Huawei P10: Νέο teaser βίντεο λίγες μέρες πριν την MWC

Όσο πλησιάζουμε στην έκθεση MCWC 2017, που λαμβάνει χώρα από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου στη Βαρκελώνη, δεν αρκούμαστε μόνο στα leaks. Οι ίδιοι οι κατασκευαστές ξεκινούν τα διάφορα teaser για να τραβήξουν τα βλέμματα.

Η Huawei εδώ και καιρό έχει ανακοινώσει press event για τις 26 Φεβρουαρίου. Φυσικά περιμέναμε την ανακοίνωση του Huawei P10 μαζί με το Huawei P10 Plus, αλλά αυτό επιβεβαιώνεται και από το teaser video που κυκλοφόρησε σήμερα.

Η Huawei μας υπενθυμίζει το press event που έχει προγραμματίσει και σε περίπτωση που περιμέναμε κάτι άλλο, μας επιβεβαιώνει την ανακοίνωση του Huawei P10. Στο video η Huawei λέει “Change the way the world sees you” και μας δείχνει δυο μάτια, κάνοντας σαφή αναφορά στην διπλή κάμερα. Λογικά θα δούμε και πάλι την υπογραφή της Leica στην πίσω κάμερα, όπως στο Huawei P9 .

Επίσης υπενθυμίζουμε ότι το slogan του P9 ήταν ” Change the way you see the world”. Μπορεί αυτό να σημαίνει ότι θα έχουμε διπλή κάμερα και στην μπροστινή πλευρά; Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να είμαστε βέβαιοι, ούτε το αποκλείουμε. Ωστόσο, θα ήταν κάτι που θα άρεσε στους selfie lovers.

Tο Huawei P10 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών, επεξεργαστή Kirin 960, μνήμη RAM 4GB ή 6GB. Θα υπάρξει όμως και ο μεγαλύτερος αδερφός, Huawei P10 Plus.

Huawei P10 MWC Barcelona teaser video, Huawei P10: Νέο teaser βίντεο λίγες μέρες πριν την MWC

Huawei P10 MWC Barcelona teaser video, Huawei P10: Νέο teaser βίντεο λίγες μέρες πριν την MWC

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
JohnWave

Αν το δυνατό σημείο του θα είναι οι selfies τότε…ας τα να πάνε…Μιλώ πάντα για τα δικά μου “θέλω”. Απεχθάνομαι εντελώς τη μόδα. Στην Κίνα που έχουν τρέλα με τις selfies θα πάει λογικά πολύ καλά.

Κώστας Ζ

@JohnWave χαχαχα και γω! Δε βγαζω ποτε με μπροστινή

JohnWave

@ΚώσταΖ , ε μα θέλει λίγο ψώνισμα για να αρέσει σε κάποιον αυτή η μόδα. “Έλα πανέμορφε εαυτέ μου να σε φωτογραφίσω στην τουαλέτα, έλα τώρα πάμε στο σαλόνι και στην κουζίνα, ας βγούμε και λίγο έξω στο δρόμο που είμαστε τόσο ωραίοι σήμερα.”

Το να πας σε ένα όμορφο μέρος και να θέλεις φωτογραφίες που να σου θυμίζουν ότι βρέθηκες εκεί ή το να βγεις με τους φίλους σου σε μια γιορτή πχ το βρίσκω εντελώς λογικό γιατί αποτελούν αποτύπωση αναμνήσεων. Όλες τις άλλες περιπτώσεις τις βρίσκω καθαρά ψωνίστικες.

vladimiros

Ναι αλλα η μπροστινη καμερα δεν ειναι μονο για σελφι JohnWave,δεν μιλας καθολου skype;; η στο φβ καμια φορα με βιντεοκληση;; δεν θες καμερα με καλυτερη αναλυση;; να σε βλεπει και ο αλλος καλυτερα..και οχι οπως πιο παλια με VGA, και εγω δεν βγαινω σελφι συνεχεια αλλα τα χρειαζομαι για αυτα που ειπα..

JohnWave

@vladimiros, δεν θα διαφωνήσω αλλά ειλικρινά πόσο % πιστεύεις χρησιμοποιούν τη μπροστινή κάμερα για το λόγο που λες και πόσο % για να αυτοφωτογραφίζονται ; 5% και 95% ; Μιλώ για τον κανόνα και όχι την εξαίρεση. 🙂

vladimiros

Δεν εχω κανει ερευνα ποσο τις % χρησιμοποιουν την καμερα,αλλα η μπροστινη καμερα χρειαζεται σε ολους,αλλοι τραβανε φωτο συνεχεια (οι γυναικες ποιο πολυ) αλλοι μιλανε με βιντεοκληση,(fb,viper,skype,) ισως εσυ να μην μιλας καν απο αυτα που ειπα,οχι οτι εγω μιλαω συνεχεια,αντε 1-2 φορες την βδομαδα (αλλοι ποιο πολυ) και θελω να εχει οσο δυνατον καλη μπροστινη καμερα,ενταξει δεν ειναι το βασικοτερο κριτηριο που διαλεγω αυτο σε ενα κινητο,αλλα οχι και να μην με ενδιαφερει και καθολου..
Τεσπα η τεχνολογια προχωραει θα γινονται και οι πισω και οι μπροστινες καμερες καλυτερες και ας χρησιμοποιησει ο καθενας οποιο θελει..

giorgosgek

συμφωνω και με τους 2 , αλλα γιατι να μη βελτιωνεται, μπορει να χρειαστει, για τους λογους κυριως που ειπε ο vladimiros , αστη να υπαρχει και ας ειναι υπερβολικα καλη , τωρα αν μπορουσαμε να θυσιασουμε τις καμερες για καλυτερη τεχνολογιας μπαταριες , μεσα, το θεμα ειναι οτι δεν βλεπουμε εξελιξη σε βασικα πραγματα. Εμεις μπορει να μη τραβαμε σελφι , αλλα εκατομμυρια ανθρωποι , fb , instagram , τραβανε σελφι καθημερινα και τους ειναι χρησιμη η καμερα , δυστυχως η ευτυχως αυτος ειναι ο κοσμος σημερα και υπαρχουν ψωνια, για τις γυναικες , τα παιδια και γενικα τους νεους ειναι χρησιμα, το ποσοστο ειναι πολυ μεγαλυτερο απ’οτι νομιζεις

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.