iPhone 4 video sample στο σκοτάδι με αναμένο το LED

Ήθελα να το δοκιμάσω και αυτό. Έβλεπα και άκουγα για τις πολύ καλές φωτογραφίες και το βίντεο που τραβάει το νέο iPhone 4 και είπα να το πάω ένα βήμα παραπέρα χρησιμοποιώντας την κάμερα των 5 Megapixel και το LED flash στο “on” τραβώντας βίντεο στο σκοτάδι. Πρωταγωνιστής το αγαπημένο μας beagle! Δείτε το βίντεο.

iPhone 4 photo/ video
Κάμερα: 5 Megapixel
Φωτογραφίες: 2592×1944 pixels, auto-focus, LED flash
Βίντεο: 1280×720 pixels/ 30fps, LED video light, geo-tagging

, iPhone 4 video sample στο σκοτάδι με αναμένο το LED

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
mixalis

kala to fantastika einai gia diakosmhtikous logous to flas apla na leme oti to exoume

Panagiotis

Εμένα μια χαρά μου φαίνεται πάντως. Επίσης βγάζει πολύ καλές φωτογραφιες

Rapid-eraser

Πάντως είναι πιο ποιοτικό από το video που τραβάει το HD2.

FaTaL_ErrOr

Ποιος το μαμάει το βίντεο του iphone…(!) TO BEAGLAKI TA ΣΠΑΕΙ 😀

m@ser

theli kero na ftasi tis ales eteries!!!!! p.x samsung!! wave!!

*>:>>

Ομορφο σκυλακι / Αμα αυτο το βιντεο ειναι hd εγω ειμαι ο παπας 😀

geov

Θα συμφωνήσω, πολύ όμορφο σκυλάκι…

Κώστας te_salat

Δεν είναι κάτι το εξαιρετικό. Μην περιμένουμε από ένα led να έχουμε αποτελέσματα βιντεοκάμερα. Είναι στα ίδια επίπεδα με όλες τις αντίστοιχες συσκευες.
Βγάζει κανα λαγό το Μπιγκλ:)

vaggelis

ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΟΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ HD VIDEO?Ο ΣΚΥΛΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ VIDEO!!!ΓΟΥΦ ΓΟΥΦ…

nkk

Κωστή μου όλα καλά με το i-phone, αλλά δεν έδωσα και ιδιαίτερη σημασία γιατί το σκυλί τράβηξε όλη μου την προσοχή… Φοβερό ζώο! Σε παρακαλώ να βρίσκεις λίγοτερο συμπαθητικά αντικείμενα βιντεοσκόπησης αν θες να έχεις αποτέλεσμα…
Καλή σαιζόν σου εύχομαι, με υγεία και επιτυχίες…

Γιώργος Ζερβαντώνακης

valkeia to hd..tosa wraia pragmata exei vgalei h apple alla apo kamera einai (sory kiolas) skata! alla to bigl einai to kalutero! kai egw exw skulo kunhgoskulo kai mpigl! teleios sundiasmos!

michalis-mclaren

το μόνο πράγμα που έχει να παινεύεται η apple σε σχέση με το samsung Galaxy S είναι οτι έχει φλάς μην τους το χαλάτε! 😛 πάντως εγώ που έχω το galaxy πλέον , βγάζει καλύτερα και απο ακριβές κάμερες αλλα δεν θα με χαλαγε ενα led flash για καμια νύχτα στο μουσείο το 3! 😛 αναρωτιέμαι αν σε δάγκωνε ο σκύλος θα είχες σήμα να καλέσεις βοήθεια???χαχαχα πλακίτσα. πάντως το σκυλί all the money!

κωστας

Παιδιά δεν νομίζω ότι έχουν θέση εδώ τα ειρωνικά σχόλια.
Ο άνθρωπος απλός έβαλε ένα βιντεακι δεν είπε αν είναι το καλύτερο η το χειρότερο.
Επειδή έχω κι εγώ το galaxy θα πω ότι ναι τραβά πολύ ωραία βίντεο και φωτό αλλά σαν γενική εικόνα το iPhone 4 είναι καλύτερη συσκευή.
Όσο για το θέμα του σήματος αποδεικνύεται ότι ήταν κάτι που αφορούσε συγκεκριμένες περιοχές της Αμερικής όπου το κακό δυκτιο της εταιρείας που έχει μονοπώλιο τα iPhone έχει πρόβλημα.
Στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί σε κανένα φόρουμ αναλλογο πρόβλημα.
Πιθανώς σε σημεία με πολύ προβληματικό σήμα να υπάρχει θέμα αλλά υπό κανονικές συνθήκες δεν νομίζω.
Μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Η apple έχει πολλές ιδιοτροποιες αλλά έχει αποδείξει ότι οι συσκευές της για να δουλέψουν σωστά δεν χρειάζονται lag fix κι ένα σωρό sgriptakia από το xda.

Tomy

Beagl!! ta pio omorfa, eixa k egw kapote ena 🙂

janis

το galaxy δηλαδη δεν εχει flas led on οταν τραβαει βιντεο?βασικα ποιο κινητο ειναι καλυτερο για βιντεο το βραδυ κατα την γνωμη σας?το wave? to galaxy? η μηπως to nokia n8 🙂

Panos

Δεν καταλαβαίνω γατί το iphone είναι το top mobile ,, οκ έχει την καλύτερη αφή και πολλά apps ,, αλλά μέχρι εκεί ,, ένα Sony Ericson phone με μεγαλύτερη camera και τόσα αξεσουάρ όπως Bluetooth , stereo akoustika kai ta loipa ,, kai me theme dising και όλα αυτά πιστεω είναι καλύτερο από το iphone ,, το iphone συνδέετε με Bluetooth , και με sony αξεσουάρ , ..

Και κάτι ακόμα γίνετε να κάνεις call or video call δωρεάν με το face time ?? ,, ποιο κατά την γνώμη σου Κώστα θα έσφαζες number 1 mobile phone , από όλα τα κινητά ποιο είναι το καλύτερο ??

Panagiotis

Έχει Bluetooth το iPhone. Επειδή τα δουλεύω και τα δυο λεοτουργικα σε iPhone 4 και htc desire να πω ότι παρότι το android έχει μερικά πολύ καλά χαρακτηριστικά όπως widgets όλα τα notifications μαζεμένα κλπ προτιμώ να χρησιμοποιώ το iPhone στις εξόδους. Καταρχήν το ios έχει πολύ περισσότερες εφαρμογές. Πληθαίνουν και του αντροιντ τα apps αλλά ακόμα έχει παρά πολλές ελλείψεις. Δεύτερον το iPhone έχει απίστευτη οθόνη. Και κυριότερο η μπαταρία του iPhone είναι απίστευτη . Με συνεχή χρήση και multitasking κρατάει ολόκληρη μέρα. Επίσης το desire έχει εσωτερική μνήμη 500 κάτι mb πράγμα που σε περιορίζει στις εφαρμογές που μπορείς να έχεις εγκατεστημένες στο κινητό σου. Αυτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.