Huawei Ideos Χ3, Θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι με 140 ευρώ

Κατά τη διάρκεια της σημερινής εκπομπής Escape στην ET1, έλαβα ένα απρόσμενο email, ξέρετε από αυτά που κατά καιρούς μας στέλνουν ανώνυμοι φίλοι που αγαπάνε το Techblog και τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό. To email περιελάμβανε φωτογραφία του Huawei Ideos X3 με οθόνη 3,2 ιντσών, 600άρι επεξεργαστή και Android 2.3.

Huawei IDEOS X3
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 256MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,2 ίντσες, 320×480 pixels
Κάμερα: 3,2 Megapixel και δεύτερη κάμερα
Ενσωματωμένη μνήμη: ?
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 1200 mAh
Διαστάσεις: ?
Βάρος: ?

, Huawei Ideos Χ3, Θέλουμε να έρθει το καλοκαίρι με 140 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SokosInGr

Απαίσιο! Ούτε σχεδιασμός ουτε style ! Τα specs ειδικά παρτ’ το ένα χτύπα τ’ άλλο (προσωπική άποψη)! Τουλάχιστον έχει καλή τιμή? Ε?

Darth vader

Ραμ εχει 256.οθονη καπασιτιβ(σημαντικο κατα την γνώμη μου).Μαλλον θα το παρω οταν βγεί.Παντως συγχαριτήρια για το εσκειπ,πολλυ καλη εκπομπή,μονο Κωστα μιλα λιγο παραπανω ρε συ κρίμα ειναι,εισαι ο πιο σχετικος εκει μεσα.

Thanasis

αηδια απαισιιιιιοοοοοοοοοο…………………….
…οοοοοοοο

Βαιραμιδης Γιωργος

Κωστα θα προτιμησουσα παντως να παρουσιαζεις μονος σου την εκπομπη.
Αντε το πολυ με κανα πιπινι για να ανοιγει το ματι !
Εισαι κορυφη-κανονισε για εκπομπη μονος.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ
mitsosand

Το τρελό είναι οτι είχαμε αυτά τα χαρακτηριστικά πριν δύο χρόνια στο iphone 3GS και κόστιζαν 500 ευρώ και τώρα 140 όχι βέβαια οτι συγκρίνετε η ποιότητα σε οποιοδήποτε επίπεδο των δυο συσκευών

fg

Αν κοστίζει 140€ όντως αξίζει…Παραπάνω δε νομίζω να έδινα ποτέ. Όσο για την εκπομπή μπράβο. Πρώτη φορά την είδα σήμερα και μου άρεσε. Συνεχίστε έτσι…

Kostas

εγω παντως ουτε να με πρηρωνανε δεν θα το επαιρνα, πραγματικα απαισιο σε ολα!!!α και οσο για το εσκειπ παρα πολυ ομορφη εκπομπη οντως δωσε και χαιρετησματα στα παιδια σας βλεπω καθε σαββατατο και κυριακη δεν σασ χανω ποτε!συνεχιστε την καλη δουλεια παιδεσ και εδω και εκει!

Ben

Μάλλον από Wind, στα €129, για να χτυπήσει το Vodafone 858…

christaras

ποιος ο λόγος να έρθει και τι το σημαντικό προσφέρει δεν καταλαβαίνω ?
έχουμε ήδη το Zte Blade στα 160 με μεγαλύτερη οθόνη, περισσότερη Ram και ανεπίσημη υποστήριξη για Android 2.3 ….
σιγά το τηλέφωνο …

mpiklis

ερωτηση.ποιό φθηνο smartphone ,υποστηρίζει flash player?ευχαριστω.

kostas_falcon

@Darth vader γιατι δεν παιρνεις το blade που ειναι πολυ καλυτερο? Λοιπον τον τελευταιο καιρο παρατηρω σε πολλα ελληνικα φορουμ απαντησεις του στυλ “το επομενο κινητο μου” ή “θα το παρω μολις κυκλοφορησει” και ας ειναι ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ αρκετα υποδυεστερα απο αλλα smartphones και ελαχιστα φθηνοτερα…..ελεος πια…..

bakchr

Και στα 129 ευρώ να κυκλοφορήσει, πάλι δεν αξίζει να το αγοράσει κάποιος…με 149 ευρώ παίρνεις το blade και με 189 ευρώ παίνεις το x5. Μόνο αν το τιμολογίσουν κάτω από 100 ευρώ μπορεί να πουλήσει, αλλά και πάλι μιλάμε για ένα πολύ άσχημο κινητό, με τραγικά χαρακτηριστικά και άθλια επίπεδα ποιότητας.

manos

Στο gsmarena λέει ότι υποστηρίζει flash player 10.1 αλλά το blade με τον ίδιο επεξεργαστή (qualcomm msm7227,armv6) δεν έχει.το wildfire όμως με armv6 νομίζω πως έχει flash player.

Nikos K.

Εμενα μου θυμιζει λιγο HTC ο σχεδιασμός του.
Σε τετοια τιμη ΣΙΓΟΥΡΑ δεν προκειτε να βρεις αλλο android που να εχει κάμερα για βιντεοκλήσεις!!

Mitsos_The_Great

Μου αρέσει. Για αυτή την τιμή είναι μια χαρά πιστεύω αν και με 15-20ε παίρνεις το ZTE Blade .

kostas_falcon

Με αυτο το cpu σαφως και δεν υποστηριζει flash player….ειναι λαθος του gsmarena – οπως επισης λεει οτι δεν εχει gps…..μαλλον τα κανανε σαλατα στην αρενα των κινητων…χαχαα….

DJ radical

Τι λέτε ρε παιδια είναι υπέροχο! Για μένα είναι όμορφο – και λεπτό.
Και gingerbread και video call camera και flash!
Ναι η CPU και Ram δεν είναι αξιοζήλευτα αλλα με 130€ δεν νομιζω να υπάρχει κάτι καλύτερο,
παρόμοια χαρακτηριστικά με το Galaxy 3. – Αν δεν είχα παραγγείλει ήδη το Χ5 θα το σκεφτόμουν σοβαρά…

Και μιας και πιάστηκαν όλοι με την εκπομπή να πω κι εγώ τα ίδια
πολύ καλή η εκπομπή και συγχαρητήρια αλλά Κώστα μίλα περισσότερο είσαι ο πιο σχετικός εκει μέσα…

Darth vader

@κωστα φαλκον,το μπλειντ εχει καποια προβλήματα στο μουλτιτατς οπως το νεξους ες και το γουαϊφαϊ του που αποσυνδεεται απο μόνο του αλλα και το χ5 παιζει να παρω αλλα νομιζω δεν κυκλοφορεί πια.

kostas_falcon

@ Darth vader το Multitouch το βρισκω μια χαρα στο δικο μου blade. Οσον αφορα για τα disconnect υπαρχουν προγραματακια που λυνουν το προβλημα – εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Εκει που υπερεχει το x3 ειναι μονο η εμπροσθια καμερα γιατι gignerbread υπαρχει ηδη (cm7). Μετα απο εκει χαος αν δουμε οθονες και αναλυσεις…..

DJ Radical

off topic mode:
υπάρχει πρόβλημα με το wifi και multitouch sto Χ5;
Μην μου λέτε τέτοια και το έχω παραγγείλει!!!!

Darth vader

Οχι το χ5 το μπλεϊντ.Απο τι ξέρω το χ5 εχει ραδιο σαν χαρντγουερ αλλα το φιρμγουερ που εχει τώρα δεν το υποστειρειζει.σορυ αν βγηκα λιγο εκτος θεματος αλλα πολοι το εχουν απορια και ειπα να το λυσω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.