iPhone 4, Το λευκό είναι προ των πυλών

Παρά το γεγονός ότι το λευκό iPhone 4 είχε ανακοινωθεί μαζί με το μαύρο, μια σειρά από αδιευκρίνιστα προβλήματα έχουν οδηγήσει στην αναβολή της κυκλοφορίας του. Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν 10 μήνες από τότε, ώστε το λευκό iPhone 4 να βρεθεί πλέον ένα βήμα πριν την κυκλοφορία του.

, iPhone 4, Το λευκό είναι προ των πυλών

Η Apple έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να δημιουργήσει έναν μύθο πίσω από το σχεδιαστικό της τμήμα και η αλήθεια είναι ότι τα προϊόντα της ποντάρουν πολύ στο κομμάτι του design. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας στο σχεδιασμό των προϊόντων της, οφείλεται στην υιοθέτηση του λευκού χρώματος ως βασικού έναντι του μαύρου. Φυσικά σε ότι αφορά τα iPhone και iPadσυνήθως προσφέρονται και οι δύο επιλογές, με το άσπρο να έχει πάντως περισσότερους φανατικούς χρήστες.

Τον περασμένο Ιούνιο, η ανακοίνωση σχετικά με την κυκλοφορία του iPhone 4 αφορούσε εκδόσεις και με τα δύο χρώματα, όμως μια σειρά από προβλήματα που δεν έγιναν ποτέ γνωστά, οδήγησε την Apple στην αναβολή της κυκλοφορίας της λευκής έκδοσης για άγνωστο διάστημα.

Τον τελευταίο καιρό οι φήμες που ήθελαν το λευκό iPhone 4 να πλησιάζει την πόρτα της εξόδου από το εργοστάσιο γινόντουσαν ολοένα και περισσότερες, ώσπου φτάσαμε σήμερα στην είδηση της κυκλοφορίας του μέχρι τα τέλη Απριλίου.

Με την ανακοίνωση του iPhone 5 να οδηγείται προς τον Σεπτέμβριο, η κυκλοφορία της άσπρης έκδοσης του iPhone 4 μοιάζει με μια κίνηση της Apple που σκοπό έχει περισσότερο να αποδείξει ότι κατάφερε παρά τις δυσκολίες να φτιάξει το λευκό iPhone 4, παρά να ενισχύσει τις πωλήσεις τις.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
sdaoulas

τωρα ειναι αργα…..τι να το κανουμε τωρα. επρεπε να βγει οταν επρεπε.

giannis

Αυτό ήθελα να ρωτήσω.Ότι θα κυκλοφορήσει τώρα ενισχύει ακόμα περισσότερο τη γνώμη πως το 5 πάει προς Σεπτέμβρη?Δηλαδή Ελλάδα κανονικά και χωρίς προβλήματα (περιορισμένα κομμάτια όπως με το ipad2) η κυκλοφορία του θα γίνει κατα τα χριστούγεννα

Ovios

να κάνω μια χαζή ερώτηση πόσο δύσκολο είναι να το φτιάξει και ζορίζεται ολόκληρη apple δηλ το εξωτερικό κέλυφος είναι δεν είναι οτι άλλαξε και hardware…

tsamo

Ιούνιο δεν είχε πει η apple ότι θα βγει το iphone 4 ; Ορίστε . Εμείς φταίμε που νομίζαμε οτι εννοούσε 2010 😀

Ιωάννης Π.

Ovios, Για κάποιους… ακόμα και το χρώμα είναι επανάσταση στην τεχνολογία. Αλλά πέρα απο τα αστεία το άσπρο λόγο της διαφορετικής σύστασης στην ποσότητα του άνθρακα στο πλαστικό του αλλάζει τις ιδιότητες, γίνεται πιο ψαθυρό.

Sotiris

… μια σειρά από αδιευκρίνιστα προβλήματα έχουν οδηγήσει στην αναβολή της κυκλοφορίας του …

Ναι , τους ειχε τελειωσει η μπογια ..

NikosVolos

Εχω μεγαλη περιεργεια να δω ποιος θα αγορασει το λευκο απο την στιγμη που θα κυκλοφορησει το 5 μετα απο ελαχιστο χρονικο διαστημα!

Terry-Athens

Το έκαναν εσκεμμένα κατά τη γνώμη μου, ακριβώς σε μια στιγμή που οι φήμες για το επόμενο είναι έγγυρες, ώστε να αναθερμάνουν πάλι το ενδιάφερον των αγοραστών. Αν έβγαζαν από την αρχή το λευκό μαζί με το μαύρο, θα έτρεχαν όλοι για το λευκό, τώρα όμως ξανακεντρίζει το βλέμμα των καταναλωτών. Όσο για αυτό που είπε και ο Sotiris, ναι, τους είχε τελιώσει η μπογιά…ποιόν πάνε να κοροιδέψουν ?

Alan

Και εγώ πιστεύω πως ο μόνος λόγος για να βγάλει το 5 τον Σεπτέμβρη είναι το άσπρο, μην πάει άπατο… Ο λόγος καθυστέρησης: άγνωστος… Τώρα μένει να ακούσουμε την διαφορά του με εκείνα τα πρώτα κομμάτια, τα λίγα, που είχαν βγει στις αρχές και μετά… τίποτα.

Άρης

Κι εγώ πιστεύω ότι θέλει να καθυστερήσει την κυκλοφορία του 5 βγάζοντας στην αγορά το λευκό. Για κάποιους χρήστες είναι σαν να βγήκε νέα συσκευή, όχι απλώς ότι άλλαξε χρώμα

Panos

δεν με τρελαινει.. συνηθως μου αρεσουν τα ασπρα iPhones αλλα το 4 νομιζω πως ειναι πιο ομορφο σε μαυρο 🙂

Konstantine X

Παίδες, λίγο άκυρο αυτό που θα πω, μήπως γνωρίζει κανείς (Κώστα & ‘συ αν ξέρεις κάτι φυσικά) για το Verizon iphone 4που κυκλοφορεί στην Αμερική, αν το φέρω στην Ελλάδα θα λειτουργεί στα δικά μας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας (είναι & για GSM αν δεν κάνω λάθος)? Εν τω μεταξύ, το συγκεκριμένο δεν έχει υποδοχή για SIM card (τί παίζει μ’αυτό?). Όποιος ξέρει κάτι ευπρόσδεκτη η κάθε πληροφορία…!

stam

φίλε μην το πάρεις το verizon προτίμησε σε at&t τα οποία βέβαια είναι κλειδωμένα αλλά ξεκλειδώνουν με gevey.

panagiwths

ρε παιδια εχω το iphone 4 16gb σε μαυρο και ψαχνω να βρω ασπρη πρωσοψη για μπροστα και πισω (μπρωστα μονο το γυαλι οχι με οθονη γτ βλεπω οτι πολλοι το περνουν με την οθονη πανω) κοιταω στο ebay αλλα επειδη δεν το εχω με τις αγορες μεσω internet δεν ξερω κατα ποσο ειναι αυθεντικες. παρακαλω βοηθηστε με. ευχαριστω πολυ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Φήμες ότι φτάνει σε Space Black και Rose αποχρώσεις

Νέα φήμη υποστηρίζει πως το iPhone 16 Pro (και το iPhone 16 Pro Max μαζί του) θα φτάσει σε νέες αποχρώσεις Space Black και Rose.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 16 Pro: Θήκη που διέρρευσε δείχνει το νέο Capture Button

Το iPhone 16 Pro αναμένεται να έχει ένα ολοκαίνουργιο Capture Button και μια εικόνα που μόλις διέρρευσε φαίνεται να το αποκαλύπτει.