iPhone, Αναμένεται να πουλήσει 107 εκ. κομμάτια το 2012

Σήμερα είναι η ημέρα της Apple, και η παρουσίαση του επόμενου iPhone. Είτε ανακοινωθεί ένα αναβαθμισμένο μοντέλο iPhone 4S είτε ένα iPhone 5 from scratch προβλέψεις κάνουν λόγο για διάθεση 107 εκ. τεμαχίων iPhone μέσα στο 2012. Προβλέπεται αύξηση 27% σε σχέση με φέτος που ανεμένεται να πωληθούν 84 εκ. κομμάτια.

Θα είστε ένας από αυτά τα 107 εκ.;

, iPhone, Αναμένεται να πουλήσει 107 εκ. κομμάτια το 2012

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mimis.

υπαρχει κανενα live streaming για να δω το keynote ή οπως το λενε..???

Triantafillos

107εκ. θα πουλησει?καλα ειναι τρελλοι?αν οντως ισχυει ποιος θα παρει απλα μια αναβαθμίση του iphone4?μονο για μια καμερα και ενα επεξεργαστη καποιος θα παει να το αγορασει?αν βγαλουν το 5αρι το συζηταμε.

Nickolas

Ας δούμε πρώτα τι θα παρουσιάσουν το βράδυ και βλέπουμε. Αν είναι τελικά απλά μια αναβάθμιση δε νομίζω οτι αξίζει να το αγοράσει κάποιος.

Vasilis

iphone 4s έβαλε στο site το golden-i μάλλον το 5αρι πάει κανα δυο μήνες μετά.
Δεν είναι δύσκολο να έχουν τέτοια αυτοπεποίθηση μιας και εμφανίζονται πολλοί καταναλωτές να έχουν τέτοια εμπιστοσύνη στην apple που θα το αγόραζαν ακόμα πριν το δουν. Επίσης πιστεύω πως μετα το μπαμ του iphone5 θα αρχίσει η κοιλιά της apple.

kostis

οχι δεν θα ειμαι ενας απο αυτους….αλλα και παλι πολυ αισιοδοξη βρισκω την μηλοεταιρεια….αν τα καταφερει παντως μπραβο της…το μεγαλυτερο ποσοστο χρηστων των iphone ειναι ασχετοι….

sql

Ε, προφανώς αυτά τα “στοιχεία” είναι ένα ακόμα marketing trick της μαμας apple. Επίσης ΔΕΝ μπορω να καταλάβω πώς κάποιοι άνθρωποι λένε ότι θα το αγοράσουν χωρίς πριν να δουν specs, να δουν κανα hands-on, να το δοκιμάσουν στην τελική το κινητό..

kostis

@sql για τον λογο που ανεφερα πιο πανω..”ασχετοι”

kats

Άσχετοι δε λες τίποτα kosti…για ΝΟΚΙΑ 3210 είναι οι περισσότεροι..

Genti

LOL, ένας συνεργάτης μου έχει το 3Gs κ το μόνο που χρησιμοποιεί είναι να τηλεφωνήσει κ τίποτα άλλο. LOL. Χαχαχα…

kats

Άλλοι δεν ξέρουν ούτε τα πιο βασικά να κάνουν φίλε Genti..εκεί που παραδέχομαι την apple είναι στο marketing που έχει κάνει..έβγαλε μια συσκευή το 2007?(2g),κάθε χρόνο το ίδιο τηλέφωνο σχεδιαστικά,πολύ καλό από ποιότητα κατασκευής,σταθερό λογισμικό,αυτά.το 2007 innovator τη λες την Apple.έκανε τον κάθε άσχετο να ασχοληθεί με την κινητή τηλεφωνία ένα βήμα πιο πέρα,αλλά πλέον με το iPhone 4 η κατάσταση ξέφυγε.βλέπεις τον κάθε ανιδεο να το βαστάει και να νομίζει οτι έχει πυρηνικό όπλο χωρίς να ξέρει να το δουλέψει ούτε στο 20%.έλεος πια με αυτή την κατάσταση.ένα τηλέφωνο είναι με ένα σωρό περιορισμούς.για μένα προσωπικά ένα μέτριο android τηλέφωνο έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και πρώτου βγουν συμπεράσματα είχα στην κατοχή μου και το 2g και το 3g.

michalis_mclaren

εγω δουλευω στην cosmote παιδια και μιλαω με 150 πελατες την ημερα. Οσοι εχουν iphone4 και ipad2 ειναι σχεδον παντα ασχετοι. Με ρωτανε γιατι το ipad δεν παιρνει τηλεφωνο? που μπαινει το usb stick στο iphone ? και αμετρητα αλλα κουλα. Μεχρι και γιαγια που εχει iphone και ξερει μονο να απαντα στο τηλεφωνο για τα εγγονια της που την καλουν.

kats

Δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε τους κατόχους iPhone και iPad γιατί όταν δεν γνωρίζεις κατι το Ρωτάς και το μαθαίνεις.(ή το googlαρεις!!).απλά η apple σαν εταιρία δημιούργησε αυτήν την κατάσταση.

Vasilis

Λοιπόν επειδή βλέπω πολλούς να μιλάνε περι ασχετοσύνης μην δω κανέναν σας με iphone :-p. Πάντως ναι έχετε δίκιο όποιος ενδιαφέρεται για την τεχνολογία προτιμάει να πάρει ένα android πχ Galaxy S και να το ξελιγώσει παρά ένα κλειδωμένο smartphone που θα κάθεται και θα το βλέπει μήπως γρατζουνίστηκε. Η αλήθεια είναι οτι εγω θα ήθελα ένα jailbroken iphone καποια στιγμή…. λεμέ τώρα.

kostis

@Vasilis μια που λες για jb iphone. ειχα το 3GS και φυσικα το ειχα σπασμενο. Δεν το κρατησα ουτε 1 χρονο….νομιζω 8 μηνες. Ποτε ξανα μηλο……σε λιγες ωρες θα ανακοινωθει το καινουργιο, και θα δειτε παλι ολα τα βοδια (για να μην πω καμια πιο βαρια φραση) πως θα περιμενουν στην ουρα παλι για να το αγορασουν. Ειλκρινα εαν μου κανανε ενα δωρο (λεμε τωρα) θα το πουλουσα και αν σονι και καλα επρεπε να αγοραζα ενα αλλο θα πηγαινα στο note ή καλυτερα στο επερχομενο galaxy 3 – που διπλα του το 4s ή οπως αλλιως θα λεγεται θα ειναι σαν dummy…

stavros

ρε πατε καλα εδω μεσα? Αυτοι που ειναι ασχετοι, ειναι ασχετοι γενικα απο τεχνολογια. Δηλαδη αν τους δωσεις ενα samsung θα ξερουν να το χρησιμοποιησουν?

thanos

@stavros πες τα ρε σταυρο με την αγορα ενος android ερχεται και η γνωση αυτοματως μαλλον

kats

Απλά αυτοί που συνήθως επιλέγουν android έχουν περισσότερες γνώσεις από τεχνολογία..να ξερουμε και τι λέμε βρε παιδιά.οι περισσότεροι που επιλέγουν iPhone το επιλέγουν επειδή καποιος άλλος άσχετος συνήθως τους λέει ότι είναι φοβερό..

Geo

Έχω ήδη προπαραγγείλει 2 άσπρα iphone5 για μένα και τη γυναίκα μου και δύο άσπρα iphone4s για τα δίδυμα που ξεκινήσανε σχολείο φέτος. Τις θήκες θέλω να περιμένω να τις δω πρώτα.

kats

Ωραίος…

Ioangeko

Τι κακιά ειναι αυτή με την apple ρε παιδια,σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν ασχολείται με την apple,αλλα απο την στιγμή που ασχολείστε εμένα μου δείχνει ζήλια.Και όλα αυτα που λέτε εγω τα ακούω βερεσε ειναι το νούμερο 1 κινητό σε πωλήσεις,μόνο του με όλα τους.

michalis_mclaren

φιλε Ioangeko και λοιποι το οτι το εχουν ολοι οι ασχετοι δεν σημαίνει οτι ειστε και σεις μεσα σε αυτους ουτε αναιρει οτι το iphone ειναι καλη συσκευη. Ομως πιο πολυ το παιρνου πχ ασχετες κοπελες να το παιξουν πλουσιες στις φιλες τους παρα γνωστες. Πιστεψτε με δουλεια μου ειναι μιλαω καθημερινα με πολυυυυ κοσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.