iOS 7, Παρουσίαση

Το iOS από την ημέρα που μας το παρουσίασε η Apple μέχρι πριν λίγες ώρες πάνω κάτω είχε παραμείνει το ίδιο. Χρησιμοποιώ το λογισμικό από το 2010, έχοντας περάσει αρκετές συσκευές από τα χέρια μου, και υποσχέθηκα στον εαυτό μου πως είναι η τελευταία ευκαιρία της Apple να κάνει το θαύμα, φέρνοντάς μας ένα ανανεωμένο σύστημα. Κι όμως, η έβδομη έκδοση του iOS είναι αγνώριστη.

Ο σχεδιασμός και τα χαρακτηριστικά του αποτελούν μία διασταύρωση Android, Jailbreak και ελάχιστα Windows Phone.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

Design
Το iOS αποχαιρετά τον ξεπερασμένο κλασικό σχεδιασμό του και υποδέχεται τη νέα μόδα που επικρατεί στα λογισμικά των smartphones, το “flat”. Η επιφάνεια χρήστη και οι εφαρμογές πλέον είναι επίπεδες, γεγονός που φέρνει το Metro UI των Windows Phone στο μυαλό. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να επιλέξει live wallpapers για εικόνα background.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

Τι είναι καινούργιο;
Όπως αναφέραμε παραπάνω, στον τομέα των χαρακτηριστικών, το λογισμικό αποτελεί μια “συγχώνευση” Android και Jailbreak. Το iOS 7 παρουσιάζει μια ποικιλία widgets, παρόμοια του Android και tweaks που βρίσκουμε στο Cydia.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

Multitasking
Μία άλλη εκθαμβωτική ανανέωση παρατηρήθηκε στο multitasking. Ο σχεδιασμός του είναι παρόμοιος του Auxo. Καταλαμβάνει ολόκληρη την οθόνη και ακριβώς πάνω από το app συμπεριλαμβάνετε μια μεγάλη preview της εφαρμογής. Επίσης, το έξυπνο-multitasking είναι ικανό να ενημερώνει τις εφαρμογές όσο λειτουργούν αυτές στο background με βάση πόσο τις χρησιμοποιεί ο χρήστης ξεχωριστά, χωρίς να σπαταλάει μπαταρία. Σε περίπτωση διαθέσιμης ενημέρωσης εφαρμογής, το multitasking κρίνει αν το σήμα ασύρματου δικτύου είναι ικανό για την εκτέλεση ή όχι του συγκεκριμένου έργου.

Siri
Η εταιρεία ανέβασε και το IQ της Siri καθώς πλέον χρησιμοποιεί περισσότερες πηγές για τις απαντήσεις της στις ερωτήσεις των χρηστών (Twitter, Wikipedia και Bing ). Η Siri επιπλέον υιοθέτησε χαρακτηριστικά UI του Google Now, καθώς είναι card-based και είναι ικανή να ρυθμίζει την φωτεινότητα της οθόνης, ανοιγοκλείνει το Bluetooth κ.α. Τέλος, η φωνή της πλέον μοιάζει πιο πολύ με την ανθρώπινη σε σύγκριση με την πρώτη έκδοσή της.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

Κέντρο ειδοποιήσεων
Το κέντρο ειδοποιήσεων πλέον προσφέρει πληροφορίες για τον καιρό, γενέθλια, και προβάλλει διάφορα δεδομένα από το ημερολόγιο. Επιπλέον ο χρήστης μπορεί να έχει πρόσβαση στο κέντρο ειδοποιήσεων από την οθόνη κλειδώματος.

Κέντρο ελέγχου
Το μήλο φρόντισε να συμπεριλάβει ένα παρόμοιο σε λειτουργία αντίγραφο του γνωστού Jailbreak tweak ‘SBSettings’, επιτρέποντας το χρήστη μέσω διάφορων toggles να ανοιγοκλείνει το WiFI, Bluetooth, Airplane mode, να ρυθμίζει τη φωτεινότητα και το media player. Ο χρήστης για να εμφανίσει το command center, το μόνο που έχει να κάνει είναι να σύρει το δάχτυλό του από το κάτω προς το πάνω μέρος της οθόνης, όσο βρίσκεται στο Springboard.

Κάμερα και άλμπουμ
Η κάμερα και το άλμπουμ στο iOS παρουσιάζουν στοιχεία παρόμοια του Android. Έχει βελτιωμένο UI και εκτός από το πανόραμα, πλέον ο χρήστης μπορεί να προσθέσει κάδρο στις φωτογραφίες του (Instagram, Hi). Επίσης το άλμπουμ κατηγοριοποιεί τα βίντεο με βάση την τοποθεσία και ημερομηνία που τραβήχτηκαν.

Safari και App Store
Με την εμφάνιση του Chrome στο App Store, από τον Ιούλιο του 2012 το Safari έμεινε στο “ράφι”. Πλέον όμως ο iBrowser είναι ακριβώς ίδιος με το browser της Google. Δεν είναι πλέον περιορισμένος σε οκτώ καρτέλες αλλά απεριόριστες, οι καρτέλες είναι πανομοιότυπες με αυτές στο Chrome και διαθέτει πλέον μία μόνο μπάρα αναζήτησης (για συνδέσμους και για απλή αναζήτηση).
Το App Store πλέον, όπως και το Play Store, ενημερώνει τις εφαρμογές αυτόματα και ο σχεδιασμός του μοιάζει πολύ με των Windows Phone και προτείνει εφαρμογές στον χρήστη με βάση την τοποθεσία του.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

FaceTime, AirDrop, iTunes Radio και Weather
Στο iOS 7, επιτρέπεται αποκλείστηκα-φωνητική κλήση μέσω FaceTime (VoIP) φέρνοντας το ένα βήμα πιο κοντά στο Skype.
Ένα καινούργιο χαρακτηριστικό των iOS 7 είναι και το AirDrop. Το AirDrop επιτρέπει τον χρήστη να κάνει share ένα σύνδεσμο από το διαδίκτυο με άλλους χρήστες συσκευών που φοράνε iOS 7 μέσω σύνδεση WiFi.
Ύστερα από μια πλημύρα φημών για τα τελευταία περίπου δύο χρόνια, το iRadio είναι επιτέλους εδώ. Η δωρεάν music streaming υπηρεσία είναι τοποθετημένη στο music player του iOS 7 και είναι προσωρινά διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ. Η Apple φρόντισε να κυκλοφορήσει μία έκδοση για Mac, PC και Apple TV.
Κλείνοντας, το σύστημα προσφέρει μία βελτιωμένη εφαρμογή για τον καιρό με νέο ομορφότερο UI, με μία ακριβής πρόβλεψη του καιρού για την τρέχον ημέρα την επόμενη και για τις υπόλοιπες πέντε ημέρες της εβδομάδος.

iOS 7, iOS 7, Παρουσίαση

Κυρίως εμπνευσμένο από τα αντίπαλα στρατόπεδα, το καινούργιο λειτουργικό σύστημα κινητών συσκευών της Apple φαίνεται πολλά υποσχόμενο.

Διαθεσιμότητα
Η αναβάθμιση σε iOS 7 θα είναι διαθέσιμη τον χειμώνα για iPhone 4, iPhone 4S και iPhone 5, iPad 2, iPad 3, iPad 4 (Retina), iPad mini και iPod Touch 5th generation. Κάποιες από τις παραπάνω λειτουργίες δεν θα είναι διαιθέσιμες σε όλες τις συσκευές.

Πηγή: 1, 2, 3, 4

Κείμενο: Ορέστης Παπαναστασίου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

113 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

Λοιπον εχτες παρακολουθησα live το event και μπορω να πω πως “εξεπλαγην” πραγματικα…εφυγε ολη η μαυριλα και ηρθε το ασπρο.
Το μονο που με προβληματιζει λιγο ειναι η αυτοματη ενημερωση εφαρμογων. Δεν θα μπορουμε να επιλεγουμε εμεις ποιες θελουμε αυτοματες ; . Γιατι αν ειναι να το παροποιαζουμε με το Android , το Android εχει αυτη την επιλογη. Τελος παντων, και παλι ειναι φοβερο!

Χρήστος

Το slide to unlock ΔΕΝ αλλαξε, αν το σύρεις απο κάτω προς τα πάνω σου φέρνει το Control Center 🙂
Πολύ καλή απόπειρα απο το μήλο, εχθρός του καλού το καλύτερο 🙂

jimo

Παιδια αυτο που μου εκανε μεγαλη εντυπωση ειναι το airdrop Που στην ουσια την λεει στο sbeam την ειπε και στην samsung ο παρουσιαστης χααχχαχααχ θεος !
Γενικοτερα μου αρεσε πολυ το ios7 μεγαλη αλλαγη ειδικα στο multitasking Που τα σπαει υπεροχο !! ομολογο οτι δεν το περιμενα αντε και μια συσκευη οπως την θελουμε ολοκληρη οθονη απο μπροστα και μετα ο ανταγωνισμος παει περιπατο !!! ισωσ και να μην χριαστει και jailbreak αποτι βλεπω μεχρι τωρα !!!

kostaszx

Μόνο σε εμένα μοιάζει σαν MIUI για iPhone? Πολύ καλή προσπάθεια ανεξαρτήτως.

larrougos

Android ui … Android features!! Android γενικά .. Μπορώ να πω πως είναι ενα σε γενικές γραμμές πολύ καλοστημενο συστημα και μπράβο στην apple που έκανε το επόμενο βήμα αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι ιδεες προέρχονται απο αλλά λειτουργικά συστήματα!

Junkermann

Η εταιρεία που είχε κάποτε το σλόγκαν «think different», ανακάλυψε το 2013, αυτά που η Microsoft έκανε το 2010.

Παντελής

Το να εξελίσεσαι ,έστω και αν χρειάζεται να χρησιμοποιείς στοιχεία από τους ανταγωνιστές σου είναι απαραίτητο,απλά από μια εταιρεία όπως η Apple περιμένεις και το κάτι διαφορετικό.

Αποστόλης Ρόδος

Είδα ολόκληρο το event και διάβασα κάποια διαθέσιμα κείμενα στο διαδίκτυο.
Σίγουρα έχουμε σημαντική εξέλιξη του iOS προς το “πολύ καλύτερο” αλλά το UI προσωπικά δεν μου άρεσε. Θα μπορούσαν εδεχωμενως να αφήνουν τον χρήστη να το επιλέγει ανάμεσα σε κάποια και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα συμβεί και αυτό.

Οσοι δουλεύουμε χρόνια το Android και ειδικά οσοι ασχοληθήκαμε με launchers δεν είδαμε τιποτα καινουριο και εντυπωσιακό. Το σχόλιο μου αυτό μπορουν να το καταλάβουν μονο οσοι έχουν ασχοληθεί πραγματικά.

Μου αρεσαν πολυ βεβαια καποια καλουδια οπως το airdrop.
Δεν με ενδιαφέρει που εχει αντιγράψει καποια πράγματα απο αλλα OS εφοσον αυτά κάνουν τη ζωη του χρήστη καλυτερη. Άλλωστε ολοι αντιγραφουν όλους και εξελισουν τις εφαρμογές.

Το WOW πάντως δεν το κέρδισαν απο ενα βαρύ χρήστη Android αλλά σιγουρα απο ενα βαρύ χρήστη iOS. Παρολα αυτά σημαντική η εξέλιξη και εύχομαι να απελευθερωθει οσο γίνεται περισσοτερο. Μη ξεχναμε πως την τελική έκδοση θα την παρουμε σε μερικούς μηνες και σίγουρα θα εχουν προστεθεί και διορθωθεί αρκετά πραγματα.

tech21man

Δεν μου αρεσει η apple. Δεν μου αρεσουν τα apple boys επισης. Οπωσδηποτε, ειναι ενας απο τους κυριους παικτες. Προφανως δεν εκατσε με τα χερια σταυρωμενα. Ωστοσο αποτεινε εντελως την θρησκευτικη προσηλωση της, σα να λεει, ε παιξτε με και μενα λιγο. Ολα αυτα, τιποτα δεν φαινεται “καινουριο” για τα smartphones, κατα βαση ισως δεν υπηρχε τιποτα καινοτομο που να μπορουσαν να εφαρμοσουν σωστα…Μενει να δουμε firefox os, linux και sailfish?

Παντως USP δεν φαινεται να εχει το ios 7. Ομορφο, ελαφρυ στο ματι. Λιγοτερο αρχαικο. Σα launcher μοιαζει γενικα, απο android ομως.

Κώστας Σ.

Θυμίζει λίγο έως πολύ το jolla ή είναι η ιδέα μου;

MasterMind

Το βλέπεις και ανοίγει η ψυχή σου. Έφυγε η μαυρίλα βρε παιδί μου.

Μου άρεσε και εγκρίνω!

Pit

Σωστή κίνηση από την Apple και καλή δουλειά από τους σχεδιαστές.

Επίσημη πλέον είναι και η επιβεβαίωση ότι Android και WP είναι αυτοί που καινοτομούν στο user interface και η Apple ακολουθεί.

Αρκετά σημαντικό όμως upgrade ώστε να κρατήσει τους δυσαρεστημένους αλλά πιστούς μέχρι τώρα iPhone users που σκεφτόντουσαν σοβαρά να δοκιμάσουν κάτι άλλο.

Σημαντικά πάντα πλεονεκτήματα για την Apple η γενικότερη σταθερότητα του συστήματος και το γεγονός ότι την αναβάθμιση θα την πάρουν ταυτόχρονα όλοι (έτσι δεν πάει;).

Η ψαλίδα μειώθηκε πάντως (μεταξύ android και iOS).

jimo

για αυτουσ που λενε οτι μοιαζει στο android τοτε ρε παιδια θα επρεπε να σερνεται και να lagarei αχαχαχαχ!!! ειναι αυτο που θα επρεπε να ητανε απο την αρχη το ios ! αλλα βεβαια σε android fanboys πωσ να το εξηγησεις !!! αδυνατο !!! οτ ιακι να λετε το ios παντα θα ειναι καλυτερο γιατι εκανε ενα βημα μπροστα κατι που στο android εχουμε πολυ και ρο να δουμε ειναι το ιδιο εδω κα ικαιρο μονο εκδοση αλαζει 4.0.4 4.1 4.1.1 4.2 και παει λεγοντας κα ιολα το ιδιο lag !! Ui Μπορουσεσ να αλαξεισ και στο ios6 αλλα τα υπολοιπα δεν μπορουσες να τα εχεις !!
δεν περιμενω να πειτε τιποτα καλο απλα παραδεχτειται οτι εγραψε η apple εκανε κατι που για αυτην θεωρουνταν ακατορθωτο !!

Μάκης

Lock Screen
Ύστερα από έξι χρόνια, επιτέλους η οθόνη κλειδώματος επιτέλους ανανεώθηκε. Πλέον ο χρήστης για να ξεκλειδώσει την συσκευή του πρέπει να σύρει το δάχτυλό του από κάτω προς τα πάνω, αντικαθιστώντας το καθιερωμένο «slide–up-to unlock»

Xperia like

Bosseeder

Εμένα με φάνηκε σαν κάποιο android theme και όχι σαν ένα επίσημο user interface λειτουργικού. Κατά την γνώμη μου το έκαναν πολύ ψεύτικο.

tsele

Το να αντιγραφείς την apple θεωρείται κλεψιά και γίνονται μήνυσεις και πληρώνονται τεράστια ποσά ως πρόστιμο, όταν όμως η Apple κάνει κλεψιά θεωρείται “δανεισμός” και επικροτείται από τα fanboys, μπράβο!

dimitris

αντιγραφη MIUI ειναι!

tech21man

Jimo επειδη εχεις λιγο σημαια σου το lagαρισμα, στο ipad με την τεραστια αναλυση βλεπω συχνα choppiness στο scrolling των εικονιδιων.

jimo

@tech32man εισαι ο μοναδικοσ στον κοσμο φιλε μου !!!!! συγχαρητιρια νομιζω οτι η apple σου οφιλει ευγνομοσθνη που μπορεσες να βρεισ κατι τετοιο !!!

Bambatsa

Tech21man τι σημαίνει “απότεινε” ρε αδερφέ γιατί έτσι όπως το ξέρω εγώ δε ταιριάζει στην φράση σου αυτή η λέξη.

Philip

Στην ουσία πολλα απο τα Tweaks που χρησιμοποιούσες μεχρι τωρα για να κανει τη ζωή σου πιο εύκολη μπαινουν στο λειτουργικο . Καιρος ηταν και μπραβο τους . Αντε μακάρι να δουμε και περισσότερα .

Με τόσο λευκό ομως η μπαταρία δεν θα ζορίζεται λιγο παραπάνω ?

Markos

Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι κάτοχοι iPhone κάνουν κόντρες για το ποιος έχει εγκατεστημένα τα περισσότερα apps. Π.χ. δεν είναι δυνατόν να μην μπορείς να δεις στο iOS6 τα details της φωτογραφίας που τράβηξες και να χρειάζεσαι app γι” αυτό! Το stock android σε βοηθάει πολύ περισσότερο από το stock iOS. Λειτουργεί από μόνο του. Δε χρειάζεται 40 apps ώστε ο χρήστης να το χρησιμοποιήσει ευχάριστα. That’s a fact.

Η Apple κάποτε είχε innovation. Σήμερα, σέρνεται πίσω από άλλες εταιρείες. Ναι, το iOS είναι σταθερό. Ναι, τα iPhone είναι ποιοτικά. Όμως, φαίνονται πλέον οι σπασμωδικές κινήσεις της Apple γιατί γνωρίζει ότι δεν έχει ποικιλία. Μόνο αμερικάνικο marketing.

Dimos

@tsele #16, απόλυτα σωστός..Ποιο αντιγραφή Android πεθαίνεις…Πράματα που είχα στο s2, 2 χρόνια πριν..Τώρα…καινοτομίες… Κατά τα άλλα μπορώ να πω ότι έπρεπε να γίνει αλλαγή και έγινε καλή αλλαγή…

Δημήτρης

Ρε παιδιά θα τρελαθώ το lag στο ANDROID που όλοι λέτε που το βλέπετε?? μονάχα στις mid range υπάρχει που συνήθως έχουν χαμηλή ram και επεξεργαστή!! Μην με τρελαίνετε σε μια συσκευή όπως galaxy s3~s4 xperia~t~s~v~z και διάφορες άλλες hi end όπως ειναι και το iphone 5,άμα τις πιασετε στο χέρι σας δεν υπάρχει ίχνος lag ειδικά με την τελευταία εκδοσή του android που κυκλοφορεί jelly bean (4.1.2 και 4.2.2)(εξαιρούνται οι κακοφτιαγμένες εφαρμογές του google play που υπάρχουν αντίστοιχα και στο appstore) . Υ.Γ δεν ειμαι φαν καμιάς εταιρειας ή λογισμικού!!!

Nahmes

Το χειμώνα ;;;; Γιατι!!;;;;;

Michalis

Πραγματικά απορώ προς τι όλος αυτός ο ενθουσιασμός. Η Apple δεν έδειξε τίποτα καινούργιο έκανε το λειτουργικό της να μοιάζει περισσότερο με το Android, με το λειτουργικό που έκραζε συνεχώς…. Και για το Control Center τι να πεις κανείς… το είχα στο iphone 2g Μου εδω και 4 χρόνια απο το cydia ως sbsettings.

Καμια καινοτομία απολύτως… απλά τα funboys της Apple ενθουσιάστηκαν γιατί τόσα χρόνια έβλεπαν το ίδιο πράγμα. Και μην ξεχνάμε θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο μέχρι τότε το ανταγωνισμός θα έχει εξελιχθεί.

Μονο σε εμένα το εικονίδιο του game center θυμίζει αυτό του MSN??

JohnWave

@Αποστόλης Ρόδος, συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.Όσοι έχουν ασχοληθεί μόνο με iOS ή ελάχιστα με Android αγνοούν τι σημαίνει launcher και τι παπάδες μπορεί να κάνει ο χρήστης εύκολα μέσω αυτού στη διαμόρφωση του interface.Για μένα είναι είναι ίσως ο κυριότερος λόγος που δεν πρόκειται να φύγω ποτέ από το Android.

@Jimo όποτε θες σε προκαλώ να ελέγξεις smoothness και lag στο android κινητό μου.Μάλλον αναφέρεσαι σε φτηνά android κινητά.Έχεις μείνει πίσω σε γνώση ή σε βολεύει να κάνεις σύγκριση με φτηνά android κινητά.

Κώστας Βλαχάκης

Παιδιά, παρακαλώ να μείνουμε στο iOS 7 και ότι νέο φέρνει.

Deadpool

Μπράβο στην apple που τόλμησε και έκανε ριζική αλλαγή στο ios της και έβαλε καλούδια που θα κάνουν πιο εύκολη τη ζωή μας. Όσο για αυτούς που λένε οτι μοιάζει με miui rom μάλλον δε θα ξέρουν οτι η miui είναι εμπνευσμένη απ’το ios.

Δημήτρης

λιτο, ανανεωμένο, πανέμορφο, εύχρηστο και ασφαλές! όλα τα αλλά ειναι περιττά. apple boys, android fans, sammy boys και αλλες παπαριες. εξάλλου το iphone άνοιξε την αγορά για οτι υπάρχει και το συναγωνίζεται σήμερα. κι αυτό είναι καλό για ολους εμάς που αγαπάμε την τεχνολογία. το θέμα είναι να χρησιμοποιείς κάτι γιατί σε εξυπηρετεί και το γουσταρεις και όχι για να πουλάς μούρη οτι εχεις iphone η galaxy s η και γω δε ξέρω τι άλλο!

TechviewGR

Ωραίο μεν αλλα…
Ειναι λες και οτι περάσαnε android costum rom!
Μου αρέσει σε ένα βαθμό αν και δεν ξετρελαινομαι με το ui.
Μακάρι να έβγαλε και μια κυριολεκτικά καινούργια συσκευή το Σεπτέμβρη να αλλάξει λίγο το design αφού θέλει να πλασάρει νέο ui. Ασφαλώς και μεγαλύτερη οθόνη καλύτερο επεξεργαστή κλπ…
Αλλα κατι μου λέει οτι θα αργήσει να γίνει κατι τέτοιο…

Nikos14

Πολύ καλή κίνηση απ την apple , αλλά κανείς δεν ξέρει αν θα κερδίσει η θα χάσει . Πάντως όπως είπε κι άλλος χρήστης .. ΑΥΤΟ είναι MIUI 😀

alex

πάει……. α ρε apple χάλασες α ρε iphone μου τι θα πάθεις κρίμα κρίμα!!!!!

Νικος

Οκ ρε παιδιά τωρα που η Siri άλλαξε φωνή θα το πάρω! tragic!
Είδα διάφορα βιντεάκια για το iphone και ολα δειχνουν πρώτα το design τις γραμμές , το πόσο όμορφο ειναι κτλ… Ομορφα ειναι όλα τα κινητα! και δεν χρειάζονται 700 ευρω! Your legend is gone Apple. RIP .

jimo

@JOHNWAVE οταν εγω ασχολιομουνα με launchers εσεις πεζατε ακομα με φιδακι στο Nokiα σας !αλαζα rom πριν ακομα βγουνε στην αγορα τα ιδια χαλια τοτε τα ιδια και τωρα !

εχω πολυ βαθια γνωση του android και γιαυτο μπορω και το κρινω !!!
μαθετε εσεις πρωτα για το ios που κραζετε και μετα ισως καποια μερα καταφερει το android να το φτασει ! σαν καποιος που παρατησε το android γιατι ειναι ενα ψευτικο πραγμα δεν ειναι πραγμτικο ειναι μονο γιανα φενεται ουσιαστικα υστερει σε πολλα και δεν μποει να διαχιριστει ουτε πυρηνες ουτε ui χωρις να σκονταψει ! Με 2 γιγα ραμ και ακομα σκαμπανεβασαμτα βλεπεις ακομα και στα ποιο high end Κινητα των 700 ευρω ! σταματηστε να κρυβεστε και δειτε τα προβληματα στα ματια !! τα εχβ κσαναπει αυτα κα ιμε ατομα ποιο μορφωμενα απο εσας οπωσ ο @digekas οποτε ντζαπα αχολουμαι με εσας !!

Lpsse

Όμορφο…Μετρημένο..Χρήσιμο(χωρίς άχριστες λειτουργίες)…και σίγουρα σταθερό..!! Όσο για ομοιότητες και τέτοια….. “να ταν η ζήλια ψώρα”

Darth

εμφανισιακά μοιάζει σαν να πάντρεψαν windows phone (minimal παραθυράκια κλπ) με android miui

και έβαλαν μπόλικο ροζ χρώμα……….. οσο και να το κοιταω αν δεν μου έλεγαν ότι είναι ios θα έλεγα ότι είναι miui με κάποιο roz skin

Giannis Zante

Πολύ καλο θα έλεγα ένα μεγάλο μπράβο στην apple αλλά. Μου φενεται πως έχει αντίγραψη λίγο το jelly bean

bill1989

ΑΝΤΕ ΜΩΡΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ!!!!!!!!!!! οι αλλαγες που βλεπω ειναι android !! και ΟΛΟΙΔΙΟ με miui android!

alexandros κ

πρώτα από όλα είμαι κάτοχος android.ένα μεγάλο μπράβο στην apple που έστω και τώρα άλλαξε προς το καλύτερο το ios.από εκεί και πέρα όμως θα έπρεπε να έχει κάνει και κάτι καινοτόμο σε σχέσει με τον ανταγωνισμό της.όλα αυτά που παρουσίασε ΔΕΝ είναι καινούργια για τον τεχνολογικό κόσμο,αλλά,μόνο για τους ios χρήστες.ελπίζω στο μέλλον για κάτι “τεχνολογικά” καινούργιο και όχι σε καλοφτιαγμένες αντιγραφές(που ήταν απαραίτητες τουλάχιστον τώρα).ubuntu,firefox.tizen και android 5 σας περιμένουμε με αγάπη και ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ!!!!

lpsse

Όμορφο… Σταθερό…Χρήσιμο(χωρις αχριστες λειτουργίες)… Όσο για αντιγραφές και τέτοια…??? “Να ταν η ζήλια ψωρα…:-*

giorgos

παιδια καλημερα απλα ειναι μια αντιγραφη του windows phone οπως το multitask στις φωτογραφιες και οταν σε καλει ο αλλος..

sokel

άντε και στο επόμενο νούμερο να προσθέσει υποστήριξη flash player και να το αφήσει ξεκλείδωτο
πάντως σε καλό δρόμο βρίσκεται δείχνει να φεύγουν οι εμμονές της τα καλά της δεύτερης θέσης
πλέον,βέβαια όλα θα αλλάξουν σύντομα όταν σκάσουν και άλλα λειτουργικά ελπίζω καλύτερο για όλους…

angelos

Την ΑΓΑΠΩ είδα όλο το show της γιατί έτσι όπως κάνανε οι θεατές σαν show ήταν. Οσο για iOS με έκανε να θέλω iPhone που δεν το σκεφτόμουν κάν. Ας ήταν μεγαλήτερη η οθόνη ρε πούστη μου. Όποιος δεν του άρεσαν ότι είδε ας μην βρίζει και ας μην σχολιάζει εδώ. Αφήστε μας στο iCloud μας. Αχχ…☁☁☁

Κώστας

Εμένα πάντως δεν μου θυμίζει τίποτα… Πρωτοπορεί…..
Μετά το δάκτυλο…. ανακάλυψαν το γραφικό περιβάλλον άλλων εταιριών… 🙂

Kyriakos

Η αλήθεια είναι ότι είναι πολύ πιο λειτουργικό από πριν και αν και δεν είμαι fan συγχαίρω την apple που κάνει βήματα προόδου. Αλλά δείτε και τις εικόνες σε αυτό το post.Mπορώ να πω πως είναι αρκετά διαφωτιστικές!!! https://www.droid-life.com/2013/06/10/ios7-vs-android-a-quick-comparison-after-the-wwdc-keynote/

Νότης

Θα πάω ένα βήμα παραπέρα από όλους σας___SKYNET IS HERE!!!!! ^*_*^ λολ

τρομερά ανανεωμένο το iOS7! είμαι όμως επιφυλακτικός μέχρι να το δουλέψω…

γιωργος

ενταξει η εμπαθια περισσευει απο τα πικροχολα σχολια τον ανδροειδων οπδων μεχρι τον ιδιο τον συντακτη του αρθρου που δεν παραληπει διαρκως να πεταει σποντες οτι το ταδε ειναι αντιγραφη απο το android η το αλλο ειναι αντιγραφη απο τα windows phone.με την ιδια λογικη κυριοι και το λειτουργικο σας ειναι μια μεγαλη αντιγραφη του ios..γιατι αν δεν ειχε φερει η apple τη αφη η μαμα σαμμυ θαταν ακομη με τα πληκτρολογια και τα κουμπια.το λειτουργικο για μενα δειχνει φρεσκο σταθερο και συνθετει ολα αυτα τα στοιχεια που επρεπε ναχει ενα κορυφαιο σταθερο λειτουργικο …επισης μην ξεχναμε και την παρουσιαση του νεου mac pro που δειχνει ναρθε πραγματικα απο αλλον πλανητη…..

Wolf

Πολύ πιο ωραίο καθώς και αρκετά πιο ενδιαφέρον το καινούργιο ios 7..! Πώς τα φέρνει η ζωή όμως εεε…?! Κάποτε μάθαινε το Android απο το ios και τώρα το ανάποδο.

Nikos

Μπράβο απλ δείξε ποιος ήταν μπροστά τόσα χρόνια κλείσε μερικά στόματα για το ποιο λειτουργικό ειναι ποιο μπροστά (android) αλλά βγάλε και μία ανακοίνωση στους φανς του τύπου “Μην λέτε πολλά, παιδιά,,, άμα δεν ξέρετε γενικά!” Μάθετε να χάνετε και να μην εκτίθεστε πειτε ενα ευχαριστώ και ως εκεί τον είμαστε αγράμματοι και τα λοιπά αλλού και παρακαλώ να σβηστεί το κομμεντ του “πιτσιρικά” γιατί μόνο αυτό θα το δικαιολογούσε να είναι πιτσιρικάς 1ον αλλιώς 2ον κλασσικός φαν της απλ που η εταιρία του δεν έβγαλε κάτι καινούργιο οπότε δεν έχει και τι να πει

iPodios

Μην ξεκινήσουμε να λέμε ποιος αντέγραψε ποιον γιατί θα ειναι σαν να λέμε αν η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα. Πολύ ωραίο UI. Μεγάλες και χρήσιμες αλλαγές που μερικές έπρεπε να έχουν γίνει εδώ και δυο χρόνια. Πιστεύω ότι οι αλλαγές αυτές οφείλονται στην τοποθέτηση του Ive ως υπευθύνου για το UI και θα ξεκολλήσει λίγο το πράγμα απο κόλλημα τα του παρελθόντος. Παντως Το iPhone 4 μου τα έβγαλε τα λεφτά του και βλέπω να το κρατάω ακόμα ένα χρόνο αφού θα του δώσουν την αναβάθμιση.

fotis balopitas

εγω παντοσ σιγουρα θα παρω το iphone 5 και το ipad 5 σιγουρα αντιο android ios 7για παντα

fotis balopitas

εγω σιγουρα παντοσ θα παρω το iphone 5s και το ipad 5 αντιο android για παντα η apple εκανε την μεγαλητερη αλαγη που μπορουσε να κανει

Giannhs

Παιδιά γνωρίζει κανείς εάν έχουν κάνει και καμία βελτίωση στο iOS 7 σχετικά με την χρήση του επεξεργαστή και γενικά την εξοικονόμηση ενέργειας σε iphone ipad κτλ; Όπως για παράδειγμα στο OS X Mavericks με το Timer Coalescing. Ευχαριστώ

Stergios

@γιωργος #48 “γιατι αν δεν ειχε φερει η apple τη αφη η μαμα σαμμυ”
Θα ‘χει πλάκα να πιστεύεις ότι την αφή στα κινητά την έφερε η Apple…

giorgio

Ποια έκδοση Android είναι αυτή;

nikos12

Για να λέμε και του στραβού το δίκαιο …
τα Android είναι εν’μέρη σχεδιαστικά κλεμμένο από
ios οποτε δεν μπορούμε να πούμε ότι είναι κλεμμένο…..
είμαι χρηστης Android κινητού και tablet είμαι…!!!

fotis balopitas

καμια εκδοση android δεν ειναι αυτη αμαν ολοι πεσατε πανω δηλαδη η sammy δεν εχει αντιγραψει ποτε εχω το iphone 5 κα ιθα παρω το iphone 5s και το ipad 5 οταν βγουν

sosimple

Καποτε καθομουν και τσακωνομουν και εγω για το ποιο ειναι καλυτερο, android ή ios… Αλλα τουλαχιστον τοτε υπηρχαν διαφορετικες φιλοσοφιες, και συν πλην για καθε πλατφορμα.. Υπηρχε μια καποια ιδεολογια απο πισω.. Τωρα ειναι ατην κυριολεξια ο κλεψας του κλεψαντος.. Μολις εχασε σημαντικο εδαφος η apple υοθετησε πολλα απο jalebrake και android. Αν δεν ηταν καραφαν ορισμενοι φιλοι της apple θα ευχοτανε να παει χαλια σε πωλησεις, για να βαλει συντομα και ελευθερα Bluetooth, επικοινωνια με pc χωρις iTunes widgets, κλπ.Πως γινεται διαφορα στοιχεια του android μια ζωη να τα γραφετε αχρηστα και μολις τα υοθετησει το ios να κανετε ολοι γιουπι;Κατα τα υπολοιπα καθε αντιγραφη προς το καλυτερο μονο θετικη μπορει να ειναι. Σαφεστατα στο σωστο δρομο.. Λιγα πραγματα χρειαζονται ακομα για να μη ξεχωριζει απο android.. Αυτο που γραφω απο μονο του τα λεει ολα και θα επρεπε να προβληματισει πολους για το φανατισμο τους.. Ουσιαστικα με το να σας αρεσει η αλλαγη, δινεται ψηφο εμπιστοσυνης στο android, το οποιο και αντιγραφει καθαρα.. Με τα συν της σταθεροτητας και της παντελους ελλειψης lag του ios που παντα ηταν και ειναι ακομα τα μονα πραγματικα πλεονεκτηματα του.. Οτι ακριβο παρει κανεις σημερα κανει μια χαρα τη δουλεια του.. Παψτε… Συνέχεια »

παναγ

μου άρεσε πολύ, αν και η αλήθεια είναι πως όντως είναι μια ανάμειξη android και windows phone. πολύ καλή πρόταση όπως και να ‘χει, με κάνει να θέλω να αγοράσω iphone!

Telas

Δεν μου άρεσαν τα χρωματα, πολύ τσίρκο οι χρωματισμοι.
Θυμίζει έναν αχταρμά απο 50% ios, 20% android, 10% miui, 5% aero, 5% windows phone και άλλο ένα 10% απο διάφορα hacks που τα βάλανε στο μπλεντερ (της apple) και βγήκε αυτό το πράμα, αυτή την φορά όμως κάτω απο την σκεπή του iOS και με τις ευλογίες της apple.

Προσωπικά, μια απο τα ίδια τα έχουμε ξαναδεί αυτα και καλλιτερα εδώ και χρονια, απλα τώρα έχουν και μια official νότα.

Apple καλώς ήρθες στον κόσμο μας. Αργησες αλλά ξεκαβαλισες το καλάμι 😉 κάλιο αργά παρά ποτέ και εις ανώτερα!!

Odisseas

Ρε!!!!!! Αμάν……. ios7 launcher για iPhone γαματοοοοοο!!!!!!!!!!!! Αpple fan boys PANIC!!! Boys χαχαχαχαχα. Κάντε μου μυνηση!!!!!!! Γελαμεεεεεε

vasilis

Απορώ με ορισμένους. δηλαδη τι περιμένατε να δείτε ως καινοτομία;; τι φανταζοσασταν; ολα τα λειτουργικά ρε παιδια εχουν φτάσει σε ενα τέλμα, εναν κορεσμού! ολοι πλεον επαναλαμβάνονται με κάπως διαφορετικο τροπο! ετσι ειναι τα πραγματα!! δηλαδη τι σας παραξενευει;; το blackberry είδατε και αυτο να καινοτομισε καπου;; πλεον το παιχνίδι παίζεται στο :
Α. πως μου κάθεται η συσκευη στο χέρι
Β . apps και ποιότητα αυτών ( ποικιλία εχουν ολοι)
Γ . συνεργασία με tablets & PC
that’s all!
τωρα το ios 7 δεν λεω εαν μου αρεσει! λεω ομως οτι ΔΕΝ εχει τιποτα αρνητικό πανω του!!!

Νιο

Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα.. Τρεχει κ δεν φτανει η Apple….. οι ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ κανουν ντου απο παντου… Δεν αντεξα την ειπα την “κακια” μου. Δεν ειμαι fanboy αλλα τοσο καιρο αυτο που υποστηριζουν τα fanboys της Apple οτι την αντιγραφουν και και και…… μας ειχαν ζαλισει… Κοιταχτε τωρα την μαμα Apple. Μηπως θα laggαρει σιγα σιγα????? αχαχαχαχχαχαχα… Τελος παντων ο ανταγωνισμος μας ευνοει ολους.! Μπραβο στην Apple απο μενα..! Κ αν βγαλει συσκευη 5ιντσες ποιος ξερει? Μπορει να την τιμησουμε…
Στα δια ταυτα. Δεν μου αρεσει καθολου το νεο UI. Το android ειναι πολυ πιο μπροστα… Ειδικα της Sony το UI με τα κολπακια του στο αλμπουμ.

Parasense123

Όμορφο το νέο UI και πιό λειτουργικό, εγώ είμαι ευχαριστημένος, αυτά ήθελαν οι περισσότεροι από ενα νέο iOS και πιστεύω δεν θα υπάρχει τόσο ο λόγος για ενα jb. Η εμπειρία χρήσης γίνεται ακόμη πιο όμορφη, μένει να το δούμε από κοντά.
Ο συντάκτης αυτού του άρθρου είναι απαράδεκτος όπως συμβαίνει και σε όλα τα άρθρα του techblog πέρι apple σε σχέση κάλυψης και αντικειμενικότητας. Το θέμα είναι τα χαρακτηριστκά του νέου λειτουργικού όμως εδώ το επίκεντρο προσοχής είναι τι αντέγραψε και από που; Περιττά φίλε μου..τον χρήστη iOS καρφί δεν του καίγεται και εσείς είστε γραφικοί από καιρό πλέον είστε αστείοι. Τις προσθήκες που έκανε η apple τώρα, είχατε ως λόγο να μειώνεται στο λειτουργικό..τώρα πάλι κάτι έχετε να πείτε για να προκαλέσετε .

takis1994

Δεν ειναι οτι μισω την apple..αλλα το δικαιο να λεγεται..

Πηρε καποια στοιχεια του Android και τα υιοθετησε στο νεο της ΛΣ..
Δηλαδη ποσο δυσκολο εινια να το καταλαβετε μερικοι;

Δεν ειναι κακο που πηρε καποια πραγματακια, ετσι και αλλιως (για εμενα προσωπικα) ειχε μεινει πισω στον ανταγωνισμο..

Παντως ισχυει αυτο που διαβασα στα σχολια παραπανω , δηλαδη οποιος εχει δουλεψει αυτα τα χρονια με το Android και γενικα με Launchers…ειναι σιγουρο οτι δεν εντυπωσιαστηκε..

Παντως μπραβο στην Apple , γιατι το αναβαθμισε ωραια το Ios..χωρις να προσθεσει κατι περιττο..Οπως την “κροοιδευουμε” οταν κανει “χαζες” αναβαθμισεις (iphone 4-iphone 4s) , ετσι πρεπει και να την επευφημουμε…Το ποιος ειχε κανει πρωτος τις προσθηκες αυτες , ειανι αλλου παπα ευαγγελιο..

Panagiotis

Καταρχάς ξεχνάτε όλοι ποιος δημιούργησε όλη την φιλοσοφία της αφής. Οταν η MS είχε πενάκια και η Google ασχολούνταν με άσχετα πράγματα η Apple έβγαλε το iOS και άλλαξαν όλα. Οπότε τι αντιγράφει απο το Android πχ; Τα χρώματα; Το βάθος των γραφικών; Γελοιότητες! Το ios 7 απλα ειναι η πιο όμορφη εκδοχή ενός ΠΟΛΥ σταθερού και γρήγορου λειτουργικού συστήματος, εμπλουτισμένο με πολλές επιπλέον λειτουργίες που τις ήθελαν οι iOS users. Η λογική ειναι ΠΟΛΥ απλή. Η Apple σχεδιάζει και το hardware και το software. Η Sony, η Samsung ή η HTC ποιο λειτουργικό σχεδιάζουν για τις συσκευές τους; Ακριβώς…κανένα! Δανείζονται μια open source πλατφόρμα και την τοποθετούν σε ΠΟΛΥ δυνατά μηχανάκια για να κολλάνε όσο το δυνατόν λιγότερο….Η καινοτομία δεν ειναι να παρουσιάσεις κινητο που να έχει 8 πυρήνες όταν δεν έχεις ¨εξουσία¨ επάνω στο λειτουργικο, αλλά να προσεχείς μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια αυτό που παράγεις, όπως οι λεπτομέρειες για την εξοικονόμηση μπαταρίας με τις εφαρμογές στο background, η απίστευτη ευκολία του Airdrop, τα μηδενικά κολληματα για όσες συσκευές το υποστηρίζουν, κλπ….η Apple φίλες και φίλοι ειναι εκτός συναγωνισμού…οποίος νιώθει την ποιότητα και την ψάχνει στα προϊόντα που αγοράζει, και δεν εντυπωσιάζεται απο ¨πυροτεχνηματα¨ τύπου 12 πυρήνες, 8gb ram… Συνέχεια »

iPodios

Μερικοί έχετε πάθει τέτοια παρακρουση με το android που το βλέπετε και στον ύπνο σας. Χαλάρωστε λίγο παιδιά γιατί έχετε γίνει χειρότεροι απο αυτό που κοροιδευετε (apple fanboys). Πάτε για κανά μπανακι

Nikos

Κολιμένα μυαλά φτάνει σας παίρναμε για πλάκα στην αρχή αλλά δεν νοείτε να καταλάβετε ότι υπάρχουν και σωστές απόψεις να φτάσετε να κράζετε τον αρθρογράφο γιατί είπε την άποψη του γιατί δεν πέταξε απλά ένα άρθρο και αυτά που παρατήρησε τα έγραψε??? δηλαδή τι??? δεν θα έχουμε άποψη ρε πρόβατα??? συγνώμη μόνο και μόνο στο σαιτ για αυτό που είπα δεν ξέρω ας φάω μπλοκ αλλά οχι άλλη βλακεία μπουχτίσαμε αμερική θα σας κάνουνε………!!!!!!!!!

kostas-DOHA

ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΒΑΛΑΝ?…………..

Kostas K.

Έπρεπε να είχε γίνει καιρό τώρα αυτή η αλλαγή…6 χρόνια με το ίδιο ui είναι πολλά…Στην ουσία όμως τίποτα δεν άλλαξε σε θέμα λειτουργιών απλά άλλαξαν το ui και δεν καταλαβαίνω προς τι τόσος ενθουσιασμός..Το γεγονός και μόνο οτι όλοι οι χρήστες Iphone υποδέχθηκαν αυτές τις αλλαγές τοσο θερμά δειχνει απο μονο του το πόσο τις χρειαζοντουσαν και ας τις σνόμπαραν μεχρι τώρα…
Πάντως οι πρώτες κριτικές από developers που το χουν βάλει ηδη ειναι απογοητευτικες..Το λειτουργκο δεν δένει με τίποτα με τις υπαρχουσες εφαρμογές και πλέον μοιάζει με παιδικό παιχνίδι…

George

Λυσσάξατε τόσο καιρό πως το Android δεν έχει ποιοτικές συσκευές. Ορίστε. Τώρα το iOS μοιάζει περισσότερο απο ποτέ με το Android. Σε συνδυασμό με το γυαλί και το μέταλο είναι ποιοτικότατο.

Νιο

Παπαδοπουλε. Που ειναι η μπαλα??? ΟεοΟ

Αποστόλης Ρόδος

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ… WOW … ΜΕΣΑ 2013 ανακαλυψαν κάποιοι τα live wallpapers και τα Widgets… 😀

MΑΓΚΕΣ… Tιποτα απο αυτα που ειδαμε χθες δεν εντυπωσιαζουν ενα ψαγμένο Android USER… όλα τα άλλα που λετε καποιοι apple fans είναι ναχαμε να λέγαμε.
To προιστορικό Android τα εκανε και καλυτερα πολλά απο αυτα… ΑΠΛΑ ξυπνησαν επιτελους και στο μήλο… 😛

Kostas

καλησπερα σε ολη την παρεα.ειμαι κατοχος ενος iphone 4s και ενος samsung galaxy s4.εχω αρκετα χρονια ios και android και θα εχω πολλα χρονια ακομα.το αναφερω για να μην φανω πως στηριζω καποια εταιρια.
πολυ καλη η αλλαγη στο ios7 που εκανε η apple.πραγματικα το χρειαζοταν.πολλα χαρακτηριστικα,τα εχει ηδη το android.και πολυ καλα εκανε και τα χρησιμοποιησε η apple.θα πρεπει να γινεται αυτο για να κερδιζουμε εμεις οι καταναλωτες.εαν καποιος δεν γνωριζει οτι τα εχει,ας αγορασει ενα andoid κινητο να τα δει.ή εστω ας ενημερωθει
φιλικα παντα

sotiris

κι ας μην μου αρεσουν τα προιοντα της apple αυτη την φορα νομιζω οτι εφτιαξε κατι πολυ ομορφο και πολυ διαφορετικο απο τα προηγουμενα ios.

George

μπράβο ρε guys κάθεστε και τσακώνεστε γιατί ουσιαστικά το πιο σταθερό και αξιόπιστο λογισμικό έγινε καλύτερο επειδή “αντέγραψε” το android και το windows phone, όταν οι πιο πολλοί χρήστες iphone το έχουν κάνει jailbreak και του έχουν βάλει 50 παραπάνω δυνατότητες από αυτές που έχουν τα android….

τόσο καιρό κράζουμε(κι εγώ ο ίδιος) την apple που δεν έχει αυτό , και εκείνο και το άλλο που έχουν τα android , και τώρα που τα έβαλαν τους κράζουμε επειδή τα εμπνεύστηκαν από τους άλλους… ρε είμαστε καλά?? με το ίδιο σκεπτικό το android δεν θα έπρεπε να υπάρχει καν για το λόγο ότι η βάση όλων των smartphones των ημερών μας βασίζονται σε μηλόφωνο του 2007(δείτε λίγο την παρουσίαση του μηλόφωνου το 07′ και θα καταλάβετε πόσο πίσω ήταν όλες οι εταιρείες τότε)…. έλεος λες και παίρνετε μίζα κάνετε…

OREZTIZ

πάρα πολύ καλή δουλειά από την Apple, αρχίζουν να μ’αρεσουν τα Iphone

ΣΤΑΥΡΟΣ

Το 7 είναι ιερός αριθμός δια τον Πυθαγόρα. Ετσι και το έβδομον λειτουργικόν σύστημα της εταιρίας apple είναι σημαντικόν με πολλές βελτιώσεις που έπρεπε να γίνουν. Δεν με ενδιαφέρει αν αντέγραψε. Με ενδιαφέρει που “έγραψε” 🙂 πάλι… Ολοι εσείς που έχετε android κράξτε και κλάψτε.

Παπαδόπουλος Γεώργιος

Και δε φτάνει που έχουν μπει όλοι κ κραζουν μια εξαιρετική κίνηση αλλα έχουν κάνει γαργαρα όλοι το Mac Pro που παρουσιάστηκε..
Και δεν εννοώ μόνο εδώ..
Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κόσμημα εξωτερικά και κτηνος εσωτερικά..
Can t innovate anymore my ass…
Πάρτε τα pc towers σας και κάψτε τα…

Nikos

Φίλε μου εσύ το λες κλάψτε κράξτε εμείς το λέμε επιβεβαίωση αλλά που να το ξέρουν οι απλ φανς αυτό……

Thodoris1988

Κοιτα ρε…

Δεν περιμενα να παρουσιασει η Apple την Key Lime Pie…

Duke

Τι να πουμε κι εμεις οι symbian users δηλαδη….
Μια δεκαετια το λιγοτερο χαιρομαστε τα περισσοτερα απ’αυτα…

Νιο

Παπαδοπουλος αν διαβασες προσεχτικα τα σχολια μας….. Δεν κραζουμε.!
ΟΛΟΙ λεμε ΜΠΡΑΒΟ στην Apple που επιτελους αντεγραψε το Android…..
Επιτελους δεν χρειαζεστε jailbreak….
xaxaxaxaxaxax κατι που εμεις ειχαμε ΠΑΝΤΑ.
Τωρα οσο για το “παρτε τα PC σας κ καψτε τα” σαν κραυγη απελπισιας μου ακουγεται με φωνη 15χρονου. Στα mac το εχουν..!!!! στο εχω ξανα πει.!!!! Αλλα θα χασουν κ εκει την μπαλα…
Wanna be android??? Then take one…. χαχαχχαχ

Nikos

Όχι ρε φίλε πώς θα πουλήσει μετά η απλ τα ραδιόφωνα της 200 και 400 ευρώ αλλά τα αξίζει… 😉

Nikos

Αναρωτιέμαι από που πήρε την ιδέα η απλ για να κάνεις swipe στο πλάϊ ένα μειλ για να το διαγράψεις στο ios7 ohh w8………. Μάλλον ολοι ξέρουμε χαχαχαχαχ

Nikos

Στο ios7 οι χρήστες θα μπορούν να ανοίξουν παραπάνω απο 8 tabs στον safari!!!!
Πρόοδος και καινοτομία φίλε….

forneverarrow

Μέχρι τον χειμώνα…

Παπαδόπουλος Γεώργιος

@ nio

Κραυγή απελπισίας;;; Μάλλον ρεαλιστής θα έλεγα ότι είμαι όσον αφορά τα pc..

Τώρα όσο αφορά την αντιγραφή που λες.. Αν δεν έβγαινε το iPhone το 2007 θα κρατουσες ακόμα κακό γραμμένα Symbian..

Και μου λες ότι οι Κορεάτες δεν αντιγράφουν; Ξέρω πολλά πράγματα και σε πολλούς τομείς για τους Κορεάτες τα οποία κ προφανώς δεν ξέρεις.. Ειναι αξιόλογοι αλλα το ότι έφτασαν μέχρι εδώ αντιγράφοντας τους Ιάπωνες κατα κύριο λόγο και τους ευρωπαίους ειναι δεδομένο..
Απο ηλεκτρονικό εξοπλισμό μέχρι καράβια που ειναι κ ο τομέας μου..

Μπράβο σου αν επελεξες κάτι κ σ αρέσει.. Το να μπαίνεις σε θέματα της apple και να κραζεις αυτό σε χαρακτηρίζει φίλε μου και όποιον άλλο το κάνει..
αν θέλεις τη γνώμη μου τσάμπα διαφήμιση της κανείς..
Λέω να μην ασχοληθώ άλλο με αυτό το ποστ..
Ο ανταγωνισμός ειναι πίσω και αυτό φαίνεται απ τη επισκεψιμότητα και τα κόμπλεξ που βγάζετε..

Και για να σε προλάβω, ότι και να πεις μου αρκεί που θα το γράψεις σε ποστ για την apple..

Κανε τη διαφήμιση σου απο κάτω..χαχαχα

ΣΤΑΥΡΟΣ

“Ο/Η Nikos λέει:
Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013 στις 0:08
Φίλε μου εσύ το λες κλάψτε κράξτε εμείς το λέμε επιβεβαίωση αλλά που να το ξέρουν οι απλ φανς αυτό……”

Τι δεν ξέρουμε δηλαδή εμείς οι απλ Φανς; Επιβεβαίωση σε τι; Στο φλατ design και στα χρώματα; Μήπως στο control center; Οπως και να χει ρε παιδιά κολλάει; ΟΧΙ λαγγάρει; ΟΧΙ έγινε πιο έργο νομικό; ΝΑΙ είναι πιο εύχρηστο πλέον; ΕΙΝΑΙ άρα τι μας νοιάζει αν επιβεβαίωσε ή αν αντέγραψε. Σημασία έχει που η εξέλιξη είναι ΘΕΤΙΚΗ και χαίρομαι γιατί ανησυχούσα λόγω του ότι έφυγε ο Σκοτ… και κυκλοφορούσε μία μαυρίλα στην ατμόσφαιρα. Τώρα ηρέμησα. Η εξέλιξη είναι προς το καλύτερο. Είχα android και εύχομαι να υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός ώστε να υπάρχει καλό αποτέλεσμα και από τις δυο μεριές. Συγχαρητήρια στην apple. Παιδιά δεν μετράει το μέσον μετράει ο προορισμός…… Πού είναι η mls; Ας βγάλει δικό της λειτουργικό και ας ξυπνήσει!!! Φοβάμαι όμως πως τα λεφτά από άνθρωπο σε κάνουν παλιάνθρωπο ( μπηχτή για ΚΑΠΟΙΟΥΣ εκεί στην mls)

vasilis

παιδια εχουμε ξεφύγει λιγο! το γεγονός οτι παγκοσμίως ολη η tech κοινότητα χαιρετίζει με ενθουσιασμό την κίνηση της apple δεν ειναι γιατι καινοτομισε καπου. ουτε η apple ανέφερε πουθενα οτι καινοτομισε! απλα το τέλειο το εκανε τελειοτερο, πληρεστερο, πρακτικοτερο, πιο εύχρηστο, πιο παιχνιδιαρικο, κρατώντας παράλληλα τον χαρακτήρα της. έβαλε πραγματα που εχει με άλλον τροπο ομως το android? και;; τι εγινε δηλαδή; πατέντα του android ηταν ολα αυτα;; και πριν το android τα ειχε το cydia!! άρα λοιπον ανεπίσημα τα ειχε το iphone απο πριν, οποτε αντέγραψε τον παράνομο εαυτό της εαν το θέλετε ετσι!! και ολοι μαζι αντεγραψαν το Symbian!! ρε σεις ξεκολλήστε!!!! ειναι γελοίο πια….
ειμαι κάτοχος iphone 5 και ανυπομονω να κανω το update. και ξερω πως θα φυσάει το κινητο. και ξερω σε αντίθεση με το android οτι θα δω στην συσκευη μου και ios 8 και ios 9. λύστε το fragmentation που ειναι θεμα σε σας και πολυ λιγότερο σε μας και χαρητε τους πυρήνες σας που χρειάζονται να σηκώσουν τα widget και να μην lagarei η ναυαρχίδα σας. Αντιγραψτε και εφαρμογές απο το App Store ως συνήθως…αντε πια

tech21man

Το “τελειο” δεν ηταν ποτε τελειο. Αλλωστε αυταποδεικτα, αν ηταν και παλι δε θα το αλλαζε.

Ειναι θετικη στο συνολο η κινηση της. Αυτο που ειναι αστειο ειναι η θρησκευτικη προσηλωση καποιων φανατικων οπαδων της στην παλαιοτερη λογικη της οι οποιοι κατακεραυνωναν την “πολυπλοκοτητα” του android για παραδειγμα και τωρα καλουνται να “δουλεψουν” στο ιδιο στυλ. Τωρα?

Εν τω μεταξυ οπως ειπαν τα περισσοτερα παιδια, δεν ειναι κατι καινοτομο ουτε καν για apple υπο την εννοια του control center του jailbreak κτλ. Δε βαριεσαι. Ουτε που ειναι λιγακι παιδικο και πιο γυναικειο σε εμφανιση με πειραζει για παραδειγμα.

Εν τω μεταξυ mass storage, ξεκλειδωτο bluetooth, flash (ουυυυυ 666 λουκα), file manager και αλλα ωραια στα ψιλα ε?

Νιο

Περα απο το trolling των android users, που το ευχαριστηθηκαν, η αληθεια ειναι οτι το iOS εκανε μεγαλο αλμα. Τουλαχιστον για τους iOS χρηστες….
Αυριο μεθαυριο μπορει να αντιγραψει μια εταιρεια απο την apple. Εγω παλι θα γελαω. Αλλα πιο αστειο μου φαινεται οταν ο “απουσιολογος” αντιγραφει απο καποιον που κοροιδευει…
Δεν μπορουμε να μιλησουμε για το ποδοσφαιρο κ πιασαμε το μπασκετ Παπαδοπουλε???
Τι δουλεια ειχε να μιλησεις για PC κ mac εδω μεσα?? Τελος παντων. Πηρε καποια στοιχεια απο το android κ για μενα καλα εκανε. Εσεις που το κραζατε τοσο καιρο γιατι δεν διαμαρτυρεστε?? Η παραδεχτειτε οτι πραγματι ειχε αναγκη καποια στοιχεια απο android κ εχει κ αλλα….

Κωστας

κατεβασα το ios7 beta στο 4s και ειναι καταπληκτικο!!!

Παπαδοπουλος Γεωργιος

@ Nio Εχεις δικιο δε θα ξαναμιλησω για το τι παρουσιασε η apple στο event της εκτος του ios 7.. Συγγνωμη moderator nio.. Δε θα ξανασυμβει.. Να σου θυμισω οτι πριν κατι βδομαδες ειχα το galaxy s4 και το ανταλλαξα με iphone 5.. Τοσο πολυ με τρελλανε και ενθουσιαστηκα.. 3 βδομαδες το αντεξα.. Η διαφορετικη υπολοποιηση αυτων που ΕΣΥ ονομαζεις αντιγραφη θα δεις και θα δω οτι θα τρεχουν πολυ καλυτερα απ οτι στις πολυπυρηνες συσκευες που προτιμας.. Η υλοποιηση τα αλλαζει ολα φιλε μου..Ειναι η ιδια η ουσια της εξελιξης.. Το slide to unlock που ειχε κανει copy paste η samsung δεν ηταν διαφορετικη υπολοποιηση.. Και γι αυτο αναγκαστηκε να το μεταποιησει κ ολας.. Ελπιζω να καταλαβαινεις την διαφορα.. Κ αν οχι περιμενε μεχρι να το δεις ποσο καλυτερο θα ειναι.. Οταν εξελιξεις κατι εστω κ αν αυτο προυπηρχε ειναι απολυτως σωστο απο οπου κ αν το παρεις.. Απ την αλλη ομως οταν πατας ακριβως στα βηματα του αλλουνου δεν εχεις μελλον παρα μονο αυτο που σου αξιζει.. Εγω κρινω γενικα την apple σαν εταιρεια.. Αν εχει προσφερει, καινοτομησει ή οχι στη τεχνολογια πιστευω το γνωριζεις.. Δε μπορω να πω ομως οτι και η samsung ειναι στο ιδιο βεληνεκες.… Συνέχεια »

Nikos

@Παπαδοπουλος επειδή επιμένεις και δεν λες να καταλάβεις όλα δικά σου…

Στατιστικά από την παρουσίαση της Apple: Οι χρήστες iPhone χρησιμοποιούν 50% παραπάνω τις συσκευές τους απ’ ότι οι χρήστες Android. Προφανώς! Αφού δυσκολεύονται να κάνουν ακόμα και τα πιο απλά πράγματα!

Αυτόματη αναβάθμιση εφαρμογών στο iOS 7. Ναι, αυτό που υπάρχει εδώ και 2 χρόνια στο Android.

Πλέον στο iOS 7 έχουμε πρόσβαση στις ειδοποιήσεις από την lockscreen! Όπως ακριβώς κάνουμε στο Android εδώ και τουλάχιστον 2 εκδόσεις.

και ορίστε και η απάντηση στο ότι δεν έχουμε τόσο συχνά αναβαθμίσεις 7 εκδόσεις ιος για να σας πάνε σιγά σιγά και να σας λένε ότι σας αναβαθμήζουν…… τέσπα δεν θα καθόμουν να ασχοληθώ αλλά μην γίνεστε προκλητικοί κάποιοι πείτε ευχαριστώ και ευχαριστηθείτε το….

taraskus

Εγώ απορώ με πολύ κόσμο εδώ μέσα! Κάνουν λες κ έχουν ποσοστά κερδών απ την Google ή την Apple! Έλεος δηλαδή!

Υ.Γ: Μάθετε ορισμένοι ορθογραφία και μετά σχολιάστε…

wolf

Φίλε ” Παπαδοπουλος Γεωργιος” έκανες έναν άνθρωπο ευτυχισμένο με αυτήν σου την ανταλλαγή. Μπράβο.. συνέχισε να κάνεις τον κόσμο μας καλύτερο…! Σε αντίθεση πάλι με εσένα 2 φίλοι μου που είχαν iPhone και το πούλησαν για να πάνε σε s4 μου λένε ότι “έχουν βρει την υγειά τους,τέρμα τα jailbreak και τα κολλήματα του” και διάφορα τέτοια..! Και γενικά βλέπω γύρω μου πολύ κόσμο που γλυκοκοιταει το Android γιατί έχει βαρεθεί τα “δεν” του ios. Μάλλον αυτό διαπίστωσαν τα τζιμάνια της Apple στις έρευνες αγοράς που κάνουν και για αυτό τώρα αποφάσισαν να δώσουν “νέες” δυνατότητες στον λαό,για να μην χάσουν πελάτες..! Μου αρέσει πάντως που χαίρεστε τόσο πολύ που η Apple σας δίνει δυνατότητες τις οποίες οι Android χρήστες τις θεωρούν δεδομένες πολύ καιρό τώρα..!

kVel

Δεν ξέρω αν η apple αντέγραψε στοιχεία από το android και δεν με νοιάζει όλοι αντιγράφουν από όλους… Αλλά πολλά από αυτά που λέτε ότι έχει καιρό τώρα το android (όπως το control center) πρώτη φορά εμφανίστηκαν στο jailbreak που ξεκίνησε με το δεύτερο iphone και τότε το android δεν είχε τίποτα από όλα αυτα… Ποιος πήρε λοιπόν τι; και από ποιόν; Μην κατηγορείτε λοιπόν μόνο την apple ότι αντιγράφει, όλοι τα ίδια κάνουν…. Επομένως η ιδέες προέρχονται από το JAILBREAK!!! Και συνεχίστε να πλακώνεστε για τις αντιγραφές….

iceman

98 σχολια, μαχης μεταξυ android-ios….. για ολα αυτα που κονταροχτηπιεστε οτι ειναι το ενα λειτουργικο καλυτερο απο το αλλο. εγω τα εχω ΟΛΑ αυτα στο ταπεινο μονοπυρηνο nokia 808 με nokia belle fp2. και οχι μονο τωρα αλλα και σε παλαιοτερες symbian συσκευες που χρησιμοποιουσα και εχω ακομα. και οι δυο (ανδροειδη-μηλαρακια), φερεστε λες και εχετε ανακαλυψει την αμερικη! το μονο που κανουν google και apple στις προσφατες εκδοσεις android-ios, ειναι να σας δινουν φινιρισμενες εκδοσεις εφαρμογων που στο symbian υπαρχουν εδω και δεκαετια!!! α, ρε, σας δουλευουν και εσεις τα κατεβαζετε “αμασητα”…..

Παπαδοπουλος Γεωργιος

@ wolf

χαχαχαχα.. φιλε μου ξερεις… μπορω και διαγραφω και φωτογραφιες εκτος απο τραγουδια…. χαχαχα.. Και για να σε στειλω.. Και βιντεο..
Α ρε wolf power user !!!

@ Nikos

Αυτα που γραφεις ειναι τραγικα για να σου απαντησω.. Φανταζομαι δε θες να σου πω ποσες φορες εχει κατακλεψει η samsung την apple…
1.000.000.000 προστιμο αν δε κανω λαθος εκρεμμει αποφαση με πιθανοτητα να μεγαλωσει..
Θα σου προτεινα να χαρεις τη συσκευη σου κ να μην ασχολεισαι αλλο και εμεις θα προσπαθησουμε να μην σε αναγκαζουμε.. αχαχαχαχαχαχ..

Νιο

Ρε φιλε Παπαδοπουλε τι δεν καταλαβαινεις????
Εγω χαιρομαι με την Apple…!!! Δεν με νοιαζει αν αντεγραψε ή οχι..!! Κ ας το εκανε.!
Ειμαι fanboy της τεχνολογιας κ μονο.! Το οτι ειμαι αντικειμενικος κ λεω ΝΑΙ οντως πηρε καποια στοιχεια απο το android δεν σημαινει οτι την κραζω….!!!! Σου ειπα αν θα βγαλει κ κινητο 5 ιντσες μπορει να το παρω…! Οκ?

Παπαδοπουλος Γεωργιος

Δεν υπαρχει αντικειμενικοτητα φιλε nio..
Υποκειμενικοτητα μονο..

Καταρχην κραζεις που κραζεις, κοιτα ξανα τα αρχικα σχολια σου να δεις οτι το κανεις, απευθυνεσαι και σε μενα στο σχολιο 73 λες και με ξερεις απο χτες κ ολας χωρις να εχω γραψει πιο πριν..
Και μολις το ειδα..
Θες να μου την πεις για καποιο λογο φιλε μου? Μηπως κρατας απωθημενα απο αλλο ποστ της apple που μπηκες και εκραζες παλι?

Τελος παντων το παραταω το θεματακι γτ καποιοι, δεν εννοω εσενα nio αλλα γενικα, μπαινουν να βγαλουν χολη εδω..
Καθε φορα το ιδιο γινεται με αποτελεσμα να μη βγαινει αποτελεσμα..
Συνεχιστε αλλα το αποτελεσμα δεν αλλαζει κ ουτε προκειται οσο δε γινεται σοβαρη συζητηση για να μαθουμε ολοι μας 5 πραγματα..

Η αμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας και αυτο χαρακτηριζει τον ελληνα..

Παπ out!!

Νιο

Μπορεις να το πεις κ απωθημενα.. Αφου μου πηγαινες κοντρα σε αλλο ποστ κ εκραζες το android….. Τωρα…… Δεν πειραζει.
Δεν σε ξερω απο χθες. Σε ξερω απο αλλο ποστ. Η τεχνολογια μας ενωνει.! Κ αν θυμασαι καλα σε ενα αλλο ποστ σου εγραψα “ok παντα μαθαινουμε” Για μπες εσυ τωρα εδω κ δες ποιος κραζει ποιον.
https://techblog.gr/mobile/iphone-5s-double-pixels-1004/
Τελος παντων συμφωνω στις 3 τελευταιες σου προτασεις.
Υ.Γ. υποκειμενικοτητα για σενα… αντικειμενικοτητα για μενα. Εμενα μ’αρεσει να μαθαινω οπως κ εσενα. οποτε γινε κ εσυ αντικειμενικος.

dieccast

με απλα λογια η apple ειναι απλα απιστευτη και τα android θελουν καιρο ακομα μεχρι να την φτασουν σε επιπεδο ταχυτητας και smoothness

tech21man

Απο τεχνικης πλευρας για να διατηρησει ολα αυτα τα χρονια το “smoothness” ομως εδινε μαυρο background και ενα browser μη δυναμικο σα σελιδα (κατα βαση μια φωτογραφια με links αν το θες).

Επρεπε να δυναμωσει το hardware για να δωσει πραγματα που ξερεις ποιος ειχε τοσα χρονια. Τα οποια οταν μπουν σε αντιστοιχα δυνατο hardware δεν laggarουν. Το οποιο hardware προσφερεται σχεδον κατα κανονα σε πολυ πολυ πιο συμφερουσα τιμη.

Παρεμπιπτοντως ταχυτητα?

Κανενας τοσα χρονια δεν σχολιαζει οτι ναι μεν πανε ομαλα αλλα αργα τα εικονιδια? Κανενας δε σχολιαζει οτι θολωνει το animation στο ενδιαμεσο?

Αυτα, ειναι υπαρκτα. Ειναι κολπα η μη για να εντεινει το αισθημα της ομαλοτητας και οτι ολα ειναι οκ? Ισως. Δε με ενδιαφερει κιολα. Αλλα οκ δεν ειναι η apple πρωτυπο optimizing για μενα τουλαχιστο. Πετσοκομματος σιγουρα.

panagiotis

οταν εν ετη 2013 ακομα καποιοι μιλανε για smoothness λες και ζουνε ακομα στο 2008 ειναι τουλαχιστον δειγμα οτι τα επιχειρηματα στερεψανε. τελοσπαντων οποιος εχει λιγο ασχοληθει με την προοδο android-ios-wp και δεν φοραει παρωπιδες θα δει οτι η apple εχει αρχισει να “εμπνεεται” απο τον ανταγωνισμο.
Η γνωμη μου:
Α)Τραγικο και ασχημο το ios7 προσθηκες που “αλλοι”τις εχουμε εδω και πολυυυυυ καιρο μπηκαν ατσαλα και εδωσαν αλλο νοημα στη λεξη “πολυπλοκο” παιζει ενας android user να μπορει πιο ευκολα να δουλεψει ενα iphone απο οτι ο κατοχος του μετα την αναβαθμιση.
Β) Αν ο τελικος χρηστης ικανοποιηθηκε πραγματικα απο τις προσθηκες αυτες. να ξερετε οτι πρωτον δεν πεφτει λογος στους υπολοιπους και δευτερον δεν τον νοιαζει απο που και πως η apple βρηκε τις ιδεες
Γ)Αυτο που θα με πειραζε ομως περισσοτερο απο ολα ειναι το οτι αν ειχα πχ ενα iphone4s ενα smartphone της high end κατηγοριας να φοραγα την τελευταια εκδοση λογισμικου και να μην ειχα ολα τα χαρακτηριστικα. Τουλαχιστον στο android AN μια εταιρια αποφασισει να δωσει την αναβαθμιση δεν πανα εχεις τοστιερα, θα εχει foul χαρακτηριστικα με την ακριβοτερη ναυαρχιδα της. Κατακερματισμος σε αλλο επιπεδο και χωρις λογο μαλιστα

George

παναγιώτη όσο αφορά τα updates μάλλον έχεις μπερδευτεί… το iphone το 3gs έχει βγει από το 2009 και σταματάει τώρα , εν έτη 2013 να παίρνει παραπάνω updates…. μιλάμε για υποστήριξη 4 χρόνων μέσα στο νερό… αντίθετα το android για το λόγο ότι υπάρχουν τόσες συσκευές και εξαρτάται από την εταιρεία πότε θα δώσει το update μπορεί σε 2 χρόνια το πολύ να μείνεις στάσιμος και να λες και ευχαριστώ…. αν και δεν μου αρέσει να χρησιμοποιώ τέτοια στοιχεία το 93% των κινητών της apple χρησιμοποιεί το ios6 αντίθετα με τα ανδροειδή που 37% είναι ακόμα στο gingerbread 26% στο sandwitch και 33% περίπου στο jellybean…. γι αυτό να προσέχουμε καλύτερα τι λέμε σε κάποια θέματα….

Σπύρος

George δεν κατάλαβες καθόλου τι εννοεί ο Παναγιώτης..
Λέει πως ναι μεν η απλ αναβαθμίζει όλα της τα κινητά με την νεότερη έκδοση, δεν αποκτούν όλα το 100% των νέων χαρακτηριστικών δε..
Από την άλλη όμως, δεν ξέρω αν θα με ενδιέφερε αυτο από την στιγμή που ξέρω ότι η εταιρεία με σέβεται και μετά την αγορά, κάτι που υστερούν οι άλλες εταιρείες..

George

εάν όντως εννοούσε αυτό παρανόησα εν μέρη … αλλά και πλιά το iphone το 3g στην 4.1.2 δεν μπορούσε να πάρει multitasking γιατί θα εκραγεί 😛 ) το θέμα είναι ότι κάνει τα updates οργανωμένα ,υποστηρίζει τις συσκευές της μέχρι εκεί που τραβάει η κάθε μια, και τα updates γίνονται σε όλες τις συσκευές μαζί… όχι μία τώρα και η άλλη μετά από 6 μήνες…. ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά η google πρέπει να βρει μια χρυσή τομή με τις εταιρίες για να φτιάξει αυτό το θέμα γιατί καλός η κακώς χάνει πολύ πελατεία από εκεί….

Νιο

H google εχει βρει ηδη την χρυση τομη σε αυτο το θεμα βγαζοντας συσκευες με stock android…..!

Nikos751

Στοιχεία από windows phone βλέπω. Multitasking πχ, το γενικότερο flattening/απλοποίηση του ui που παρατηρείται κλπ.

Kostas Euk.

Μπορώ να κάνω αναβάθμιση στην beta έκδοση και στην συνέχεια αν δεν μου αρέσει να γυρίσω στην προηγούμενη έκδοση που είχα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.