iOS 10: Στο ένα τρίτο των συμβατών συσκευών σε μια εβδομάδα

Η διαθεσιμότητα του iOS ξεκίνησε την περασμένη Τρίτη, μέσα σε ένα 24ωρο είχε καταφέρει να φτάσει στο 14.5% των συμβατών συσκευών και συνεχίζει την ανοδική πορεία. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Mixpanel, μέσα σε 6 μέρες το iOS 10 βρίσκεται ήδη στο ένα τρίτο των iDevices.

Η Apple τα πήγαινε πάντα πολύ καλά ως προς την υιοθέτηση των νέων εκδόσεων του iOS, κυρίως επειδή σε αντίθεση με το Android, δεν εμπλέκονται κατασκευαστές και πάροχοι. Η ίδια είναι υπεύθυνη για hardware και software, ενώ η αναβάθμιση δίνεται ταυτόχρονα σε όλο τον κόσμο και όλα τα μοντέλα.

Στις αρχές Σεπτεμβρίου η Apple είχε ανακοινώσει ότι 9 στις 10 συμβατές συσκευές με iOS 9 είχαν αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση του OS. Η εκτίμηση της Mixpanel είναι ότι το iOS 10 βρίσκεται στο 33.64% των συσκευών, ποσοστό σίγουρα εντυπωσιακό, αλλά ίσως να μην καταφέρει να ξεπεράσει το 66% του iOS 9 τις 2 πρώτες εβδομάδες κυκλοφορίας.

Όσο για το Android, σε πρόσφατο άρθρο είδαμε ότι το Android Marshmallow έφτασε στο 18.7%, ενώ το νέο Android Nougat παραμένει ακόμη κάτω από 0.1%

Εσείς κάνατε το update σε iOS 10;

ios 10 adoption, iOS 10: Στο ένα τρίτο των συμβατών συσκευών σε μια εβδομάδα

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotis

εγω προσωπικα το εκανα μεσα στο πρωτο 24ωρο λογω του οτι ειχα αηδιασει με το 9 και τα bug του.συνεχως η συσκευη κολλουσε, η σελιδα ξαναφορτωνοταν, με πετουσε εξω απο εφαρμογες εγιναν 3 restore και τιποτα.τα ιδια
ετσι η συσκευη ενα ipad air ειχε παει 3 φορες σε εξουσιοδοτημενο σερβις και παρολο που δεν βρησκανε τιποτα στα τεστ που ετρεχαν η μονη λυση ηταν το ios 10 ειδαλως πηγαιναμε σε αντικατασταση.
το περασα ota και μεσρι σημερα δεν εχει παρουσιασει κανενα απο τα προαναφερθεντα προβληματα.
ιδωμεν

vasilist

Εγώ έχω μείνει στην 9.3.3 δεν κάνω update αν δεν δω στρωμένη rom αρκετά με ταλαιπώρησε με τα bugs η apple με το 9, ευτυχώς η 9.3.3 μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει τίποτα.

Αργύρης

Εβαλα το ios 10 ακριβως πριν μια βδομαδα και οι διαφορες ηταν αρκετες.Καμια σχεση με οταν πρωτοαγορασα το iphone 6s με ios 9.1.Κανενα bug και ισα ισα που η συσκευη πηγαινει πιο γρηγορα.Δεν κολλαει καθολου παρολο που κανει καποια δευτερολεπτα παραπανω να ανοιξει λογω πιο βαρυ λογισμικου.Ακομα και σε iphone 5 και 5s που το εβαλαν φιλοι μου, μου ειπαν τα καλυτερα λογια.Απο κει και περα καποια πραγματα δεν μου αρεσαν οπως ο ηχος κλειδωματος,η αλλαγη γραμματοσειρας στο lockscreen και το slide to unlock που εφυγε

Paul

Μια χαρά είναι σε 6 αρι .Απλα εάν έχετε χρόνο κάνετε ένα set up as new,και μην επαναφέρετε backup από την 9 άρα , δηλ να κάνετε καθαρή εγκατάσταση

Marios

Κάτοχος 5s, αναβάθμιση σε IOS 10 πάντα μέσω iTunes και φυσικά με το εξής πρόβλημα για όσους έχουν iPhone και δεν παραδέχονται κάποια κολλήματα! Σε restart του τηλεφώνου εμφανίζει μπλε οθόνη και η οθόνη με τα gadgets κάποιες φορές κολλάει! Να λέμε και τα στραβά μας όχι μόνο τα καλά, και μη μου πει κανείς ότι δεν γίνεται και σε άλλα μοντέλα της Apple ή έχει θέμα το hardware! Εκτός και αν εμφανίζεται σε συγκεκριμένες παρτίδες, εάν ισχύει τότε πολύ γρήγορα θα λέμε για νέα ενημέρωση και θα καυχιόμαστε για ένα τηλέφωνο 290ευρώ που μας το πουλάνε και το αγοράζουμε 790!!!

Και η μεγάλη απορία, ένα σωρό beta εκδόσεις και καλά για δοκιμές και μ@λ@κίες και τελικά το προϊόν βγαίνει με λάθη!

Τελικά πιο πολύ διαφήμιση γίνεται και όχι Test!!!

Giannis

Σε iPhone 6 και iPad Air κανένα απολύτως πρόβλημα και με βελτίωση σε performance. Συνιστώ άφοβα την αναβάθμιση.

menelaos

Φίλε marios εγώ πάντως σε 5s με OTA που την πέρασα δεν έχω κανένα θέμα , αντίθετα το κινητό πάει ακόμη πιο γρήγορα

Agnostos13

Και εγω κανενα θεμα απο OTA αλλα θα ακολουθησει και restore και setup as new οταν βρω χρονο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.