Intex Aqua T2, η πιο οικονομική συσκευή με Android KitKat στα 44 δολ.

Οι φθηνές Android συσκευές είναι το επόμενο μεγάλο στοίχημα των εταιρειών αφού οι αναπτυσσόμενες αγορές δεν έχουν κορεστεί ακόμη και υπάρχει αρκετός χώρος για κέρδη μέσω των entry-level smartphones. Η Google παρουσίασε το πρόγραμμα Android One με συσκευές στα 100 δολάρια και η Microsoft φημολογείται ότι θα ακολουθήσει.

Οι περισσότερες οικονομικές συσκευές όμως κυκλοφορούν με παλιές εκδόσεις Android και υπάρχουν πολύ λίγες με τιμή κάτω των 50 δολαρίων, ακόμη και οι 3 πρώτες Android One είναι από 103 μέχρι 106 ευρώ.

Η έκπληξη έρχεται από την Ινδία με το νέο Android KitKat smartphone ονόματι Intex Aqua T2 το οποίο κοστίζει μόλις 44 δολάρια. Απ όσο γνωρίζουμε μέχρι στιγμής είναι το πιο οικονομικό Android KitKat κινητό που έχει κυκλοφορήσει.

Φυσικά με τέτοια τιμή μιλάμε για μια low-end συσκευή που έχει 3.5 ιντσών οθόνη με ανάλυση 320 x 480 pixels, δεν έχει 3G συνδεσιμότητα αλλά έχει Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth, 2 MP εξωτερική κάμερα με LED flash, VGA μπροστινή κάμερα, dual-core 1.3 GHz MediaTek επεξεργαστή, 256 MΒ RAM, 512 MB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD. Τέλος, έχει 1200 mAh μπαταρία ενώ είναι και δίκαρτο.

cheapest android kitkat phone, Intex Aqua T2, η πιο οικονομική συσκευή με Android KitKat στα 44 δολ.

cheapest android kitkat phone, Intex Aqua T2, η πιο οικονομική συσκευή με Android KitKat στα 44 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Η Microsoft ειχε σπρωξει τα 520 στα 50 $ και τo 920 στα 79$…

nikos

Συγνώμη αλλά σε αυτήν την κατηγορία η google δεν μπορεί να τα βάλει με την microsoft…Πρώτον γιατί η ms έχει ήδη φτηνά μοντέλα με την νεότερη έκδοση και λειτουργούν υποδειγματικά(π.χ lumia 520,620 κ.α.)!Και μάλιστα κάποια από αυτά έχουν καλύτερα specs όπως κάμερα, οθόνη, ram, storage memory και καλύπτουν από άποψη store 100% όλους τους low end χρήστε οπότε δεν μπορεί να βασιστεί σε αυτό…

Dimitris

Εχει δηλαδή χαρακτηριστικά σαν iPhone 4

johnnys

Εαν αυτό με 256 RΑΜ τρέχει ΚΙΤΚΑΤ τοτε κάτι SONY SP κάτι GALAXY S3 και κάποια LG που μου διαφεύγουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙΤΚΑΤ ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.