iPhone 4 Death Grip, Το πρόβλημα λύνεται με σελοτέιπ

Ποιος ευθύνεται για τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το πως θα πρέπει να κρατάμε το νέο iPhone 4 για να μην χάνουμε το σήμα; Τα κακά παιδιά από το Gizmodo που έφεραν στη δημοσιότητα ένα “ξεχασμένο” iPhone 4, με αποτέλεσμα η Apple να τους “bannάρει” από την επίσημη παρουσίαση; Η απάντηση δεν έχει και τόσο σημασία, σημασία έχει ότι από τις 24 Ιουνίου όλοι ασχολούμαστε με το iPhone 4 το οποίο το πρώτο τριήμερο της κυκλοφορίας του πούλησε 1.7 εκ. συσκευές!

Και αν κάποιοι ακόμα αγχώνονται για το αν θα έχουν σήμα ή αν θα πρέπει από αριστερόχειρες να γίνουν δεξιόχειρες, τη λύση δίνει ένα iFanboy με λίγο σελοτέιπ! Υποστηρίζει ότι δουλεύει, μόνο που ποιος θα τυλίξει με σελοτέιπ το χρυσοπληρωμένο του iPhone 4;

, iPhone 4 Death Grip, Το πρόβλημα λύνεται με σελοτέιπ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

41 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kostas

ε καλα … αυτο κι αν ειναι ελεος ρε παιδια… χαχα…μηπως θελει να κολλησουμε και κανενα αλλο κομματι που φευγει απο το iphone με logo??

spyroscesarsc

Τί θα γράφει το site της Apple από αύριο: ..”το iphone 4 χαρακτηρίζεται από τα ποιοτικά υλικά του και προσφέρει μία αίσθηση πολυτέλειας συνδειάζονται γυαλί, ατσάλι και σελοτέιπ…..”
Η ποιότητα δεν έχει όρια! 🙂

kostas

Μα δεν ειναι αθλιο?Και στην παρουσιαση του iPhone 4 ο Steve επιανε το κινητο και καλυπτε την κεραια…και γι αυτο τελικα ειχε ”κολησει” για να φορτωσει μια ιστοσελιδα…

Konstantinos

Ελεος πλαίων! θα δόσω 500+ ευρω για κινητο και θα του βάλω και σελοτειπ για να κάνει τη δουλειά του !? Απαράδεκτα πράγματα απο την Αpple….

giannis

Να ηταν μονο 500…Τραγικα,παντως δεν μπορω να πω εδειξε με το σελοτειπ,ομορφυνε πολυ

Marios Basileiou

Κωστα και εγω αυτο ειχα σκεφτει μολις ειδα το προβλημα με το iphone,εγω εχω μια απορια παντως,αν πιασεις το κινητο απο την αλλη εγκοπη,η γενικα ακουμπας σε ολο το μεταλικο θα χασεις και το σημα του wifi?;p

Fadasma

Το σελοτέιπ είναι designed in california; Μήπως το σχεδίασε η Lady Gaga;

Alan

Καλή ερώτηση Marios Basileiou. Όντως με αυτή την ιστορία με τις εγκοπές κάτι γίνεται. Φαντάζομαι μπορεί οι κεραίες να “”δροσίζονται”” ή να “”ζεσταίνονται””. Το σίγουρο είναι πως κάτι δεν πάει καλά με το iPhone 4. Οι κεραίες του ή πιάνουν σαν ενός τηλεφώνου 700 ευρώ ή πιάνουν καλύτερα ή δεν πιάνουν καθόλου… 🙂

stavros

το gizmodo απλα επιτιθεται στην apple για ολα αυτα που ειχαν γινει προσφατα και βγαζει ολα αυτα τα σαχλα και fake video.
Μ’ αρεσει ομως που ειστε πολοι σοβαροι και τα πιστευετε.
παρεπιπτοντως το iphone εφτασε το 1.700.000 πωλησεις, αλλα μαλον βλακες και χαζοι θα ειναι ολοι αυτοι που το αγορασαν.
Αντε περαστικα…

REDODIN7

@ Stavros Φιλε μου ο ορος fashion victim η Nerd η Washbrain σου λεει κατι ολοι αυτη πυ πηγαν και το πηραν ηταν ατομα εντελος καταναλοτικα και με βομβαρδισμενα με λογια και διαφημησης και τρεξαν να το παρουν ητε γιατη θελαν να ηταν “tredy” η επειδη στυριχτηκαν στο γεγονος πως το νεο Iphone θα ειναι καλυτερο απο το επομενο πραγμα που δεν συμβαινει παντα !!!!!!!

stavros

@REDODIN7 Aντε να δεχθω οτι το πρωτο iphone (που ειχε κανει ρεκορ πωλησεων) το πηραν ολοι αυτοι που περιγραφεις, αντε να δεχθω οτι αυτο εγινε και με το δευτερο (που ειχε κανει ρεκορ πωλησεων),τι διαολο καποια στιγμη δεν θα εβλεπαν τι αχρηστο τηλεφωνο ειναι. Παρολα αυτα πηραν και το τριτο (που ειχε κανει ρεκορ πωλησεων), αλλα παιρνουν και το τεταρτο. Οπως καταλαβαινεις λοιπον αυτος ο ισχυρισμος δεν στεκει πλεον. Επισης σημερα ο περισσοτερος κοσμος ουτος η αλλος εχει ενα smartfhone οποτε δεν τιθεται θεμα μοδας.
Ο λογος που το παιρνουν ειναι γιατι επιτελους βρηκαν ενα τηλεφωνο που ευκολα και απλα μπορουν να χρησιμοποιησουν ολες της λειτουργιες του.
Πριν το iphone ειχα και ενα sonyericsson αλλα και ενα htc smartfhone…. αναθεμα και αν ποτε μπορεσα να τα χρησιμοποιω σωστα. ουτε ενα σωστο συγχρονισμο με το pc δεν μπορουσα να κανω.

Βαγγέλης

Η Apple παραδέχτηκε ότι υπάρχουν σοβαρά θέματα με τη λήψη σήματος της νέας συσκευής και παροτρύνει τους χρήστες να την κρατούν διαφορετικά Αναφορές σχετικά με προβλήματα στη δύναμη του σήματος της κεραίας του νέου iPhone 4, έχουν κατακλύσει το Internet. Όπως παραδέχτηκε και η ίδια η Apple, το συγκεκριμένο πρόβλημα όντως υφίσταται και έγκειται στον τρόπο με τον οποίο τοποθετείται στο χέρι η συσκευή. Η εταιρεία δήλωσε ότι αυτό έχει ως αποτέλεσμα ένα αδύναμο σήμα, κάτι που μπορεί να κάνει ιδιαίτερα δύσκολη την πραγματοποίηση και διατήρηση τηλεφωνικών κλήσεων και σύνδεσης δεδομένων. Σε δήλωσή της η Apple τόνισε, “κρατώντας οποιοδήποτε τηλέφωνο θα έχει ως αποτέλεσμα την εξασθένιση στην απόδοση της κεραίας σε ορισμένες περιοχές κάτι που εξαρτάται από τη θέση της κεραίας. Αυτό συμβαίνει σε όλα τα ασύρματα τηλέφωνα. Αν κάτι τέτοιο συμβεί και στο iPhone 4, αποφύγετε να το κρατάτε από την κάτω αριστερή μεριά”. Όπως έσπευσε να δηλώσει ο πρόεδρος της Apple, Steve Jobs, οι μόνοι τρόποι για να διορθωθεί το συγκεκριμένο πρόβλημα είναι είτε οι χρήστες να κρατούν τη συσκευή με διαφορετικό τρόπο ώστε να μην εμποδίζουν την κεραία, είτε να προσθέσουν μια προστατευτική θήκη στο κινητό. Φανή Καμπάση source : http://www.pcw.gr @stavros & λοιπους μηλοφανς. Mε τις… Συνέχεια »

ΝouSou

XαΧαΧαΧα! Καλά τώρα φταίω εγώ;

Μπράβο Κώστας, ωραίος..!

Βαγγέλης
Marios Basileiou

stavros καλα σου λεει το παιδι.Να στο θεσω αλλιως,γιατι καποιος να παρει MAC 2000 ευρω στην στιγμη που βρισκεις 300-500 ευρω τον ιδιο υπολογιστη απο αλλη εταιρεια(οσο αφορα τα χαρακτηριστικα) και να του περασεις τα os?

ΝouSou

Ρε Βαγγέλης, δέν χρειάζεται να κατασκευάσεις ολόκληρη Solar Death Ray, το κάνει και απο μόνο του…

https://www.reuters.com/article/idUSTRE57I08Z20090819?feedType=RSS&feedName=technologyNews

giannis

@stavros δηλαδή εσύ σαν επιχείρημα έχεις τις πωλήσεις?γιατί εγώ θα είχα αυτό το επιχείρημα αν η εταιρεία ήταν δικιά μου ή είχα μετοχές της.Αλλιώς τί να το κάνω?Τι θα ήμουν fan-boy να χαίρομαι που γεμίζουν οι τσέπες μίας εταιρείας?Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι τί μου προσφέρει η κάθε συσκευή και όπως και να το κάνουμε αυτή η προβληματική συσκευή είναι και πάλι πίσω απο τον ανταγωνισμό και απορώ πόσσα χιλιόμετρα μπροστά θα εχει φύγει ο ανταγωνισμός σε ένα χρόνο(που θα ξαναβγάλει η μηλοεταιρεία κινητό) όταν όλοι οι άλλοι θα έχουν σχεδόν 2 γίγα επεξεργαστές,12 Mp κάμερα(παίζει και 1080p βίντεο),καλύτερες οθόνες που υπάρχουν ήδη,καλύτερες τιμές και πολλά πολλά άλλα.
Στο μόνο που συμφωνώ είναι ότι οι άλλοι δεν θα έχουν το ίδιο καλό μάρκετινκ της apple το οποίο κάνει ότι θέλει(εντάξει έχουν και απο κοντά για να τα λέμε όλα ένα λαό με μειωμένη αντίληψη που τους ταίζουν κουτόχορτο και μέσα απο τις διαφημίσεις μπορούν να του πείσουν να μιλάνε κάνοντας μπεέεέεέεέ αν θέλουν)

Spyroscesarsc

@stravos, πόσο χρονών είσαι? Συνειδητοποιείς τί σου λέμε ή πέρα βρέχει? Η διαφήμιση είναι διαφήμιση. Και καλό να μην βγει το πρώτο iphone, θα πάρεις (μιλάω γενικά, όχι γ σένα) το δεύτερο επειδή θέλεις να ρίξεις το φίνο γκομενάκι / είσαι διαφημισόπληκτος και αγοράζεις ότι σου πλασάρουν. Σε τέτοιες περιπτώσεις δεν τίθεται θέμα ποιότητας. το πέρνεις γιατί έτσι πρέπει! Σε αυτή την κατηγορία είναι εκείνα τα Αμερικλανάκια που βλέπουμε να περιμένουν 2 μέρες στην ουρά γιά ένα iphone. Καμμένοι ως το κόκκαλο. izombies. Γιά αυτού η μόνη λύση είναι η ευθανασία. 😀 Και δεν είπε κανείς ότι τα iphone δεν είναι καλά κινητά. Εμείς λέμε ότι απέχουν πολύ από το να είναι τα καλύτερα. Και απέχουν πάρα πολύ από αυτό το να είναι smartphone. Γιά βασικές λειτουργίες που έχουν άλλα smartphones αυτό θέλει hackάρισμα. Και βέβαια το κινητό δεν έχει βάθος. Είναι πολύ εύκολο στην χρήση αλλά σε μια μέρα θα το είχα βαρεθεί. Στα winmo(π.χ) κινητό και μετά από 1 χρόνο μπορείς ακόμα να βρίσκεις νέα πράγματα. Δεν βαριέσαι το κινητό ποτέ. Το ότι πουλάει τόσα εκατομμύρια κομμάτια το μόνο που μας λέει είναι ότι έχει από πίσω την μεγαλύτερη διαφημιστική καμπάνια. Τα smartphones είναι για λίγους. Δεν πιστεύω… Συνέχεια »

stavros

@ΒΑΓΓΕΛΗΣ Λυπαμαι αλλα το αρθρο ειναι τελειως λαθος. Καλα και εσυ αρθρο απο το pcw.gr βρηκες να βαλεις? @Marios Basileiou Και εγω την ιδια απορια ειχα μεχρι που αγορασα εναν imac και καταλαβα ποια ειναι η διαφορα. @giannis Oχι δεν εχω σαν μονο επιχειρημα της πωλησεις και νομιζω οτι τον εξηγω τον λογο. @spyroscesarsc Aν και χανω τα λογια μου γιατι βλεπω οπως και σε προηγουμενο post οτι μαλον εισαι φανατικος αντιiphone. Αυτοι που λες καμενους γιατι περιμενουν καποιες μερες στην ουρα ειναι ανθρωποι που εχουν βιωσει ποια ειναι οι πραγματικη φιλοσοφια και κουλτουρα που κρυβεται πισω απο αυτην την εταιρια. Ξερεις και εγω καπως ετσι σκεφτομουν μεχρι που πηρα τον πρωτο μου imac, και μετα μεσα σε εναμιση χρονο ειχα αποκτησει και ενα macbook αλλα και ενα iphone…και πιστεψε με δεν μου περισευουν καθολου. Απλα ειδα το φως το αληθινο, ειδα τη σημαινει να σε υπηρετουν τα μηχανηματα και οχι εσυ αυτα. Αληθεια εχεις δει πολλες διαφημισεις της aplle? ειναι η μονη εταιρια που δεν βαζει ποτε διαφημισεις εκτος απο καποιες που φτιαχνει για το site της. τωρα οσον αφορα αυτα που γραφεις στην δευτερη παραγραφο ειναι το λιγοτερο αστεια και αναξια σχολιασμου. Απορω πως υπαρχουν ακομα ανθρωποι που… Συνέχεια »

Marios Basileiou

Stavros αν προσεξεις στα προηγουμενα post μου αυτο ειπα οτι το μονο καλο που εκανε η apple ειναι οτι δημιουργησε τον ανταγωνισμο και βγηκαν τοσα ωραια κινητα.Για πες την διαφορα τοτε που σου αλλαξε γνωμη για τα mac

Spyroscesarsc

@Stavros, το iphone χωρίς εφαρμογές είναι απλά ένα σκουπίδι. Tί βάθος λογισμικού έχει? ‘Oτι βλέπεις στην κεντρική οθόνη είναι. Τα winmo είναι πιό άσχημα αλλά σε θέμα παραμετροποίησης μόνο το meamo μπορεί να τα κοντράρει μάλλον. Το iphone απλά δεν είναι παραμετροποιήσιμο. ‘οτι διαφορά κάνουν, την κάνουν με τα apps. Και θέλει και jailbreak, πράγμα απαράδεκτο. Αυτό εδώ: “…Αυτοι που λες καμενους γιατι περιμενουν καποιες μερες στην ουρα ειναι ανθρωποι που εχουν βιωσει ποια ειναι οι πραγματικη φιλοσοφια και κουλτουρα που κρυβεται πισω απο αυτην την εταιρια.” είναι τραγικό. Μου θυμίζεις αυτό που είδα στο video-cartoon που έβαλε ο Κώστας στο blog. isheep με λίγα λόγια. Μιλάς για την Apple σαν να είναι θρησκεία. Σαν ιδεολογία. Πραγματικά λυπηρό. Οι άνθρωποι σήμερα έχουν χάσει την ουσία. Δεν κάνω πλάκα, αν μία μέρα βιώσω και εγώ την φιλοσοφία και την κουλτούρα μίας εταιρίας, και περιμένω στους δρόμους επί ώρες για μία συσκευή, ένα άψυχο πράγμα, θέλω να πάρετε μία καραμπίνα και να με αποτελειώσετε! Θα σας είμαι ευγνώμων! Τί μπορεί να πάθει ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα… 😮 Να δει το φως το αληθινό σε ένα μεταλλικό κατασκεύασμα! Και μέχρι τώρα θεωρούσα τρελούς τους αμερικάνους που είχαν δώσει όνομα στο iphone τους,… Συνέχεια »

ΝouSou

i fans, brainwashed???

……………………………………………………………..
Quote from stavros
Τρίτη 29/06/10 στις 22:42 είπε:
…πιστεψε με δεν μου περισευουν καθολου. Απλα ειδα το φως το αληθινο, ειδα τη σημαινει να σε υπηρετουν τα μηχανηματα και οχι εσυ αυτα.
……………………………………………………………..

I rest my case.

ΝouSou

Mε πρόλαβες

Spyroscesarsc

χεχε! Μ’ αυτά που ακούω θα αρχίσω ξανά να πηγαίνω Εκκλησία! 😀 😛

Marios Basileiou

Ναι ρε Σπυρο θα αλλαξω θρησκεια μπας και δω το φως το αληθινο,γιατι τοσα χρονια με το χριστιανισμο δεν ειδα τιποτε.Τελος απο σημερα γινομε ifan και πως στον iphonismo.Lol τι ακουν τα αυτια μας κατανυχτα,εχει καει ο κοσμος παει καταστραφηκε.Και νομιζα πως μονο εγω χαιρομαι και κανω ετσι με τα ηλεκτρονικα!!Ενταξει το μωρο μου(pc) αλλα οχι και Θεος και να το φιλαω και να το προσκυναω!!!LOL

giannis

Πραγματικά έχω ξενερώσει.Χαιρόμουν που δεν γεννήθηκα στην άλλη άκρη του ατλαντικού για να μην είμαι και γώ απλά ένας υπερκαταναλωτής που μπορούν να του πουλήσουν σκ@τα με ένα σήμα πάνω και να πάω να το πληρώσω (υπερβολή αλλά δεν αμφιβάλλω ότι θα γινόταν(όταν ακούω ας βγάλει καφετιέρα και θα την πάρω))-για να το πώ πιό ευγενικά φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Δεν μπορώ να βλέπω ότι και στην Ελλάδα υπάρχει τόσο κολλημένος κόσμος.Και γενικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να μην υποστηρίζουμε ανοιχτά λογισμικά.Αυτό που με εκνευρίζει πιό πολύ στην apple είναι η κλειστή λογική της και η λογική να βγάλω απο παντού.Πουλάω κάτι 700 που αλλη εταιρεία δίνει και περισσότερες δυνατότης με 200 ευρά κάτω και μετά περιμένω και πολλά απο apps κτλ.Το κέρδος συνεχίζεται.Μάγκες πάρε τε χαμπάρι κάτι.Καλές η συμπάθειες και οι προτιμήσεις σε συγκεκριμε΄νες εταιρείες αλλά μην γίνεστε κινητή διαφήμιση τους.Δεν είναι εταιρεία ούτε δικιά σας ούτε του μπαμπά σας(αν έχετε μετοχές καλά κάνετε). Είμαστε στην απο δώ μεριά του ατλαντικού και ας μην είμαστε πρόβατα που τους λένε κάντε μπεεεεεεεεε. Και η διαφήμιση της apple(ξαναέχω πεί πόσο τέλειο θεωρώ το τμήμα μάρκετινκ της εν λόγω εταιρείας) είναι πολύ σωστή.Διαφήμιση παντού.Μέχρι και σε δελτία ειδήσεων και παντού-παντού.Και μόνο… Συνέχεια »

giannis

*Παράλειψη για να μην υπερβάλουμε θα ήθελα να ήμουν στην άλλη πλευρά του ατλαντικού για να βρίσκομαι κοντά στον μαγικό κόσμο του nba(για να μην ξεχνόμαστε είναι και η μπάλα με τα σπυριά)

stavros

sorry αλλα ειστε τοσο βλ@@@ (οσο εγω ειμαι φανατικος και κολημενος) που δεν μπορειται να καταλαβετε καποια αυτονοητα πραγματα και απλα κανετε την πλακα σας επαναλαμβανοντας τα ιδια πραγματα οποτε οτι και να σχολιασω παλι…
Εγω λεω οτι η apple ειναι μια εταιρια που δεν φτιαχνει διαφημισεις και ενας μου γραφει για τα δελτια ειδησεων. Δηλαδη η apple πληρωσε δελτιο ειδησεων στην Ελλαδα να παιξει διαφημηση? απλα σχολιασαν ενα τεχνολογικο προιον που εχει κανει τοσο θορυβο. Αυτη ειναι η μαγκια, οτι η διαφημηση γινεται απο στομα σε στομα απο ιστοσελιδα σε ιστοσελιδα, ειναι αυτο το hype που εχει δημιουργηθει.
παρτε το χαμπαρι, η ουσια ειναι οτι επειδη αυτη η εταιρια ειναι στην κορυφη και τους εχει παρει και τα σωβρακα ολοι θελουν να την ριξουν. Γ’αυτο οταν βγαζει ενα νεο προιον μιλανε ολοι για προβληματα τα οποια βεβαια μετα απο λιγο δεν τα θυμαται κανενας. Μηπως να κατσω να σας θυμισω τι ειχαν γραψει για προηγουμενα μοντελα?
οσο για καποιους που σχολιασαν αυτα που ειπα περι διαφορετικης φιλοσοφιας και κουλτουρας θα τους πω το εξης: Kαποια πραγματα στην ζωη δεν εξηγουνται, απλα βιωνονται.
Αντε γεια, και παντα φιλικα

chris

το πρόβλημα φαίνεται να έχει βάση τελικά και είναι κρίμα για ένα κινητό αξίας 600 ευρώ, είναι κρίμα για ένα iphone.

τώρα, όσον αφορά τους πρώτους 1,7 εκ αγοραστές του “4”, αυτοί προφανώς δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα, καθώς πρόκειται για τους φανατικούς fans που έτρεξαν να ψωνίσουν,

αλλά ακόμα και να το αντιληφθούν αρκετοί θα δώσουν συγχώρεση στην εταιρεία ως γνήσιοι fans.
οι υπόλοιποι θα νιώσουν εν μέρει προδομένοι…

Σταύρος

Κατα την άποψη μου το iPhone 4 έχει κατασκευαστικο λάθος το οποίο είναι πολύ σοβαρό για μια τέτοια εταιρεία οπως η apple. Ελπίζω μόνο να είναι (αν και δύσκολο) προβλημα λειτουργικού.

Δεν έχω μετοχές στην apple αλλά μερικές φορές σαστιζω και προβληματιζομαι που υπάρχει ακόμα κόσμος που ασχολείται με windows κινητά τηλέφωνα. Το μεγάλο όπλο του iPhone είναι το app store. Εκεί πατάει και εκεί θα πατάει για πάντα. μπορεί να υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα αλλά σαν αυτό δεν θα βρεις σε καμία εταιρα Και αυτά σας τα γράφει ένας παλιός πολέμιος των apple προιοντω

Πετρος

Πολύ απλά μην κρατάτε έτσι το κινητό οταν μιλάτε…..Δεν καταλαβαινω ποιο ειναι το προβλημα κ οταν σερφαρετε η θελετε να γραψετε μυνημα απλα γυριστε την οθονη πλάγια….Πνίγεστε σε μια κουταλια νερο…..Τι αλλο θα ακουσω Θεε μου….Ζιλοτειπ κ χαζομαρες….Κ το προβλημα πολυ απλα προερχεται επειδη ειναι συμπαγες το υλικο που εχει γυρο γυρο το κινητο κ η μονη διεξοδος του σηματος ειναι απο εκεινη την σχοισμη…..Απλα προσπαθηστε να μην την καλυπτετε ελεος!! Το φαγατε το καημενο το κινητο…..

Spyroscesarsc

Πετρος πόσων ετών είσαι αν επιτρέπεται? Να το κρατάμε στο πλάι και να μιλάμε? Μπας και έχεις ακουστά για μικρόφωνο? Το μικρόφωνο είναι σε συγκεκριμένο σημείο, που για να είσαι κοντά πρέπει να κρατάς το κινητό κανονικά και όχι σαν παραπληγικός.

Κοσμάς

Πετρο εισαι ηλ@@@ παραδέξου του. Θα πληρώσω 800 ευρω ρε σαινι και θα προσέχω πως πρέπει να κραταω το κινητο;

Kostas

@kosmas
Nai omws eidame oti kai alla kinhta to kanoun auto kai omws kaneis den milhse…
Sorry gia ta greeklish grafw apo ipad

Πετρος

@ Κοσμας…

Αν δεν σου αρεσει μην το περνεις απλα..παρε ενα αλλο κινητο με τοσα λεφτα κ κατσε να σου κολλαει κ να σου βγαζει προβληματα…

@Spyroscesarsc Ειμαι 22 ετων…κ αν δεν διαβαζεις σωστα τι γραφω μην κανεις κομμεντ….δεν ειπα οταν μιλας να το κρατας πλαγια ειπα να μην καλυπτεις εκεινο το σημειο οταν μιλας…κ πλαγια ειπα να το κρατας οταν θελεις να σερφαρεις η να γραψεις μυνημα οποτε πολυ απλα ειναι ακυρο ολο το κομμεντ σου….και ας εισαι ποσο χρονων εισαι……μεγαλε….

Spyroscesarsc

@Πετρος κατάλαβα τί είπες. Και πάλι δεν στέκει. Το κινητό το κρατάς για να μιλήσεις μόνο με ένα συγκεκριμένο τρόπο που έχεις συνηθίσει. Και εγώ όπως και όλοι όσοι ξέρω, το κρατάμε με τον “απαγορευμένο” τρόπο.

Αν είσαι 22 δεν έχεις ελπίδες. Eίστε καμμένοι. Αν το έλεγε αυτό (Πολύ απλά μην κρατάτε έτσι το κινητό οταν μιλάτε) άλλη εταιρία ή κάποιος άλλος για άλλο κινητό θα γελούσατε και θα λέγατε “Χοχο. Βλακείες. Το iphone μου το κρατώ όπως θέλω και δεν έχω πρόβλημα”. Ασχοληθείτε με τίποτα άλλο. Η υπεράσπιση πολυεθνικών δεν δίνε κάποια περαιτέρω στην ζωή σας. Καλό καλοκαίρι. :)))

Πετρος

Ειμαι απλα αντικειμενικος για οποιοδηποτε κινητο και να γινοταν το ιδιο θα ελεγα και δεν εχω καν iphone εχω το lg cookie….Και δεν συμβαινει μονο στο συγκεκριμενο κινητο αυτο το προβλημα με το σημα..μπες στο σιτε τις apple και δες την παρουσιαση…Και το να σχολιαζεις την ηλικια μου μονο και μονο επειδη εισαι μεγαλυτερος ειναι πολυ ανωριμο εκ μερους σου και επισης δειχνει οτι το μυαλο σου ειναι κολλημενο…Εγω δεν ειμαι φαν ουτε τις apple ουτε και θυμα της τεχνολογιας οπως εσυ….
Προσπαθησε να κρατησεις το κινητο σου την ωρα που μιλας με τον αντιχειρα στην δεξια πλευρα του κινητου το μεσσαιο δαχτυλο να ειναι στην αρριστερη και ο δεικτης σου να πιεζει το ακουστικο στο αφτι σου… με αυτον τον τροπο θα καταλαβεις οτι αν παρεις ενα τετοιο κινητο δεν θα υπαρχει προβλημα με το σημα σου.
Λες και ειναι δυσκολο να το κρατησεις αλλιως δηλαδη ελεος απλα..

giannis

με συγχωρείς Πέτρο αλλά είναι τουλάχιστον τραγικό αυτό που λές Ισα-ίσα που το iphone είχε το θετικό ότι δεν χρειαζόταν να το μάθεις(αλλά σε μάθαινε αυτό) Αμα κάτσω να διαβάσω οδηγίες για το πώς να το κρατάω κλάφτα Χαράλαμπε!Είναι απαράδεκτο απο όποια εταιρεία και να γινόταν,και να θα το έλεγα για όποια εταρεία και να ήταν,απλά τώρα είναι της apple Δηλαδή να δίνεις 600-800 ευρώ και να θέλει τρόπο για να το κρατήσεις;ε δεν το βρίσκεις λίγο κάπως;Είναι μία πολυεθνική(όπως και άλλες) και εμείς είμαστε καταναλωτές,καταλάβεται πως είμαστε απέναντι!Μας κοροιδεύουν δηλαδή μας πλασάρουν προιόντα με προβλήματα-τα πληρώνουμε πανάκριβα και πρέπει να κάνουμε και σμβιβασμούς; Είναι το πιό ακριβό και υποτίθεται το πιό καλό και δεν κάνει έστω και 1 πράγμα; Και τέλος για να κλείσω πιστεύω ότι ακόμα και αυτό που έδωσε δωρεάν bumpers και την επιλογή για επιστροφή κάτι άνθρωποι σαν και εμάς το κατάφεραν με το να την κράζουν Οι άλλοι που λένε θεέ στιβ και σκατούλα να μου δώαεις θα την αγοράσω δεν θα διεκδικούσαν κάτι Με το να πιέζουμε την apple και την κάθε apple καλό σε εμάς και σε όσους το αγοράζουν κάνουμε Μην υποστηρίζεται εταιρείες όποιες και αν είναι αυτό Ελπίζω να το κατάλαβες… Συνέχεια »

giannis

α και κάτι που ξέχασα: τα τελευταία χρόνια έχω συνήθως 3 συσκευές συνεχώς μαζί μου,ποτέ δεν σκέφτηκα πώς να το κρατήσω ούτε είχα κάποιο πρόβλημα με το σήμα
Και μιλαμε για συσκευές που κοστίζουν απο 20 μέχρι 600 ευρώ

Πετρος

@ Γιαννης Αυτο για το κρατημα το πως να το κρατας το εδωσα σαν παραδειγμα γιατι του αλλουνου δεν του εκοφτε να σκεφτει οτι υπαρχει κιαλος τροπος να το κρατας…Κατα την γνωμη μου το θεωρω μεγαλη βλακεια αυτο με το iphone ακριβως για τον λογο που ανεφερες και ισα ισα αυτο ηταν που με απογοητευσε σε αυτο το κινητο….Απλα απο την αρχη των κομμεντ μου ηθελα να πω οτι δεν χρειαζετε να κολλας ζιλοτειπ κ χαζομαρες πανω στο κινητο κ να του χαλας την αισθητικη κ οτι πολυ απλα μπορεις να το κρατησεις αλλιως….Αλλα τι ηθελα κ το εκανα το κομμεντ ο αλλοσ με εκραζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ…Αυτο με το σημα το δοκιμασα σε Ν97 και επεσε το σημα…πιο αργα βεβαια απο το iphone αλλα επεσε κ αυτο συμβαινει με ολα τα smartphones…Εγω βασικα σκοπευω να το αγορασω γιατι ειναι αξιοπιστο σαν κινητο κ βλεπω απο την μητερα μου που εχει το 2G το πρωτο που ειχε βγει τοτε…το εχει 3 και χρονια κ δεν εχει παθει απολυτως τιποτα ουτε το παραμικρο προβλημα κ εγω εχω αλλαξει 6 κινητα σε αυτο το διαστημα λογω το οτι κολλουσαν βγαζανε προβληματα κανανε επαννεκινησεις μονα τους κ αλλα τετοια…Επισης αλλο… Συνέχεια »

Kostas

@giannhs
Sumfwnw me auto p les oti mas plasaroun proionta pou ta plhrwnoume panakriva…egw tr exw to ipad kai SXEDON me exei apogohteusei se parakana polla….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.

Smartphones Apple featured

Apple: Τέλος η παραγωγή των FineWoven αξεσουάρ

Η Apple φέρεται να έχει βάλει τέλος στην παραγωγή αξεσουάρ FineWoven, σύμφωνα με τον συλλέκτη ειδών της Apple, γνωστό ως “Kosutami”.