Η Cosmote θα φέρει το iPhone 4

Την περασμένη Τρίτη ενημερωθήκαμε ότι η Vodafone θα φέρει το iPhone 4, σήμερα λάβαμε και την επίσημη ανακοίνωση της Cosmote: “Η COSMOTE θα διαθέσει εμπορικά το iPhone 4 μέχρι τα τέλη Αυγούστου. Στις 14 Ιουνίου, η εταιρεία ξεκινάει τη διαδικασία προκράτησης, δίνoντας τη δυνατότητα στο κοινό να εγγραφεί στη λίστα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την αγορά του νέου κινητού”.

Η COSMOTE διαθέτει εμπορικά ήδη στα καταστήματά της την ειδική κάρτα micro USIM που απαιτείται για την ενεργοποίηση του iPhone 4.

Αλήθεια, τι θα κάνει η WIND;

, Η Cosmote θα φέρει το iPhone 4

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
liak

Πόσο θα κάνει είπαν? που κάνουμε κράτηση?

Πανος

H φορμα εχει να κανει με κρατησεις ή απλα με εκδηλωση ενδιαφεροντος…….?

Δυσκολο να πιστεψω πως θα τηρηθει σειρα προτεραιοτητας βασει των εγγραφων στη εν λογω φορμα.

Πανος

Αρα δεν εχει και πολυ νοημα να ”εκδηλωσεις ενδιαφερον”………

Αρκει να πας και να εισαι τυχερος ή να βαρεθουν να σε βλεπουν !!!!!! 🙂 🙂

Stefos

Εγω επειδη δεν εχω χρημα αυτη την περιοδο θα περιμενω μεχρι να τα βρω και να το παρω οσο το δυνατον γρηγοροτερα γινεται(ευτυχως εχω συνδεση στην Cosmote).Αχ,αυτη η οικ.κριση….

Filippos

Kalispera..eimai apo tous tixerous stin agglia kai to epiasa sta xeria mou…einai poli iperektimemeno..othoni afis para poli brosta..alla einai mikri…einai mia poli kali siskeui..oxi amazing.

CVlahakis:eimai agglia den grafei ellinika. Sorry

Αντωνης

Αν παρω την micro usim πρεπει να αλλαξω και αριθμο ?

stratos

Όχι βέβαια. Θα είσαι με τον ίδιο αριθμό.

akis

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι η micro USIM???

Stavros

Είναι απλά πιο μικρή

https://www.9to5mac.com/files/micro-sim.jpg

giannis

Αν είναι να μην τηρηθεί σειρά προτεραιότητας τότε what’s the point?Και δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να το κλείσεις(αν και εδώ δεν γίνεται αυτό) χωρίς να ξέρεις την τιμή

Dimitris...

Αγαπημένη μου voda φάγαμε γκολ…!! Κρίμα στην επιδότηση…

Παιδιά αυτό σημαίνει ότι θα το διαθέτει και ο Γερμανός ε..?? Δεν πιστεύω να θέλει τίποτα συμβόλαια..????.

Crisis? U know??

re mizeroi neoellhnes! autes oi mlkies mas ftasane ws edw! exete kinito? nai
exete (pi8anotata) KAI smart phone… ti sto kalo loipon sas xreiazetai auto parapanw?
na kanete mostra? ? ?
De lew g…..o kinito….alla OKK re magkes! ligh sugkratia de vlaptei! kai ok kapoios na xei tosa lefta p na diathetei k gia iphone4 alla ooloi oi upoloipoi mizeroi katanalwtes…ti sto kalo to thelete? afou de sas ftanun k ta money??? OEO?????????????????????????????????????????
Me aganakthsh,
tryChangeMeAndAfterThisWorld

Spyroscesarsc

Προφανώς για να το αγοράζουν τους φτάνουν τα λεφτά. Και βασικά είναι smartphone όπως τόσα άλλα που κυκλοφορούν. Δηλαδή τι μας λες? Με την κρίση δεν πειράζει να έχει κανείς κάποιο άλλο smartphone αλλά πειράζει να έχει το iphone? ο.0

kostas

παιδια να εκφρασω ελευθερα την γνωμη μου?δεν ειναι ΠΟΛΥ υπερεκτιμημενο???αυτο με την κληση με την καμερα θελει wifi οποτε…δεν βοηθαει…τι μονο απο το σπιτι η αντε απο κανενα Hotspot θα μπορουμε να κανουμε τετοιες κλησεις??επισης… η οθονη ειναι η ιδια..ετσι μου φαινεται…εγω retina και τετοια…δεν ειδα διαφορα στην οθονη…ε μονο η καμερα ειναι καλυτερη…δεν ειδα κατι τοσο σπουδαιο ωστε καποιος να αλλαξει το παλιο του iphone με το iphone 4…

Dimitris...

@Crisis? U know?? Re file esena sou eipe kaneis na pas na to agoraseis….?? kai pou ksereis ti einai o kathenas mas apo edw…. Epeidi apo oti fainete esi eisai enas ”mizeros NeoEllinas” den simainei oti eimaste kai oloi…!!!

kostas

καλα παιδια coolarete!!

akis

Όταν θα έρθει το iphone 4 κανονικά στην Ελλάδα θα παίρνει πάλι micro USIM ή την κανονική κάρτα sim ??? Τελικά πότε θα έρθει στην Ελλάδα, Αύγουστο ή Σεπτέμβριο???

kostas

μαλλον μεσα στον αυγουστο

jivaras123

Πολλά ακούγονται για το iphone 4. Εγώ πάντως θα περιμένω το video παρουσίασης του Κώστα και μετά αν μείνω ικανοποιημένος θα το αγοράσω!!!!

ilias

πεδια πιο πιστευετε οτι ειναι το καλυτερο κινητο να αγορασω μεχρι 350 ευρω?

mitsos

γνωρίζουμε τα GHZ του επεξεργαστή και τα MB της μνήμης?

stefanos

θα στείλετε το link της cosmote με το ιphone 4G??

Fakie

LOL poioc thn noiazetai thn wind. as er9ei to iphone 4 edw pou to parakolou9w apo ton Martio kai ta leme ……….. elpizw na to feroun mexri ta mesa augoustou !
Epishs den ktlvainw gt kapoioi “mizeroi” asxolountai me to ti 9elei o ka9enas. Ean 9elw 9a agorasw to iphone. Den eipa oti den 9a faw gia na mazepsw k xrhmata gia na to parw. o ka9enas as pronoei me ton tropo tou gia to pws 9a sugentrwsei ta xrhmata. Krish ok. Alla den 9a pe9anoume kiolas epeidi kapoioi alloi as mhn tous xarakthrisw eklevan kai etrwgan ta xrhmata se varos ths ellhnikhs oikonomias…..

Titanas

Efxome na er8i stin wind giati eki exo epidotisi…! An dn er8i fovame pws 8a to vlepo mono stis vitrines…! Kseris kanis an 8a er8i stin wind???

venture

το αγορασε ενας γνωστος μου που μενει μονιμα λονδινο και ειναι οντως απιθανο. το multitasking πολυ εξυπνο, το video ωραιο, η αναλυση καταπληκτικη στις φωτογραφειες. ισως το καλυτερο κινητο που εχς δει. αλλα μια ερωτηση ρε παιδια : τι εχετε φαγωθει ολοι να το αγορασετε ;
μηπως στην ελλαδα θα το αξιοποιησετε στο επακρο των δυνατοτητων του η το θελετε απλα για να λετε οτι εχετε το 4 ; ειχα αγορασει το 3G πριν απο 2,5 χρονια περιπου οταν εμενα κι εγω λονδινο και ειχε καποιο νοημα, αφου σχεδον ολα εκει γινονται ηλεκτρονικα (βολευαν και οι googlemaps, τα application για το tube κτλ)
εδω σε τι ακριβως θα σας εξυπηρετει εκτος απο τη μοστρα;

Xristos

φιλε mitsos εγω ξερω για 512mb ram και επεξεργαστη στο 1GHz

Spyroscesarsc

@venture, η μόστρα είναι το παν σε αυτή την χώρα. Δύσκολοι καιροί, πολλοί άνθρωποι έχουν αφραγκιές, το iphone4 είναι πολύ καλό για να δείξεις στις ελεύθερες κοπέλες ότι εσύ είσαι η ‘σωστή’ επιλογή! 😛

Κ για να μην με αρπάξουν οι ifans, το ίδιο ισχύει και για άλλες συσκευές, αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό. Εγώ πάντως, σεβόμενος την οικονομική κατάσταση του μέσου ‘Ελληνα, έβαλα στο ράφι το Omnia Pro (αν ξεμείνω τελείως θα το πουλήσω) και πήρα ένα κινητάκι με 90 ευρώπουλα που δουλεύει μία χαρά για τα λεφτά του. 😛

pablo

spyroscesarsc.. sostos..

pablo

Spyroscesarsc: μεχρι 350 ευρω τι θα αγοραζες ?

vaskor

Το έχω ήδη και είναι άριστο! Δεν είναι βέβαια και…το νόημα της ζωής.
Είναι όμως σίγουρα το πιο εξελιγμένο smartphone. Το προτείνω για τους φαν του είδους.
Αξίζει να γίνει κουβέντα όμως για τη διαφορά της SIM με τη USIM κάρτα που απαιτεί το iphone 4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones POCO Qualcomm Snapdragon Xiaomi

Xiaomi Redmi Note 13 Turbo/Poco F6: Αποκαλύφθηκε εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση

Η Xiaomi ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα smartphone Redmi Note 13 Turbo που θα πωλείται παγκοσμίως ως Poco F6.

Smartphones Apple featured iOS

iPhone 12: Αποκτά υποστήριξη ασύρματης φόρτισης Qi2 15 W με το iOS 17.4

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.4 που περιλάμβανε όλα τα μέτρα που πήρε για να συμμορφωθεί με τον νέο νόμο της ΕΕ για τις ψηφιακές αγορές.

Smartphones featured OPPO OPPO Android smartphones

Oppo Find X7: Γίνεται η πρώτη σειρά με υποστήριξη 5.5G

Η China Mobile ανακοίνωσε το 5G-Advanced, γνωστό και ως 5.5G ή 5GA, και η πρώτη σειρά που θα το υποστηρίζει θα είναι η Find X7 της Oppo.

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.