Huawei X5, Οι απεργίες στη WIND καθυστερούν την κυκλοφορία του

“Εικοσιτετράωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα, Μ. Τετάρτη, οι εργαζόμενοι στην εταιρεία τηλεπικοινωνιών Wind σε αντίδραση κατά των απολύσεων που προωθεί η διοίκηση”, διαβάζω στο TVXS. Τα καταστήματα της εταιρείας είναι ανοιχτά σήμερα όμως μαθαίνουμε ότι δεν υπάρχει επικοινωνία με τα κεντρικά και ως εκ τούτου καμία ενημέρωση για διαθεσιμότητα κινητών όπως και για αυτή του αναμενόμενου Huawei Ideos X5.

Από πλευράς Huawei, μαθαίνω ότι σήμερα το πρωί παραδώσανε τα κινητά στις αποθήκες της WIND αλλά η απεργία (tvxs.gr) καθυστερεί την ενημέρωση-παράδοση στα καταστήματα. Μέχρι να μάθουμε νεότερες πληροφορίες, δείτε μια φορά ακόμα το πρώτο βίντεο-παρουσίαση του Huawei Ideos X5 από το TechblogTV. Σημειώστε ότι το μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας, δεν θα έχει ραδιόφωνο όπως με ρωτάτε πολλοί.

, Huawei X5, Οι απεργίες στη WIND καθυστερούν την κυκλοφορία του

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ρetros

και ειμουν ετοιμος να το παρω

NikosVolos

Καλο μαιο!!!

Nikos

Η οθονη ειναι amoled?

supergeorge

Δεν πειράζει, όποιος το θέλει μπορεί να περιμένει.

Το θέμα είναι να δικαιωθούν οι εργαζόμενοί και όχι αν θα τρέξουμε σαν καταναλωτικά ζώα να αγοράσουμε 5 μέρες νωρίτερα ένα κινητό.

Γιωργος

δηλαδη αυριο μεθαυριο που θα εχει ληξει η απεργια θα το χουμε;
οχι και amoled με 200 ευρω.αν ηταν ετσι θα πηγαινα εξω απο τις αποθηκες να το παρω

maosofia

συμφωνώ με τον supergeorge,τώρα για όσους δεν θα το έχουν..συμερίζομαι την θλίψη τους και τους εύχομαι καλο πάσχα..

ZamanFu

+1 στον supergeorge. Κάτι άλλο, κάποια εφαρμογή για ραδιόφωνο ξέρετε?Να μην κάθομαι να ψάχνω όταν το πάρω 😛

antnatal

tune in radio

fatal

Αφου δεν εχει ραδιοφωνο σας λεει…

ΣΤΑΥΡΟΣ

fatal ME ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΦΟΡΜΟΓΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ.
(φιλικά πάντα)

Δημητρης

@σταυρος

και θα χρησιμοποιει το 3G για το ραδιο?
χαζομαρα το βρισκω

manos.d

παντως το gsmarena αναφερει αρχικη τιμη 310 ευρω….πως γινεται στην ελλαδα που παντα τα κινητα ειναι παντα λιγο ακριβοτερα να κανει κοντα στα 200….

βασιλης

παιδια στο ebay ειναι στα 209 ευρο νομιζω και ξεκλιδωτο γραφω το σαιτ γιατι δεν ξερω πως το βαζεις να κανετε κλικ επανω …..https:// viewitem.eim.ebay.gr new-unlo…508184440/ item ειναι με εξοδα αποστολης στην ελλαδα τελικη τιμη απο το μανζεστερ uk.

mitsosand

@manos.d
και το blade αμα δεις στο ebay το εχουν πιο ακριβα απο οτι το πουλανε τα καταστηματα εδω.

NikosVolos

βασιλη με το μενου τι γινεται ομως,θα εχει ελληνικο;
Δεν πιστευω να αργησει πολυ να ερθει παντως,λεφτα θελουν να βγαλουν και αυτοι.
Σε 10 μερες πιστευω θα ειναι διαθεσιμο παντου.

ZamanFu

Εδώ τίθεται το εξής ερώτημα: Huawei X5 ή HTC 7 Trophy

xenos

περιμενα μηπως το σχολιασει καποιος αλλος αλλα κανεις δεν το εθιξε.Αυτο που καταλαβαίνω εγω απο το αρθρο είναι ότι η wind τα έχει τα κινητα μιας και η παράδοση έγινε και αυριο που δεν θα απεργουν οι υπάλληλοι θα διανεμηθούν στα καταστήματα …οποτε και θα υπάρχουν μεχρι την παρασκευή το αργότερο.

βασιλης

Νικο για μενου ελληνικο δεν ξερω παντως αυτα απο abay νομιζω οτι εχουνε πολλες πιλογες απο διαφορες γλωσες επανω για να επιλεξει ο καθε πελατης πιστευω παντως σιγουρος για ελληνικο μενου δεν ειμαι θελει ψαξιμο αυτο αν καποιος αλλος φιλος ξερει κατι για μενου απο ebay αν υπαρχουνε επιλογες γλωσσας στο τηλ. ας μας το πει παντως ειναι μια εναλακτικη λυση αν στραβωσει η wind σχεδον με 10 ευρο παραπανω το παιρνεις απο ebay ….

spitos

υπάρχει κανείς να ζήτησε να το πάρει με συνδεση και να είχε καλύτερη μοίρα??τουλάχιστον να δούμε άμα λένε και την αλήθεια.

Makedonas

Πάρα πολύ καλό τό τηλέφωνο, ἀρκεῖ τό χρηματικό ποσό νά εἶναι ἐκεῖ.
Ἴσως κάνω κίνση καί τό πάρω…

chris

εστω και μετα απο μερες θα εχουμε το κινητο στα χερια μας?ας ελπισουμε το προσωπικο της wind να δικαιωθει και ας παρουμε το κινητο και μετα απο ενα μηνα(παντα φιλικα)????

takis

γιατί ρε παιδιά, ΟΛΟΙ θα κάνουν απεργία;;

μήπως άλλος είναι ο λόγος της καθυστέρησης;

εγώ χθες δεν είδα και κανέναν να λείπει απο τα μαγαζιά τους…

Γιωργος

ξερεκ κανεις τπτ αν ξεκινησε η διαθεση του τωρα που τελειωσε η απεργια;

Makedonas

Ὄπως εἶπα καί στήν ἄλλη ἐνότητα, σήμερα, Μεγ.Πέμπτη στίς 11.45 τό πρωΐ, πῆρα τηλέφωνο στά κεντρικά τῆς Wind, καί μία εὐγενική κοπέλα μοῦ ἔλεγε δέν ἔχει καμμία ἐνημέρωση σχετικά μέ τό κινητό Χ5.
Μοῦ πρότεινε μετά τό Πάσχα νά ξανατηλεφωνήσω μήπως τότε ἔχουν κάτι νεώτερο.

Thanos

παιδια, ψαχνω για καποιο smartphone στα 200Ε πανω κατω…αξιζει να περιμενω το Huawei X5 ή να παρω το LG optimus One P500 στα 199?. πρωτη φορα παιρνω smartphone και θελω καποια βοηθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.