LG smartphone με επεξεργαστή Intel Medfield και Android [CES 2012]

Πριν μερικές ημέρες σχολιάσαμε εδώ στο Techblog ένα πίνακα με στοιχεία της Intel που σχεδόν σε όλα τα σημεία (διάρκεια ζωής της μπαταρίας, ταχύτητα browser, αναπαραγωγή βίντεο HD 720p) έδειχνε να υπερτερούν οι νέοι επεξεργαστές για smartphones Intel Medfield απέναντι στον ανταγωνισμό. Φαίνεται ότι σύντομα θα είμαστε σε θέση να βγάλουμε τα δικά μας συμπεράσματα.

Πληροφορίες από online εφημερίδα της Κορέας κάνουν λόγο για επικείμενη παρουσίαση LG smartphone με επεξεργαστή Intel Medfield και λειτουργικό σύστημα Android στην επερχόμενη έκθεση CES 2012 στο Λας Βέγκας σε μερικές ημέρες. Για να δούμε τι φρούτο θα είναι αυτό…

, LG smartphone με επεξεργαστή Intel Medfield και Android [CES 2012]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
alextrela

Ηρθε η ωρα να μπει και η Intel στο παρτι των επεξεργαστων καλιο αργα παρα ποτε! Ειδωμεν.

kostis

Διαβασα καπου οτι η καταναλωση ειναι αυτην την στιγμη περισοτερη απο οση περιμεναν…εχει ακομη πολυ δρομο η intel…

elina_kal

πολυ ομορφο!

Solon

@Kostis
Όντως φαίνεται να καταναλώνει αρκετό ρεύμα και μάλιστα σύμφωνα με τα στοιχεία της ίδιας της intel.
Και να σκεφτείς πως είναι μονοπύρηνος. Προσωπικά δεν βλέπω να προχωράει το εν λόγο project αφού η αγορά στο Android έχει γίνει πλέον πολύ απαιτητική στο hardware ειδικά με την είσοδο του τετραπύρηνου Tegra 3 σην αγορά. Έπειτα είναι και το θέμα της συμβατότητος αφού ο Medfield δεν ακολουθεί την πλατφόρμα της ARM την οποία ακολουθούν όλοι οι υπόλοιποι κατασκευαστές σε Android. Αν έχει κάποια ελπίδα πιστεύω πως θα είναι στα Windows. Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω το προϊόν της LG.
Κώστα αν τύχει και το πιάσεις φόρτωσέ του κανένα παιχνίδι να δούμε αν μπορεί να το τρέξει.

κώστας

Αν δεν κάνω λάθος είναι διπλοπύρηνος στα 1.6 GHz και “καίει” πολύ ρεύμα σε σχέση με τους 45nm snapdragon. Με τους 28nm S4 SoC όπου η Qualcomm θα βγάλει σύντομα στην παραγωγή η intel θα έχει μεγάλο πρόβλημα! Και σε επιδόσεις δεν νομίζω να υπερισχύει όσο θα ήθελε η intel.

kostas

Τωρα στις γιορτες πληροφορηθηκα οτι η LG θα αποσυρθει απο την κινητη τηλεφωνια. Κωστα εχεις ακουσει τπτ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.