iPhone 4 λευκό, Στην Cosmote από Δευτέρα 9 Μαίου

Παρασκευή απόγευμα είναι η μέρα και η ώρα που μας αιφνιδιάζει συνήθως η Cosmote, δεν ξέρω γιατι το κάνουν αυτό, μάλλον για να μην προλαβαίνουμε να ρωτάμε περισσότερα από αυτά που θέλουν να ανακοινώσουν. Δεν χρειάζεται πάντως και πολλές επεξηγήσεις η ανακοίνωση “Αγαπητοί φίλοι, Το λευκό iPhone 4 από Δευτέρα 9/5 στα καταστήματα COSMOTE-ΓΕΡΜΑΝΟΣ!”.

Θα το τσιμπήσετε;

, iPhone 4 λευκό, Στην Cosmote από Δευτέρα 9 Μαίου
Η φωτογραφία είναι από το album φωτογραφιών του Fotis!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Τσ.

πολύ στιλάτο, αλλά είναι μόνο για “γυναικάκια”…!!! προτιμώ πολύ ΠΙΟ πολύ το μαύρο…!!

Thanasis

Για τις ανάγκες της φωτογράφησης το έχεις βάλει εκεί που του αρμόζει..Ανάμεσα σε διαμάντια..

efi

akou “gunaikakia” , ts,ts, ts , wraio sxolio ekaness

νικολας

μπααα.περσινο στα 650 ευρω οχι ευχαριστω

mike

Συμφωνώ για το σχόλιο περί ‘γυναικάκια’

Giannis

Σωστά, γιατί το μαύρο το παίρνουν μόνο άντρακλες…. :S

Spyrosrotary

Καλο,αλλα παλιο και σιγουρα ακριβο!Με αυτα τα λεφτα υπαρχουν αρκετα καλυτερα τηλεφωνα και το σημαντικοτερο φθηνοτερα!Apple ομως ειναι αυτη κι εχει την δικη της πολιτικη.Με αυτα που προσφερει νομιζω οτι την συγκεκριμενη χρονικη στιγμη δεν θα επρεπε να εκανε maximum πανω απο 400-450 ευρω.

παναγιωτης

optimus 2x και παλι optimus 2x…δεν υπαρχει το iphone!!!

SonicYouth

“Με αυτα τα λεφτα υπαρχουν αρκετα καλυτερα τηλεφωνα και το σημαντικοτερο φθηνοτερα!”

Πέθανα στο γέλιο πρωι πρωι. μεγάλη προταση 😀

panagiotis

ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΤΟ GALAXY S II ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ Π Ε Θ Α Ν Α Ν !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΠΕ – ΘΑ – ΝΑΝ !!

preloudio

Πεθανε το iPhone. Htc sensation και galaxy S II rules…

Κωνσταντίνος

Πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει.Καλύτερα htc desire ή galaxy s ή sony ericsson x10i και δεν ξεπερνάν τα 350€.

Mike

Απλά η Apple υλοποίησε έστω και καθυστερημένα αυτό που είχε υποσχεθεί!
Οι… άλλοι με τα… Ανδοειδή τι φωνάζουν; Πλακωθέιτε να δούμε πιο είναι το καλύτερο από τα κλεψίτυπα!

vwgolf16

Το Iphone 4 πέθανε από την στιγμή που βγήκαν τα διπύρηνα η Apple προσπαθεί να κάνει αρπαχτές με το άσπρο χρώμα.

enigma

Δείτε πόσο έχουν τα 3gs και μετά πείτε πόσο ακριβά είναι τα 4αρια…Αλλού ποντάρουν και φαίνεται από τις πωλήσεις που κάνουν ακόμη και με αυτή την τιμολόγηση…

enigma

Ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω πάντως…Γιατί τόσο φανατισμός με τα προϊόντα της όταν δεν πρόκειται να τα αγοράσετε. Δεν σας αναγκάζει κανείς.Το κοινό που τα θέλει τα παίρνει και φαίνεται από το ποσο κυκλοφορεί…Αυτοί κρατάνε την τιμή του τόσο/Όσο για το πλουσιοκοριτσάκια οι γενικεύσεις είναι άστοχες…Το κάνουν λιγότερο καλό (περισσότερο κακό όπως θέλετε το παίρνετε) ανάλογα τον ιδιοκτήτη του;;;Δλδ τα blackberry τι ναι στα χέρια ενός επιχειρηματία και τι στα χέρια ενός έφηβου;;;

George28

Καλα ρε παιδια ακομη με iphone ασχολειστε;παλιωσε η κινηταρα.οι κολλημενοι ας δοκιμασουνε κανα android(βλεπε galaxy s).θα εκπλαγουνε…

panagiotis

καλα οταν σου ξεκιναει η samsung την κινηταρα το galaxy s II στα 599..που ειναι σε τεχνικα χαρακτηριστικα 5 κλασεις πανω απ το i-phone που εχει 659…τοτε τι να πεις??
και οταν το i-phone ειναι κολλημενο στα 659 edv kai 10 χρονια………ημαρτον κυριε γεωργιου….

chris0v

Τα Iphone θα πεθανουν μονο οταν βγουν τα nokia με WindowsPhone7 που θα εχουν και ελληνικα

enigma

Ta iphone θα “πεθάνουν” όταν τα βαρεθεί ο κόσμος και χαθεί το impact που έχουν σαν όνομα….υπάρχουν και άλλες συσκευές που εν αντιθέση με το κόστος τους δεν έχουν εφάμιλλα τεχνολογικά στοιχεία.Παρολαυτά δεν έχουν όνομα σαν τα apple. πχ nokia arte (και γενικότερα η σειρά αυτή) vertu, porsche design, tagheyer kok… Και όταν λέω όνομα εννοώ να κυκλοφορούν τόσο όσο τα iphone. Ναι μεν κάποια από αυτά είναι πανάκριβα αλλά ως ένα βαθμό θα έπρεπε να τα βλέπεις…

SonicYouth

Ναι πεθαινει το iphone λογω galaxy και desire. Τρια χρόνια αυτο ακουμε. Η apple ειναι ο δευτερος κατσκευαστης κινητών πισω απο την νοκια και την πλησιαζει. Αν ειχε καμια δεκαρια τηλεφωνα η apple δεν θελω να φανταστω τι θα γινοτανε. Με κυαλια θα την βλεπανε. Καλο θα ειναι για τους αλλους να μην κυκλοφορησει φτηνοτερο iphone γιατι θα κλεισουνε πολλα σπιτια.

https://gigaom.com/apple/apple-moves-to-number-two-as-worldwide-smartphone-market-grows/

giwrgos

βρε ας ειχα το iphone 4 και ας το ειχα και σε λεωπαρ

peggy

Εγω τωρα το πήρα σε λευκό, πάντα ήμουν και ακομα είμαι της Νοκια απλά είπα να αλλάξω λίγο και να δω τι στο καλό ειναι αυτο το iphone που όλοι εχουν παθει…
σε κάνα μηνα θα σας πω εντυπωσεις!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.

Business Apple iPhone iPhone 4

Apple: Ετοιμάζει δικά της OLED panels για τα iPhone του 2018

Η Samsung είναι αυτή που έχει την απόλυτη κυριαρχία στην αγορά των OLED panels για mobile συσκευές και η Apple θα συνεργαστεί μαζί της για το επερχόμενο iPhone 8, που θα ανακοινωθεί Σεπτέμβριο.