Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2

Για να δούμε τι θα δούμε μέσα στο 2011. Οι Κινέζοι κατασκευαστές κινητών έχουν ήδη παρουσία στη χώρα μας με τα ZTE Blade και Huawei Ideos και σίγουρα θα θέλαμε να δούμε τα Titan αλλά και Χ5. Ακόμα ένα μοντέλο μας κινεί το ενδιαφέρον αν και δεν έχουμε τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι το Huawei U9000.

Αυτά που γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι οθόνη 4.1 ιντσών, επεργαστής 1GHz, έξοδος mini HDMI, κάμερα 5 Megapixels με βίντεο 720p και λειτουργικό σύστημα Android 2.2.

, Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2
, Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2
, Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2
, Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2
, Huawei U9000, Με οθόνη 4.1 ίντσες και Android 2.2

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mallis Giorgos

Αρχιζούν να μπαίνουν για τα καλά στο παιχνίδι οι φίλοι μας οι κινέζοι…

fred

ρε τους κινεζους…!!!

Αποστόλης

πόσο θα κοστίζει?

Γεωργία Κ.

Αφού είναι κινέζικο, δεν νομίζω ότι θα κοστίζει και πολλά… σ’ αυτό είναι καλοί!

Βασίλης

Όλο αναβάλω την αγορά του Galaxy (είναι πολλά τα τετρακό και βάλε),οπότε για να δούμε αν μας κάνει το u9000 με τιμή κάτω απ΄τα 300.

manos.d

παντως σε μενα σε μερικα σημεια και ειδικα η πισω οψη μου θυμιζει πολυ nokia X6…

Αποστόλης

Πότε με το καλό στην Ελλάδα και σε τι τιμή?

stelios GR

κι εγω αναβαλω την αγορα του galaxy s, κι αν ερθει αυτο εδω μαλλον θα το προτιμησω 🙂 …δεν συγκρινονται και πολυ μεταξυ τους, αλλα ας οψεται η (προσωρινη ελπιζω) οικονομικη στενοτης….

stelios GR

σε αυτο το βιντεακι https://www.youtube.com/watch?v=L_a_8Q2BiwA εξηγει ο demonstrator οτι δεν ειναι στην τελικη του φαση ακομα αυτη η συσκευη και θα βγει στην αγορα λιγο πιο μετα, μεταξυ q1 και q2..(αρα αν ερθει εδω μπορει και να ειναι σεπτεμβρης ας πουμε 🙁 )… επισης στο τελος του βιντεο τον ρωταει ο δημοσιογραφος σε τι τιμη περιπου θα ειναι και απανταει ο αλλος οτι θα ειναι στην τιμη του nexus s επειδη ειναι το super high end μοντελο της εταιριας……ΕΛΠΙΖΩ να εκανα καποιο λαθος στην μεταφραση ή να κανει πλακα ο τυπος της huawei……

lorentzos

οχι οτι εχω τίποτα με τους σχιστοματιδες αλλα κινεζιες δεν προκειτε να πάρω και ας εχει 100ευρω….

Αλέξανδρος

lorentzos και τα htc κινεζιά είναι

loula

καλο φαινεται,για να δουμε και τιμη….

lorentzos

Αλέξανδρε ολα τα επωνυμα κινεζικα ειναι, ομως εχουμε εταιρειες κολοσσους που σε υποστιριζουν αναβαθμίζουν προσφεροντας ποιοτητα ελενχο και εγγύηση στις συσκευες!!!! στα κινεζικα μαμα τι εχεις απο ολα αυτα? και εαν θες να το δωσεις εαν δεν σου αρεσει πιος θα στο παρει και ποσο?

Αλέξανδρος

lorentzos το θέμα με τα κινέζικα είναι να παίρνεις value for money προιοντα ώστε να μη σε ενδιαφέρει να το πουλήσεις.
Οσο για την htc αυτό που έκανε με το desire (6-8 μήνες κινητό ) δε το λες και σωστό. Τουλάχιστον με τους κινέζους κατά πάσα πιθανότητα το κινητό θα είναι παιχνιδάκι για rooting οπότε να είναι καλά τα παλικάρια xda – modaco.
Αλήθεια με το zte blade ποιός νοιάζεται αν και πότε θα δούμε την επίσημη 2,2 ;

versavel

Παιδια το συγκεκριμενο μοντελο ειναι το huawei X6…Παντως μεχρι να ερθει στην Ελλαδα(κατα το καλοκαιρι το κοβω),και αν ερθει με τιμη γυρω στα 300-350,το βλεπω ασυμφορο γιατι ως τοτε θα εχουνε πεσει εκει κοντα και οι τιμες των επωνυμων μοντελων..αν ειναι δηλαδη να ερθει ο Κινεζος με 300-350,δεν βαζω ενα πενηνταρικο πανω να παρω ενα galaxy s καλυτερα?

Kinitomenos

re pedia ti ginete pote 8a er8i telika ??? exi kanis nea ?

Tzimakos

καμια ενημερωση για το x6 εχουμε κωστα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.