iPhone 4 ή κινητό που τυπώνει λεφτά;

Τις τελευταίες ημέρες το έχω παρακάνει με τα άρθρα που επικεντρώνονται στα αρνητικά του νέου iPhone 4. Το καταλαβαίνω, αλλά δεν είμαι εμπαθής με το μήλο. Μέχρι πρόσφατα είχα το 3GS και όσοι παρακολουθείτε τακτικά αυτό το blog θα θυμάστε ότι ήμουν αρκετά ενθουσιασμένος. Νομίζω όμως ότι μου πέρασε η τρέλα και σίγουρα τα επιπλέον που προσφέρει το νέο 4 δεν με έχουν κερδίσει για να ξανα-αγοράσω iPhone τουλάχιστον μέχρι να δω το 5.

Δείτε αυτό το βίντεο που παρουσιάζει με γλαφυρότητα το κόλλημα που έχουν οι iPhone lovers. Προσοχή, περιέχει αρκετές κακές λέξεις και καλό θα είναι να απομακρύνεται τα παιδιά από την οθόνη του υπολογιστή!

, iPhone 4 ή κινητό που τυπώνει λεφτά;

Kudos to Konstantinos Pappas

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

51 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
argiris

xaxaxaxaxaaxaxaxaxaxaxaxax!nice nice nice!ευτυχως που δεν εχουμε εδω το 4g γιατι θα εσκαγα που πηρα το desire και δεν πηρα το evo…again nice vid!

Panagiotis

νομίζω για την ώρα θα κολήσω με το Android. Αυτό το σου χρειάζετε αυτό που σου λέω εγώ της Apple έχει αρχίσει να με νευριάζει

Fadasma

Τους καταλαβαίνω γιατί αυτό που έχουν πάθει με το iphone, έχω πάθει εγώ με το HTC + Sense UI

DJTaurus

Δυστυχως υπαρχουν πολλοι σαν κ αυτον εκει εξω :p

Spyroscesarsc

@DJTaurus, μόνο εκεί εξώ ή και εδώ πέρα? 😀

Aris

ωραιο το iphone 4 αλλα μεχρι εκει τα ιδια και τα ιδια.
εχουμε καμια ενημερωση περι evo??

Costas Gheraniou

Πέρα από το αστείο του πράγματος, η πραγματικότητα είναι οτι το iphone έχει δημιουργήσει ένα κύμα. 1,7 εκατομμύρια συσκευές σε όλο τον κόσμο μέσα σε 3 μέρες δεν είναι καθόλου ευκαταφρόνητο νούμερο. Προσωπικά είμαι κάτοχος ενός 3G και θεωρώ σημαντικό μόνο ένα μειονέκτημα του iphone. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ. Αν δεν είχα επιδότηση από 2 συνδέσεις business για να το πάρω ακόμα θα το έβλεπα στην βιτρίνα. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για όλα σχεδόν τα smartphones της κατηγορίας του iphone που πωλούνται σε εξωφρενικές τιμές. Το iphone κατα τη γνώμη μου καταφέρνει να κερδίσει τόσο πολύ κόσμο με κάποια χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά σε επίπεδο χρηστικότητας ή ποιότητας του ολοκληρωμένου προϊόντος που οι περισσότεροι αδιαφορούν για όσα του λείπουν. Και συμπεριφέρονται όπως το δεξί καρτουν στο video σε σημείο σχιζοφρένειας. Με την έως τώρα εμπειρία μου, λέω τα εξής. Και κολάει φυσικά κάποιες φορές, και η μπαταρία του κρατάει λίγο (αναλογικα) και δεν τραβάει βίντεο από τη μάνα του (3G είπαμε) και δεν παίρνει αναβάθμιση μνήμης, και δεν στέλνει μέσω bluetooth αρχεία και τόσα άλλα. Αλλα τελικά η εμπειρία της χρήσης του με κάνει να μην θέλω να πάρω κανένα άλλο κινητό. Αυτό το απίθανο UI που έχουν αντιγράψει πια… Συνέχεια »

DJTaurus

Ρε παιδια μια χαρα κινητακι ειναι το iphone…απλα οπως ειπε και ο κωστας βαρεθηκαμε..και συγκεκριμενα βαρεθηκαμε το iphone os…θελουμε android να το παραμετρικοποιουμε οπως γουσταρουμε και να το παιζουμε smartphone experts :)…σαν τους linuxades ενα πραγμα :p

Costas Gheraniou

Για μένα το να βάλεις android στο iphone είναι σαν να στήνεις linux σε Mac. Για τη “χαρά” του απόλυτου ελέγχου να θυσιάζεις ένα απίθανο interface. Η πάρε android συσκευή ή κάνε jailbreak το iphone. Προσωπικά δεν έχω κάνει jb και πήρα απόφαση οτι θα κρατήσω ό,τι μου προσφέρει το μαμίσιο λειτουργικό χωρίς να θυσιάσω κάτι λόγω του jb.

Αντώνης

Προσοπικα εχω htc hero και iphone 3g..Πιστευω εινα θεμα γουστου…επισης ενα μεγαλο μειονεκτημα που εχουν τα android phones ειναι στο adroid market..δεν βρισκω κατι ενδιαφερον..σε συγκριση με το iphone που καθε μερα κατευαζω και 5 apps…

REDODIN7

Πολυ κριμα και ηθελα να αγορασω το ασπρο Iphone σαν τρελος , μολις το ειδα μου τα εσκασε αγρια !!!!!!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Εχεις απολυτο δικιο σε αυτα που λες Κωστα (cVlachakis). To iphone μαλλον το βαρεθηκαμε κ ας εχει προσθεσει οτι λειτουργιες λειπαν στο 3gs. Το θεμα ξερεις πιο ειναι ? Οτι μαλλον και η ιδια η αpple βαρεθηκε και ξεχασε το τι θα πει καινοτομια. Προσπαθει να μας πεισει οτι ειναι φοβερη (!) καινοτομια να εχεις πανω απο 3mp καμερα , να εχεις και φλας , να εχεις μπροστα καμερα για βιντεοκλισεις και οθονη με αναλυση πανω απο 320*480 !! Ολα αυτα ειναι απιστευτες καινοτομιες !! (Μονο που υπαρχουν εδω και ΧΡΟΝΙΑ !!) Ειναι προφανες οτι η αpple μπορουσε να τα βαλει ολα αυτα , ΑΝΕΤΑ , απο το 3gs αλλα δεν το εκανε γιατι δεν θα ειχε τι να βαλει στο 4g τωρα… Εγω δεν βλεπω καμοια καινοτομια.. Ισως οι κολλημενοι “iphone lovers” να βλεπουν πολλες.. Μεχρι πριν κανα χρονο το παραδεχομαι οτι δεν υπηρχε καποιο κινητο να αντιμετωπισει στα ισια το 3gs οσον αφορα την ταχυτητα του και την απλοτητα του… Αυτην την στιγμη ομως ας μην γελιωμαστε.. Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο το 4g , ουτε το htc desire ουτε το evo ουτε γενικα ολα τα δυνατα android. Ειναι ξεκαθαρα ΠΟΛΥ καλυτερα. Ειναι το ιδιο γρηγορα ισως… Συνέχεια »

giannis

Ίσως κάποια στιγμή η άλλη να τρέχαν για να φτάσουν το iphone τώρα πλέον όμως ο ανταγωνισμός έχει ξεπεράσει κατα πολύ(με περιθώρεια για να μην φαίνεται ούτε με κυάλια)
Η apple είναι αυτή που πρέπει να τρέξει πλέον αν και δεν χρειάζεται όσο υπάρχουν άνθρωποι που δεν νοιάζονται για χαρακτηριστικά και απλά λένε θέλω ένα iphone(καλή ώρα σαν το βιντεάκι)

kostas

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!πολυ σωστο το βιντεο…αλλα για να πω την αμαρτια μου κι εγω αν κολλησω με κατι ΔΕΝ ξεκολαω ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ :DDDD χαχαχα….αλλα τι να κανω η apple τα πουλαει τοσο ωραια…ειμαστε θυματα…:)

psarrism

Πώς ακριβώς έχει ξεπεράσει ο ανταγωνισμός το iPhone (4); Ποιό είναι το δυνατότερο android; Το Evo, Galaxy S, το τεράστιο Droid X; Νομίζω ότι τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και ως συνολική εικόνα, έχουν κριθεί ισάξια κινητά με το Evo, πχ. Επειδή κάποιος βαρέθηκε το iOS και θέλει να αλλάξει, δε σημαίνει ότι οι άλλοι έχουν φύγει μπροστά. Άλλο καπέλο που το iPhone 4 έβγαλε προβλήματα την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας και θα δούμε κατά πόσο θα διορθωθούν. Γενικά διαφωνώ με την τάση να γενικεύουμε την προσωπική μας θέση. Προτιμώ το “βαρέθηκα το iPhone” από το “αντικειμενικοφανές” “Είχα iPhone αλλά τώρα πια ο ανταγωνισμός το έχει ξεπεράσει και νομίζω ότι θέλω να δοκιμάσω κάτι άλλο”. Για την ιστορία, η οθόνη του iPhone 4 συγκρίνεται άνετα (χάνει αλλού και κερδίζει αλλού) με την καλύτερη s-amoled της αγοράς, από κατασκευαστικής απόψεως υπερτερεί, έχει τους περισσότερους αισθητήρες που μπορεί να βρει κανείς σε κινητό, τον Α4 δεν τον λες και ξεπερασμένο και η συνολική εμπειρία χρήσης είναι άψογη, φυσικά το τελευταίο είναι θέμα γούστου.

mitsos

μια ερώτηση. περα απο τις εφαρμογές που ειναι free, μπορείς σε android να κατεβάσεις απο κάποια sites εφαρμογες, όπως docs to go, με προπληρωμένη, χρεωστική κάρτα ή και τα 2?

Giorgoc

το εχεις παρει στα χερια σου το κινητο ωστα να μπορεις να βγαλεις μια γνωμη και εισαι αρνητικος?

ΝouSou

Κώστα…
I don’t care.!!!

el-mac

– i can download apps to it !!!
– big f…. deal !!!

νομιζω τα λεει ολα…!!!!

η απλοτητα ειναι ωραια… αλλα βαρετη !!!

psarrism

Κώστα,
καταλαβαίνω τι λες, προφανώς θα περίμενες καινούρια οθόνη με widgets και διάφορα τέτοια (χωρίς jailbreak, γιατί με jb τα έχεις) και ένα διαφορετικό notification system. Για κάποιον που δε θέλει να ψαχτεί με κάτι καινούριο αλλά το διάστημα που θα το έχει θέλει να κάνει απλά και τέλεια τη δουλειά του, το iOS 4 είναι άριστο. Συμφωνώ, πάντως, ότι ως εμπειρία χρήσης, δε προσφέρει τίποτα το εξαιρετικά καινούριο, άσε που όσοι έχουν 3GS μπορούν και να μείνουν με αυτό αντί να περάσουν στο 4. Άλλα άλλο αυτό και άλλο ότι ο ανταγωνισμός έχει ξεπεράσει σε τεχνικά χαρακτηριστικά το iPhone 4 γιατί προφανώς κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Θα γίνει βέβαια σε μερικούς μήνες (με τραγικές επιπτώσεις στην μπαταρία εννοείται) αλλά ποτέ τα προιόντα της Apple δεν έφεραν το ισχυρότερο hardware από άποψη επιδόσεων, αλλού υπερτερούν. Εγώ για την ώρα θα μείνω με το 3GS μέχρι να ξαναδώ το 4 στην Ελλάδα ελπίζοντας μέχρι τότε να έχουν λυθεί όλες οι παιδικές του ασθένειες (ήμουν και γω προχθες στο athens plaza), αλλιώς, ίσως να περιμένω την επόμενη ναυαρχίδα της HTC γνωρίζοντας ότι αυτό που θα μου λείψει θα είναι η μοναδική αισθητική των iPhones (δεν την παλεύω να γυρίσω σε κακομούτσουνες πλαστικούρες).

ΧΡΗΣΤΟΣ

Δεν υπάρχει το video. 😀
Το καλύτερο είναι εκεί που λέει συνέχεια: i don’t care…

DJTaurus

@ psarrism σε specs το iphone 4 οτι και να λενε οι apple haters αυτη τη στιγμη ειναι σαν πακετο το καλυτερο smartphone της αγορας…αυτο που θελουμε εμεις που βαρεθηκαμε το iphone ειναι ριζικα αναδιαρθρωμένο user interface….κακα τα ψεματα λιγα ειναι τα ατομα που αξιοποιουν πληρως τις δυνατοτητες ενος smartphone σε καθημερινη χρηση….οι περισσοτεροι τα αγοραζουν γιατι ειναι gadget freaks…και μας αρεσει να ”παιζουμε” και να ανακαλυπτουμε καθε feature του λειτουργικου….στο iphone os δεν υπαρχει αυτη η χαρα της εξερευνησης.Παραειναι απλουστευμενο κ προσωπικα προτιμω το UI των HTC.

Alan

Όπως έχω ξαναπεί και εσείς το είπατε τώρα το iPhone δεν είναι κακό σε επιδόσεις και δεν το αρνείται κανείς, ούτε οι i-fans ούτε οι i-haters. Αυτό που λένε όλοι είναι το iOS και η τιμή του, κατά τα άλλα είναι πολύ καλό κινητό.

Alan

Και το video, επειδή τώρα το είδα: ό,τι να ναι

Tek

Για τους ΥΓΙΩΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ. Ένα έχω να προτείνω. Να σταματήσετε να παραθέτετε απόψεις και να απαντάτε στα 18χρονα κομπλεξικά και κολλημένα παιδάκια γιατί δυστυχώς ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ. Και εννοώ αυτούς που κράζουν ότι δεν αγαπάνε, φθονούν ότι δεν μπορούν να κάνουν δικό τους και προσπαθούν με κάθε τρόπο να περάσει το δικό τους. Απλά λυπάμαι τους αναγνώστες, που δεν έχουν σχέση με την τεχνολογία, που πιστεύουν αυτά που γράφονται και διαμορφώνεται η άποψή τους.
Μια ιστοσελίδα, όπως τη συγκεκριμένη, την χρησιμοποιείς για να πάρεις μια γνώμη και να αποφασίσεις τις επόμενες αγορές ή για να λύσεις κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις. ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. Όταν όμως υπάρχουν σχόλια κάτω από κάθε παρουσίαση, τα οποία είναι ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, σχόλια που είναι ανυπόστατα, ΑΤΕΚΜΗΡΙΩΤΑ και copy paste από αλλά blogs, τότε δυστυχώς δεν υπάρχει λόγος να ενημερώνεσαι από αυτή την ιστοσελίδα. Πολλές φορές ο ΜΟΝΟΣ τρόπος για να δεις κάτι αν ισχύει ή όχι, είναι να το δοκιμάσεις μόνος σου. Αν δεν έχεις την ευκαιρία να το κανείς τότε ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ.

geoper2

Αχαχαχαχα πολυ καλο βιντεακι εχω σκασει στα γελια … οντως ετσι ειναι χαχα i dont care !!!!

ΝouSou

ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ !

Απ’ εδώ και στο εξής, ιστοσελίδες σαν την συγκεκριμένη, θα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για…

Α) Για να πάρεις μία γνώμη.

Β) Να αποφασίσεις για τις επόμενες αγορές.

Γ) Να λύσεις κάποια τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζεις . ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ !

Οτιδήποτε διαφορετικό ποστάρεται, θα εκλαμβάνεται σαν…
Λόγια του αέρα.
Ανυπόστατα σχόλια απο 18χρονα
Ατεκμηρίωτα.
Και copy paste από αλλά blogs.

–Apple Über Alles–

Κοινή λογική;;; I DON’T CARE!

Spyroscesarsc

χεχε… Βασικά ο “φίλος” το τραβάει όσο δεν πάει. Δεν αντικρούει με επιχειρήματα. Απλά κάνει προσωπικές επιθέσεις. Στο youtube δεν είδα κανένα μήνυμα όμως. 🙂

Τέσπα, θα συνεχίσω να λέω την ενοχλητική και σαφώς κατευθυνόμενη (είμαι πράκτορας/δάκτυλος πληρωμένος να δυσφημίζω το iphone) γνώμη μου αλλά δεν θα ξανα απαντήσω σε κανέναν με IQ, iκατσικού που θα ζήλευε και το καφετί αρκουδάκι του βίντεο. Σαν να μην υπάρχει. 🙂

Υ.Γ: Η ελευθερία του λόγου εξαρτάται πλέον από τον αν έχουμε iphone. Δεν έχεις? ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!
Το iphone είναι σαν την άποψη πλέον. Δεν έχεις άποψη? ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ!
Η i-χούντα έρχεται με πρόεδρο το i4! 😀 😛

Nikos

Spyroscesarsc esu dhladh poia kinhta upostirizeis???san auto pou deixnei h photo s???pou otan to anoikseis poianei 20 tetragwnika???ti tha klasoun auta sto iphone.kathe xrono xalaw 1500 eurw sta kinhta,san to iphone den exw brei.to etos 2010 exw parei 4 kinhta to kalutero ews twra pou douleuw einai to 3gs kai pistepse me exei perasei polla,kolhbhse kai akoma douleuei.

Spyroscesarsc

@Nikos, προσωπικά αγοράζω κινητά με qwerty. Με βολεύουν περισσότερο. Θεωρώ τα ανδροειδές καλύτερα από τα υπόλοιπα αν και 2.5 χρόνια τώρα έχω winmo κινητά. Βέβαια δεν χαλάω 1.500 ευρώ τον χρόνο γιατί πρώτον (και σημαντικότερο :P) δεν τα έχω και δεύτερον δεν θα χάλαγα ποτέ τόσα λεφτά γιά κινητά και gadgets. Και τα δικά μου έχουν περάσει πολλά. Το παλιό F700 (qwerty-γκουμούτσα σαν το Β7610(αυτό στην φωτό) και μπάνιο έκανε, και από σκάλες έπεσε, δεν κατάλαβε κ πολλά. Το B7610 δεν το έχω ζορίσει πολύ ακόμα. 4 μήνες το έχω. Μόνο μερικές τούμπες. Γιά τι iphone4 λεφτά δεν θα έδινα. Βασικά μόνο γιά το Galaxy S Pro πιστεύω ότι θα έδινα φέτος λεφτά. Και αν θες τα top smartphones κατά την γνώμη για το 2010 είναι: 1. Samsung Galaxy S Pro 2. Motorola Droid 2 3. Samsung Galaxy S 4. HTC Desire 5. Nokia N9 Ανάμεσα σε Droid 2 και Galaxy S βάζω και το Droid X αλλά λόγων των 4.3″ μπορεί να μην το θεωρείτε κινητό. 😛 Τώρα στο καυτό ερώτημα σου “ti tha klasoun auta sto iphone”: Το GT-B7610 Omnia Pro που έχω στην φωτό, το πήρα πριν τέσσερις μήνες. Οι 10 κυριότεροι λόγοι που το προτίμησα: 1)… Συνέχεια »

Alan

@Spyroscesarsc: Το Omnia Pro έχει τιμή SAR 0,44W/kg ενώ το iPhone 3GS 1,19W/kg. Νομίζω είναι μεγάλη διαφορά 😉

giannis

@Spyroscesarsc να*πω ακόμα μία φορά πόσο συμφωνώ με την ολοκληρωμένη σου σκέψη

Alan

Μία διόρθωση: ήθελα να πω νομίζω ΔΕΝ είναι μεγάλη διαφορά ;-), αλλιώς το ανθρωπάκι δεν έχει νόημα.

Spyroscesarsc

Alan, αν σκεφτείς ότι στην Ελλάδα το όριο είναι 2W/Kg και στις Η.Π.Α είναι 1.6W/Kg(ή 1.4 δεν είναι σίγουρος) καταλαβαίνεις ότι το 1.19W/Kg είναι πολύ περισσότερο από το 0.44W/kg κι συγκεκριμένα είναι 2.5 (2.5×0.44=1.20) φορές περισσότερο. Προσωπικά, το κινητό που είχα πάρει με μεγαλύτερο δείκτη sar ήταν το i900 Omnia. Είχε γύρω στο 1W/Kg και μερικές φορές ένιωθα κάτι σαν πονοκέφαλο μετά από πολύ χρήση. Τα υπόλοιπα κινητά είχαν πάντα κάτω από 0.5W/Kg…

Alan

Το ξέρω ειρωνικά το είπα για αυτό και το ανθρωπάκι. Είναι από τις μεγαλύτερες τιμές SAR στα κινητά.

Antreas Psyntrides

Εγώ πάντως έχω γράψει τις απόψεις μου στο MyNextPhone και συγκεκριμένα εδώ (https://mynextphone.gr/apple-iphone-4-the-problems-apples-answer-and-our-thoughts/). Όποιος θέλει ας πει την γνώμη του, διαβάζοντας το πρώτα 😉

TheMasterGr

το προβλημα με το καινουργιο iphone το εχουν βρει και σε λιγο καιρο θα βγαλουν ενα update για να το φταξουν.το προβλημα ηταν με κατι αλγοριθμους μου υπολογιζε το κινητο για το σημα[.κατι τετοιο τελως παντων :P]

Antreas Psyntrides

Δεν νομίζω να το λύσουν το πρόβλημα έτσι. Λίγο δύσκολο, ο χρόνος θα δείξει. Εξάλλου η ανακοίνωση έλεγε ξεκάθαρα ότι στην οθόνη του iPhone φαίνονται δύο περίπου περισσότερες μπάρες σήματος απ’ ότι πρέπει 😉

Spyroscesarsc

Δηλαδή υπήρχε ένα αλγόριθμος που υπολειτουργεί όταν ακουμπάς το κινητό σε συγκεκριμένο σημέιο και ρίχνει το σήμα… Επιστημονικά ακούγετε βλακεία. Είναι σαν να ακουμπάς την κεντρική μονάδα του pc και να αποσυνδέεται απ΄το ίντερνετ. :p

TheMasterGr

@Spyroscesarsc εχεις δικιο δεν το ξεκαθαρισα απο την αρχη.λοιπον το κινητο ειχε προβλημα με αλγοριθμους που χρησιμοποιουσε για το σημα και αν π.χ ειχε 1 γραμμη σημα το κινητο θα εγραφε πως ειχε 3-4. δηλαδη το κινητο εγραφε 1-2 γραμμες παραπανω σημα απο οτι κανονικα ειχε

Alan

Δηλαδή ποτέ δεν έχει φούλ σήμα αφού πάντα έχει λιγότερο απ’ ότι δείχνει.

TheMasterGr

πες το και ετσι. το προβλημα το εχουνε βρει και συντομα θα ανεβασουν update και θα φταιχτει το προβλημα

Antreas Psyntrides

Δεν είναι αυτό το θέμα φίλε Alan, αν είναι φουλ το σήμα, θα δείχνει φουλ, δεν μπορεί να δείξει παραπάνω. Το θέμα τώρα είναι να δούμε τι θα κάνει η Apple, με το να μιλάμε χωρίς να γνωρίζουμε δεν κάνουμε τίποτα!

Nikos

Καλημερα σας!Δεν ξερω αν απευθυνομαι στο σωστο topic μα θα ηθελα την βοηθεια σας.Εχω το iphone 3gs,προσφατα περασα το os 4.0.Ηθελα να ξερω αν μπορω να κανω downgrade.Η συσκευη μου δεν ειναι jailbroken.Η οποια επιθυμητη βοηθεια,αποδεκτη..

Tek

@Nikos
Δυστυχώς ΟΧΙ. Γιατί όμως να κάνεις downgrade;

bill_dep

παιδια… οτι και να λεμε οτι να λετε οτι και να πουμε οτι και να πειτε… το συμπερασμα ειναι ενα….. το iphone ειναι το απολυτο status symbol.. ειχα και x1 και omnia 2 και σχεδον ολα τα νοκια.. πηρα το 3gs και σημερα το πουλησα για να παρω το 4 … ειναι οτι καλυτερο και λειτουργικοτερο κυκλοφορει.. ειναι το απολυτο gadget !!! βασικα ειναι απλα… το iphone!!! 😉

babhs...

Γεια σας παιδια…Εχω 2 αποριες.
1: Εχω ακουσει οτι το bluetooth του iphone ειναι κλειδωμενο…Ισχυει και για το 4 αυτο?
2: Ειδα καπου στο ιντερνετ σε μια παρουσιαση στο πρωτο ανοιγμα του iphone οτι η συσκευη ζητησε συνδεση με υπολογιστη…Ξερεις κανεις γιατι?
Οποιος μπορει ας μου απαντησει γιατι εχω επιδοτηση και πρεπει να αποφασισω…Ευχαριστω!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5 Beta: Όλα τα νέα χαρακτηριστικά

Η Apple έχει κάνει διαθέσιμο στους προγραμματιστές το iOS 17.5, την πέμπτη σημαντική ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος iOS 17.

Software Apple featured iOS

iOS 17.5: Οι χρήστες στην Ευρώπη θα μπορούν πλέον να κατεβάζουν εφαρμογές κατευθείαν από τον ιστότοπο

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 17.5 beta 2 σε προγραμματιστές, το οποίο σηματοδοτεί το ντεμπούτο μιας ακόμη δυνατότητας.