Imerj Smartpad, Smartphone με δύο οθόνες Super AMOLED

Όλοι χρησιμοποιούμε κινητό για την επικοινωνία μας εν κινήσει. Αρκετοί επίσης μπήκαν στο πειρασμό και αγόρασαν κάποιο tablet. Αλλά όσο ικανοποιημένοι κι αν είμαστε από τις συσκευές μας, υπάρχει πάντα το ερώτημα, γιατί να μην χρησιμοποιούμε μία συσκευή αντί για δύο; Η εταιρεία Imerj έχει τη λύση προτείνοντας μια συσκευή 2 σε 1, το Smartpad.

To Smartpad της Imerj με τις δύο οθόνες Super AMOLED μπορεί να λειτουργήσει σαν tablet με οθόνη διαγωνίου 6 ιντσών αλλά και ως smartphone με οθόνη 4 ιντσσών διπλώνοντάς το στη μέση. Με λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread, αλλά και με ένα user interface ειδικά διαμορφωμένο από την Imerj, ονόματι ViewFinity, υπόσχεται πολύ ευχάριστη και λειτουργική εμπειρία χρήσης. Δείτε και το Kyochera Echo dual-screen.

Πως σας φαίνεται αυτού του είδους η υλοποίηση;

Imerj Smartpad
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: TI-OMAP dual core ? Ghz
Μνήμη RAM: 1GB DDR3
4G/ HSPA+
Οθόνη: Δύο οθόνες 4 ιντσών, Super AMOLED, 960×800 pixels
Κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 32GB
Κάρτα μνήμης: όχι
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 7mm ανοικτό και 13.5mm αναδιπλωμένο
Βάρος: ?

, Imerj Smartpad, Smartphone με δύο οθόνες Super AMOLED
, Imerj Smartpad, Smartphone με δύο οθόνες Super AMOLED
, Imerj Smartpad, Smartphone με δύο οθόνες Super AMOLED

Πηγή

Marios1508

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis K

εχει μεγάλο κενό αναμεσα στις δυο οθόνες,δεν μου αρεσει ο σχεδιασμος και φαίνεται να κολλάει λίγο.Γενικά θέλει λίγο φταξιμο πιστεύω

takis1994

Απλα τελειο το κινητο του μελλοντος..
ΟΚ εννοειται οτι θελει λιγο φτιαξιμο , αλλα οτι κατορθωσαν κατι τετοιο σε ενα ΛΣ που εγγενώς δεν το υποστηριζει , εμενα μου αρκει (και μονο η προσπαθεια..)
Σε κανα χρονο βλεπω μεγαλες εταιριες οπως η SE , η HTC η Samsung (κυριως οι 2 τελευταιες ) να υλοποιουν κατι τετοιο..

nikatapi

Το θέλω! Πραγματικά μια συσκευή του μέλλοντος, δίνει πολλές δυνατότητες για multitasking αλλά και εκμετάλλευση των 2 οθονών με ειδικές εφαρμογές.
Το μόνο που φοβάμαι είναι η διάρκεια της μπαταρίας και η ανθεκτικότητα του.
Αν δεν κάνω λάθος όταν κλείνει και οι 2 οθόνες είναι εκτεθειμένες.
Γενικά όμως ευχαρίστως να το αγόραζα αν και το interface είναι αντάξιο του design του.

lefteris

Κατι περιεργα swype που εκανε και πηγαινοερχονταν οι οθονες τι ηταν? Γιατι οι κινησεις αυτες γινονταν εξω απο την οθονη

michalis_Mclaren

Πολύ καλή ιδέα και πολύ καλή υλοποίηση! Σίγουρα ο πρόγονος μιας σειράς κινητών του είδους που θα έρθουν όπως ήρθαν πχ τα tablet!

Kostas

Απ’ότι φαίνεται έτσι θα είναι όλα τα smartphones σε κάποια χρόνια. Ανυπομονώ!

kwstas 13

Πάρα πολύ καλό και ενδιαφέρον…

Zafiris

Δε μου πολυάρεσε αλλά το ερώτημα είναι που βρήκανε οθόνες super amoled??
Εδώ η samsung έχει έλλειψη ακόμα για τα δικά της μοντέλα!

Solon

Πολύ ενδιαφέρον αλλά όπως σχολιάζει και παραπάνω ο Giannis K μεγάλο το κενό ανάμεσα στις δύο οθόνες. Και εγώ θα ήθελα να είναι μικρότερο, ὀπως αυτό που έχουμε δει στις υποτιθέμενες φώτο του iPhone 5. H γνώμη μου είναι ότι τέτοια κινητά δεν θα περπατήσουν μέχρι να κυκλοφορήσουν οι εύκαμπτες οθόνες ώστε να μπορούν να διπλώνουν και να έχεις μια ενιαία οθόνη όταν το ανοίγεις. Μεγάλο ρόλο πάντως στο πως θα τα πάει στην αγορά η συσκευή θα παίξει η αυτονομία και το βάρος.

Sotos73

Καλο φαίνεται !!!!

jim

Ναι είναι ωραία ηδέα και μάλιστα πολύ εντυπωσιακή έχεις το κάλο 2 οθονών αναδιπλωμένα ! Ναι όντος έχει μεγάλο κενό άλλα δεν είναι τόσο πρόβλημα αφού μπορείς να χρησιμοποιείς διαφορετικά της οθόνες ορθότατη πρόταση για να δούμε στην πράξη τι είναι !

Marios1508

Σκεφτειτε τι θα δουμε μελλοντικα, να μικρυνει το κενο αναμεσα στις δυο οθονες ή καλυτερα μια “ευκαμπτη” οθονη που θα αλλαζε πολυ την εμφανιση ενος τετοιου μοντελου! Παντως ειναι πρωτοτυπο σαν ιδεα!

leathernecks

Σίγουρα εντυπωσιακό !!!!
Οπωσδήποτε θέλει δουλειά (το κενό ανάμεσα στις 2 οθόνες ενοχλεί κι εμένα ) αλλά με την κατάλληλη αξιοποίηση θα δούμε καλύτερα αποτελέσματα.

Βύρωνας

Εντυπωσιακό! ειδικά αυτό που μπορείς να έχεις δύο εφαρμογές ταυτόχρονα δίπλα δίπλα!

Doc77

Η τηλεόραση που είναι ;;;η καφετέρια ;;; Δεν ξέρω κατα πόσο το μάρκετινγκ και η ανάγκη για νέα καταναλωτικά προϊόντα έχουν χάσει την ουσία των πραγμάτων ….πάντως δεν εντυπωσιαστικα απο κάτι που μπορει σαν ιδέα να είναι καλη αλλα στην πράξη;τα smartphones εξυπηρετούν όλα όσα θες στο δρόμο στη δουλειά …..δεν μπορω λοιπόν να δεχτώ ότι έχουμε τόσο μεγάλη ανάγκη να κουβαλάμε το Σπιτι μας έξω !!!!είναι η άποψη μου….

spyros

Δεν το περίμενα αυτό που θα πω, αλλά το θέλω και δίνω όσο όσο! Οκ, έμεινα με το στόμα ανοιχτό και πραγματικά είναι κάτι πρωτότυπο, πρακτικότατο και πολύ μπροστά απο οτιδήποτε έχω δει έως τώρα.

tasos

οριστε, διαβασατε την αναλυση, 960χ800 π, ουαου.

Γιώργος

Αν μη τι άλλο, ελπιδοφόρο. Το μέλλον είναι πολύ κοντά…

Βέβαια, το lag κάνει αισθητή τη παρουσία του κι έτσι όπως το βλέπω, θα του πήγαινε γάντι ένας επεξεργαστής αλα exynos, δηλ dual core και στα 1.5GHz υπερχρονισμένος.

Επίσης, είναι αρκετό το κενό ανάμεσα στις 2 οθόνες, κάτι που θα κάνει αισθητή τη παρουσία του στη θέαση videos παντός τύπου.

Για αρχή πολύ καλή προσπάθεια κι ας ελπίζουμε να βελτιωθεί στα σημεία πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

kostasvr

Στο τελος που το συνδεει σε tablet το ειδατε?

Γιώργος

Σίγουρα πολύ εντυπωσιακό ,αν και το να παίζεις angry birds στην μία οθόνη και να βλέπεις ταινία στην άλλη….παραείναι, αλλά τεσπα.
Από αυτονομία άραγε τι κάνει; Δεν μπορώ να το φανταστώ να κρατάει πάνω από…μισή ώρα με full χρήση.

g_agelak

Παίρνεις ένα galaxy s2 και νομίζεις ότι τα έχεις δει όλα και μετά έρχεται αυτό που είδαμε όλοι……
Ασύλληπτο σαν ιδέα, άψογο σαν υλοποίηση!!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.