HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

H Huawei βρέθηκε στην IFA 2014 στο Βερολίνο όπου παρουσίασε τα νέα Huawei Ascend Mate 7 και Huawei Ascend G7. Μαζί με τις δυο νέες συσκευές παρουσίασε και τη βελτιωμένη έκδοση του Huawei Ascend P7 που έρχεται με οθόνη από ζαφείρι και το πίσω καπάκι αντί για γυαλί είναι κεραμικό.

Η Huawei γίνεται η πρώτη που βάζει επικάλυψη από ζαφείρι σε mainstream συσκευή (έχει προηγηθεί το σκληροτράχηλο Kyocera Brigadier) και προλαβαίνει την Apple η οποία ακούγεται πολύ έντονα ότι στο επερχόμενο iPhone 6 θα βάλει επικάλυψη από ζαφείρι.

Το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition όπως είπαμε έχει οθόνη από ζαφείρι η οποία είναι πολύ πιο ανθεκτική και όπως φαίνεται θα αρχίσει να γίνεται trend στις high-end ναυαρχίδες στο εξής. Το πίσω καπάκι έχει αντικατασταθεί από κεραμικό πάνελ το οποίο είναι επίσης πιο ανθεκτικό ενώ το μεταλλικό frame βγαίνει και σε rose gold χρώμα.

Όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του το Huawei Ascend P7 Sapphire Edition είναι ακριβώς ίδιο με την κανονική έκδοση: 5 ιντσών 1080p οθόνη, quad-core επεξεργαστή και 13MP κάμερα. Αν και δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη τιμή και διαθεσιμότητα, σίγουρα περιμένουμε να είναι πιο ακριβό από την κανονική έκδοση.

Huawei Ascend P7 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

huawei ascend p7 sapphire edition, HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

huawei ascend p7 sapphire edition, HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

huawei ascend p7 sapphire edition, HuaweiAscend P7, με οθόνη από ζαφείρι- προλαβαίνει την Apple

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Αυτό είναι το πρώτο smartphone με οθόνη από ζαφείρι https://www.youtube.com/watch?v=v7xD3Oa5x1A

Darth

όλη η οθόνη από ζαφείρι? και πόσο θα κάνει αυτό ? 1000+?

kilplix

Ξεσκιστηκε η Huawei φετος… ξεσκιστηκε κυριολεκτικα… Κινηταρες εχει βγαλει!!!!

GiorgosM.

Κουκλί!!

Panos7GR

Και το γελοίο της υπόθεσης είναι να πάρει κανένα ποζέρι ή καμμιά γκομενίτσα το συγκεκριμένο smartphone και να του βάλει ζελατίνα….. Εκεί θα κάνω φόνο!

Με τις τιμές που έχουν οι σημερινές ναυαρχίδες στα επίσημα μαγαζιά (δεν μιλάω για εκείνα τα παραεισαγωγής των skroutzομάγαζων), θα δικαιολογούσα την τιμή κοντά στο 800άρικο για ένα τέτοιο smartphone με sapphire glass, μέταλλο και κεραμικό πάνελ. Ειδικά για το sapphire glass χαλάλι του! Ξεχνοιάζεις μια για πάντα από τις ενοχλητικές γρατζουνιές! Μην τα ξαναλέμε… Πρακτικά όταν μια οθόνη είναι από ζαφείρι, είναι αχάρακτη. Το ζαφείρι χαράζεται μόνο από διαμάντι.

Darth

δεν ξερω τι λέτε εγώ ήδη εχω παραγγείλει ζελατίνες και full protective θήκη

Mourouzis2005

Τι τα θέλουν τα μέταλλα και τα κεραμικά; Αφού όλοι θήκη βάζουν στο τέλος! Πάρε μια πλαστικούρα ναχεις trollolololo

Panos7GR

Darth, έρχεται η ώρα σου… Στην πυρά! Όπως κάνανε και στον Μεσαίωνα. 😛

minas

Κυκλοφορούν στην αγορα ωραίες θήκες για το κινητό αυτό. Αναρωτιέμαι πόσο θα έπρεπε να περιμένω το sapphire p7! Τώρα πήρα το απλό! Βαριέμαι να περιμένω, είμαι από τους αγοραστές που οταν θέλουν κάτι το παίρνουν επιτόπου!

Μανώλης

Huawei…. κινητό 10 μηνών και ακόμα δεν έχει βγάλει αναβάθμιση για Lolipop!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Huawei

HUAWEI Ελλάδας: Κορυφαία εταιρεία εργοδότης στην Ελλάδα για το 2024

Η Huawei Ελλάδας επιλέχθηκε ως Top Employer 2024 για δεύτερη διαδοχική χρονιά και, για πέμπτη συνεχόμενη φορά, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Business Huawei

Το επίμαχο δημοσίευμα των New York Times για την Huawei στην Ελλάδα

Για «lobbying» της Huawei στην Ελλάδα, αλλά και την παροχή δώρων σε κυβερνητικούς αξιωματούχους κάνουν λόγο οι New York Times σε εκτενές τους δημοσίευμα για τις πρακτικές της εταιρείας στη χώρα μας.

Business Huawei

Huawei: Δημιουργώντας ένα έξυπνο μέλλον μειωμένων εκπομπών άνθρακα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στις 4 Ιουλίου 2023, η Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για τα ευφυή πράσινα Data Center στο Ulanqab της Εσωτερικής Μογγολίας με θέμα «Smart DC, Building the Green Future».

Smartphones Huawei

ΕΕ: Εξετάζει υποχρεωτική απαγόρευση στη Huawei για τα 5G

H EE εξετάζει την υποχρεωτική απαγόρευση για χρήση εταιρειών που θεωρείται ότι αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια στα δίκτυα 5G.