Το λευκό iPhone 4 στη Vodafone

Το λευκό iPhone 4 είναι διαθέσιμο από την περασμένη Δευτέρα 9 Μαίου σε όλα τα καταστήματα Vodafone. Σε λευκό ή μαύρο αν αγαπάτε Apple και τη μοναδική εμπειρία χρήσης που προσφέρει το iPhone 4 και το λειτουργικό σύστημα iOS αποκτήστε το τώρα σκέτο ή σε συνδιασμό με κάποιο από τα προγράμματα συμβολαίου. Θα το βρείτε επίσης και σε Cosmote και WIND.

, Το λευκό iPhone 4 στη Vodafone

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

43 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
elmac

Καινοτομια το ασπρο χρωμα φανταζομαι ετσι ??? 😛

Retrob

apple reinvents the colour… once again… χεχε, ωραιος ο elmac.

REDODIN7

Για μένα όποιος πάρει τώρα iPhone είναι απλά ΜΕΓΆΛΟ ΚΟΡΌΙΔΟ , εδώ μιλαμε SGS II με 1 GB μνήμη και διπύρηνο στα 1.5 GHz επεξεργαστή ποίος ασχολείται με το iPhone !

Κώστας Βλαχάκης

Red, η σύγκριση που κάνεις δεν είναι λογική. Να πει καποιος ότι θα περιμένει να πάρει το iPhone 5 όποτε αυτό και αν κυκλοφορήσει συμφωνώ. Αλλά δεν θα σύγκρινα ποτέ iPhone με Android σε επίπεδο τεχνικών χαρακτηριστικών παρά μόνο σε εμπειρία χρήσης. “Force to close” έχει μόνο το Android των διπύρηνων επεξεργαστών και του 1GB μνήμης RAM.

Στο τέλος-τέλος για τους περισσότερους πιστέυω ότι έχει σημασία το πως το κάνεις όχι με ποιο τρόπο το κάνεις.

θοδωρος

Να φανταστω οποιος βγαλει τωρα κινητο σε λευκο αντιγραφει την apple?

παναγιωτης

μα ακομα και το iphone 5 οταν βγει πισω θα ειναι απο τα αλλα κινητα…καποτε ηταν πολυ μπροστα η apple…τα τελευταια χρονια ειναι πισω ομως!

Tetra

Εγώ δεν θέλω να μπω σε “μάχες” μεταξύ Android/iOS… Αυτό που θέλω να πω είναι μπράβο στο τμήμα marketing της Apple. Ως πρόην χρήστης iOS, τωρινός χρηστης Android και μελλοντικός χρήστης “έλα ντε” (δεν υπάρχουν fan boys λειτουργικών ξεκολάτε… Αυτό που μας βολεύει και μας εξυπηρετεί, σε αυτό θα ξοδεύουμε τα λεφτά που με κόπο κερδίζουμε), εχω να πω πως σε μια εποχή που όλοι πάνε σε 2 πυρήνες, μεγάλες μνήμες και τρελά γραφικά η Apple έχει καταφέρει να κάνει ολα τα site και ολο τον κόσμο ν΄ασχολείται μ΄ενα τηλέφωνο που βγήκε 1 χρόνο πριν απλά επειδή το βγάζει σε λευκό χρώμα…

Χωρίς ίχνος ειρωνίας το marketing αυτής της εταιρείας πρέπει να εισαχθεί στα πανεπιστήμια του πλανήτη. Πραγματικά εύγε.

Για να προλάβω αρνητικά σχόλια και επιθέσεις. Δεν με νοιάζει αν το iPhone 4 είναι χειρότερο/καλύτερο απο τα Android του σήμερα/πέρισυ. Δεν με νοιάζει αν είναι/ήταν επαναστατικό. Αυτό που λεω (και ισχύει είτε κάποιος είναι fan boy είτε hater) είναι πως ολοι ασχολούνται με μια αλλαγή χρώματος.

Και πάλι εύγε!

teodore88

@Tetra συμφωνω απολυτα!! ολα ειναι θεμα μαρκετινγκ! και η apple το γνωριζει πολυ καλα αυτο! και ξερει πως να στο πλασαρει.. εχει κανει ενα και ο τυπος ασχολειται μονο μαζι της! τι να πει η nokia που εχει βγαλει το Ν8 σε 5 διαφορετικα χρωματα?? 😛

Antonis

Ειτε το βγαλει σε μπλε, ειτε το βγαλει σε ροζ, ειτε το βγαλει σε κοκκινο με κιτρινοπρασινες βουλες, εγω θα το θεωρω το πιο ακριβο κινητο γι’αυτα που δινει.

REDODIN7

Κώστα και βεβαία τα συγκρίνω , όταν μου το πλασάρουν σε τιμή 600+ ευρώ τι να σκεφτώ την εμπειρία χρήσης ή ότι μου πιάνουν τον κ@# μπιπ 😛 .

Όταν βγήκε το 4 το ήθελα σαν τρελός το λευκό αλλά δυστυχώς φάγαμε πόρτα , ένα χρόνο μετά νομίζω πως δεν αξιζει να το αγοράσεις , βέβαια θα μου πεις ότι δεν χάνει την αξία μεταπωλήσεις άλλα μην ξεχνάς πως πλέον είμαστε σε κρίση !

Dami

Μα εκεί είναι το λάθος όλων…η apple δεν πλασάρει τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής αλλά το οικοσύστημα που έχει χτιστεί γύρω από την συσκευή.Οποιος προσέχει τις λεπτομέριες στις διαφημήσεις…θα έχει προσέξει ότι χρησιμοποιεί τα τεχνικά χαρακτηριστικά για να προωθήσει τις εφαρμογές της(πχ την camera 5 mpxl για να σου πει ότι θα χρησιμοποιείς το facetime με πολύ καλή ποιότητα).Εκέι στηρίζεται η apple…στο άψογο λογισμικό της που δεν βασίζεται στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής και λειτουργεί αψεγάδιαστα σε παλιές ή καινούργιες συσκευές της.

KostasMi

@REDODIN7 σε έπιασε κάνεις από το λαιμό να το αγοράσεις ? Οκ και με τα λεφτα της Aston Martin αγοράζεις 10 Golf

teodore88

@Dami ..σε παλιες συσκευες?? το 3G αρκει να σ πω πως δεν εχει ουτε multitasking και κολλαει απειρα! το 3GS δεν εχει αυτο το περιφυμο facetime, ουτε τα 5ΜΡ χρησιμευουν σ αυτο.. αυτο που περιγραφεις ακριβως ειναι το μαρκετινγκ της apple..
@KostasMi δλδ ενα τηλεφωνο των 200 ευρω οπως το LG optimus 7 η το HTC Trophy με το ι4 εχουν τοση διαδορα οση το golf με την Aston??

Ιορδανης

Παιδιά, η γνώμη μου είναι ότι το iphone4 είναι κινητάρα και μετράει ακόμα και τώρα, αλλά αν κάτσεις να το ψάξεις δεν υπάρχει περίπτωση να σου βγαίνει το value for money, ούτε τώρα, ούτε πέρυσι που βγήκε. Στα 600 είναι μια κακή αγορά. Θα μας τρελάνει η Apple. Δείτε επιλογές ανταγωνισμού!!!

REDODIN7

@KostasMi κατα καποιο τροπο ναι οταν τα μισα μου την προοθουν νειωθω οτι με πιεζουν και μου κανουν πλυση εγκεφαλου .
Οσο για την η Apple σου προσφερει το γκολφακι σε τιμη αστον μαρτιν το βρισκεις λογικο αυτο ?

KostasMi

@teodore88 σαν πρεστίζ και σαν ποιότητα έχουν σοβαρές διαφορές όπως και όλες οι αμερικάνικες εταιρίες! Τεχνολογικά δεν το συζητάμε,το γκολφ αλλάζει κάθε χρόνο άρα η τεχνολογία είναι υπέρ του, οι Αστον όμως είναι μοναδικές 😉
Οι συσκευές που αναφέρεις πράγματι είναι φοβερές και μάλιστα με τις νέες τιμές τους, τις προδιαγραφές όμως τους τις επιβάλει η MS και είχαν παραπλήσιες τιμές με το iphone όταν πρωτοβγηκαν !
@REDODIN7 δεν είναι έτσι φίλε μου, σου προσφέρει μια συσκευή άλλης κατηγορίας με κορυφαία εμπειρία χρήσης από την πρώτη ως την τελευταία μέρα που θα τη χρησιμοποιείς!Καινούριο iphone αγοράζεις επειδή απλά είναι “μαμάτο” όχι λόγω ασυμβατότητας !
Είναι απαράδεκτο να ψάχνεις custom rom για να κάνεις βασικά πράγματα, και ok αν έχεις κανένα blade χαλάλι,αν τα έχεις σκάσει χοντρά όμως σε κάποιον κορεάτη για να αγοράσεις λειτουργικό καφενείο?

REDODIN7

Πλακα μας κανεις μεχρι πριν λιγο δεν εκανε βιντεοκληση και εγω εγω βιντεοκληση απο εποχη νοκια 3650 !
Αν θελεις να ττο παρεις δικαιομα σου παντος τουλαχιστον για Ελλαδα δεν αξιζει !

teodore88

@KostasMi ..ναι δε διαφωνω, αν θεωρεις τοσο πολυ status symbol το κινητο, οκ! αλλα η εταιρια που ανεβαζει στο ναδιρ το status σου ειναι η blackberry 😉 ..ειδηκα το νεο bold touch τα σπαει!! ..τωρα για το ι4 θα το χαρακτηριζα ‘εμπειρα χρησης’ και οχι ‘eμπειρια smartphone’
..και οσο αφορα τις cooked roms, ειναι το μερακι του καθενα να φτιαξει αυτο που του αρεσει! και να ενσωματωσει τεχνολογιες που απλα δεν τις βαζουν οι εταιριες για λογους μαρκετινγκ, βλεπε την νεα σειρα HTC του νοεμβριου και του απριλιου που δεν εχουν sense 3.0… αλλα ακμ κ η apple το κανει αυτο, μη ξεχνας πως στο 3g δεν ειχε βαλει multitasking! και βγηκε jailbreak με αυτο το χαρακτηριστικο.. τεσπα, πιστευεις οτι το λευκο ι4 εφερε την τεχνολογια με την αλλαγη του χρωματος? και αξιζει τον τοσο ντορο που γινεται?? :-/

MoreAndroid

Πείτε μου παρακαλώ, όσοι υποστηρίζετε την εμπειρία χρήσης στο iphone τι δεν σας άρεσε όσον αφορά αυτό τον τομέα το android? είχα παλιότερα iphone και ήταν πολύ κουραστικό, ακόμα και στη μουσική έπρεπε να βάλεις μέσω itunes. αν κατέβαζες ένα αρχείο δεν μπορούσες να το βάλεις στο playlist σου. επίσης, επειδή χρησιμοποιούσα πολύ αρχεία word, excel έπρεπε να χρησιμοποιώ δύο εφαρμογές γιατί δεν με κάλυπτε η μία, το πρόβλημα όμως ήταν οτι η μία δεν αναγνώριζε τα αρχεία .doc της άλλης! και γενικά όλες οι εφαρμογές αυτό το θεματάκι το είχαν!

teodore88

εμπειρια χρησης στον τροπο λειτουργιας του μενου, το μενουν ξερει εσενα, δεν χρειαζεται να το μαθεις εσυ!.. την smooth εμπειρια! πραγματικα το UI του παραδιδει μαθηματα επικοινωνιας στα πανεπιστημια! :O ..το DesireHD εχω και δεν ειναι τοσο καλο! ναι, σωστα οσα λες για τις εφαρμογες, το ανδροηδες υπερτερει εκει.. και αν το UI του android ηταν τοσο καλο δεν θα το πειραζαν με προσθετα UI τυπου sense!

Νικος

Offtopic On Αυτό με το itunes το έχω ακούσει απο πολλούς.Για να μάθετε το itunes πρεπει να το έχετε τουλάχιστον ένα χρόνο.Είναι μια καταπληκτική εφαρμογή η οποία συγχρονίζει τέλεια το iphone.Όλα ειναι τακτοποιημένα, βάζεις μετα καινούργια application,movies,songs πατάς sync και όλα είναι έτοιμα .Τακτοποιημένα και οργανωμένα τόσο στον υπολογιστή σου όσο και στο iphone σου.Η νοοτροπία είναι ότι υπάρχει στον υπολογιστή σου να οργανώνεται στην βιβλιοθήκη του iTunes την πρώτη φορά που το εγκαταστείς και μετά αυτή η βιβλιοθήκη να μεταφέρεται αμέσως στο κινητό.Χωρίς να χρειάζεσε να μπλέκεις με φακέλους και να φτίαχνεις ξεχωριστούς φακέλους για photos,music κτλ Όσο για τα αρχέια doc,exel που λές δεν καταλαβαίνω τι εννοείς.Έγω ένα πρόγραμμα εχω και δεν μου δημιουργεί προβήματα. Όσο για μερικούς που λένε πως το iphone 3g δεν αναβαθμίζεται σε καινούργια έκδοση ή ότι κολάει άπειρα με κάνουν να πιστεύω οτι δεν έχουν πιάσει ποτέ android και κυρίως iphone 3g . Πέιτε μου σας παρακαλώ ένα κινητό android 3 χρονων που να τρέχει σφέρα αλλα και να έχει όλες τις αναβαθμίσεις μέχρι την 2.3.3.Δεν υπάρχει!.Όσο οτι το 3g κολλάει απειρα μπορείς να μας το αποδείξεις??Εγώ προσωπικά μπορώ να σου βγάλω βιντεο το 3g του αδερφού μου που λειτουργεί αξιοπρεπέστατα.(Και έχει περασμένη… Συνέχεια »

NikosVolos

Δεν τιθεται θεμα για την εμπειρια χρησης του iphone,οσοι το εχουν γνωριζουν καλα οτι σου προσφερει κατι το μοναδικο (γνωμη μου).Αυτο που δεν μου αρεσει εμενα ειναι το σκεπτικο της Apple ή καλυτερα το marketing που κανει,μου δινει την εντυπωση οτι ψαχνει για κοροιδα απο την στιγμη που θελει να πλασαρει σε ασπρο χρωμα μια συσκευη που ηδη κυκλοφορει εδω και αρκετους μηνες σε μαυρο και ποσο μαλλον απο την στιγμη που τον Σεπτεμβριο θα κυκλοφορησει το 5!

FiL

@Νίκος Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αλλά το θέμα είναι ότι οι περισσότεροι απλά δεν “θέλουν” να τα καταλάβουν αυτά που μόλις ανέφερες και γιαυτό είναι πάρα πολλοί αυτοί που σνομπάρουν το iPhone και την τιμή του..

Γιώργος

@v FiL

Την συσκευή σαν συσκευή , λίγοι είναι αυτοί που το σνομπάρουν.Την τιμή η οποία είναι απαράδεκτη καθώς και την κλειστή αρχιτεκτονική που ακολουθεί η apple , την σνομπάρουν πολλοί και ένας από αυτούς είμαι και εγώ.

FiL

@Γιώργος Τότε να υποθέσω οτι σνομπάρεις και τα pc της apple?( βλεπε iMAC ? ) Γιατί οι τιμές τους για τα χαρακτηριστικά τους είναι μεγάλες…Αν ναι,τότε πολύ απλά σνομπάρεις ολόκληρη την apple 😉 Εγώ πιστευώ οτι “κάποια μέρα” θα καταλάβουν όλοι τι πραγματικά σου προσφέρουν τα προιόντα της apple και ύστερα θα τα ξεχάσουν όλα περι τιμών… Στο λεω γιατί πλέον είμαι κι εγώ κάτοχος iPhone,macbook και mac mini και μπόρω να καταλάβω την διαφορά ανάμεσα στην apple και τις άλλες εταιρίες.

teodore88

παιδια σε δημοκρατικη χωρα ζουμε, ο καθενας σνομπαρει οτι θελει!! ..εγω νμζω δεν σου βγαζει τα λεφτα που εδωσες, και αλλες αντιστοιχες συσκευες (οχι απαραιτητα android) οπως το Ν8 σου τα παρεχουν με 200 ευρω λιγοτερα 😉

FiL

@teodore88 Μην τα πεις παραέξω αυτά 😀 Δεν θα μου βγάλει τα λεφτά που έδωσα?Ενώ ένα nokia ε ? χαχαχα…. συγνώμη αλλά ηταν αστείο αυτο που είπες..

FiL

btw,σε καμία περίπτωση δε λέω ότι το Nokia N8 είναι “κακό” κινητό…Μην παρεξηγηθούμε κιόλας 🙂

Νικος

Καλό θα ήταν όταν μιλάτε για κάποια κινητά να τα έχετε χρησιμοποιήσει!Ή τουλάχιστον το λειτουργικό τους.

Kostas

Καλα βρε γιατι μπαινετε στο trip και ασχολείστε όσοι δεν γουσταρετε … Όσοι απο εμάς έχουν συσκευές apple ξέρουν γιατι αξίζουν τα λεφτά . Και όντως τα αξίζουν . Είτε γιατι είναι 2 χρόνων (iPhone) και ακομα πιάνουν λεφτά και κάνουν δουλεια είτε γιατι είναι αθόρυβα και τελειες συσκευές γί´αυτο που υποσχέθηκαν και στο τέλος δίνουν (Mac mini) είτε γιατι όντως δημιούργησαν μια κατηγορία και ακολουθούν οι αλλοι (ipad) . Η εταιρία δεν είναι τελεια . Καμια δεν είναι . Απλως προσφέρει ποιότητα και εμπειρία χρήσης . Γι ´αυτο τον λογο αξιζει . Δεν συγκρίνεις ποτέ ένα Hundai με Mercedes γιατι παντα σε νούμερα το πρωτο προσφέρει περισσότερα . Αλλα είναι hundai . Και δεν θέλω να προσβαλω τους ιδιοκτήτες Hundai απλως για παράδειγμα το έβαλα . Ασε που όσοι αγορασατε τα υπόλοιπα smartphones … Για πείτε ειλικρινά δεν νιωσατε κορόιδα οταν 2 μήνες μετα τα βρίσκετε μισή τιμη και πιο κάτω και δίχως update …

teodore88

καλα FiL, εχεις αγορασει την καλυτερη συσκευη!! κανει κατι πολυ καλα, περνει τηλεφωνα! εξυπνα! 😉 το ιδιο κανει το παλιο μου 6300.. και ειναι κ μεταλλικο! 😛 ..δεν εχω το Ν8 αλλα το χω λιωσει γτ το χει φιλος.. ουτε ι4 εχω, αλλα το ios το ηερω πολυ καλα! DesireHD εχω.. apps εχουν ολα, και τ android και τα ovi! αρα γτ να δωσεις 250 ευρω παραπανω για ι4? ειτε για μοστρα, ειτε γτ εχεις πεσει θυμα μαρκετινγκ.. ααα οσον αφορα τα mac, θελω να σ πω πως εδω και καμποσα χρονια εχουν γινει PC! απο τοτε που η IBM παρατησε τους PowerPC και αφησε απεξω την apple και αυτη στραφηκε στην ταπεινη αρχιτεκτονικη των PC του Χ86.. εχω δουλεψει ποοολλες ωρες και τα 2 τρεχων λειτουργικα, windows 7 και OSX SnowLeopard..

teodore88

@Kostas καλα δικιο εχεις, απλα συζητηση κανουμε.. και γω στο τσακ ημουν να παρω το Ι4 αλλα με ξενερωσε η μικρη οθονη του.. και στο τσακ ημουν να παρω macbook pro! αλλα βρηκα καλυτερη αγορα ενα HP modile workstation.. βγηκαμε offtopic ομως 😛

Antonis

Για λευκο iphone 4 ξεκηνισαμε και καταλυξαμε σε υπολογιστες και αμαξια :p

FiL

@teodore88 Ποτέ δεν είπα οτι έχω αγοράσει την καλύτερη συσκευή και ούτε κάνω μόστρα…Την απάντηση μου στην “απάντηση”σου θα την πάρεις απο τον Kosta,ο οποίος με γλίτωσε απο το γράψιμο 🙂

teodore88

ναι ρε παιδια, δε διαφωνω μαζι σας.. συζητηση κανουμε! ο καθενας αγοραζει προιοντα συμφωνα με τις δικες του αναγκες 😉

FiL

Ναι,βέβαια

SonicYouth

Το iPhone 4 καλά κρατεί ακόμα ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του και πιστεύω οτι δεν έχει ιδρώσει ακόμα το αυτί του από τα διπύρηνα.

Επίσης οτι και να λέμε το iPhone είναι σημείο αναφοράς και αποτελεί ξεχωριστή κατηγορία μόνο του. Αρκεί να πάτε στα site της cosmote vodafone και wind και να δείτε οτι δεν το εχουν στη κατηγορια smarthphones μαζι με ολα τα αλλα. Υπάρχουν κατηγορίες απλα κινητα, smartphones και iphone.

Τέλος στο θέμα με την τιμή σιγουρα θα θελαμε να ειναι πιο φτηνο αλλα δεν γίνεται οταν κανουμε συγκριση κινητών να συγκρινουμε και την τιμή. Ειναι σαν να λεμε οτι ενα bmw που κανει 30000-40000 δεν ειναι καλυτερο απο ενα skoda 15000-20000 αφου στην τελικη προσφέρουν τα ιδια. Και τα δυο εχουν τιμονι, ροδες, aircondition, ιδια ιπποδυναμη κλπ. Ομως ειναι καλυτερη μια bmw καθώς εχει καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και σου δινει καλυτερη εμπειρια οδηγησης. Ας εχει το αλλο turbo κλπ.

Γιώργος

@ FiL
Ναι , σνομπάρω όλη την πολιτική της apple αγόρι.Τα κινητά της , τα macbook της , τα pad της κτλ και αυτό γιατί μπορώ άνετα να έχω και κινητό και λάπτοπ και pad που να κάνουν τα ίδια ή και σε πάρα πολλές περιπτώσεις περισσότερα , με πολύ λιγότερα χρήματα και με τα ρέστα που θα έχω αν πλήρωνα την apple , μπορώ να κάνω και κάποια άλλα πράματα.Μην τρελαθούμε ολότελα δηλαδή.Α! Θα έπαιρνα ευχαρίστως και εγώ ένα macbook αν η τιμή του δεν ήταν τόσο στα ύψη.Δεν αξίζει ο κόπος τελικά.

FiL

@Γιώργος Θα διαφωνήσω απόλυτα μαζί σου…Μάλλον δεν έχει τύχει να χρησιμοποιήσεις κάποιο προιόν της apple…Τεσπα,δεν θα συνεχισώ γιατί σάμπως πρόκειται να καταλάβεις οτι αυτό που μόλις είπες είναι τραγικά “απαράδεκτο” ? Όχι και ούτε θα μπώ στη διαδικασία να στο εξηγήσω για να αποφύγω και τις “εντάσεις”…

Γιώργος

Εντάξει άρχοντα , τέλος!

teodore88

φιλε FiL καλα τα προιοντα της apple, δε λεω.. και μενα μ αρεσουν πολυ! 😉 αλλα μην εχεις παροπηδες σε ολα τα υπολοιπα.. υπαρχουν και αλλα παρομοια και αξιολογα προιοντα! με αντιστοιχη ποιοτητα και αντιστοιχο design 😉 φιλικα παντα..

FiL

Ναι,βέβαια θα συμφωνήσω…Απλά δεν μπορώ να ακούω ότι καποιοι πιστεύουν ότι π.χ ένα laptop Lenovo είναι πιο αξιόπιστο απο ένα macbook (υποθέτωντας οτι και τα 2 έχουν τα ίδια χαρακτηρστικά)….Φυσικά,πάει και ανάλογα με τις ανάγκες μας…Π.χ εκτός απο ενα macbook έχω και ένα acer laptop αλλά πραγματικά δεν συγκρίνονται αν και έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά πάνω κάτω….Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να “σνομπάρω” τις άλλες εταιρίες αλλά όπως και να το κάνουμε η apple (τουλάχιστον για μένα) είναι ένα βήμα μπροστά….

Φιλικά 😉 (Συζήτηση κάνουμε )

Dami

teodore88 εγώ προσωπικά που είχα το 3G χωρίς jailbreak φύσαγε σε όλες τις αναβαθμίσεις,άμα εξαιρέσεις το multitasking που του έλειπε και σκεφτείς ότι πριν 2+ χρόνια που είχε πρωτοβγει δεν ήξερε κανείς τι είναι το multitasking δεν πιστεύω να έχεις παράπονο που δεν το υποστήριζε.Τέσπα,δεν θα κάτσω να υποστηρίξω μανιωδώς την apple γιατί εγώ προσωπικά δεν θα κερδίσω τπτ…ένα πράγμα όμως έχω να πω,όλες οι εταιρίες προσπαθούν να βγάλουν ένα iphone-killer και το έχουν βάλει ως μέτρο σύγκρισης,ενώ οι ίδιες βγάζουν ένα κινητό σε τεχνικά χαρακτηριστικά ανώτερο απο το iphone. Την τελευταία πρόταση κράτα μόνο 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.