iOS 8, πως θα μπορούσε να δείχνει στην 4.7’’ οθόνη του iPhone 6 [video]

Τον Αύγουστο περιμένουμε να ανακοινωθεί το νέο iPhone 6 με οθόνη 4.7 ιντσών και λίγο αργότερα το μεγαλύτερο μέγεθος με 5.5 ίντσες. Η ανάλυση οθόνης του νέου iPhone λέγεται ότι θα είναι 960×1704 pixels δηλαδή πολύ πιο πάνω από τα 1136 x 640 pixels που έχει το iPhone 5s αλλά θα διατηρήσει την αναλογία διαστάσεων 16:9.

Όσο για το πως θα εφαρμόζει το iOS 8 στη μεγαλύτερη οθόνη, σύμφωνα με πληροφορίες το interface θα μπορεί να επεκταθεί στη μεγαλύτερη οθόνη ενώ μόνο κάποια native apps όπως το Apple Maps και Safari θα κλιμακωθούν για να κάνουν καλύτερη χρήση της νέας ανάλυσης.

Τα παιδιά από το 9to5 Mac έφτιαξαν ένα video για το πως θα μπορούσε να δείξει το iOS 8 στη νέα οθόνη του iPhone.

, iOS 8, πως θα μπορούσε να δείχνει στην 4.7’’ οθόνη του iPhone 6 [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stauros

εμενα δεν μ αρεσει !!!

j

Προσωπικώς μου φαίνεται καλύτερο στις 4.7 γιατί ειναι πιο πλατιά η οθόνη και τα εικονίδια μεγαλύτερα, καθαρότητα και καλύτερα. Επίσης μην πει κανείς πως θα εχει χάλια ανάλυση γιατί θα εχει 416 poi ενώ το galaxy s5 432. Δηλαδή μόνο 16 poi που δεν βλέπεις διάφορα. Άρα μια χαρά ειναι η ανάλυση. Και ο διπυρηνος ειναι πολύ καλός στο iOS. Το μόνο μείον η μπαταρία.

Thodoris13

@j
Ενω απο τα 400 στα 432 πχ θα εβλεπες τη διαφορα θες να μας πεις… Αφου φτασαμε στο σημειο να ξεχωριζουμε δια γυμνου οφθαλμου τα 380, τα 400, τα 420 κ.ο.κ. μπραβο μας. Η αναλυση δεν ειναι χαλια, ειναι κουλη ως προς τις διαστασεις…

Αποστόλης Ρόδος

Όποιος θέλει να δει πως θα δείχνει το ui σε μεγαλύτερες ίντσες, δεν έχει παρά να κατεβάσει έναν από τους δεκάδες launchers (like iOS) σε οποιαδήποτε συσκευή Android.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones App Store Apple

Έρχονται στο App Store: PlayStation, GameCube, Wii & SEGA Emulator για iPhone και Apple TV

Ο κύριος προγραμματιστής της εφαρμογής πολλαπλών εξομοιωτών Provenance είπε ότι η ομάδα του εργάζεται για την κυκλοφορία της στο App Store.

Smartphones Apple iPad Air

Φήμες ότι το iPad Air των 12,9″ θα έχει οθόνη MiniLED

Tα μοντέλα iPad Pro και iPad Air επόμενης γενιάς της Apple αναμένονται στις αρχές Μαΐου και, όσο πλησιάζουμε, εμφανίζονται νέες πληροφορίες.

Smartphones App Store Apple Meta

H Apple αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads από το App Store της στην Κίνα

Η Apple ανακοίνωσε πως αφαίρεσε τις εφαρμογές WhatsApp και Threads που ανήκουν σε Meta από το App Store της στην Κίνα.

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.