iPhone 4S, Σας αρέσει δεν σας αρέσει πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε 24 ώρες

Στην πρόσφατη δημοσκόπηση για το iPhone 4S οι περισσότεροι που λάβατε μέρος δηλώσατε ότι δεν σας άρεσε το κινητό ούτε και θα το αγοράζατε. Άλλα λέμε και άλλα κάνουμε;! 1 εκ. τεμάχια iPhone 4S ανακοίνωσε η Apple ότι έχουν προπαραγγελθεί ξεπερνώντας ακόμα και τα 600.000 τεμάχια του iPhone 4 την αντίστοιχη περίοδο.

Μάθετε για τις τιμές του iPhone 4S στις πρώτες χώρες που θα κυκλοφορήσει.
To iPhone 4S αναμένεται στην Ελλάδα το Δεκέμβριο.

, iPhone 4S, Σας αρέσει δεν σας αρέσει πούλησε 1 εκ. τεμάχια μέσα σε 24 ώρες

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
FORO-XRISTOS

Σε λιγο θα ξεσπάσει πολεμος σχολίων για αυτο το άρθρο μεταξυ Android-Ios users

The PokerGosh

Μα είναι πάρα πολύ καλό !
Τί να λέμε τώρα.. Και έχω Android…

andreas

Γιατι ειχε κανεις καμια αμφιβολια οτι δεν θα πουλουσε το κινητο?

Alex

Εγώ πάντως το εννοώ,δεν δίνω πάνω από 200 ευρώ για ΚΑΝΕΝΑ κινητό και ας “κόβω φλέβα” για τεχνολογία και ας παραδέχομαι στο πόσο καλές συσκεύες έχουν γίνει τα κινητά.

ignus

εδω ειναι ελλαδα ομως και οχι αμερικη , εκτος και αν εννοεις οτι 1000000 παραγγελιές ηταν απο ελλαδα

οποτεηταν καπως αστοχο αυτο

@andreas _ΣΩΣΤΟς! +συμπληρώνω : ..& so what?? -επομένη ειδηση παρακαλώ..;P
-The Ultimate Gift for human beings : “Choice” -επιλέγω με δομημένη κριση+σκεψη κατι που βάση των αναγκών+ μου επιλέγω να το “αγοράζω”…+δεν τ’αφηνω να με “εξ-αγοράζει”;)

geo25

Ε σε μία όπως η Αμερικη με τοσα εκατομμυρια κοσμο λογικο ειναι να πουλησε τοσο.. Θα δουμε σε κανα διμηνο πως θα τα παει.. Παντα το πρωτο μπαμ γινεται στην αρχη

Xaris

Δεν είπε κανείς οτι δεν θα πουλήσει απλά οτι δεν ενθουσιαστήκαμε!

salonigi

@ignus :Ελλάδα Δεκεμβριό Ο.Κ……….
Εσπασε το Rekord απο το iPhone 4 που ειχε σε μια μέρα 600 000 τεμάχια.

θανασης

πιστευω οτι ο θανατος του steve jobs εβαλε το χερακι του. χωρις παρεξηγηση steve

Iakovos

Μια χαρα παντως ειναι τα λεφτα για Αγγλια. Απολυτα φυσιολογικες οι πωλησεις. iPhone ειναι! Αναμενω την παραλαβη του με αγωνια! Αντε να περασουν οι μερες 🙂

alexis

κ γω λεω οτι ειμαι ο steve jobs.θα με πιστεψετε??μπορει να ειναι επικοινωνιακο τρικ ολα αυτα……

Iakovos

@θανασης

Ανετα…αλλα προσωπικα, οπως και για τους apple power users, δεν περιμενα να απεβιωσει ο Steve μιας και εννοειται οτι θα το επαιρνα. Αλλα πολλοι θα το κανουν αυτο, και οκ προσωπικα…νιωθω διαφορετικα με το 4s…το τελευταιο του Steve…εχει ιστορικη σημασια. Για εμενα τουλαχιστον…για τους android χρηστες…μετραει το flash, το ραδιοφωνο…α και το bluetooth…λες και ειμαστε στο 2001… φιλικα παντα, να κανουμε και το χιουμορακι μας

Δημητρης

Το ιδιο ειχε γινει με τπν θσνατο του Michael Jackson με τα cd.Πρεπει να κανουν και πιο ασφαλης τα τηλεφωνα να κλεινουν τρυπες.Αν το ios θεωρητε πιο ασφαλης εγω το προτιμω και για την βολικοτητσ του.

Nikkos K

Kαμμιά αμφιβολία ότι δεν θα πουλήσει, είτε τώρα, είτε σε 2 μήνες. Αναλογιστείτε πόσοι χρήστες smartphone υπάρχουν και θα δείτε ότι είναι μια λογική εξέλιξη.

Το “σιγά που θα δώσω €600 για ένα κινητό” (αλήθεια ποιό κινητό κοστίζει τόσα χρήματα; εγώ μόνο τα smartphones ξέρω ότι έχουν τόσο), έγινε “Στη Ελλάδα που έχουμε κρίση κλπ ποιός θα το αγοράσει” κλπ.

Ας προσγειωθούμε λίγο. Υπάρχει κόσμος που ξοδεύει χρήματα κάθε Σάββατο στα μπουζούκια με τα οποία θα είχε αγοράσει 3-4 iPhones, ή LG Optimus 3D, Samsung Galaxy Note, όπως θέλετε πείτε το.

Γιώργος Mclaren

και οι περισσότεροι παιδιά που έχουν Ιphone το παίρνουν επειδή είναι πολύ μουράτο και όχι επειδή έχει καλά τεχνικά χαρακτηριστικά. Δηλαδή αν ένας άσχετος δει το galaxy s2 που για εμένα είναι κορυφή,θα σε ρωτήσει μόλις το δει΄΄ααα Iphone είναι?΄΄ και όταν του απαντήσεις εσύ ΄΄όχι΄΄ θα πει ένα ΄΄αααααα΄΄. Το λέω από προσωπική εμπειρία. Θέλω να καταλήξω ότι οι περισσότεροι το παίρνουν με μία αναβάθμιση, μόνο και μόνο επειδή είναι Iphone.Δεν ξέρουν καν τι αγοράζουν και δεν τους νοιάζει αν με τα ίδια λεφτά παίρνει ένα πολύ καλύτερο.

Nikkos K

Σωστός ο Γιώργος McLaren. Και αυτό δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Μην ξεχνάτε ότι μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες, μόνο ένας στους δύο χρήστες iPhone κάνει back up.

Βικέντιος

@Nikkos K τα είπες όλα φίλε μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου

lorentzos

Επειδη εμεις εδω διαφωνούμε και υποστηρίζουν μερικοί τα κινητά τους με φανατισμό σε σημείο να βριζόμαστε δεν σημαίνει το ιδιο για άλλους ανθρώπους ανα τον κόσμο, το κινητό εχει πολυ καλα spec άριστη οθόνη και πολύ σταθερό λειτουργικό, τη αλλο θελει ο μεσος καταναλωτής? απο εκει και έπειτα όποιος διαθέτη και ανάλογο χρηματικό ποσό το παίρνει και στους άλλους μενει ο φανατισμός!!!!

δημητρης

@iakovos pes mou se parakalo agglia apo pou kai pos to paraggeiles to 4s?

δημητρης

@iakovos πες μου σε παρακαλω αγγλια απο που και πως το παραγγειλες το 4s?
ειναι unlocked?
ευχαριστω
κωστα συγγνωμη εκ παραδρομης πιο πανω τα εγραψα στους λατινικους χαρακτηρες…

Iakovos

Εχω φιλη που δουλευει στο Λονδινο και μετα απο παρα πολλα παρακαλια την επεισα να το κανει pre-order και να μου το στειλει οταν το λαβει 🙂 Το ασχημο ειναι οτι με την αλλη φιλη μου που δουλευει σε applestore στην Αγγλια, εχουμε χαθει…εχασα τρομακτικο κονε…αλλα οκ…οταν υπαρχουν σοβαροι λογοι, τα υπολοιπα περισσευουν

vasilis

αν συνεχίσει έτσι θα γίνει η πρώτη εταιρεία που θα πιάσει το τρισεκετομοιριο σε χρηματιστηριακή αξία!!!!

Iakovos

Εφοσον το αγοραζεις απο το applestore ειναι ξεκλειδωτο. Αν το παρεις απο καποιον παροχο κινητης, ειναι κλειδωμενο στον αναλογο παροχο

makis

ρε παιδια μεχρι και εγω που ειμαι σχτικα fanboy (iopd touch,imac,inano) δεν προκειται ποτε να επερνα αυτη την πατατα εκτος αμα ημουνα τυπου celbrity που το παιρνον για μουρη

headache

Παντως σιγουρα οι Κορεατες (και ολοι οι αλλοι ανταγωνιστες) τωρα δεν γελανε και τοσο πολυ ετσι? (οπως βιαστηκαν να σχολιασουν μερικοι)… αντε να δουμε αν θα φτασει τα μισα νουμερα το brand new -γουαου specs-Prime (οταν καταφερουν να το παρουσιασουν)….

Teo

1 εκ. Μπεεεεεε..!

Teo

1 εκ. Μπεεεε..!

kapa

εμποριο..καταναλωτισμος και κοροιδια……= i-phone 4

headache

εμποριο + καταναλωτισμος + δοση κοροιδιας = ο ορισμος των gadgets γενικα φιλε μου 🙂 ασχετα αν ειμαστε τρελοι γι’αυτα 🙂

Nikkos K

Οι εταιρίες φτιάχνουν ότι ζητάει η αγορά. Αλλιώς δεν πουλάνε. Για τα πάντα υπάρχουν target groups. Από εκεί και πέρα ο καθένας ας κάνει τις επιλογές χωρίς να βελάζει.

Παπαδοπουλος Γιωργος

Teo φιλε μου περισσοτερο πιθανο ειναι να εισαι εσυ το μπεεεε παρα το 1 εκατομμυριο..μαθηματικα μιλωντας και μονο!! 😛

spyros

Δεν ξερω αν πουλησε 1000000 συσκευες στην Αμερικη,Παντως εδω,καλα ειναι να ξεθαψουμε τιποτα σταθερα τηλεφωνα με δισκο,γιατι δεν μας τα λενε καλα οι ΔΝΤΟΥΔΕΣ!!!

denton

Sorry κιολας ρε παιδιά, αλλα που είναι το παράξενο;;;
Αυτό δεν λέει όλος ο κόσμος, για τους i users;
Oτι οτιδήποτε και να τους πασάρει η μαμά apple, τρέχουν να το αγοράσουν χωρίς καμία κριτική σκέψη σαν υπνωτισμένοι, ότι και αν είναι αυτό;
Τι μεγαλύτερη απόδειξη, απο το ότι τους ΞΑΝΑπουλάει, για ΔΕΥΤΕΡΟ συνεχόμενο χρόνο, το ΙΔΙΟ τηλέφωνο και τρέχουν σαν να μην υπάρχει αύριο για να το αποκτήσουν.
Νo news here. Move along… 😉

harispao

Παιδιά μη παραβλέπετε το γεγονός ότι αν θελήσω εγώ που έχω το 4 να πάρω το s είναι σχετικά εύκολο γιατί και ακριβά θα το πουλήσω και αν κολλήσω και μια επιδότηση μπορεί να πάρω και ρέστα…
Κάπως έτσι έχουμε πάρει οι περισσότεροι τα iphone μας πιστεύω και κάπως έτσι έχουμε προχωρήσει και στο επόμενο μοντέλο.

Viktor

Ο αλλος απο πανω λεει 1 εκ ατομα προβατα ενω δεν εχει καταλαβει οτι αυτος ειναι το προβατο.χαχα.Κομπλεξισμους και τετια αλλου φιλε.Επειδη εχεις ανδροιδ και ζηλευεις το iPhone δε σημαινει οτι ειναι καλυτερο.Και φυσικα ηταν λογικο να πουλησει τοσα πολλα σε μια μερα αφου ειναι Apple η εταιρια που με 2 κινητα τηλεφωνα και συντομα 3 εχει ξεπερασει σε πωλησεις αλλες εταιριες με 100+ κινητα το χρονο.Αντε να προσγειωθουμε λιγο και να αφισουμε φανατισμους στην ακρη.

Stelios GR

iSheep……….. μπεεεεεεε………..:-)

Nikkos K

Και το θέατρο της στάνης συνεχίζεται…

Κανένας σεβασμός σε χρήστες που ξέρουν τι τους γίνεται και τι ανάγκες έχουν, κανένας σεβασμός στο κόσμο που δουλεύει στα καταστήματα και ζει πουλώντας συσκευές.

Οι βοσκοί ξέρουν καλύτερα, οι υπόλοιποι μασάμε χόρτα και βελάζουμε.

Κυριακος

Εσύ λες, μας αρέσει δεν μας αρέσει πούλησε τόσα…….
Δεν ειναι απαραίτητο ότι πουλάει να ειναι και καλό……..Εδώ κόντεψε να κάνει χρυσό δίσκο ο χοντρούλης στην Ανίτα Πάνια!

Λευτερης

Viktor για πες μου γιατι να ζηλευει κάποιος το iPhone επειδή έχει ανδροιδ; Εγώ το Sensation μου το πήρα 600 ευρώ πριν από 4 μήνες! Χίλιες φορές θα το ξανάπαιρνα αντι του iPhone (το οποίο προφανως μπορούσα να αγοράσω αντι του Sensation αν το επιθυμούσα). Αυτό το υπεροπτικό επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι iFans (δλδ ότι οι χρήστες ανδροιδ δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν iPhone. Aυτό δεν ισχύει καθώς τα high end android κινητα έχουν ανάλογες τιμές) δείχνει ότι το iPhone είναι ένα συμβολο μόδας και επίδειξης (για τους περισσότερους). Αν συγκρίνεις ένα ένα το τι μπορεί να κάνει ένα iPhone και ένα ανδροιδ κινητο το ανδροιδ μπορει να κάνει περισσότερα ( multitasking, flash support, customization, bluetooth transfer,, widgets κτλ ) αλλά ο φίλος σου στον οποίο θα επιδεικνύεις το κινητό θα εντυπωσιαστει πιο πολύ από τη μάρκα ( το iphone ) ! είναι θέμα επιλογης γι αυτό μην λέτε αυτές τις υποτιμητικές μ@λ@κ….ς!

md03582

ρε παιδια, καποια στιγμη πρεπει οσοι μισουν το iphone να παραδεχθουν οτι πραγματικα ειναι μια πολυ καλη συσκευη και οι apple fans οτι δεν σημαινει οτι οποιος δεν θελει iphone οτι τους φθονει!! ημαρτον δηλαδη!! οι περισσοτεροι εδω μου δινουν την εντυπωση οτι εχουν κινητα των 500 και 600 ευρω, συνεπως αν τοσο πολυ ηθελαν iphone θα το αγοραζαν αφου οπως φαινεται εχουν την οικονομικη ευχερεια. στα 50 παραπανω ευρω θα κολλαγαν???

Παντως το iphone 4s οπως και καθε iphone προκειται για μια πολυ καλη συσκευη με ομορφη και πολυ ποιοτικη κατασκευη, αξιολογο os (εμενα προσωπικα αν και ειναι πολυ smooth, μου φαινεται λιγο βαρετο, προτιμω windows phone) και πολυ πολυ διαφημιση απο πίσω οπως και καθε προιον της apple (ο παπαδακης στον αντ1 mac, η μελετη δινει ipad, ο φωτης και η μαρια δωρα ipad, οι αλλοι δυο στο πρωινο του σκαι mac, και τελειωμο δεν εχουν) οποτε αναμενομενες οι πωλησεις. H apple βγαζει λιγα και καλα προιοντα και ο κοσμος την εμπιστευεται.

Iakovos

Δεν ειναι το οτι ειμαστε υπνωτισμενοι…απλα οι υπολοιποι δεν παραδεχονται οτι ειμαστε στην κορυφη…παραδεχτηκε ποτε κανενας οτι δικαια η apple ειναι στην κορυφη?ποτε…μια ζωη λασπη και λασπη…Σταματηστε να ασχολειστε με την apple…μονο καλο μας κανετε με ολη τη λασπη…σας ευχαριστουμε…επιτελους παραδεχτειτε καποια βασικα πραγματα. Το να παραδεχτεις την ανωτεροτητα του αντιπαλου δεν ειναι κακο. Δεν το αντεχετε ομως…Συγνωμη για την “επιθεση” αλλα προβατα δεν ειμαστε. Απλα ειμαστε power users…μεγαλωσα με την apple, ειμαι 31 χρονον και περιφανος για οσα απολαμβανω. Συγνωμη και απο το techblog, συγνωμη φιλε Κωστα ,αλλα καθονται ολοι και λενε την…να μην πω…ελεος πια…το πραγμα γινεται κουραστικο…ο τιτλος του αρθρου τα λεει ολα νομιζω…οσο η apple θα κυκλοφορει επαναστατικα τεχνολογικα αριστουργηματα, τοσο θα εκτοξευετε λασπη. Στο κατω κατω μην διαβαζετε αρθρα για την apple. Αλλα σας αρεσει να ασχολειστε.

δημητρης

@iakovos σε ευχαριστω φιλε, αντε με το καλο να το παραλαβεις και να το χαρεις…..
γιαυτα που γραφεις πιο πανω συμφωνω μαζι σου…
ρε παιδια δεν σας αρεσει το iphone, μην ασχολειστε κοιτατε αυτα που σας αρεσουν,
αφηστε εμας τα προβατα….στην ησυχια τους…και στην τεχνολογια που μας αρεσει
να βοσκουμε στο λιβαδι που θελουμε….
δεν νομιζω οτι σας ενοχλουμε, αλλωστε την δικη μας τσεπη βλαπτουμε…
κατεβειτε απο την κορυφη του βουνου και βρειτε χαμηλα τους δικους σας αχερωνες…..
παντα φιλικα!!!

Κελλυ

auta einai…

md03582

οι χαρακτηρισμοι “προβατα” και “υπνωτισμενοι” ειναι απαραδεκτοι. εγω δεν βλεπω καμια ανωτεροτητα και τιποτα το να παραδεχθει κανενας. και αν υπαρχει καποιος “ανωτερος” απο τους υπολοιπους και στην κορυφη ειναι η Microsoft, οσο μισητη κι αν ειναι σε ορισμενους.

Dimos

iSheep λέει το άλλο το κομπλεξικό..Ο άλλος παραπάνω πήρε Sensation (600 ευρώ) και μέτα λένε εμάς που δίνουμε 600…Λες και τα android “High End?” κινητά κοστίζουν λιγότερο..

Γιώργος Μ.

Όσοι το θέλετε , σπεύσατε άμεσα για παραγγελία από τα εξωτερικά.Η καμπάνα της πτώχευσης πλησιάζει για το Ελλάντα…Τουλάχιστον με την επερχόμενοι πτώχευση , κάποιοι θα είναι προνομοιούχοι , θα έχουν iphone! lol

Λευτερης

@ Dimos : ο όρος iSheep (με τον οποιο δε συμφωνω και ιδιαιτερα) αναφερεται σ αυτους που αγοράζουν το νεο iPhone απλα επειδη ειναι “το νεο iPhone” και οχι για το τι ειναι. Οι τιμη τι σχεση έχει; Εγω ανεφερα την τιμη που πηρα το sensation για να δειξω οτι καποιος που εχει την οικον δυνατοτητα να παρει το iPhone παιρνει ενα ανδροιδ κινητο στα ιδια λεφτα. Γιατι εχω βαρεθει την υπεροψια του ” το κατηγορειτε γιατι δε μπορειτε να το αγορασετε”. Κατευθειαν αυτο δειχνει οτι αυτος που λεει αυτη τη φραση αρεσκεται στην επιδειξη ( και δεν αναφερομαι σε ολους τους χρηστες iphone αλλα σε αρκετους απο αυτους ). Ε λοιπον εγω (και αλλοι πολλοι χρηστες ανδροιδ κινητων) ΜΠΟΡΟΥΣΑ να το αγορασω αλλα επελεξα κατι αλλο, κατα τη γνωμη μου κλτρ! Και αν μου αρεσε το iphone αλλα δε ειχα τα λεφτα να το παρω δεν θα το κατηγορουσα αλλα θα το θαυμαζα (οπως κανω πχ με μια ferrari). Αλλα δεν μου αρεσει (αν και αναγνωριζω την αξια του) γιατι θελω κατι παραπανω απο εικονιτσες. Ειναι θεμα επιλογης γι αυτο αστε την υπεροψια.

giorgaras

ειχα 1 φιλο με iphone 4 που μου πουλαγε μουρη οτι εχει το καλιτερο κινιτο του λεω αφου δεν ξερεις καν το λειτουργικο του και μου λεει ξερω apple υ.γ για αυτο ειπα ειχα

Mario Vito

Σημείωση: Οποιος καπνίζει ένα πακέτο τσιγάρα τη μέρα και κατηγορεί τα iphone για την ακρίβια τους, πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι, εγώ που δεν καπνίζω, μπορώ να πάρω 2 iphone το χρόνο με τα λεφτά που δίνει στα τσιγάρα.

Το που θα ξοδεύσει ο κάθε ένας τα λεφτά του είναι δικό του θέμα.

MasterMind

Μπράβο στην apple για ένα και μονο λόγο. Κατάφερε να πουλήσει 2 ιδια κινητά σε 1 μοναδικό χρήστη. Του πούλησε ενα αμάξι με 3 ρόδες και οταν του έδωσε και την τέταρτη ρόδα και τον εκανε να νιώθει καλά για την αγορά του. Αυτό λέγετε Marketing κυριοι και της βγάζω το καπέλο.

Εγω προσωπικά ο μονος λόγος που ΔΕΝ θα ξαναέπαιρνα iphone (Ειχα το 3G) είναι το itunes και η ολοκληρη διαδικασία που χρειάζεται για να βαλω και να να παρω πράγματα απο το iphone.

φιλικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]