Huawei vs Apple, με τα teasers του Honor 3C Play μόλις στα 72 ευρώ

H Huawei κυκλοφόρησε τρεις νέες teser φωτογραφίες για το επερχόμενο Huawei Honor 3C Play, ένα quad-core smartphone το οποίο θα κοστίζει μόλις CNY 599 ή αλλιώς περίπου 72 ευρώ. Τα teaser “καρφώνουν” την Apple θέλοντας να δείξουν ότι μπορείς να έχεις τα καλύτερα με λίγα χρήματα.

Όσο για τα specs του Honor 3C Play, είναι πιο υποβαθμισμένα σε σχέση με το ήδη υπάρχον Huawei Honor 3C -5 ιντσών IPS 720p οθόνη, MediaTek MT6582 chipset με quad-core 1.3GHz Cortex-A7 CPU, 1GB RAM, 4 GB ενσωματωμένη επεκτάσιμη μνήμη και 8MP εξωτερική κάμερα.
huawei honor 3c play, Huawei vs Apple, με τα teasers του Honor 3C Play μόλις στα 72 ευρώ

huawei honor 3c play, Huawei vs Apple, με τα teasers του Honor 3C Play μόλις στα 72 ευρώ

huawei honor 3c play, Huawei vs Apple, με τα teasers του Honor 3C Play μόλις στα 72 ευρώ

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Iordanis

Η apple ειναι η κυριαρχος και θα ειναι και ας μην γουσταρουν μερικοι!
μονο την apple πολεμουν!
οποιος εχει πιασει iphone και συγκρινει τα φθηνα πλαστικα ξερει πολυ καλα τι εστι iphone και ας μην κανει τα εφε με τισ μπουρδες τις κινησεις χεριων κτλ!
καιρος το Iphone 6 να ξεσκονίσει ολα πια!

Georgos

Στο klarinogambros-shop.gr έχει πολύ χαμηλές τιμές στα iphone.

Λευτέρης

@Iordanis…κρατα μικρό καλάθι γιατί το Note 4 θα το έχει για πρωινό το 6αρι! χαχαχαχαχα 2-3 χρόνια με 8mp κάμερα που πάτε ρε?

Zach

@georgos Το οτι μία εταιρία βλεπε απλ, μπορει να κάνει τρεντ το προιόν της δεν παει να πει οτι δεν ειναι και καλό.

Georgos

Μια χαρά κινητάκι είναι το iphone , απλά η κανονική τιμή του είναι μέχρι 200 ευρώ το πολύ , τα υπόλοιπα είναι δωρεά στην Apple.
.

nikmour

Iordanis είσαι κολλημένος. Αν δεν θες πλαστικό δες M7 & M8 και από WP L925. Και τα τρία έχουν φοβερή αίσθηση. Αν θες μειωμένης λειτουργικότητας smartphone μείνε εκεί που είσαι. Παραπιπτόντως όταν λες θα τα σαρώσει όλα εννοείς ότι το ποσοστό θα ξεπεράσει ξανά το 15%?

Petros

Δεν μπορω να καταλάβω γιατι ανοίγετε τέτοιες συζητήσεις..η apple θα μπορούσε να φτιάξει ενα τούμπανο κινητο αλλα δεν της χρειάζεται γιατι εχει ελαφρή λογισμικό !ας ήταν μάγκες στη γοογλε και ας το έκαναν εξ´ ίσου ελαφρή .και αυτο που είπατε για την κάμερα φυσικά και δεν ισχυει!δεν έχουν σημασία μονο τα mp!!αλλα και ακομα και να είχαν μονο αυτα,εσείς μεγαλώσατε με dale 20mp και σας κακο φαίνονται τα 8mp?

alxgiann

Ρε σεις, το άρθρο αναφέρεται στην ανακοίνωση από μια καλή εταιρία ενός αξιοπρεπεστατου κινητού πέντε ιντσών 720p και εσείς πλακώνεστε για την Apple την Samsung και δεν ξέρω εγώ τι. Δεν πάτε να κάνετε κανένα μπάνιο στη θάλασσα να ηρεμήσετε, λέω εγώ… Έλεος πια δηλαδή.

Γιάννης σε λέω

@Georgos+1000! Χαχαχαχαχα!

ddr2

@Λευτερης
Αφου δεν το εχεις το θεμα της φωτογραφιας, τι ποσταρεις?
Εσυ με τα mpxls μετρας τις καμερες??

Stavros

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ. ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ…

spazyjay

Δωστε 600 και 700 για iphone και αυριο δεν θα εχετε να φατε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.