Σε Αγγλία και Αμερική προτιμούν τα hummer smartphones

Νέα έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρεία Strategy Analytics σε χρήστες smartphones σε Αμερική και Αγγλία τους εμφανίζει να προτιμούν συσκευές με μέγεθος 4 και 4.5 ίντσες. Οι χρήστες Android προτίμησαν μεγαλύτερες συσκευές σε σχέση με τους χρήστες iPhone ενώ όπως ήταν αναμενόμενο οι γυναίκες θέλουν μικρότερα κινητά από τους άντρες.

, Σε Αγγλία και Αμερική προτιμούν τα hummer smartphones

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Its all greek to me

Εφόσον πλέον υπάρχει το hd στις αναλύσεις, γιατί να μην προτιμούν τις τεράστιες οθόνες?

Δεν νομίζω να λέμε στο μέλλον ότι οι 4,7 ίντσες είναι λίγο, αλλά σίγουρα δεν θα μας φαίνεται τεράστια οθόνη.

pariah

“Οι χρήστες Android προτίμησαν μεγαλύτερες συσκευές σε σχέση με τους χρήστες iPhone”

Πόσο άκυρο είναι το παραπάνω;;;Από την στιγμή που το τα δυνατά android, ανταγωνιστές του iphone είναι μεγαλύτερα από αυτό λογικό δεν είναι;;;

fotis braudakis

nai re paidia λες και οι χρηστες iphone εχουν επιλογη

makis88

ή οι χρήστες android που θέλουν να τα σκάσουν για να πάρουν hi end συσκευή!!

Παναγιώτης

Οι 50άρηδες με οικονομική άνεση έχουν πρεσβυωπία!

Manos Unstable

πιστεύω στο άμεσο μέλλον θα ξαναγυρίσουν στα πιο μικρά 3.6 εως 4.0.
Είναι ακόμα η αρχή σχετικά και όλοι θέλουν το κινητό με τη μεγαλύτερη οθόνη.

GLeft

δε μπορω να καταλαβω τη μανια με τη μεγαλη οθονη. κινητο ειναι, παιρνει τηλεφωνα και αν χρειαστει μπαινει και στο ιντερνετ να κανεις καποια δουλεια. για ολα τα αλλα εχεις pc. πανω απο 4 ιντσες πιστευω ειναι πολυ αβολο. η διαστασεις του iphone ειναι οι ιδανικες πιστευω για τηλεφωνο, εκτος αν το βαζεις σε τσαντα η το εχεις συνεχεια στο χερι, τοτε παρε και 5ιντσο

Haduuken!

Φίλε GLefτ έτσι έλεγα και εγώ για το Γαλαξυ Νεχυς ώσπου το δοκίμασα και τελικά οι 4.65 ίντσες οθονη δεν έκαναν όσο μεγάλη διαφορά όσο ακούγεται .

MasterMind

Το πόσες ίντσες έχει η οθόνη ενός Smartphone δεν αντανακλά απαραίτητα το μέγεθος του.
Το iphone για παράδειγμα που όλοι οι αδαείς περνάτε για μικρό και όλα τα υπόλοιπα σας φαίνονται μεγάλα έχει μικρότερη οθόνη από τις κατά τα άλλα «υπερβολικές» διαστάσεις των 4,3 ιντσών αλλά είναι μόλις 8 χιλιοστά κοντύτερο και 10 χιλιοστά στενότερο από το HTC Desire HD.
Πως γίνεται αυτό; Λέγεται αξιοποίηση της διαθέσιμης επιφάνειας. Αν τώρα υπάρχει άνθρωπος που καταλαβαίνει στο χέρι αυτήν την διαφορά παραπάνω απότι την καταλαβαίνει στο μάτι…τι να πώ!!
Οπότε την επόμενη φορά που θα πετάτε τούβλα πείτε μας να πάρουμε κράνος γιατί είμαστε και ευαίσθητοι άνθρωποι.

GLeft

εγω παντως εχοντας δουλεψει με iphone, desire, galaxy s προτιμησα και κρατησα το galaxy. αλλα και παλι το iphone μου εκατσε πιο καλα στο χερι.

thomas22888

ρε φιλε μας δουλευεις????? εμεις πεταμε τουβλα η εσυ????? το desire hd μπροστα στο iphone ειναι τεραστιο, τα χω δουλεψει και τα δυο.εντελως ακυρη η παρατηρηση.οσο γι αυτο που λες για το μεγεθος της οθονης σε σχεση με το κινητο και την αξιοποιηση χωρου θα συμφωνησω, εχεις απολυτο δικιο.

MasterMind

@thomas22888 ξεστραβώσου: https://imageshack.us/photo/my-images/641/42368552.jpg/

thomas22888

ασε φιλαρακι καλυτερα εσυ ξεστραβωσου, θα σου πω για αλλη μια φορα πως τα χω δουλεψει τα κινητα και το hd μπροστα στο iphone φανταζει τεραστιο ,το hd με δυσκολια το επιανα καλα στην παλαμη μου και το χειριζομουνα με το ενα χερι, ενω το iphone ανετα.για κατι που το ξερω απο πρωτο χερι λοιπον μην μου λες να ξεστραβωθω

MasterMind

τι να πω Κώστα…η ξεροκεφαλιά μερικών δεν έχει όρια. Ειδικά οταν πρόκειται για μήλο νομίζουν οτι αγοράσανε Iphone και έγιναν ειδικοί σε όλα. Αλι και τρις αλί στα αυτάκια μας που σας ακούνε και στα ματάκια μας που σαν διαβάζουνε. Μάθε λοιπόν αγαπητέ φίλε thomas οτι και εγώ πριν το Desire HD είχα Iphone και ξέρω πολυ καλά τι λεω. Σου παραθέτω την φωτό ΔΙΠΛΑ ΔΙΠΛΑ απο έγκυρο Site στην συγκριση συσκευών και εσύ ακόμη λες τα δικά σου, Δηλαδή τι να πω ΤΟΣΟ κόλλημα; το ξεστραβώσου δεν στο λέω σαν βρισιά, στο λέω σαν ευχή πιστεψε με…

Φιλικά.

thomas22888

φιλαρακι αστο δεν το συνεχιζω.και το site που μου εδειξες δεν μου λεει κατι.στα χερια μου ειχαν μεγαλη διαφορα.καλη σου μερα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.