iHold, Αξεσουάρ για το iPhone 4 που βελτιώνει τo σήμα 100%

Οι συζητήσεις και τα καυστικά σχόλια για την λήψη σήματος της κεραίας του νέου iPhone 4, δεν έχουν προηγούμενο. Και ενώ πάνω από 2 εκ. συσκευές βρίσκονται ήδη στα χέρια φίλων της Apple, βίντεο όπως αυτό με το σελοτέιπ αλλά και εικόνες mockup με αξεσουάρ που βελτιώνουν το σήμα έως και 100% πάνε και έρχονται στα πηγαδάκια των αντι-iFans.

Το εν λόγω αξεσουάρ δεν ξέρω αν θα βρει το δρόμο του προς τα καταστήματα, σίγουρα πάντως βγάζει πολύ γέλιο!
, iHold, Αξεσουάρ για το iPhone 4 που βελτιώνει τo σήμα 100%

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
REDODIN7

Χχαχαχαχαχαχα Πολυ κραξιμο λεμε 😛 😛 😛

Aris

lol…. 😉
ταιριαζει και για σχαρα.

Μανος

ΑΜAΝ πια το παρακάνανε…..
τι κρίμα που σε λίγο έρχεται iOS 4.0.1 και δε θα έχουν τίποτα να σχολιάσουν 🙁 🙁

Stelios P. H.

Όταν η Apple αλλάξει τιμολογική πολιτική και δεν πουλάει κινητα που αμα τα κρατάς χάνουν το σήμα, τότε δεν θα έχουμε κάτι να σχολιάσουμε…

ΧΡΗΣΤΟΣ

ROFL…
Τρελό κράξιμο…

Μanos

γιατι δεν βγαινουν να πουνε οτι καναμε λαθος να ζητισουνε σηγνομη και να το φτιαξουν? και καθονται και βγαζουν αυτες τις μ@λ@κιες (sorry κιολας)

Aris

Μάγκας είναι αυτός που παραδέχεται τα λάθη του και τα διορθώνει, όλοι οι άλλοι ειναι stubborn..

giannis

περιμενα τελειως αλλη λογικη απο την apple πραγματικα,του στυλ ανακληση και αντικατασταση και κατι αλλο,επεσε πολυ στα ματια μου και στο Αμερικα μαζευονται πολυ για να κανουν μηνυσεις.Τεσπα οπως και να χει η κατασταση βγαζει γελιο και μπραβο Κωστα που ενω ειχες iphone που ενω τα συμπαθεις αρκετα κτλ-κτλ οταν κατι ειναι στραβο το λες(οπως αντιστοιχα οταν σ’αρεσει κατι),αυτο ειναι υγεια,το να εισαι παντα στο ολα ειναι τελεια και δεχομαι να με κοροιδευουν σαν καταναλωτη ειναι το ιδιο αρρωστο με τους χουλιγκανους που ταμσπανε στα γηπεδα
ihold με λιγα λογια-ihold

Marios Basileiou

Ωραιος Κωστα,θα συμφωνησω με τον gianni ιδιαιτερα στο “περιμενα τελειως αλλη λογικη απο την apple πραγματικα” γιατι αργησαν να το παραδεχτουν και δεν βρηκαν μια λυση προς το παρον που να ικανοποιει τους τοσους αγοραστες που ετρεξαν και το πηραν ,επισης στο “μπραβο Κωστα που ενω ειχες iphone που ενω τα συμπαθεις αρκετα κτλ-κτλ οταν κατι ειναι στραβο το λες”.Δεν περιμενα να κανεις τοσο humor αλλα αποτι φαινεται το Galaxy S που ειχες λιγες μερες σου αλλαξε την γνωμη για τo iphone ;).

ΝouSou

Σήμερα δίνεις ρεσιτάλ. ! 😀 😀 😀

Andrew Ckor

XAXAXA e re gelio pou exei pesei me tin apple…:P alla lew mipws mipws to ekane epitides auto me to sima…:P? ta exoume dei ola pia apo auti tin apple:P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.