Kινέζικος κλώνος iPhone 4, Απάντηση και Παρακμή

Το έχασαν στη μετάφραση οι κινέζοι κατασκευαστές κλώνου του iPhone 4 και εντάξει το να διαβάζεις ελληνικά εγχερίδια χρήσης κινέζικων συσκευών και να μην υπάρχει το γράμμα “ς” ή το “σ” είναι σύνηθες, να βλέπεις όμως στην οθόνη του κινητού σου αντί για τη λέξη “απόρριψη”, τη λέξη “παρακμή”… Είναι και assembled in America!

, Kινέζικος κλώνος iPhone 4, Απάντηση και Παρακμή
, Kινέζικος κλώνος iPhone 4, Απάντηση και Παρακμή

Kudos to dimalmighty

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios

χαχα μας πήραν στο ψιλό και οι κινέζοι!!!
Πάντως είναι λίγο ειρωνικό το ότι τα αμερικάνικα iphone κατασκευάζονται στη Κίνα ενώ τα κινέζικα iclone κατασκευάζονται στην Αμερική…

Shodan

Κλασσική περίπτωση. Όπως τα περισσότερα κινεζικά αντι για “επιλογές” γράφουν “προαιρεση”. Μάλλον χρησιμοποιούν ιδιαίτερα το google translate.

Γιάννης01

Ας έγραφε τουλάχιστον ”ακμή” αντί για ”απάντηση”. χαχα
Πάντως καλή φάση για κινέζικο, καθώς δε βρίσκεις εύκολα κινητό με ενσωματωμένη μνήμη 32GB

tasgr86

Τυχαίο?Δε νομίζω!

mastor10

μαλλον το πηγαιναν για παρακαμψη και τους βγηκε παρακμη

Νίκος

Ας ελπίζουμε πως θα το διορθώσουν με κάποιο update OTA…!!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα 🙂

NBCOOL

Το στερεοφωνικό που έχω στο αυτοκίνητο μου έχει Τηλεόραση, mp3, DVD, εισαγωγή για USB και για SD και δε συμμαζεύεται και όταν το είδα σε ένα μαγαζί και είδα την τιμή τρελλάθηκα γιατί ΄΄ηταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΟ. Αποφάσισα λοιπόν να το αγοράσω. Την μάρκα δεν την είχα ξανακούσει. Μόλις λοιπόν έβαλα ένα στικάκι για να ακούσω τα mp3 μου έγραφε αντί για Initializing……….. INITING!!!!!!! XAXAXAXAXAXAXAXA. Μετά βέβαια κατάλαβα ότι ήταν κινέζικο και ως γνωστόν οι Κινέζοι δεν ξέρουν γρι από Αγγλικά.

likudeez

Πιστεύω ότι αυτού του τύπου κινέζικα κινητά είναι “βόμβες” ακτινοβολίας. Με τόσα φτηνά φθηνά και κακή ποιότητα κατασκευής σιγά μην ασχολούνται με τα επίπεδα επιτρεπόμενης ακτινοβολίας…
Είχε πάρει γνωστός μου iPhone clone και κάθε φορά.που έβαζε ακουστικα τον χτυπούσε ένα ελαφρύ ηλεκτρικό ρεύμα στο αυτί. Από κάπου έκανε βραχυκύκλωμα προφανώς..
Διότι ποιος οργανισμός ελέγχει αυτούς τους κατασκευαστές; ξέρει κανένας από εσάς τα επίπεδα SAR αυτών των κλώνων; έχει κάποιος από εσας; και επίσης,πόσο πουλιούνται; προφανώς δεν υπάρχουν σε μαγαζιά.. μάλλον χέρι με χέρι φεύγουν αυτα.

Nikos K.

Xαχαχα!!!
Το παρακμή ειναι καλύτερο και απο το αραβικό “Χαμήλ μπατάρ”!
EPIC!!!!!!

venisk

χαχαχαχα γεια σου ρε παρακμή!χαχαχα

giorgio

Απλά κορυφαίο!

nimAR

τουλαχιστον αν ηθελαν να κανουν εναν κλωνο της προκοπης ας ειχαν καλυτερη αναλυση (το COSMOT.. πως ειναι ετσι!!!) οχι πως ετσι συμεζευετε

Γιώργος Τσ.

Ποια ακμή και παρακμή..!!? Όλα τα λεφτά είναι ο φραπές που φαίνεται στην κάτω φωτογραφία με το πράσινο καλαμάκι..!

Αλέξανδος

Καλησπέρα παιδιά, κάποιος να μου δώσει τα ”φώτα” του… Θέλω να πάρω το iphone 4 και προσανατολίζομαι στο κινέζικο… Αξίζουν; από πιο site να το αγοράσω ; παίζει διαφορά με την ακτινοβολία που εκπέμπουν;

kostis

πραγματική παρακμή!!

vassilis

@alexadros εκτός ότι το σχόλιό σου είναι εντελώς εκτός θέματος, διαβάζοντας τα παραπάνω σχόλια θες ακόμα κινέζικο iphone? προφανώς θα σε φάει η ακτινοβολία, διάβασε τα προηγούμενα σχόλια να το διαπιστώσεις. και όχι, δε μπορούμε να σου πούμε -καθότι είμαστε σε επίσημο site-, πού πουλιούνται ψεύτικα iphone…
όσο για το θέμα κινητού, θα πρότεινα το Samsung Galaxy Ace (από http://www.skroutz.gr για πιο φθηνά) και άλλη φορά να προσέχουμε λίγο!

Αλέξανδος

to; vassilis
Με πήρες από τα ”μούτρα”, νέος χρήστης είμαι και δε γνωρίζω σχεδόν τίποτα…Πάντως ειλικρινά σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες.

DJ Radical

το ποιο αστείο που έχω δεί σε κινέζικο είναι οτι αντι για σημειώσεις ή notes, το γράφει “μνημόνιο”…

DJ Radical

@ Γιώργος:
Γέλασα πολύ με την παρατήρηση σου του φραπέ με το πράσινο καλαμάκι….
Σωστοστ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Gadgets

Με 200 δολάρια και μία συσκευή μπορείς να χακάρεις ένα Smart Home

Το Flipper Zero είναι ένα μικρό gadget που μπορεί να εκμεταλλευτεί όλες τις αδυναμίες που εμφανίζει ένα smart home.

Gear CES 2019 Gadgets

Netatmo smart video doorbell: το "έξυπνο" κουδούνι [CES 2019]

Η Netatmo, προμηθευτής καμερών ασφαλείας και gadget για “smart home”, ανακοίνωσε στην έκθεση CES 2019, τη νέα τους “έξυπνη” συσκευή για το σπίτι, το κουδούνι “smart video doorbell”, με ενσωματωμένη κάμερα υψηλής ανάλυσης Full HD 1080p και φακό ευρείας γωνίας 160 μοιρών.

Gear Gadgets

Ενσωματωμένη συσκευή εντοπισμού στα gadgets που έρχονται

Τα tracking tiles (πλακίδια εντοπισμού) ξεκίνησαν την εμφάνισή τους για πρώτη φορά το 2013, επιτρέποντας να εντοπίζουμε αντικείμενα όπως πορτοφόλι, κλειδιά ή τσάντα που πιθανόν έχουμε χάσει. Το μέλλον φέρνει αυτή την τεχνολογία ενσωματωμένη στις συσκευές.

Gear Gadgets

Mini-drone θήκη για smartphone κάνει τις selfie παιχνιδάκι

Κρατώντας το smartphone με το χέρι για μια selfie φωτογραφία ακούγεται φυσιολογικό. Η χρήση του selfie-stick (σελφοκόνταρο στα Ελληνικά) είναι κάτι που τραβάει τα βλέμματα για πολλούς λόγους. Τι θα γινόταν όμως αν είχαμε ένα mini-drone σαν θήκη smartphone για να βγάλουμε κάθε είδους selfie πιο εύκολα από ποτέ;