Οικονομικό iPhone 4 8GB σε μερικές εβδομάδες; [φήμες]

Σύμφωνα με δύο διαφορετικές πηγές του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters είναι πολύ πιθανό να δούμε σε μερικές εβδομάδες από σήμερα ένα οικονομικό iPhone 4 με χωρητικότητα 8 GB. Πιο συγκεκριμένα αναφέρεται πως ήδη συναρμολογούνται στην Κίνα iPhone 4 με μικρότερη χωρητικότητα, ενώ νέες μνήμες flash χωρητικότητας 8GB κατασκευάζονται από κορεάτικη εταιρεία που λέγεται πως είναι η Samsung.

H Apple παρόλα αυτά αρνήθηκε να σχολιάσει τις φήμες, άλλωστε μας έχει συνηθίσει σε μια γενικότερη μυστικοπάθεια. Φυσικά ούτε και κάποιος εκπρόσωπος της Samsung προχώρησε σε κάποιο σχετικό σχόλιο. Κάποιοι αναλυτές της αγοράς υποστηρίζουν πως μια επικείμενη κυκλοφορία ενός φτηνότερου iPhone 4 θα αυξήσει τις πωλήσεις της Apple, ειδικότερα σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Τέλος οι πηγές του Reuters κάνουν λόγο και για λανσάρισμα του νέου iPhone 5 προς τα τέλη Σεπτεμβρίου, το οποίο θα είναι εφοδιασμένο με μεγαλύτερη οθόνη, κάμερα 8 megapixels και καλύτερη κεραία. Πάντως με την Apple ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για τι πρόκειται να κυκλοφορήσει αλλά ούτε και πότε θα το κάνει.

, Οικονομικό iPhone 4 8GB σε μερικές εβδομάδες; [φήμες]

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
gt

Έλεος πια μ΄αυτήν την apple και τα iPhone. Καταντάει κουραστικό, πραγματικά. Εγώ πάντως ένα έχω να πω: συγχαρητήρια στο τμήμα Marketing της εταιρείας…. Όποιος ξέρει ελάχιστα από την τέχνη του Marketing μπορεί να καταλάβει! Και ας πηγαίνουν οι υπόλοιποι να σκάνε 700άρια για τα κινητά της….

nimAR

gt συμφωνω με αυτο για το makreting.
ενα εχω να πω για θυμηθειτε λιγο οι πιο παλιοι (γιατι εγω φετος αρχισα να σχολουμε με την τεχνολογια) τις χωρητικοτητες του iphone 3Gs οταν πρωτο βγηκε. παει και αυτο μου μυριζει μαζι με το iOS 5 να μας σερβιριστει και ενα iphone 5 αφου εχουμε φαει για ορεκτικο ενα 8αρι iphone 4 που πολυ πιθανο να βγαινει μονο σε μαυρο (βγεπε 3G and 3Gs με το καπακι). επισης πολυ πιθανο ειναι να λανσαρει η apple αυτο το 8αρι iphone με τη μορφη ενος iphone 4s με τον ιδιο επεξεργαστη απλα με την διαθεσημη 8αρα εκδοση (μαζι με ενα 16αρι μονο) που θα ειναι σε 4G και μετα ενα ολοκαινουργιο iphone 5 με ολα μια δοση 4G μεγαλυτερη οθονη. δυπυρινο επεξεργαστη και αλλα…

anwnymoc xD

όταν λέμε οικονομικό;
600€
έλεος πια με αυτή την apple..
δεν λέω ωραία κινητά βγάζει.. αλλά δεν είναι και για 700€.. γιατί να μην πάρω δηλαδή σε χαμηλότερη τιμή samsung galaxy s2, arc κτλ.. που είναι και κατά τη γνώμη μου πιο καλά..

Γιώργος Τσ.

Μακάρι…! Αν έχει και μια καλή τιμή (Περίπου 400€)θα κάνει θραύση…Όμως αυτό δεν είναι και τόσο καλό για το iPhone 5 καθώς σίγουρα θα μειωθούν οι προβλεπόμενες πωλήσεις του…

Daimon

Καλά, η Apple με την Samsung σκοτώνονται στις μήνυσης, και η δεύτερη συνεχίζει και βγάζει αντικείμενα για την πρώτη?

mandiom

Μακάρι;;; Θα τρελαθούμε τελείως; Στα 400ε;;;; Ξέρεις τι παίρνεις με 400ε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

giorgos

Σίγουρα με 400 ευρώ δεν μπορεί να πάρει ios 5 και appstore πάντως … Πέρα απο τα “θύματα του marketing” υπάρχουν και άνθρωποι που γνωρίζουν απο τεχνολογία και θεωρούν αυτά τα δύο πιο σημαντικά απο Ghz και πυρήνες.
Το να συγκρίνουμε το ios και το android είναι πάντα μία κουβέντα που καταλήγει άσχημα με λέξεις όπως fanboy κτλ κτλ οπότε δεν έχει και πολύ νόημα. Καλό θα ήταν πάντως να μην ψάχνατε πολλοί εδω μέσα ευκαιρία να σχολιάσετε απλά για να το παίξετε έξυπνοι επειδή δεν πέσατε “θύμα” στην παγίδα της apple!

mandiom

Όπα όπα, ήρεμα. Δεν πήγα να το παίξω έξυπνος και δεν μιλάω για καμιά παγίδα. Γνωρίζω πολύ καλά ποια είναι η Apple και τι έχει κάνει και τη σέβομαι – και το iPhone με έλκυε ανέκαθεν. Μάλιστα το έχω στο πρόγραμμα… Αντέδρασα κάπως έντονα γιατί φίλε μου δυστυχώς είναι λίγοι αυτοί που συνειδητά θα επιλέξουν το Appstore και μυριάδες περισσότεροι αυτοί που απλώς θέλουν ένα μηλαράκι. Και απλά λυπάμαι. Αυτό είναι όλο. Για μένα πάντως, πολύ σωστός αυτός που θα πει θέλω Appstore & iOS5, λάθος αυτός που θα πει “yey! φθηνότερο iPhone! τρέχω!!”

Και btw, προσωπικά μου φαίνεται μη πιθανό να βγάλει η Apple δεύτερη συσκευή. Έχει κάνει κόσμο να δουλεύει 1 μήνα για να πάρει iPhone, γιατί τώρα να προσφέρει κάτι φθηνότερο;

Αυτά τα ολίγα.

MANOS

Εμενα πάλι μου φαίνεται τελείως ανούσιο, εδώ δεν μας φτάνει η 16άρα με τις αρκετά μεγάλες πλέον σε MB/GB εφαρμογές (ειδικά τα δυνατά παιχνίδια)…Ξέρω αρκετούς που μετάνιωσαν που πείραν το 16άρη αντί για το 32άρη

leathernecks

Προσωπικά το βλέπω πολύ πιθανό να ακολουθήσει η Apple την ίδια τακτική και με το 3GS να το κυκλοφορήσει δηλαδή και σε 8άρι.
Θεωρώ ότι, όπως αναφέρθηκε και στο άρθρο, ποντάρουν περισσότερο εμπορικά σε αναπτυσσόμενες αγορές λόγω και του σχετικά μικρότερου κόστους. (Εμείς θεωρούμαστε αναπτυγμένη χώρα……..τρομάρα μας!!!)

nektarios

Αν το βγάλει και κάνει γύρω στα 400 θα είναι μια χαρά.
Όχι όπως το 3Gs 8GB που έκανε 560.
Το 4 με τα 16GB ήδη έχει πέσει στα 550 σε πολλά μαγαζιά,αν καταργήσουν το 16αρι και βγάλουν 8αρι στην ίδια τιμή δε θα συμφέρει καθόλου.Και όπως είπε και ο MANOS στη τελική με αρκετά παιχνίδια που έχουν πλέον μέγεθος 1GB δεν έχει και πολύ νόημα να πάρεις 8αρι…

fred

δεν ειναι κατι καινουριο αυτη η τακτικη.κ στο 3gs το ειχε κανει οταν βγηκε το 4

Giannis K

Εμένα μου τη σπάει που δεν βάζουν υποδοχή microsd.Να μου πεις μετά θα βγάλουν λιγοτερα,όχι 100%κέρδος αλλά 99%

Γιώργος

Άμα το δώσουν 200 ευρώ θα το πάρω γιατί παραπάνω για iphone δεν δίνω.

manos

Το κουμπι πανω απο το σην της εντασης τι ειναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.