iPhone 3GS 8GB στα Media Markt με τιμή 189 ευρώ

Τα καταστήματα Media Markt διαθέτουν το iPhone 3GS 8GB στην τιμή των 189 ευρώ μόνο για σήμερα 27 Ιανουαρίου και μόνο για παραγγελία μέσα από το ηλεκτρονικό τους κατάστημα. Το iPhone 3GS με οθόνη 3.5 ιντσών και κάμερα 3.15 Megapixel κυκλοφόρησε το 2009 και για πολλούς ήταν ίσως το πιο όμορφο iPhone. Σήμερα αναβαθμίζεται έως και την πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6.

Update: Εξαντλήθηκε.

Δείτε το στην ιστοσελίδα των Media Markt εδώ.

iphone 3gs media markt, iPhone 3GS 8GB στα Media Markt με τιμή 189 ευρώ

Kudos to Δημήτρης Κ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

55 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
keysmith

Το είχα δει και εγώ αλλα.. είναι ολίγον “συλλεκτικό” μοντέλο.. 🙂
Απορώ που βρήκαν αρκετά κομμάτια να βγάλουν προσφορά..

Και επειδή τα iphone είναι πρωτίστως status (τρομάρα τους) καλό είναι να είναι το τελευταίο μοντέλο μονο για αυτό το λόγο.

Δυστυχώς πιστεύω ελάχιστοι θα πάρουν το τηλέφωνο αυτό απλά για να κάνουν την δουλειά τους..

Περιττό να πώ ότι αν πάρεις μια αντίστοιχη προσφορά σε android (πχ ένα παλιότερο καλό android 2.3) παίρνεις πολύ καλύτερη συσκευή.
Τώρα αν κάποιος επιμένει και θέλει δαγκωμένο μήλο, καλή αγορά 🙂

Iraklis

ούτε καν όμως…..

angelos

Που τζάμπα να μου το δίνανε τώρα δεν Θα το έπαιρνα.

μαρκος xperia

Δεν θα το αγόραζα για 3 λογουν. Ποτε iOS, δεν μου αρέσει καθόλου το design και παρα πολύ χαλιά οθόνη. Ουτε καλό ppi, ουτε καλη φωτεινότιτα, χαλιά χρώματα και πολύ μικρή για μένα.

Βασιλειος

Δείτε, και sar.., στην Αμερική σχεδόν ωριακα πηρε αδεια να κυκλοφορήσει..

thanasis

αν και δεν ειμαι φανατικος της apple
προς την samsung παω
δεν καταλαβαινω ολο αυτον τον πολεμo με την apple
οι συσκευες ηταν παντα και θα ειναι αψογες
το μονο που μπορουμε να την κατηγορησουμε
ειναι οι τιμες τοσο σε hardware software οσο και υποστηριξη
παντως η παραπανω προσφορα εξαντληθηκε

petros

Προσπερνωντας τα κομπλεξικα σχολια των απο πανω η τιμη ειναι καταπληκτικη για καποιον που δεν εχει την οικονομικη δυνατοτητα να δωσει παραπανω. Το τηλεφωνο ακομα αναβαθμιζεται μετα απο τοσο καιρο και τρεχει παραπανω απο ικανοποιητικα.
Απο το να παρει καποιος ενα android σε αυτη την κατηγορια που δεν θα ααναβαθμιστει ποτε αλλα θα το παρει και με δυο εκδοσεις πισω νομιζω οτι αξιζει και παρα αξιζει.

nick2011

Καλή φάση η flash ενημέρωση που προσφέρετε.

Keep up.

keysmith

Μου έχουν πεί (κάτοχος του εν λογω κινητού) και διαβάζω ότι αμα σε αυτή τη συσκευή τολμήσει κάποιος να περάσει την νεότερη έκδοση του λειτουργικού IOS ως αναμένονταν αυτή “σέρνεται” οπότε στην ουσία ΔΕΝ αναβαθμίζεται (χάνεις την καλή εμπειρία χρήσης). Επίσης αν το κάνεις και δεν σου αρέσει δεν υπάρχει τρόπος να γυρίσεις πίσω μου έχουν πεί (downgrate).

Δεν ξέρω αν ισχύει σίγουρα (ποτέ δεν είχα ios), αλλα καθώς έχει πέσει στην αντίληψη μου οφείλουμε να το πούμε ως προειδοποίηση. Ο επίδοξος αγοραστής ας το ψάξει καλύτερα.

Αν ισχύει κάτι άλλο, ας ακουστεί.

θοδωρης

@Βασιλειος κανεις λαθος. Η συγκεκριμμενη μαλιστα συσκευη εχει το ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ sar απο καθε αλλο iphone …ψαξτο καλυτερα …. https://www.gsmarena.com/apple_iphone_3gs-2826.php 🙂

christos

παδια μην ανησυχείτε δεν προκειται να το παρει κανεις αλλος αφου εξαντλήθηκε.

Bill

Δεν μπορώ να καταλάβω τα αρνητικά σχόλια για τα τηλέφωνα της apple ακόμα και σε μία προσφορά, ο άλλος λέει δεν θα το έπαιρνα ούτε τζάμπα. εγώ έχω 3GS μετά τους 3 μήνες της κυκλοφορίας του και τα λεφτά του τα έβγαλε και αντέχει ακόμα, το ότι γίνεται jailbreak και σου δίνει άπειρες δυνατότητητες, η απλότητα της χρήσης και η ευκολία δεν αξίζει τα αρνητικά σχόλια.τα κινητά και tablet adroid ίσως επικρατήσουν αλλά οι αναβαθμίσεις που δεν ξέρεις αν θα ξαναπάρει πάνω από μία φορά είναι ένα θέμα. Προσωπικά είχα adroid tablet και δεν με μου άρεσε δεν έχει την ευχρηστία του λογισμικού της apple. Και δεν την σιγοντάρω γιατί αν δεν ανανεώσει και αυτή το λογισμικό θα έχει φθορά.

Leftetis Grigoriadis

Ένα κινητό που κάνει την δουλειά του αξιοπρεπώς αλλα για ιδιαίτερους χρήστες.Οσο για τις αναβαθμίσεις του ios 6 ουσιαστικά δέχεται light ενημερώσεις.Φυσικα και με τόσα λεφτά παίρνεις ένα καλύτερο android τηλέφωνο αλλα η προσφορά είναι για μια μέρα.Όποιος θέλει να εξερευνήσει το ios είναι ευκαιρία πάντως.

kakofonix

Κινητό 4 ετών και να δώσω και 200ευρω είναι κοροϊδία.
Σε αυτά τα χρήματα βρίσκεις πολύ καλύτερα κινητά του 2011 και κλάσεις ανώτερα σε χαρακτηριστικά.

Σαν να σου δίνουν 3αρα ΒΜW του 1995 και να στην πλασάρουν με 15.000 ευρώ και ευκαιρία. Ωραία είναι δεν λέω αλλά ξεπερασμένη!

antonis

Τι βλακεις λετε οτι σερνεται? Eχω iphone 3gs με ios6 και ειμαι androidakias σκεψου και φερε μου το πιο καινουργιο android να το συγκρινουμε με ταχυτητες του 3gs ακομα και σε παιχνιδια, για φερτε μου… στα 300ε που εχουν και τα δυο φερε μου το xperia go η στα 189 φερε μου το xperia u. να δουμε ποιο σερνετε

forneverarrow

Με το μαλακό ρε παιδιά! Μια χαρά συσκευή ήταν και εξακολουθεί να είναι. Για εμένα το καλύτερο iPhone που έβγαλε η Apple, ιδιαίτερα σε θέμα σχεδίασης. Για όποιον ψάχνει ένα ποιοτικό και αξιόπιστο smartphone χωρίς τρελές απαιτήσεις είναι ό,τι πρέπει. Για τα σημερινά δεδομένα έχει παρόμοιες επιδόσεις με ένα αντίστοιχης τιμής Android, αλλά σίγουρα καλύτερη ποιότητα κατασκευής. Αν και δεν συμφωνώ γενικά με τη φιλοσοφία της Apple και πρτιμώ την Android πλατφόρμα, αν ήταν να αγοράσω τώρα smartphone θα το σκεφτόμουν σοβαρά με τέτοια τιμή.

Panos7GR

189€;;;;;;;;;; Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Πλάκα μας κάνουν;;; Με μόνο 8GB χωρητικότητα, μοντέλο του 2009 (ότι κι αν σημαίνει αυτό), με λογισμικό ναι μεν ενημερωμένο, αλλά βαρύ γι αυτό, που αν του κάνει jailbreak θα κολλάει πιο πολύ κι απ την UHU; Εδώ με jailbreak 5 μήνες το 4S του κολλητού μου από τον 3 μήνα άρχισε να του έχει προβληματάκια…
Μάλλον πολλοί ψωναρες πρέπει να υπάρχουν για να πάρουν μοντέλο του 2009 με τόσα λεφτά…

Γιώργος

@forneverarrow Συμφωνώ απολύτως , το έχει ένας φίλος μου με iOS 6 και δεν κολλάει καθόλου , μια χαρά πάει.Εγώ πάντως προτιμώ το Android έναντι των iOS / Wp !
Πιστεύω όσοι θέλουν ένα smartphone απλό και με κάποιες αρετές μπορούν να το πάρουν! Αν και θα πρότεινα Sony Xperia Sole/U/J ,LG Optimus L7 , Samsung Galaxy Ace 2 σε αυτή την κατηγορία χρημάτων που έχουν Android με τα + και – του και τα Nokia Lumia 710 , HTC Trophy 7 (αν δεν κάνω λάθος έτσι λέγεται) με τα wp7 για εναλλακτική λύση , το iPhone 3GS είναι πολύ καλό ιδιαίτερα για τους απλούς χρήστες που θέλουν λίγο fb , browsing και του αρέσουν πολύ τα μήλα ενώ δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν τα χρήματα για το νεότερο μοντέλο!

Πανος.Λαστ

ουαου τρελη προσφορα οτι στοκ ειχαν σου λενε ας το βαλουμε σε τιμη ”χωμα΄΄ να μας φευγουν…..και μονο που ειναι τηλεφωνο του 09 δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου….βαζεις αλλα 50 και παιρνεις το 4 μεταχειρισμενο!

keysmith

Τα iphones του 2009 μου είναι αδιάφορα (προτιμώ καποιο android στα ίδια χρήματα). Οι fun του μήλου ίσως να έχουν κάθε λόγω..

Χαίρομαι που λετε πάει καλά με την αναβάθμιση πάντως σε ios 6, είχα άλλες πληροφορίες.

Αναμένω κανα σκότωμα σε “ιδιαίτερη συσκευή” (κανα 808 πχ και ας έχει “τελειωμένο” os) γιατί τέτοιο κινητό με ενδιαφέρει (φωτογραφικό κινητό).

alex

εξαντλήθηκε…

tasos

εχω iphone 2g του 2007 με χωρητικοτητα 4giga(ναι αυτο που τοτε το λεγαμε jesous phone) αγορασμενο απο αμερικη δευτερο χερι.δουλευει σαν να μην περασε απο πανω του μια μερα.προκαλω τον οποιοδηποτε να μου φερει ενα κινητο 6ετιας που να μπορει να σταθει διπλα σε αυτο το τεχνολογικο θαυμα.πολλα μπορεις να πεις για την apple αλλα τα τηλεφωνα της ειναι διαμαντια…

Αποστόλης Ρόδος

Έχουμε μια παροιμία στη Ρόδο… (πιθανον λέγεται και αλλού).
“Κάνετέ με δημαρχίνα και ας πεθαίνω απο την πείνα”.
Μονο τέτοιοι/ες θα αγόραζαν το συγκεκριμένο παροπλισμενο κινητό με τα συγκεκριμένα ξεπερασμένα χαρακτηριστικα και σε αυτή την υψηλότατη για αυτά, τιμη… για ένα μηλαράκι στην πλάτη του.
Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί τέτοιοι και αυτό το γνωρίζουν οι επιχειρήσεις.

GiannisWST

Η συσκευη δεν κολλάει με το iOS 6. Αντιθέτως παει καλα, καλύτερα απο άλλες εκδόσεις iOS στο παρελθόν που το είχαν καταστήσει βαρύ. Ωστόσο η συσκευη ειναι όντως παλια. Η διάφορα με το 4/4s ειναι μεγάλη.

Η κάμερα του ειναι ανύπαρκτη. Αυτός ειναι ο λόγος που οι περισσοτεροι κάτοχοι θα το εγκαταλείψουν αργά ή γρήγορα σε σχεση με άλλες σημερινες συσκευές. Η ανάλυση της οθόνης του ειναι αισθητα υποδεέστερη απο του 4/4s ή όλων των άλλων συσκευών. Η υποστήριξη δεν ειναι δεδομένη στις μετέπειτα εκδόσεις του iOS. Αν γίνει αναβάθμιση δεν θα πάρει κάποιο νεο χαρακτηριστικό, εδώ μπορει να μην πάρει το 4. Αυτα πρέπει να σκεφτούνε οι πιθανοί αγοραστές αν βρούνε ιδια προσφορα σε άλλη αλυσίδα. Αντοχή θα εχει καλύτερη το 4αρι.

dimitris

Εχω το Νοκια 3310 και λειτουργει αριστα εδω και 13 χρονια.Νομιζω οτι αυτο ηταν τεχνολογικο θαυμα στην εποχη του…Αν το Iphone με τη λογικη της αντοχης ειναι διαμαντι τοτε το 3310 τι ειναι;

tasos

θα συμφωνησω.γενικα πολλα μοντελα νοκια βγηκαν αξιοπιστα.το iphone εκεινο ομως ειχε μια μεγαλη διαφορα με ολα τα αλλα κινητα.φανταζε σαν ενα αντικειμενο απο αλλο πλανητη στην κυριολεξια.δε θα ξεχασω ποτε τη στιγμη που επαιξα μαζι του σε ενα μαγαζι του γερμανου.το πρωτο πραγμα που ειπα τοτε στον εαυτο μου ηταν:δε γινονται αυτα…

Wolf

Παιδιά οι αντίκες είναι εξαιρετικές αγορές…! Προλάβετε….!
Χαχαχαχα….

Αποστόλης Ρόδος

Για να καταλάβω… εσείς που αναφέρεστε σε συσκευές που ακόμα δουλεύουν τι εννοείτε ακριβώς; Πως λαμβάνουν και κάνουν κλήσεις? …
Γιατι έχω και εγώ ένα τηλέφωνο με μηλο παλμικο και ενα κουμπάκι για αλλαγη σε τονικότητα και ναι… δουλεύει αψογα μετα απο 35 χρόνια.
Ρε θα τρελαθούμε εντελώς μου φαίνεται… 😀

Peasant

@cvlachakis,

νομιζω ειναι καιρος να κανεις ενα αρθρο-πινακα-ψηφοφορια-σχολιασμο χρηστων για τα “καλυτερα” κινητα μεχρι 199 ευρω πανω κατω.

καλα τα note iphone, s3 κτλ αλλα τ αγοραζουν λιγοι, χομπιστες ή τελοσπαντων αυτοι οι ελαχιστοι πια που εχουν δουλεια ή καλοστεκουμενους γονεις.

η κατηγορια που αγοραζει πια ο πολυς κοσμος ειναι μεχρι 199 για να κανει καλα τη δουλεια του.

ολα τα στοιχεια πωλησεων αυτο δειχνουν.

θα ειχε ενδιαφερον θεωρω να το κανεις συγκεντρωτκα κι ας εχεις ηδη παρουσιασει καποια, γιατι ας μη γελιομαστε το ενδιαφερον το μεγαλο εκει καθεται.

πχ..

huawei ascend g300 και g330, lg optimus l7, alcatel ot 995 και 997d (δικαρτο), sony sole και sony miro και u (το SAR της Sony ειναι εγκληματικο για μενα! αλλα οκ!), samsung galaxy s duos, zte blade 3, acer aqua- κτλ.

Αν σε ενδιαφερει σαν ιδεα θα ηταν πολυ εποικοδομητικο για τον κοσμο πιστευω,

thanks

Dami

Οτι και να λετε απο τη στιγμη που μεταχειρισμενα iphone 3GS πωλουνται 130 ευρω και με ενα 50αρικο παραπανω το παιρνεις καινουριο…ειναι καλη προσφορα.Τωρα η ιδεολογια του “κατι ακουσα”-“ετσι μου ειπανε”-“φημες λενε” για την ταχυτητα ειναι τελειως υποκειμενικο.Αν ο αλλος δουλευει με το GS3 και παει στο 3GS,φυσικα και θα του φανει αργο…αλλα το κινητο δουλευει αψογα με IOS 6 και το λεω επειδη το εχω δουλεψει.

Darth

OooO το mediamarkt λήστεψε μουσείο??????? :p :p :p

Tony

Μ’αρεσει που πολλοι εσπευσαν να κραξουν,”Ποιος το παιρνει αυτο”,”Ειναι αντικα”
αλλα η προσφορα εξαντληθηκε

Εν τω μεταξυ αλλοι το βγαζουν αχρηστο το 3gs συγκρινωντας το με τα σημερινα δεδομενα φυσικα

Παντως τους haters δεν τους πιανεις πουθενα,οταν καποιος αγοραζει Apple ακριβα το κλεβουνε και οταν αγοραζει φθηνα αυτο που παιρνει ειναι αχρηστο

Τεσπα,κανεις δεν εβαλε κανεναν αφεντικο στην τσεπη του

Darth

@Tony για αυτό και εξαντλήθηκε πολλές φορές έχουν 8 10 κομμάτια όλο και όλο τα βγάζουν προσφορά σε πολύ καλή τιμή μεν πουλάνε αυτά τα 10 κομμάτια αλλά τραβάνε κόσμο στο μαγαζί ώστε να δουν άλλα πράγματα να πουλήσουν…..
αυτή είναι η κλασσική τακτική τον καταστημάτων………
θυμάμαι τότε είχανε βγάλει και galaxy s με 190 ευρώ……. κάνα δυο άτομα το πήραν και τσουφφ εξαφανίστηκε

με λίγα λόγια αυτό που κάνουν είναι μια φτηνή και αποδοτική διαφήμιση καταστήματος

sotiris

επιτελους βαλανε την τιμη που του αξιζει!

Thodoris1988

Και μόνο ότι εξαντλήθηκε, όσα κομμάτια κι αν είναι, εμένα μου λέει πολλά για τα αυτούς που αγόρασαν σήμερα το iPhone 3GS, μοντέλο 2009 με 200 ευρώ. Τώρα είστε μέσα στη μόδα.

kostas

πολύ υπερεκτιμημένα είναι όλα τα iphone.

Δημήτριος

Παιρνω Sole με χαρακτηριστικα hardware 4S και ειμαι υπερκομπλε με ICS…!! 🙂

GUADANAMO

4-5 κομματια ηταν ολα κ ολα…ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!!

teodore65

Για το μουσειο καλο ειναι βρε παιδια!!!! Αλλα… ο κοσμος και η ζωη παει μπροστα!!!! Πισω θα γυριζουμε τωρα?

md03582

Όποιος θέλει ένα πολύ καλό κινητό που κάνει την δουλειά του και με το παραπάνω, με 8mp κάμερα, super amoled οθονη, που να μην κολλαει με τιποτα και με προεγκατεστημενο συστημα πλοηγησης με εφ’ορου ζωης αναβαθμίσεις και offline οδηγιες, αυτό εδώ είναι μονόδρομος.

https://www.skroutz.gr/s/396651/Nokia-Lumia-800-16GB.html

καλό και όμορφο το iphone 3gs με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και υποστήριξη και ίσως το καλύτερο μάρκετ (αν και οι πιο πολλές εφαρμογές θέλουν λεφτά) ωστόσο τα χαρακτηριστικά του σαν συσκευή εν ετη 2013 είναι χάλια, κακα τα ψέματα. Μόνο για το σήμα της apple αξίζει αυτή η αγορά, καθώς η εταιρία είναι εγγύηση

GiannisMix

@md03582
Επιτελους καποιος το ειπε!!!! ηθελα κ εγω να το πω αλλα δεν ηθελα να ανοιξω πολεμο με τους applefan!!

Αντωνης

Τηλεφωναρα! Ειναι αυτο που εκανε τη διαφορα απο ολα τα αλλα τηλεφωνα το 2009 και ανοιξε τα ματια στις αλλες εταιριες! Τα iphones παραμενουν πρωτοπορα σε συνδιασμο χαρακτηριστικων και design και για καποιους αυτο εχει σημασια. Πολυ απλα, δεν θελω ενα τηλεφωνο που μοιαζει με παντοφλα πλαστικη μονο και μονο επειδη ειναι 0.2 gh πιο γρηγορο.

md03582

@GiannisMix 😉 μα δεν λέμε κάτι που θα αποτελέσει αφορμή για πόλεμο, αντικειμενικά το λέμε. Κακα τα ψέματα σε αυτή την τιμή είναι οτι καλύτερο αυτή τη στιγμή.

kkalog

Είναι πολύ ενδιαφέρον ότι όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει και το χρησιμοποιούν ακόμη (έχω και εγώ ακόμη ένα και γνωρίζω προσωπικά) εκφράζονται πολύ θετικά για την αξία του σαν συσκευή, ενώ όλοι όσοι εκφράζονται αρνητικά τοποθετούνται έτσι με βάση τις πεποιθήσεις τους ή ότι διάβασαν/άκουσαν αριστερά-δεξιά από τρίτους.

Ποιός έχει σοβαρότερη άποψη άραγε;

Νίκος

Παιδιά αν μετράει η γνώμη μου, το κινητό “τρέχει” πολύ καλά.!
Πριν λίγο καιρό μου το έδωσε ένας φίλος μου και πέρα από κάτι ψιλοκολληματάκια (μετά από λίγο ζόρισμα, λόγω ραμ υποθέτω) έτρεχε ικανοποιητικά για μένα. Με την τελευταία έκδοση και jailbreak. Αλλά πιστεύω η τιμή του συγκριτικά με άλλα της τωρινής αγοράς είναι λίγο τσιμπημένη!

Alexboom

Για τα χαρακτηριστικά του και την τιμή του μόνο σοβαρός δεν είναι αυτός που το έχει….ούτε καν άποψη. Ας μην επεκταθούμε επιπλέον στο ποιός έχει δίκιο…δεν υπάρχουν εκδοχές της αλήθειας, η αλήθεια είναι μια και λέγεται αντικειμενικότητα.

kkalog

@alexboom

Την έκφραση όσα ξέρει ο νοικοκύρης δεν τα ξέρει μουσαφίρης την έχεις ακούσει;

Σε λίγο θα γίνουν και πογκρόμ γιατι κάποιοι τολμάνε να πουν τη γνώμη τους για μια συσκευή που κατέχουν.

GiannisWST

Και εσυ φίλε kkalog έχεις αντικειμενική άποψη? δεν μπορει να σε χαρακτηρίσει κάποιος fan μιας συγκεκριμένης εταιρίας δηλαδη θέλεις να μας πεις? μπορει να έχεις σοβαρή άποψη για το συγκεκριμενο τηλεφωνο αλλα έχεις πλήρη άγνοια για τον ανταγωνισμο του που δεν έμεινε στασιμος τελευταία. Μακάρι να είχα άλλη γνώμη, αλλα δυστυχώς η μοναδική σου ενασχόληση με Apple ή περιφερειακα τους με κάνει να το λέω. Και εγω είχα 3GS μαζι με ενα μεγαλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού. Μαντεψε δεν ηταν το πρωτο μου iPhone, ουτε το τελευταιο επίσης. Η συσκευη ειναι παλια. Οτι και να κάνουμε ο χρόνος δεν γυρίζει πίσω. Ποσα καλα έχεις δοκιμάσει τον ανταγωνισμο “σοβαρα” οπως λες, για να βγάλεις τελικο συμπέρασμα όμως? πιστεύω καθόλου. Θετικα είπα στο σχόλιο μου #24. Αλλα δεν μπορω να πω οτι δεν μπορουν να βρουν καλυτερες συσκευες στα ιδια λεφτα σημερα. Πολυ καλυτερες. Ουτε τα χαρακτηριστικα του 3gs τα λες καλα για πέρυσι, όπως λένε μερικοι. Αν δεν το υποστηριξει η apple, οποιος το παρει θα εχει την τυχη του προηγούμενου μοντέλου και θα χάνει καθημερινά apps. Τι να το κανεις βέβαια να μου πεις, τηλεφωνο θα παίρνει και θα του πεις να πάρει το 4 μετα στην επομενη προσφορα ή… Συνέχεια »

kkalog

@GiannisWST

Αγαπητέ Γιάννη νομίζω πως δεν είσαι σε θέση να κρίνεις τι ξέρω και τι δεν ξέρω για την αγορά και τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας, αλλα ούτε είναι αυτο το θέμα μας.

Αντικειμενική αλήθεια δεν υπάρχει, υπάρχουν ανάγκες χρηστών, χρήματα που αυτοί μπορούν να διαθέσουν και συσκευές που μπορούν να συγκεράσουν και τα δυο. Δεν έχει αναδειχθεί κανένας μας σε κήνσορα των αναγκών των άλλων, ο καθένας μιλάει για τον εαυτό του και οι υπόλοιποι οφείλουν να τον σέβονται.

GiannisWST

Αγαπητέ kkalog, Γιατι απο την στιγμή που υπαινισσεσαι οτι δεν έχω σοβαρότερη άποψη απο εσένα -τον παντογνώστη των αγορών και των πραγματικων αναγκών των καταναλωτων- για μια συσκευη που είχα, δεν μπορω εγω να σε κρίνω? εσυ γιατι με κρίνεις? εστω και εμμεσα οπως προσπαθεις να το κανεις στο ποστ σου που “αναρωτιέσαι”, κρίνεις και τους άλλους που δεν εχουν την ιδια σοβαρή άποψη. Δεν πιστεύω για την μη ύπαρξη αντικειμενικότητας ως ενα βαθμό, αλλα χαίρομαι που το ξεκαθαρίζεις. Έτσι μπορω να προχωρήσω στο οτι: Αντικειμενικα η συσκευη δεν ειναι καθολου καλη με βάση ανταγωνισμο στα ιδια λεφτα ως ενα βαθμό. Υποκειμενικά ειναι πολυ κακή αγορα τώρα καθώς δεν ειναι σίγουρη η μελλοντική της υποστήριξη σε επόμενες εκδόσεις iOS. Πράγμα που εχει συνέπειες που έγραψα πιο πάνω. Οτι και να πάρεις στα λεφτα αυτα θα εχει (σοβαρη) κάμερα… Αυτο δεν ξέρω που να το βάλω… Γιατι ειναι στο καθένα αν θέλει να τραβάει φωτογραφίες με το κινητο του σήμερα για να ανεβάζει σε social δίκτυα ή για να κρατάει τις προσωπικες στιγμές του. Αυτα βέβαια αποτελούν την δικη μου άποψη που βγαίνει απο την κατοχή και χρήση του αλλα και “άλλων” ανταγωνιστικών συσκευών. Η συσκευη το 09 μου ειχε προσφέρει… Συνέχεια »

JohnWave

Είτε Android,είτε iOS,είτε windows,είτε Bada,είτε οτιδήποτε να φορούσε το κινητό δεν θα το έπαιρνα λόγω της ανάλυσης οθόνης 320Χ480 pixels η οποία είναι αντικειμενικά μάπα.The end.

Yannis

Kkalog αλλη αναβάθμιση δεν θα πάρει, flash στην φωτογραφική δεν έχει, μπροστινή κάμερα δεν έχει, επαρκή αποθηκευτικό χώρο δεν έχει, ΤΙ ΕΧΕΙ;
Μονο ενα γυαλισμένο δαγκωμενο μήλο έχει στην πλάτη…. Αυτό όντος δουλεύει καλά!!!

Αποστόλης Ρόδος

@Yiannis +1
Συγνώμη ρε παιδιά τώρα, σοβαρολογούμε? … ή λέμε για να λέμε. Το συγκεκριμένο iPhone δεν εχει να δώσει τίποτα απολύτως και σε κανένα επίπεδο εκτός ενος μήλου στην πισω μερια και για παροπλισμένο ειναι πανάκριβο.
Με άλλα 100€ αγοράζεις κινηταρες σαν το Nexus4… τεχνολογικά διαμάντια…. ελεος δηλαδη ρε apple fans… το έχετε χάσει εντελώς.
Ε ρε γέλια που θα κάνει απο εκεί πανω ο Steve… 😛

kkalog

Είναι πραγματικά αστείο πως ορισμένοι χρήστες, κυρίως από το χώρο του Android, επιμένουν να φασιστικά να προβάλλουν τις προσωπικές τους προτιμήσεις ως παγκόσμιες σταθερές στις οποίες θα έπρεπε να υποκλίνονται όλοι οι χρήστες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του χάρτη των αναγκών και των απαιτήσεων που μπορεί να υπάρχουν.

Μάλιστα ο φασισμός αυτός έχει όλη τη γκάμα ύφους από σκωπτική διάθεση έως χυδαίες προκλήσεις.

Παιδιά, χαλαρώστε και μην ασχολείστε με το “ποιός άπλωσε τα ρούχα στην ταράτσα”, απολαύστε τις συσκευές που τόσο αγαπάτε και δώστε και κάποιο χώρο σε άλλες απόψεις ειδικά όταν προέρχονται από κάποιους που την εποχή που ασχολούνταν με την τεχνολογία και την κινητή τηλεφωνία πολλοί από αυτούς που γυρίζουν δεξιά αριστερά στα μπλογκό-φορα έπαιζαν με τους ήχους από το κινητούλι-παιχνιδούλι της Fischer Price.

Υ.Γ. Αποστόλη, αν βρείς διαθέσιμο στην Ελλάδα Nexus 4 στα 289 ευρώ πες μου και εμένα, γιατί αυτό έγινε συλλεκτικό πριν ακόμη κυκλοφορήσει …

evi

thelw na to parw ..opoios to exei na mou pei an kollaei h oxi…parakalw

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 3GS

Το iPhone 3GS επιστρέφει στην αγορά της Νότιας Κορέας

Η εταιρεία SK Teling, πάροχος κινητής τηλεφωνίας στη Νότιο Κορέα, σε μια κίνησή της γεμάτη ρετρό αίσθηση, επαναφέρει στην κυκλοφορία το iPhone 3GS, πουλώντας το σαν πακέτο καρτοκινητού σε περιορισμένη διαθεσιμότητα με τιμή 41 δολάρια.

Smartphones Apple iPhone iPhone 3GS

iPhone 4 και 3GS δεν θα αποκτήσουν όλες τις χάρες του iOS 6

Όπως κάνουν οι περισσότερες κατασκευάστριες εταιρείες Android smartphones έτσι και η Apple κατά κάποιο τρόπο απαξιώνει σιγά σιγά προηγούμενα μοντέλα με τον να μην τους προσφέρει το καλύτερο δυνατό σε υποστήριξη software. Η έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 6 θα είναι διαθέσιμη το χειμώνα για το iPhone 4S αλλά και τα μοντέλα 4 και 3GS, […]

Smartphones iPhone iPhone 3GS

iPhone 3GS 8GB με 399 ευρώ στη Vodafone

Σε λίγες ημέρες κυκλοφορεί το iPhone 4S στην Ελλάδα και τα προ-προηγούμενο μοντέλο iPhone 3GS ετοιμάζεται να εγκαταλείψει τα ράφια των καταστημάτων με μια δελεαστική(;) τιμή. Η Vodafone πουλάει το iPhone 3GS 8GB στα 399 ευρώ. Θα δίνατε αυτά τα χρήματα για μοντέλο δύο ετών;

Smartphones iPhone iPhone 3GS

Πόσο καλές φωτογραφίες μπορούν να τραβήξουν τα κινητά;

Όταν έρθει η ώρα να αγοράσουμε ένα κινητό, σίγουρα κοιτάμε και τα Megapixel της κάμερας. Ορισμένοι μάλιστα αποθαρρύνονται από την αγορά ενός πανίσχυρου smartphone, επειδή αυτό έχει “μόνο” 5 Megapixels. Ο φωτογράφος μόδας Lee Morris, αποδεικνύει ότι με την “φτωχή” 3,2 κάμερα του iPhone 3GS και τη βοήθεια του Photoshop μπορείς να έχεις εκπληκτικές φωτογραφίες.