Huwaei Ideos με Android 2.2, Έρχεται στη WIND

Οι πληροφορίες που είχε το Techblog από τα μέσα Οκτωβρίου, επιβεβαιώθηκαν. Τα smartphones της Huawei έρχονται στην ελληνική αγορά και την αρχή κάνει η WIND με ένα μοντέλο από τη σειρά Ideos, το ομώνυμο, Huawei Ideos με Android 2.2 και οθόνη 2.8 ιντσών.

To Huwaei Ideos θα παρουσιαστεί επίσημα στις 8 Δεκεμβρίου και αναμένεται να είναι στα καταστήματα εκείνες τις ημέρες. Τιμή δεν έχει ανακοινωθεί.

, Huwaei Ideos με Android 2.2, Έρχεται στη WIND

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος

Για το titan έχουμε κανένα νέο;

tkvkp

Νομιζω πως ειναι 2,8 ιντσων η οθονη του.

Ben

Απ’ όσο γνωρίζω, η οθόνη είναι 2.8”.
110 ευρώ άραγε….? 😉

Χρήστος Στάμος

Σε οποιαδήποτε τιμή άνω των 110 ευρώ το Ideos απλώς δεν θα αξίζει τα λεφτά του, καθώς το ZTE Blade έχει, προς 160 ευρώ, καλύτερα χαρακτηριστικά (οθόνη 3,5 αντί για 2,8 ιντσών, ανάλυση 480×800 συγκριτικά με 240×320, επεξεργαστή στα 600 αντί για 528Mhz…)

gglyko

Βασικά είναι το δεύτερο της Huawaei που έρχεται Ελλάδα, αν βάλεις μέσα και το 845 της vodafone… 😉

gglyko

Με αυτή την έννοια ναι. 😉

Dimitris

Ξεκίνησε η διαθεσή του στην Ελλάδα και ποια είναι η τιμή του?Αν μάθετε κανένα νέο ειδοποιήστε μας.Είδα βιντεάκια απ’το εξωτερικό και πρέπει να έχει απίστευτες δυνατότητες…Συνεργάστηκαν η Huawei με τη Google για να το κατασκευάσουν……

Αλέξανδρος

μήπως σχεδιάζει η wind να αποσύρει το blade ;
Δεν έχει κανένα να πάρει καποιος το ideos σε αυτή τη τιμή

minas

εχω την εντιπωση οτι μας πιανουν κοροϊδο, η τιμη του IDEOS επρεπαι να ηταν απο 100 εως 200 δολαρια

Dimitris

Μια χαρά είναι η τιμή του.Παιδιά το κινητό είναι τέλειο και θα το διαπιστώσετε και στο hands-on.Ανώτερο από τις ”υποτίθεται” καλές και ακριβές μάρκες….Πότε θα γίνει το ελληνικό hands-on video?

versavel

Ασχημο νεο εαν η τιμη του μικρού ideos ειναι 166ε…Αυτο σημαινει πως το ideos X6,που θα ειναι και η ”ναυαρχιδα” της HUAWEI θα πιασει οπως το υπολογιζω κοντα στα 300ε ή αλλιως 100.000 δραχμες…Ακριβο για Κινεζικο κινητο παρ’ολο που η Huawei ειναι αξιολογη εταιρια…Ας μην προτρεχω ομως,ειδωμεν…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Η Nova παρουσιάζει νέες προσφορές κινητής, internet & ψυχαγωγίας

Η Nova ενοποιείται με τη Wind και λανσάρει νέα προϊόντα μέσα από ένα μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων.

Smartphones WIND Nova Black Friday 2022

Η Black Friday ξεκίνησε στη Nova-Wind με τιμές σε συσκευές και υπηρεσίες

Οι καταναλωτές θα βρουν προσφορές σε πακέτα υπηρεσιών, επικοινωνίας και ψυχαγωγίας, smartphones και αξεσουάρ τελευταίας τεχνολογίας σε τιμές έως και -70%.

Business WIND

H Nova αναπτύσσει ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών 10 Gigabit μέχρι το σπίτι (FTTH)

Η Nova θα δημιουργήσει το δικό της ιδιόκτητο δίκτυο οπτικών ινών (Fiber to the home), και θα συνεχίσει να επενδύει σε δίκτυα νέας γενιάς (5G).

Business Nova WIND

Hellenic Open Fiber (HOF): Νέα εποχή για τις υποδομές οπτικών ινών από τη θυγατρική της Nova – Wind

Το σύνολο των επενδύσεων της Nova-Wind για τεχνολογίες νέες γενιάς πρόκειται να ξεπεράσει τα 1,3 δισ. ευρώ, μέχρι το 2026 και αφορά κυρίως στην επέκταση του δικτύου οπτικών ινών στο σπίτι (FTTH) και στην εθνική κάλυψη του δικτύου 5G.