iPhone 4 8GB, Μικρότερη έκδοση με 549 ευρώ

Αυτή την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου κυκλοφορεί επίσημα στην Ελλάδα το iPhone 4S. Το προηγούμενο μοντέλο iPhone 4 κυκλοφόρησε σε μικρότερη έκδοση με ενσωματωμένη μνήμη 8GB και μικρότερη τιμή. Έτσι θα το βρείτε σύντομα σε Cosmote και Vodafone αλλά και σε καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρονικών συσκευών όπως ο Κωτσόβολος στα 549 ευρώ.

To iPhone 3GS 8GB παραμένει στα 399 ευρώ.

, iPhone 4 8GB, Μικρότερη έκδοση με 549 ευρώ

Kudos to chris0v21

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimitris F.

Είναι πολλά τα λεφτά Κώστα…

chris0v

τπτ Κωστα και σε σχεση με το 700 Ευρω ειναι μια βελτιωση

A.A.

Απαραδεκτοι… Δηλαδη τι νομιζουνε; Οτι απευθυνονται στους μ@λ@κες της Ευρώπης; Ντροπή τους. Μην αγοράζετε iphone απο ελληνικό πάροχο, αγοράστε το απο εξωτερικό. Όλο και κάποια ευκαιρία θα σας δωθεί να ταξιδέψετε ή να αγκαρέψετε κάποιο φίλο ή γνωστό να σας το φέρει.

gadgetfreak

Ρε παιδιά ελεοοοοοοοοοος το κακό είναι πως ο κόσμος θα τρέξει για αυτην την μάπα!Με 550 παίρνω δυο last gen(οχι dualcore) και εχω και ρεστα ελεος δηλαδη(αν τα είχα παντα!).

Panagiotis.R

Σε ενα κινητο δεν πληρωνεις μονο τα τεχνικα χαρακτηριστικα. Ξεκολληστε λιγο απο τη ζωη σας και σταματηστε να κραζετε το iPhone. Το iPhone δεν το παιρνεις για επιδοσεις. Το iPhone ειναι αποψη. Δε σας αρεσει? Μην το παρετε. Σας αρεσει και δεν εχετε τα φραγκα να το παρετε? Παρτε το SGS2 με τα μισα λεφτα και λετ οτι εχετε το καλυτερο κινητο της αγορας. Λες κι εχει σημασια.

Υ.Γ. Εχω HTC Desire HD

enigma

Οταν μεχρι πριν λιγο καιρο επαιρνες το 3 gs με κανα 500αρι τοτε μια χαρα ειναι η τιμη για apple.

thanos

Στις 11 νοεμβριου το φερνει και η Wind https://www.wind.com.gr/gr/iphone-4s

Sotiris

Πλακα κανεις … παω αυριο κιολας να παρω 2-3 … Δεν λεω ωραιο κινητο ομως.
Οχι αγορα απο ελλαδα μονο απο εξω … Οι εταιριες κινητης χαζεψανε απο την κριση …

Lukos

Εγω Κώστα θα ήθελα να σε ρωτήσω τώρα που θα ερθει το galaxy nexus στην Ελλάδα στα πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα βρισκει κανεις το galaxy s ii ακομα και στο internet

enigma

Δεν πιστεύω να πέσει και άλλο από τα 400euro που το έχουν τα internetika μαγαζιά…ακόμα πουλάει πάρα πολύ καλά και τα τεχνικά του χαρακτηριστικά δεν είναι παρωχημένα για κορυφαίο της εταιρίας…

odis

Και το 8gb καλό είναι και ας μην έχει όχταρα κάμερα κτλ έτσι κάλλιως κάμερα για φωτό, έχουμε dslr Nikon μόνο για τις εφαρμογές το χρειάζομαι.Κωστα συνέχισε έτσι την γαματη δουλειά Τechblog και δεν είμαι καλά……. Καλημέρα σε όλους τους techblog fan boys..

odis

Kωστα ξέρεις πως θα σπασω την κάρτα sim την για να την βάλω στο ιphone γιατί δεν έχω micro sim

Αντώνης

Αν κάποιος σκέφτεται να το πάρει, ας σκεφτεί οτι ΚΑΙ το συγκεκριμένο έχει το antennagate πρόβλημα. Θα χρειαστεί να αγοράσετε θήκη για να μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο, να ανταλλάξετε αρχεία με bluetooth, ή να είστε στο ίντερνετ με wifi.

Ή θα πρέπει να έχετε τον νού σας, να μην ακουμπάτε καμία απ τις 3 εγκοπές που έχει στο εξωτερικό του.

A.A.

@Antonis σιγουρα δεν ειχες ποτε iphone 4 οποτε δικαιολογω την αγνοια στο θεμα. Δεν ισχυει αυτο που λες, ή σε οποιες συσκευες συμβαινει, ειναι σε πολυ μικρο βαθμο και υπο μη ρεαλιστικες προυποθεσεις.

Γιώργος

Ξερει κανεις αν θα το φερει η wind το 4 με 16gb???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.