iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη απόδοση.

Πολλοί ευελπιστούν ότι το iOS 9.1 που θα λανσάρει η Apple γύρω στον Νοέμβριο θα έρθει να βελτιώσει την απόδοση και να επιλύσει τα προβλήματα που προκλήθηκαν στα παλαιότερα μοντέλα. Δεδομένου ότι το iPhone 4s έχει μνήμη RAM 512MB και dual-core 800MHz CPU σε σύγκριση με τα 2GB RAM και dual-core 1.8GHz CPU του iPhone 6s, είναι αναμενόμενο το iOS 9 να μην έχει την ίδια απόδοση σε όλα τα μοντέλα.

Η Apple ξεκίνησε να δίνει iOS 9.1 beta σε testers και βλέπουμε στο παρακάτω video τα iPhone 4s και iPhone 5 να δοκιμάζονται με iOS 9.1 Beta και iOS 9. Αριστερά είναι το iPhone 4s με iOS 9 και δεξιά με iOS 9.1, το ίδιο ισχύει για το iPhone 5.

Σε γενικές γραμμές δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην απόδοση μεταξύ των iPhones με iOS 9 και iOS 9.1 beta, αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι beta έκδοση που μόλις κυκλοφόρησε, οπότε στην τελική έκδοση αναμένουμε (ή τουλάχιστον ευχόμαστε) να δούμε διαφορά.

Διαβάστε επίσης: iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Δείτε το video:

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5, iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5, iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Μακάρι γιατί το ipad mini μου σχεδόν αχρηστεύτηκε με το 9άρι, ειδικά στο multitasking. Ωστόσο να πω πως ο Σαφάρι βλέπω ότι είναι αρκετά πιο γρήγορος.

Σημείωση: το 4s έχει Dual-core 1 GHz Cortex-A9 επεξεργαστή, όχι 800άρη

Nikos

@Γιωργος Κ. το 4s εχει 800mhz/πυρηνα διαθεσιμα γιατι ο επεξεργαστης του ειναι <> (downclock) για λογους οικονομιας οπως και στα περισσοτερα iphone πριν απο αυτο.

Γιώργος Κ.

Τι;;;; Πρώτη φορά το ακούω αυτό ! Πραγματικά δεν το ήξερα ! Το ίδιο συμβαίνει και με το mini μου;

Giannis

Ρε παιδια, η διαφορα της 9.1 θα φανει στην final εκδοση της, οχι τωρα που ειναι στην πρωτη beta. Λογοκο να μην εχει διαφορες απο την 9.0 final ακομα.

Βασιλης

Έχω την 9.1 στο iPad mini. Μόνο πρόβλημα οι τόνοι, οι οποίοι δεν εμφανίζονται με παρατεταμένο πάτημα των γραμμάτων. Κατα τα αλλά πολύ smooth και ελαφριά (σε iPad mini 2).

Giannis

@ Βασιλη
Τα γραφικα στο app switcher ειναι σμουθ? Γιατι με την 9.0 χανει καποια frames εκει το mini2

μαρια

εκανα αναβαθμιση στο iphone 4s και κολησε στην ενδειξη συρετε για αναβαθμιση δεν ανταποκρινετε η αφη καθολου τι θα κανω? βοηθηστε μας!!!

fotis

egv exv to 4s ebala to ios 9 meta apo kapoia vra ekleise to knt k den anoigei me tpt kserei kaneis tpt???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.