apple για το μισό ροζ χρώμα

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nio

Η διχρωμια μπρος πίσω είναι απαίσια. Και η Sony το κάνει αυτό.

Iraklis

Κάτσε, αυτο δεν ειναι το κινητό που όταν έχει σβηστή την οθόνη τα bezels του δείχνουν μικρά αλλα μόλις το ανάψεις έχεις ενα τεράστιο μαύρο πλαίσιο γύρω απο ολόκληρη την περίμετρο της οθόνης; Κινέζε…κόβεσαι.

Billeiro

Σωστα.γι αυτο το iphone εχει τεραστια bezel εξ αρχης για να μη μπερδευομαστε

Iraklis

Δεν διαφωνώ με το γεγονός ότι τα bezels του iPhone ειναι μεγάλα για το 2015, αν και αυτο γίνεται λόγω του home button και για να υπάρχει συμμετρία πάνω-κάτω, παρόλα αυτά το προτιμώ χίλιες φορές απο το να έχω αυτο το μαύρο πλαίσιο γύρω γύρω που απλώς ακυρώνει κάθε θετικό που έχει η οθόνη. Τέλος, πάντων ακλαφτη θα πάει η κινεζικά δυστυχώς με κάθε στοιχείο του lock screen να θυμίζει iPhone (slide to unlock, η κάμερα κάτω δεξιά, μέχρι και η ημερομηνία) και την έλλειψη app drawer απ όσο γνωρίζω ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΤΙΜΗ iPhone. Χίλια κομμάτια να πουλήσει επιτυχία θα ειναι.

Mpidis

Το mate s κατά την γνώμη μου είναι πανέμορφο.
Επειτα ούτε εγώ θα έπαιρνα ποτέ κινητό με διχρωμία. Είναι άσχημο.

Nick

Ετσι είναι οι κινεζοι στις αντιγραφες και στις μαιμουδιες είναι μανουλες αλλα να κοροϊδεύουν κιολας αυτο παει πολύ..τρελη trolia…

Mary

Ειπε η huawei που μοστράρει με το lock screen της Apple!
Και παρεπιπτόντως η διχρωμία ειναι πολυ πιο κομψη απο ότι ένα κινητο που ειναι ολόκληρο χρωματιστό! Δηλαδή αν ειναι δυνατόν να έχει ροζ γυαλί το κινητο γυρω απ την οθόνη… Καρακιτσαριο..

Goal123

Δηλαδή η έλλειψη drawer app είναι ανασταλτικος παράγοντας

Iraklis

@goal123 Τρολλαρεις, έτσι; Δεν παίζει να μη ξέρεις τι ειναι ο app drawer και να σχολιάζεις εδώ.

Goal123

Ξέρω τι είναι και θα το έχει και το Android M

Iraklis

Χαίρω πολύ, για το huawei μιλάμε που έχει τροποποιημένο android. Που κολλάει αυτο που είπες;

DimitrisA

Γιατί η Huawei δεν έβαλε ένα S κάτω απο το Logo της πίσω ; Κλαίω με την μαϊμού !

crX135

Μιλάει η Huawei που έτρεξε να βγάλει force touch και rose gold για να προλάβει την Apple όταν η Apple τα είχε κάνει αυτα στο Apple watch

Billybo

Ρε μουσκαρια τησ κοινωνιασ τι λετε παλι?
Ετρεξε να προλαβει να. Βγαλει ροζ χρωμα κ φορσε τατσ?
Ν γτ ωσ γνωστων ολα τα βγαζουν σε μια μερα
Σε καιει προβατακι αηφονακια οτι το εβγαλε πρωτη σε τηλ ε?
Κ λεσ οτι ετρεξε
Κ το κλτεροοοοοο απο ολα ειναι η “κινεζια” το μηλο τι ειναι ρε διανοιεσ τησ τεχνολογιασ?
Ασχετα πιθικια

John...

ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΛΕΟΣ ΡΕΕ Η Huawei ναι η huawei σχολιαζει την apple οτι και καλα την αντεγραψε, ενω η ιδια huawei εχει ιδιο lockscreen με iphone (μην πω για αλλα copies) . Eγω το μονο που ξερω ειναι οτι αυτες οι εταιρειες ξεφτυλιστικαν τελειως (samsung ειδικα που την ΕΙΧΑ για καλυτερη εταιρία (κάτοχος GS6)

The master

@Billeiro έγραψες

bilybo

@John
για μηλησε μασ λιγο
ξεχασεσ οταν ειχεσ το τουβλακι ε?
η μηπωσ να αναφερω οτι βγαλατε το τουβλακι κ εγινε κλασσικο αντροιντ λοκσκρην?
κ για να σε “βουλωσω” το λοκσκριν του χουαγεη ειναι κλασικο αντροιντ ξεκλειδωνει απο παντου οχι οπωσ ειναι του μηλου που ξεκλειδωνει μονο απτο σλαιντ τερμα κατω
αλλα που να ξερεις εσυ?
ασχετε
κ αυτα περι “κατοχος σ6” πουλα τα πουθενα αλλου

Νικος

Καλα δεν το εχετε καταλαβει ακομη; Προσπαθει η καημενη η Huawei να ανεβει κοροιδευοντας την Apple για να ασχολειθουν κ λιγο μαζι της οπως εκανε και η samsung. Που πατε ρεεεε

sint

Μ αρεσει που ασχολουμαστε με μια κινεζικη εταιρεια κ με μια που διυλευει τους υποτακτικους της πουλωντας φυκια για μεταξωτες κορδέλες.

daniel

@John

και στο iphone από παντού ξεκλειδώνει απλά κανείς σλάιντ προς τα δεξιά
επίσης η apple το είχε βγάλει πρώτη αυτό και είχε γίνει και δίκη με άλλες εταιρίες οπού το έβαλαν σε δικές τούς συσκευές άλλα τελικά ή apple έχασε και δεν πήρε νομίζω τπτ

bilybo

@daniel
σβρ το λες τρ?
η τρολλαρεις?
μονο απτο τουβλακι ξεκλειδωνε οταν εγς ειχα το σ1 που ξεκλειδωνε απο παντου
μν λες οτι σε συμφερει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.