Huawei X5, Ελλάδα τέλη Απριλίου με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ

Ακριβό το ένα, ακριβό το άλλο. Ορίστε λοιπόν, υπάρχουν και smartphones που δεν θα είναι τόσο ακριβά όσο τα hi-end μοντέλα των επώνυμων κατασκευαστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Techblog το Huawei X5 ετοιμάζεται να ριχτεί στη Ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας το επόμενο διάστημα. Επώνυμη είναι και η Huawei όχι όμως διάσημη, σκοπεύει πάντως να γίνει.

Ποιος θα το φέρει; Δεν γνωρίζω, εικάζω όμως ότι αν συνεχίζεται η καλή συνεργασία WIND και Huawei (Ideos U8150) ή Vodafone και Huawei (Joy 845), μάλλον θα το δούμε πρώτα σε αυτούς. Προσωπικά προς WIND πιστεύω ότι θα καταλήξει. Πόσο θα κοστίζει; Κάτω από 250 ευρώ, εκεί κοντά στο 200άρι+.

Λίγο αργότερα από το Huawei X5 μαθαίνω ότι ετοιμάζεται και η άφιξη του tablet Huawei S7 Slim. Ωραία πράγματα. Δείτε και το ανταγωνιστικό ZTE Skate με οθόνη 4.3 ίντσες.

Huawei Ideos X5
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3,8 ιντσών, 800×480 pixels, capacitive, multi-touch
Κάμερα: 5 Megapixel, βίντεο 720p HD
Bluetooth 2.1, Wi-Fi n, GPS, micro USB
Μπαταρία: 1500mAh


, Huawei X5, Ελλάδα τέλη Απριλίου με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ
, Huawei X5, Ελλάδα τέλη Απριλίου με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ
, Huawei X5, Ελλάδα τέλη Απριλίου με τιμή κάτω από τα 250 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
George

Άντε να έρθει και στην Vodafone πριν το Μάιο μπας και το πάρω με επιδότηση!!!!!!!

dimitris7

τουμπανο το κινητο γι αυτα τα λευτα

NikosVolos

Αρκετα ενδιαφερον φαινεται και πολυ προσιτο στην τιμη του.Για δευτερο μου τηλεφωνο θα ηταν μια χαρα,αν και ειμαι λιγο επιφυλακτικος για την μαρκα (δεν τη γνωριζω)
Kαμμια photo απο την πισω μερια του κινητου δεν εχουμε;

dimitris7

Κωστα προσεξα στο video στην αρχη που ειπε οτι ειναι μια “android 2.3 device”. εδω θα κυκλοφορησει με 2.2 ???

Vangelis

Αν το φέρει η Voda, κάτω από τα 250 ευρώ, τότε πιστεύω οτι μετά θα απαντήσει η Wind με το ZTE Skate με τιμή κοντά στα 200, οπότε με βλέπω να αλλάζω πάροχο…

Επίσης η Wind βλέπω να φέρνει αργότερα και το ZTE V11 για να απαντήσει και στα tablets στην Voda (με Android 3.0 παρακαλώ…)

Jimis

Ποτε θα έχουμε βίντεο παρουσίαση στα ελληνικά;το σκέφτομαι πολυ να το αγοράσω άλλα θέλω να δω και ενα ελληνικό βίντεο!!

χρηστος

αυτο το κινητο αραγε να υποστηρηζει adobe flash player?

thodoris.p

κανε ρε κοστα ενα hands on να δουμε προκοπη γιατι με αυτουσ εδω….

Χρήστος

Σε παρακαλώ απάντησε μου…x10 mini ή x5(το παραπάνω τηλεφωνο)!!!

Solon

Σπουδαία είδηση! Επιτέλους οι κινέζοι κατάλαβαν ότι για να πάρουν μερίδιο από την αγορά πρέπει να είναι ανταγωνιστικοί στις τιμές. Τα χαρακτηριστικά του είναι εξειρετικά για κινητό κάτω των 250 €. Υπολογίζω γύρω στα 220 €. Και επιπλέον αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορεί καινούριο στο Ebay σε τιμές σίγουρα κάτω από 200 €!
Τη Huawei την εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από την ZTE. Τα modem της εταιρείας που έχω δουλέψει ήταν ανθεκτικά στη χρήση με γερά πλαστικά και πόλύ καλό σήμα. Οθόνη ακόμα δεν έχω δει από κοντά αλλά στο βίντεο φαίνεται μια χαρά.
Θα κάνει θραύση!!!

takis

Τέλειο απο κάθε άποψη δείχνει

stelios gr

απο sar πως τα παμε???

kostas

την υπογραφη της google γιατι την εχει βοι8ησε στιν κατασκευη η λογο android????

evripidis

Κάτι με λέει πως θα δώσω το u8150 και θα πάρω αυτό. Ή το ZTE Skate ;;;;

farcry

με αυτη την τιμη bye bye zte skate….

ειναι adreno 205 υποστηριζει flash, το skate οχι

Βαγγέλης

Εγω πλέον το είπα, δεν ξαναγοράζω hiend κινητο με highend τιμη. Να πανε να γθυθουνε. Η τεχνολογια καλπαζει τοσο πολυ που απλα μπορεις να περιμενεις ενα 6μηνακι μονο και παιρνεις ενα τουμπανειρο κινητο που κανει καφε.

Αρχισα να μετανιώνω την αρχικη αγορα του Desire πολλα χρήματα για το τπτ

χρηστος

@farcry@ δεν καταλαβα ακριβως οσον αφορα αν το συγκεκριμενο κινητο παιζει adobe flash player??

nekx

Για οσουν θελουν να δουν τιμες sar… https://www.phonearena.com/phones/Huawei-IDEOS-X5_id4456/fullspecs στο κατω δεξι μερος του πινακα με τα χαρακτηριστικα.Παντως ειναι τα υποδοπλασια απο το δικο μου αμερικανικο κινητο….

doc

# US SAR:

US SAR – The exposure standard for mobile devices employs a unit of measurement known as the Specific Absorption Rate, or SAR. The SAR limit stated in the international guidelines is 2.0 W/ kg*. Tests for SAR are conducted using standard operating positions with the device transmitting at its highest certified power level in all tested frequency bands. Although the SAR is determined at the highest certified power level, the actual SAR of the device while operating can be well below the maximum value.

* Head:
o 0.34
* Measured in:
o 1900 MHz
* Body:
o 0.79
* Measured in:
o 1900 MHz

199 ευρούλια, στη wind!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.