Intel CZ120, Πληροφορίες για νέο smartphone

To μυστηριώδες Intel CZ120 είναι ένα smartphone που ετοιμάζει η γνωστή εταιρεία κατασκευής επεξεργαστών, το οποίο εθεάθη στη διαδικασία έγκρισης από την αμερικανική FCC. Θεωρείται βέβαιο ότι θα είναι εξοπλισμένο με τον επεξεργαστή Intel Atom, ενώ οι διαστάσεις του αποκαλύφθηκε πως είναι 128x67x10 χλστ, με μια οθόνη που εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 4.3 ιντσών.

Μία φωτογραφία του smartphone αποκαλύπτει την ύπαρξη διπλού LED flash στο πίσω μέρος, δίπλα στην κάμερα. Στο κομμάτι της συνδεσιμότητας έχουμε Bluetooth, NFC, Wi-Fi, GPS, 3G HSPA+. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα εάν θα κυκλοφορήσει ως Intel smartphone ή εάν πρόκειται να το δούμε με το λογότυπο ενός άλλου κατασκευαστή. Μείνετε συντονισμένοι!

Intel CZ120, Intel CZ120, Πληροφορίες για νέο smartphone

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.