iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

Το iPhone 4s είναι 3G και έχει κάμερα 8 Megapixel με Full HD video και μπορεί να αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του λειτουργικού συστήματος iOS 9.

Σημείωση: Το Refurbished είναι προϊόν που διατίθεται ανακατασκευασμένο από την Apple. Συνοδεύεται από 1 έτος εγγύηση. Η συσκευασία περιέχει μόνο τη συσκευή.

Θα το τσιμπήσετε;

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ, iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

80 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kalex1999

Ναι οκ .. Μοντέλο του 2011 και το πουλάνε ακόμα στα 200 δεν θα είναι λίγοι αυτοί που θα το πάρουν αλλά πλέον έχουν βγει 7 iPhone νεότερα από αυτό (5,5S,5C,6,6+,6S,6S+)είναι λίγο fail η τιμη όταν το βρίσκεις στο eBay μεταχειρισμένο unlocked γύρω στα 70-80 $..

GoGos

Ντροπή σε όποιον πάει να δώσει τόσα λεφτά για ανακατασκευασμένη (!) συσκευή του 2011 παρακαλώ. Τόσο πολύ θέλουν να έχουν iphone πια; Ξεφτίλα.

george

Aν ειναι δυνατον;τι διαβασα;

KillerChris

αν καποιος σκέφτεται να το παρει να το ξανασκευτει η να το παρει όπως ειπε και ο Κalex1999 από το ebay εμενα η αδερφη εχει το 4s και είναι αρκετα γρηγορο με ios 8 και μεταχειρισμενο αλλα σε λιγο θα αρχισει να χαμηλωνει αι η τιμη του 5 το οποιο είναι πολύ γρηγορο κατά τη γνωμη μου

Τόλης86

Με 200 είχα πάρει z1 compact απ το Media Markt..

Bloodmaster

Και να θυμαστε.Για λιγο η προσφορα . Μετα 250 παλι. Δεν περνετε ενα galaxy a3 η καμια κινεζια κατι θα βρειτε οπως και να εχει.

Max91

Έχουμε χάσει κομμάτι από τον εαυτό μας εξαιτίας του εγωισμού και της υπερηφάνειά μας. Αυτό κυριολεκτικά και καθόλου μεταφορικά είναι κ-ο-ρ-ο-ϊ-δ-ί-α στην ανθρωπότητα, και όλα αυτά γιατί; για να αποκτήσουν iPhone κάποιοι και να νομίζουν πως κάνουν κάτι… αλλά όταν υπάρχουν οπαδοί όπως ο “Λευτέρης” έτσι καταντάνε οι υπόλοιποι ακούγοντας πως το σωματίδιο του θεού βρέθηκε στα iPhone. Έλεος για όλους τους μανιακούς της κάθε εταιρίας.

john

Το Α3 δεν επρεπε ουτε καν να το αναφερεις .Πιο σάπιο κινητό σε τιμή 200-250€ δεν βρισκεις.Μπορεις να βρεις καλύτερα κινητα σε αυτήν την τιμη

Mary

Καλά τι υπερπροσφορά ειναι παλι αυτη; 😂😂😂 πιο τραγικό κατάστημα απο το πλαίσιο δεν υπάρχει!

Mary

Επίσης θα ειμαι πολυ περίεργη αν ρωτησω πως θα το φορτίζουν αυτοί που θα το πάρουν;
Διότι ο φορτιστής κανει ένα 50αρικο !

Γιώργος

@john
Με αξιολόγηση 4.4 αστέρια στο skroutz μόνο σάπιο δεν το λες αν έχεις στοιχειώδες IQ , για το οποίο με βάση και άλλα σχόλια σου που έχω δει πολύ αμφιβάλλω.

jimo

οκ καλα ολοι εσεισ που κραζετε σθγουρα δεν εχετε πιασει Iphone Ουτε στον υπνο σασ !!

δυστηχωσ ακομα και σημερα το Iphone 4s ξεπερναει σε επιδοσεισ τα περισοτερα android σε περιπου ιδια τιμη οσο και χολη να βγαλετε ειναι η αληθεια !

Mpidis

jimo ασε ρε φιλε μου δεν εχουμε πιασει iphone! Εσυ εχει πιασει όλες τις υπολοιπες μαρκες;

john

Για πες μου από πια κινητά είναι καλύτερο το Α3 με 200-250€

gkoros247

Σας βάζει 200 ευρώ το iPhone 4s ένα από τα καλύτερα κινητά στα λεφτά του και ακόμα κράζετε…

Αργυρης

Πραγματικα οσοι λετε οτι αξιζει σ’αυτα τα λεφτα αυτο το τηλεφωνο του ετους 2011ε αυτα τα χαρακτηριστικα και με ios 8 ειστε ασχετοι εντελως απο τεχνολογια και πραγματικα καλυτερα να κανετε delete το site αυτο και να πατε να δειτε κανα ρουχο online απο τα ζαρα

Vagelis

Παντός σε επιδόσεις τα σπάει ακόμα τρέχει παιχνίδια που μόνο πάνω από s4 και g2 τρέχουν και είναι κινητό 2011 σκεφτείτε

Gp

Τζάμπα να μου το έδιναν δε θα το έπαιρνα.

Βαγγέλης

Καλό θα ήταν το iphone 5 σε αυτή τη τιμη ,δε νομιζω να παρει ios 10 το 4s με τόση ram

Gp

Γιατί η συσκευασία περιέχει μόνο τη συσκευή; Για να δώσουμε αλλά 50 ευρώ για φορτιστη; Για τόσο μ@λακες μας έχουν; Βρε ουστ!!

Παναγιώτης

και γιατι να μην παρω το oneplus one (οπως εκανα ηδη) με 269 ευρώπουλα αλλα ενα κινητο του 2011. επειδη παιρνει αναβαθισεις? και το oneplus παιρνει απ την cyannogen.
Υπαρχουν πολλες επιλογες πλεον … απλα υπολογιζουν στην τρελα των κολλημενων με το μηλο…

Aργυρης

@Vagelis δεν ισχυει αυτο που λες.Εγω εχω το htc one mini που βγηκε ακριβως μετα απο 1.5 χρονο απο το 4ς και επαιζε τα παντα απο παιχνιδια που το 4ς δε τα ανοιγε καν! Και μιλαμε για κινητο midrange ουτε καν ναυαρχιδα!Το τηλεφωνο σ αυτη την τιμη ειναι απλα απαραδεκτο!Δειτε λιγο βιντεακια στο youtube πως λειτουργει με ios 8 ιos 9.Κολλαει απιστευτα στα παντα.Με την ιδια τιμη παιρνεις μοντελο του 2015 με πολυ καλυτερη καμερα οθονη και ταχυτητα!

Αλέξανδρος

Για το άρθρο δεν θα σχολιάσω γιατί όταν το είδα με έπιασαν τα γέλια αλλά @Jimo και @Vagelis και το τρολάρισμα με μέτρο.
Ρε @Βάγγο μπορείς να μας πεις ποιό παιχνίδι είναι αυτό;

Darth

@john
Motorola Moto G (2nd Gen) 155 euro
Xiaomi Redmi Note 4G 200 euro
Huawei Honor 4C 200 euro
Huawei Honor 4X 8-Core 230 euro
Lenovo Golden Warrior Note 8 230 euro
Huawei P8 Lite 240 euro
ZTE Blade S6 240 euro
Lenovo K3 Note 240 euro
Nokia Lumia 830 245 euro
Lenovo Sisley 245 euro
Meizu M2 Note 250 euro

μπορεί και να ξεχνάω κατι….

Vagelis

Αλέξανδρε τα πάντα τρέχει το 4s ότι τρέχει και το s5 μου φαντάσου και έχει το ένα τέταρτο της ram

Γιάννης

Στον δρόμο να το έβρισκα δεν θα έκανα τον κόπο να το σηκώσω. Μόνο για τον κάδο σκουπιδιών κάνει.

Aργυρης

@Vagelis μαλλον δεν εχεις βαλει να τρεξει παιχνιδια με βαρια γραφικα για αυτο πετας τετοιες χοντραδες! δοκιμασε να κατεβασεις το walking dead στο s5 και στο iphone 4s και πες μου αν απλα το ανοιξει.Δεν σου λεω να παιξει.Απλα να ανοιξει! Με το που το χα δοκιμασει εκαιγε τοσο πολυ που σκεφτηκα να βαλω πανω κανα αβγο να φαω τηγανητο να μη καιω και ρευμα!

Άκαρδος

Πόσο?? Αχαχαχαχαχα
Τρέξτε ρε θύματα!!! Τρέξτε γιατί με τόσα πρόβατα θα τα ξεπουλήσει το πλαίσιο σε λίγες ώρες!!
5ετίας κινητό που θέμα χρόνο είναι να σταματήσει να το υποστηρίζει και η Apple με τις ενημερώσεις. Είμαι σίγουρος 1000% ότι το επόμενο iOS 10 ούτε καν θα το πάρει.
Όλοι εσείς οι αρρωστούλιδες που η ζωή σας κρέμεται από ένα status symbol και το αν θα σταυρώσετε κοπέλα στην καφετέρια εξαρτάται από το αν υπάρχει μήλο στην πλάτη του κινητού σας ήρθε η ευκαιρία της ζωής σας.

Thodoris

Στο πλαίσιο είναι σαν αυτόν από τα καρτούν που κάθετε σε μία πολυθρόνα που γυρίζει και κρατάει μία γάτα. Βάζουν αυτή τη γεία προσφορά και γελάνε με όσους το αγοράζουν. Είμαι σίγουρος. Και refurbished, ΚΑΙ 4ετίας, ΚΑΙ χωρίς φορτιστή. Έλεος δηλαδή.

Thodoris

Και το λέει και Offer Weekend. Όπως στον ΑΝΤ1 που δεν είχαν τι να παίξουν εκτός από Κωνσταντίνου και Ελένης και το έλεγαν Vintage !!!

Αλέξανδρος

@Vagelis δεν ξέρω τι υπάρχει στο store από εφαρμογές αλλά αν δεν υπάρχει κάποια βαριά ( 3d γραφικά κ.τ.λ ) με απαιτήσεις π.χ. 1gb ram δεν το σηκώνει που να χτυπιέσαι.
Και για να μη μιλάμε μόνο για παιχνίδια το 2013 θυμάμαι που πάλι είχαμε την ίδια συζήτηση για την ram για τα iphone, ένα παλικάρι που ήταν τεχνικός δικτύων για κάμερες και φαίνεται είχαν διαθέσει ένα app για κάθε store, αυτοί που είχαν πάντα πρόβλημα ήταν οι χρήστες iphone γιατί κράσαρε η εφαρμογή λόγω ram.
Επίσης το “τρέχει” τα πάντα είναι κάτι σχετικό. Στον Safari με 4 tab max και να σου κάνει reload δεν το λες τρέχει, έτσι δεν είναι;
Δεν θα πω πάλι τι καλό έχει το ios και τι το android, βαρέθηκα τόσα χρόνια.
Αλλά για να κλείσω την ram, την θέλουμε στο android για να ανοίγουμε όσες περισσότερες εφαρμογές γίνεται και όχι στο background να τρέχουν επιλεγμένες εφαρμογές ή να παγώνουν ή και να αλλάζουν κατάσταση και να είναι με το χρονόμετρο.

apostolos

και το τελευταιο ιφον να μου χαριζαν εγω θα ντρεπομουν να το κρατησω στα χερια μου

Lefteris

Κλοπή μετά φόνου!

tolkien

ΑΚΟΜΗ ΓΕΛΙΟ. Αντε γεια λεμε.

Beowolf Ahates

Που πας βρε κακομοίρη Darth, με Μeizu, Xiaomi & ZTE?…σε ποιό καφέ θα τ’ ακουμπήσεις στο τραπέζι,..σε ποιά σαλόνια θα μπεις? Δεν θα κοκκινίσεις από ντροπή?
Αν δεν βγάλεις την (vintage) iphonάρα να καταλάβουν ότι είσαι κάποιος. Η’ έστω ήσουν το 2011…

Vagelis

Αλέξανδρε κατάλαβα που το πας και συμφωνώ μαζί σου δεν είμαι κάτοχος iPhone ούτε θα γίνω απλά Android κινητό του 2011 δεν κάνει αυτά που κάνει το 4s εν ετει 2015

Σπύρος

Λοιπον εσεις που κραζετε μπορει να εχετε και δικιο! κοιταχτε το ομως απο την αλλη… αν το παρεις τωρα το 4s θα αναβαθμιζεται μεχρι τα μεσα του 2016… οταν θα ειναι ηδη 5 χρονων σχεδον! δηλαδη τα διπλασια χρονια απο μια ναυαρχιδα andorid που καποτε ειχε 600-700 ευρω.Καλα ας μην συγκρινουμε τις Low end συσκευες… εκει αντε να υπαρχει ενα 8 μηνο υποστηριξη αυτο ειναι ολο! υπαρχουν καλυτερα κινητα στα 200 ευρω απο το 4s σαν “συνολα”.Αν ηταν με φορτιστη και γενικα ολα τα παρελκομενα θα ηταν καλα! εγω πιστευω οτι σαν “συνολο” κανενα κινητο κατω απο 150 ευρω αυτη τη στιγμη ειναι καλυτερο απο το 4s οτι και αν λετε μερικοι εδω μεσα… Α και πριν βγειτε να με κραξετε το 4s ειχε κυκλοφωρησει μαζι με το galaxy s2 αν θυμαστε και παιρνει ακομα αναβαθμισεις την στιγμη που το 2 χρονια αντιπαλο δεος s4 εχει σταματησει!

Themazerunner

To 4s και καθε αλλο κινητο τοσο παλιο σε hw δεν εχει νοημα κανεις να δωσει τοσα χρηματα.Καποιος που το εχει το εχει μεχρι να βγαλει τα λεφτα του.
Ανακατασκευασμενο 200 ευρω για ενα κινητο που το ios 9 ειναι η τελευταια αναβαθμιση δεν αξιζει απο καμια πλευρα και λογικη.Ακομη και το ios 2019 να παρει το κινητο μεχρι εδω ηταν τα ψωμια του.Ηδη βαραινε σε συγκριση με το ios 6 που ετρεχε νερακι οταν ειχε βγει.
Αυτες ειναι ανοησιες του πλαισιου που λογω “ονοματος” ξεστοκαρουν το καθε μουσειο.

Beowolf Ahates

Η πιο προχώ εταιρία είναι η htc που έχει φτάσει στο m9.
Ακολουθούν Huawei mate 8, iPhone & Samsung με 6, το Xperia 5 και τελευταία η LG με 4.
Υγ. Μόνο 48 ώρες…θα προλάβω άραγε?..

SteliosGR

Και μόνο που υπάρχει αυτή η “” προσφορά “” είναι απλά ξεφτίλα. Παρακμή σκέτη

JohnWave

Το σκέφτομαι αν θα το τσιμπήσω. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και σε ένα μεταχειρισμένο Nokia 3210. Δεν ξέρω ρε γμτ…και τα δύο είναι τρελή ευκαιρία στα δύο κατοστάρικα…από τη μία ένα αρχαίο αλλά must κινητό…από την άλλη ένα κινητό με συγκινητικά bezels και το logo της Apple…βέβαια πρέπει να ξαναμικρύνω τον αντίχειρά μου που τον μεγάλωσα πρόσφατα για το iphone 6…κι άλλη επέμβαση…ουφ δύσκολη απόφαση…πάω να ακούσω λίγο Παντελίδη, να ηρεμήσω και να αποφασίσω…

anonymous

Το κακό δεν είναι ότι το έβαλαν τόσο αλλά ότι υπαρχει κοσμος που θα πάει να τι αγοράσει…
200€ για το 5s & με το ζόρι

Mpidis

Στα 99 ευρω κατι θα ελεγε! στα 199 γελανε και οι πέτρες! χωρίς φορτιστή..χαχα

Αλέξανδρος

Πολύ ξενύχτι εδώ στο techblog. @Βαγγέλης εδώ ένα της Sony φυσικά με custom rom.
https://m.youtube.com/watch?v=0OExJCB7OvU
Επίσης με λιγότερα specs ακόμη και από του iphone, το παλιό μου xperia mini pro που του βάλανε μέχρι και Jelly Bean.
Είχα το 3gs και μπορώ να πω καλό κινητάκι αλλά με λίγες δυνατότητες.
Το ότι αναβαθμίζεται μια συσκευή με λίγα specs δεν είναι καλό, ακόμη και με αυτά του i4s. Το πρόβλημα δεν είναι τόσο του επεξεργαστή όσο της ram. Όσο και να βαρύνουν τα λογισμικά ( mobile και μη ) αν έχεις ram μη μασάς τίποτα, μπορεί να γίνονται λίγο πιο αργά οι εργασίες αλλά θα γίνονται. Το i4s σταμάτησε στο i7 μη πω ios 6.
Για χαζή την έχεις την Apple. Γι΄ αυτό δίνει τα specs με το σταγονόμετρο ( αν θες μην αναβαθμίζεις ). Στο android όμως αυτό δεν μπορεί να γίνει γιατί υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός και για να κάνουν την διαφορά δίνουν χαρακτηριστικά-specs με αποτέλεσμα το κινητό μπορείς να το κρατήσεις για χρόνια ( αν το υποστηρίζει η κοινότητα και με τα σημερινά specs κυρίως ) και να τρέχει μπάλα.

Bloodmaster

@John
Ανεφερα το A3 για οποιον θελει κατι απο γνωστη εταιρία. Τωρα οποιος μπορει και ξερει να βρει καμια κινεζια και αυτο παιζει. Παντως πολυ ασχημη εικονα εχεις στο μυαλό σου για το A3. Παει σφαιρα μηδεν lag αψογες και οι δυο καμερες. Οποιος το εχει ξερει τι λεω.

Bloodmaster

Οκ παίζει asphalt 8 ενα απο τα πιο βαρια παιχνιδια σε ολα τα stores αλλα η οθονη του και μονο τα λεει ολα. 3,5 ίντσες ειναι πολυ μικρη. Android σε αυτα τα λεφτα εχει στανταρ 4,5 και πανω.

john

@anonymous
200€ για το 5ς…Φαντασου ποσο μισος εχει στην Apple ο φιλος μας .To 5s σε διαβεβαιωνω ειναι σκυλί και το ξερεις…Aπλα δεν θες να το καταλάβεις (Κάτοχος Motorola moto g 2015 και iPad mini retina)

Γιωργος Μπλατσαρας

Με 8gb μνημη να το κάνω τι;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Al3x

Άρχισαν πάλι τα πρόβατα του Μήλου να τρέχουν από πίσω!!!ρε μαζευτείτε…κινητό του 2011;;ποιος ξεφτίλας θα πάει να το αγοράσει,αλλά τι λέω πολλά κορόιδα!
Ανάθεμα αν θα έδινα ένα 40€ για αυτό!επειδή δλδ έχει το μηλαράκι από πίσω πρέπει να το χρησοπληρώσουμε;;;ακόμα και το 5s να μου έδιναν σε τέτοια τιμή δεν θα το αγόραζα!!! Για ένα iphone6 το συζήταγα!

Λεωνίδας

Oυάου…3,5” οθόνάρα, 8gb μνήμη, refurbished…στα 199 Ευρώ? Μοναδική προσφορά…Όταν οι εξελίξεις στον χώρο των κινητών αλλά και της τεχνολογίας τρέχουν με ρυθμούς σφαίρας, όχι ΣΙΓΟΥΡΑ είναι μια κοροϊδία! Απλά για να λες ότι έχεις iphone δηλαδή, μην κοροϊδευόμαστε!

Τέλης

Δεν είναι περίεργο που ένα κατάστημα πουλάει ένα κινητό του 2011 που το 2015 είναι στην κατηγορία “μπαγκατέλα” στα 200 ευρώ , το περίεργο είναι ότι υπάρχουν λοβοτομημένα άτομα που λένε ότι είναι καλό. Μετά όταν σαν λένε πρόβατα του σάπιου μήλου σας πειράζει.

Giannists1

Πολύ τσιμπιμενη η τιμή του.. Δεν θα το προτιμούσα για κάνα 100 κάτι θα έλεγε. Αλλά και πάλι δεν αξίζει Dart #John πάρτε ένα Xperia m4 aqua 250 ευρώ. Κάνεις την δουλειά σου και με το παραπάνω.. Έχω το ζ1 και δεν μου έχει παρουσιάσει ίχνος lag η Sony έχει κορυφαία κινητά.. Σε σύγκριση το α3 με το m4 και φυσικά υπερτερεί το m4
Φιλικά πάντα

rose

“Η ευκαιρια σου gia iphone ειναι τωρα” ……

john

@Giannists1 Ξεχνας το Moto g 2015 που είναι καλύτερο από M4 Aqua.Κοίταξε στο YouTube το comparizon.Αν και το m4 έχει καλύτερα χαρακτικά είναι πιο αργό από το moto g λόγο του ότι το Moto g 2015 εχει stock Android

NZ

Και μόνο που λέει ΠΛΑΙΣΙΟ, ακόμα ασχολείστε;

john

Το moto g 2015 είναι καλύτερο από το M4 Aqua.Υπάρχει και ελληνικο βίντεο στο Youtube από techmaniacs αν θυμάμαι καλα. Άμα θες δες το….

Dimitris

Ο τίτλος του ΔΤ είναι παραπλανητικος.

8GB ΕΙΝΑΙ και όχι 8G που παραπέμπει σε ταχύτητα δικτύου.

Κώστας Ζ

@jimo z1 compact στα 200€… Βρες μου ενα καλυτερο…

Dimitris

Δεν ήταν;
Δεν είπα ότι έγινε από εσένα, απλά τον ξανά είδα τον τίτλο αυτόν έτσι, και να είσαι πολύ σίγουρος ότι έγινε επί τούτου.

(δεν ξέρω πόσοι μπήκαν στο πλαίσιο να δουν την προσφορά, αλλά η προσφορά είναι για ΑΝΑΚΑΤΕΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗ συσκευή by Apple)

anonymous

“@anwnynous200€ για το 5ς…Φαντασου ποσο μισος εχει στην Apple ο φιλος μας .To 5s σε διαβεβαιωνω ειναι σκυλί και το ξερεις…Aπλα δεν θες να το καταλάβεις (Κάτοχος Motorola moto g 2015 και iPad mini retina)”

@jonh ποιος μίσος? Που έλαβαν 200€, έναν refurbished τεχνολογικό δεινόσαυρο??

Το 5s είναι προπερσινο τηλέφωνο, ίδιας εποχής με G2, δεδομένου ότι χάνει στην ουσία & υπερτερεί στην ποζερια & στο αλουμίνιο , ένα 200αρι αξίζει και αυτό με το ζόρι.

Όπως έγραψα και παραπάνω το επικίνδυνο δεν είναι ότι κάποιο μαγαζί(σαν το πλαίσιο-ολοι ξέρουμε τι εστι πλαίσιο) το έβαλε τόσο, αλλά ότι θα υπάρξει κοινό που θα πάει να το αγοράσει, αποδεικνυοντας ότι το μόνο που δεν το ενδιαφέρει είναι η τεχνολογία.

P.s. ενδιαφέρον θα ήταν μόλις ολοκληρωθεί η προσφορά, να δούμε πόσα πουλήθηκαν.

Kleovis

Χαχαχα πλάκα κανουν εκεί στην πλαίσιο
Με 230 € περνεις κινητήρα vodafone smart ultra 6

ervinakoc

Τρεξτε να προλαβετε χαχαχααχαχα

NtinosMD

Γιατι να μην παρω κουτιου κινητακι 2015 και να παρω το refurbisαρισμενο στα ιδια λεφτα ???? Εφαγε τα ψωμια του το 4s και τελος. Στηριζονται σε κινητο-πτωμα να βγαλουν κερδος. Φανταστειτε στα 200 ευρω και παλι κερδισμενοι βγαινουν-ποσο μαλλον οταν το πουλουσαν 500αρια 600αρια.
Heil στο zombie-iphone 4s λοιπον !!!!

Iraklis

Αν και χρηστης iphone, ειλικρινα αυτες οι “προσφορες” ειναι μονο για γελια και προοριζονται σε γυμνασιοκοριτσα. Μιλαμε για κινητο του 2011

haris

Παιδιά μην ψάχνετε πολύ
Χιαomi mi4i,redmi note 2,mi4c,mi3 πρόχειρα που θυμάμαι με την φοβερή MIUI v7
και απο 2gb ram και πάνω ΟΛΑ.
Και με τιμές από 170-250 ΕΛΕΟΣ…

Agnostos13

Για μενα θετικο ειναι το γεγονος οτι πωλουνται refurbished συσκευες πλεον και εδω (στο εξωτερικο απο χρονια). Μακαρι να δουμε και πιο νεα μοντελα που θα μπορουν να ειναι πιο προσιτα και οχι μονο τα καταργημενα.
Τωρα αν αξιζει σαν προσφορα κατ’ εμε θα ελεγα οχι για 2 λογους. Γιατι θα ερθει λογικα με iOS 8-9 (που στα ματια μου ζωριζει τη συσκευη) και γιατι ειναι 8gb (ισως δεν φτανουν ουτε για τα βασικα)…
Απο εκει και περα αν ειχε την 7.1.2 θα ηταν θεωρω απο τις πιο αξιοπιστες επιλογες για μεση χρηση σε αυτα τα λεφτα, αλλα ισως να μπορουσες να βρεις και κατι καλυτερο σε μεταχειρισμενο!

ΥΓ. Γι αυτους που ετρεξαν να βγαλουν τη χολη τους ειναι γνωστο πως τα iPhone εχουν υψηλη αξια μεταπωλησης… Ορισμενοι δεν το καταλαβαινουν αλλα that’s life!

Car-Yo-Lees

Σαν πωλητής ηλεκτρονικών ειδών και σαν λάτρης της τεχνολογίας, οφείλω να ομολογήσω ότι ντρέπομαι να κοιτάω στα μάτια τους αγοραστές που πέφτουν θύματα τέτοιων “προσφορών” και να λέω ψέματα εις το όνομα του μισθού. Η αλήθεια είναι ότι 200 ευρώ για το 4S είναι μια χαρά τιμή στην έκδοση των 16GB βέβαια, με φορτιστή και καλώδιο στην συσκευασία. Και ακουστικά επίσης. Όσον αφορά αυτό που λέτε ότι είναι συσκευή του 2011 και ακόμα παίρνει αναβαθμίσεις : 1ον: Δεν είναι υπέρ του αυτό. Κακά τα ψέματα το 4S είναι για το iOS 6. 2ον: Είναι λογικό να παίρνει ακόμα αναβαθμίσεις μιας και το iOS έχει να κάνει με περίπου 20-25 συσκευές (σύνολο τόσα χρόνια) τα οποία έχουν ταυτόσημο hardware, επιτρέποντας έτσι την πιο εύκολη δημιουργία του iOS μιας και οι developers γνωρίζουν από πριν το hardware που πρέπει να εκμεταλλευτούν (ενώ το android ας πούμε είναι πιο general – έχει να κάνει με ένα κάρο αόριστους συνδυασμούς hardware μιας και είναι open source) Προσωπική συμβουλή: Μιας και δεν είμαι στη δουλειά και μιλάω όπως θέλω, όσοι ενδιαφέρεστε για iPhone μην πέσετε θύμα σε αυτήν την προσφορά. Καλύτερα να περιμένετε να πέσει το 5S. Όσοι δε θέλετε iPhone, σας ανοίγουν δεκάδες πόρτες… Συνέχεια »

Giannists1

#John θα το κοιτάξω.. Πάντως αυτά τα δύο είναι κορυφή για τα λεφτά τους…. Το
Galaxy a3 πιστεύω για τα λεφτά του είναι αποτυχία εχθως από την καμέρα που έχει.. Αλλά και πάλι η sumsung ζητάει πολλά λεφτά χωρίς να προσφέρει τίποτα.. Αυτή είναι η γνώμη μου για το Galaxy a3

Alkis

παιδια μιλαμε για ανακατασκευασμενο κινητο!! ξερετε τι σημαινει αυτο?
απο μια σπασμενη οθονη που την αλλαξανε και το ξαναπουλανε
μεχρι βρεγμενο κινητο που εδωσε πισω πελατης στην αντιπροσωπεια και του κανανε μετατροπες για να αναψει..δεν ξερετε ποτε τι ειχε πριν!

anwnymous

@Alkis, μα επειδή είναι refurbished δίνετε σ’αυτήν την προνομιακή τιμή. 😛

Bloodmaster

@Giannists1
Για αυτα που προσφερει δεν επρεπε να κανει 250 το α3 200 επρεπε αλλα κοιτα που πατησε η samsung και το εβαλε 250. Στην μπροστινη 5αρα καμερα του. Που σε αυτην την κατηγορία δεν το βρησκεις αυτο το πραγμα. Παντως οι κάμερες ειναι πολυ καλες. Δικη μου γνωμη.

john

Τι λεσ ρε φίλε και το moto g 2015 5 mega pixels μπροστά και 13 πίσω και έχει και 199 € στο skroutz

dim

Και όμως, δε χρειάστηκαν καν 48 ώρες
“Εξαντλήθηκε η προσφορά”

Συγχαρητήρια σε όσους πρόλαβαν! /s

NLS

Μαζεύτηκαν αρκετά θύματα τελικά;
Μπράβο παιδιά.
Πήρατε ένα κινητό με specs πενταετίας, που το βρίσκεις σε Android του πενηντάρικου.
Που είναι και επισκευασμένο όχι καινούριο.

Βάλτε τώρα και 9.0.1 να χαρείτε lag που “δεν έχει” το iPhone.

Όλα αυτά για να δείχνετε το μηλαράκι στις φίλες σας.

Τέτοιους αγοραστές θέλω και εγώ όταν ξεφορτώνομαι σαβούρες.
Να μας αφήσετε τα στοιχεία σας να σας παίρνουμε τηλέφωνο (στο 4S σας) όταν έχουμε.

παπαροκας tiamat

Διαβαζω τι γραφετε και καραφλιαζω χαχααα τι ειστε σεις..

Αλλοι επιβραβευουν την apple οτι το αναβαθμίζει (χωρις να εξεταζουν οτι με καθε νεα -και ληψη σε features- αναβαθμιση το καταστρέφει) ,αλλοι λενε το asphalt8 με τα γραφικα amiga 500 πολυ βαρυ και οτι το παιζει το iphone… , τεσπα ,η μονη σοβαρη αποψη που διαβασα ειναι οτι και κατω να το βρει καποιος, δεν αξιζει να κανει το κοπο να το σηκωσει!!

Themazerunner

@NLS τα ωραια σχολια και πετυχημενα πρεπει να αναγνωριζονται.
Ωραιος…

dialteo
Dimitris

δεν ενοοεί ΚΑΙ το plaisio, εννοεί το πλαισιο

Έλενα

Υπέχει ακόμα για να το πάρω?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business featured Plaisio Public

Μπράβο σε Πλαίσιο, Public και Praktiker, τσίμπησαν πρόστιμο

Πρόστιμα σε Πλαίσιο, Public και Praktiker καθώς σε ελέγχους διαπιστώθηκε ότι παραβίαζαν τον Κώδικα δεοντολογίας περί ανακοίνωσης μειωμένης τιμής σε περίοδο εκπτώσεων.

Business Plaisio

Πλαίσιο: Η ομάδα Robotics κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής

Η ομάδα Plaisiobots εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Διεθνή Ολυμπιάδα Ρομποτικής (IROC) στη Νότια Κορέα, κερδίζοντας το χρυσό μετάλλιο στο διαγωνισμό με θέμα «Robot: The Future Transportation».

Business featured Kotsovolos Plaisio

Ξανακλείνουν τα καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt και άλλα

Μέσα στην εβδομάδα μάθαμε ότι άνοιξαν καταστήματα Πλαίσιο, Κοτσώβολος, Public, Media Markt για να υποδεχθούν πελάτες με επαγγελματικό ΑΦΜ. Τώρα ξανακλείνουν.

Business Plaisio

Ανοιξαν σήμερα 12 καταστήματα Πλαίσιο μόνο για επαγγελματίες και τιμολόγιο

Από σήμερα το πρωί άνοιξαν 12 καταστήματα Πλαίσιο σε όλη την Ελλάδα για αγορές από επαγγελματίες και επιχειρήσεις και μόνο για αγορές με τιμολόγιο.