iPhone 4S, Μόνο η AT&T πούλησε 200.000 τεμάχια τις πρώτες 12 ώρες

Εχθές Παρασκευή 7 Οκτωβρίου ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες για το iPhone 4S που θα πωλείται σε Αμερική, Αυστραλία, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Αγγλία την επόμενη εβδομάδα 14 Οκτωβρίου. Στην Αμερική, μια από τις τρεις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που θα το διαθέσει, η AT&T, ανακοίνωσε ότι τις πρώτες 12 ώρες πούλησε 200.000 iPhone 4S!

Δείτε εδώ τα ενδιαφέροντας αποτελέσματα της δημοσκόπησης του Techblog για το iPhone 4S και πάρτε μέρος αν δεν το έχετε κάνει ήδη.

, iPhone 4S, Μόνο η AT&T πούλησε 200.000 τεμάχια τις πρώτες 12 ώρες

Ελλάδα το iPhone 4S έρχεται το Δεκέμβριο.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xrhstos14 (@xrhstos14)

Ελπίζω αυτό να μην κάνει εντύπωση σε κανέναν

Alex

Μπά “δε λέει”, όταν κάθομαι στην καφετέρια δεν μπορώ να κάνω το “εφέ” μου με δαύτο γιατί είναι ίδιο με το προηγούμενο,πως θα βλέπει ο άλλος πως έχω το πιο καινούργιο? Έπρεπε τουλάχιστον να του βάλουν μια μεγαλύτερη οθόνη ή κανένα νέο χρωματάκι,να ξεχωρίζει βρε αδελφέ! iPhone είναι άλλωστε,δεν το παίρνεις μόνο για να κάνεις την δουλειά σου.

island

Και όμως κάνει 🙂

Giorgos

βρεε τοσοι πολλοι θελουν να γινουν μετοχοι στην apple;

The PokerGosh

Απόλυτα λογικό και αναμενόμενο..
Προσωπικά πιστεύω ότι η συσκευή ήταν ήδη πολύ καλή και έγινε καλύτερη..
P.S. Android έχω… 😉

lorentzos

Εγω λεω οτι εαν βαζανε και μια ιδεα χρυσο στα πλαγια ετσι γυαλιστερό και το πουλαγανε και κανα 1000 ευρω θα ξεπουλαγανε μιλαμε οτι θα κανανε ουρες στα καταστηματα γιατι πως να το κανουμε για μοστρα ζουμε σε αυτη την ζωη, ασχετο που εμεις σε λιγο δεν θα εχουμε στον ηλιο μύρα!!!

Ceron

Ζηλια βλεπω.
Οποιος εχει κρατησει iphone στα χερια του ξερει οτι ειναι μια πολυ καλη συσκευη και αξιζει τα λευτα της γιατι και μετα απο ενα χρονο η αξια του παραμενει ψηλα και εχει και απιστευτα καλη υποστηριξη απο την apple.
το θεμα ειναι να μπορεις να ζησεις με το ui και τις παραξενιες του itunes και αλλα πολλα.

lorentzos

Ο/Η Ceron Εγω πηρα το 4 οταν πρωτοβγηκε και το κρατησα 3 μηνες τοσο αντεξα, οπως λες πολυ καλη ποιοτητα και πολυ καλες εφαρμογες αλλα δεν αντεξα τις ιδιοτροπίες του. Για καποιον που δεν ειναι και πολυ ψαγμενος θα το κρατηση παρα πολυ καιρο!!

Dami

Οταν λες “ψαγμένος” lorentzo τι εννοείς?

lorentzos

Ο/Η Dami jailbreak!!!!

Dami

Εντάξει,δεν χρειάζεται να είσαι και ψαγμένος για να κάνεις jailbreak.Παντού κυκλοφορούν guides για το πως να το κάνεις και συνεχώς το jailbreak γίνεται και πιο εύκολο ειδικά τώρα με το jailbreaks.com ένα click κάνεις και είσαι έτοιμος.Αν και αυτό που βλέπω πλέον,είναι ότι οι περισσότεροι πέρνουν το iphone με την προϋπόθεση να κάνουν jailbreak από την πρώτη κιόλας μέρα

hayatevo9

καλά κ το 3 ds της νιντεντο τις πρώτες ώρες κ ημέρες πούλησε σαν τρελο κ μέσα σε μια βδομάδα πουλούσε ψίχουλα! μην σας κάνει εντύπωση σε μερικούς. Άκου εκεί ζήλια. Τα λέμε σε κανα 3μηνο πάλι:-)

Giorgos

Σιγα να μη ζηλευουμε το iphone… xaxaxaxaa

sql

Οι προπαραγγελίες φανερώνουν τον αριθμό από προβατάκια που θα αγόραζαν και πιάτο με σκατά με σήμα apple. Κλασσική αγορά αμερικής i guess. Ακόμα και να υποψιάζεσαι ότι η χρήση του είναι πολύ κοντά στο 4, αγοράζεις κάτι πανάκριβο που δεν έχει δοκιμαστεί από κανέναν, που δεν έχει γραφτεί ούτε ένα review. Και μετά καταλήγεις με μία συσκευή που “δεν την κρατάς σωστά και χάνει το σήμα της, δεν είναι bug! its a feature!”. oh well..

Triantafillos

Εγω πιστευω οτι ενα i phone ειναι απλα μοδα.δεν ειναι δυνατον να αγοραζεις ενα κινιτο μονο με μια μικρη αναβαθμιση που το κανανε.πιστευω οτι και οι 200.000 δεν ειχαν ή ειχαν το 3αρι.αν εστω και ενας απο αυτους ειχε 4αρι και πηρε 4s ειναι απλα για λυπηση.γνωμη μου παντα.ειναι σαν να αγοραζεις ενα κοσμημα.η λειτουργεια του ειναι μονο για να το δειχνεις και να το βλεπουν.τιποτα παραπανω.ετσι νομιζω το χρεισημοποιουν οι 190,000 αμερικανακια.ελεος με αυτο το Iphone.εχουν βγει κινηταρες και μιλαμε για χρονια πισω σε HARDWARE.

Aris

δεν παμε καλα!!!

Awesome U-Tube video about iPhone 4S (*Παρωδα με Αδλφο Χιτλερ!) :
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=wbfz8p9SwjY

..& U.S version :
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8e8fBNNCaz8

Alex

χα,χα να σε καλά! τρομερό το βιντεάκι!

Iakovos

Θελω και εγωωωωω…να ειναι καλα η Αγγλια ομως…Πως να μην ξεπουλησει αφου ειναι το κορυφαιο smartphone EVER… σε ευχαριστω Steve για ολα. Οι Μυθοι δεν πεθαινουν ποτε!

Tron

@Alex
Εχεις απολυτο δικιο οσον αφορα το σκεπτικο του νεοελληνα. Πιστευω οτι ΑΡΚΕΤΟΙ κυριλο-καγκουρω καφατεριοβιοι που εχουν στην κατοχη του το 4αρι (για καμερα, angry birds, και μοστρα) ανακουφιστηκαν βλεπωντας το 4s να εχει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια εμφασνιση…:P Απορω παντως αυτη η apple πως δεν το σκεφτηκε να αλλαξει εστω και κατι μικρο (συμπαθατε με εαν υπαρχει καμια διαφοριτσα), ωστε να ειναι ενα plus για καποιον να το παρει.. ΤΕΣΠΑ!

@Triantafillos
Φιλικα παντα, ποσο χρονων εισαι? Πιστευεις οτι το use of iphone ειναι η μοδα? ακου εκει η λειτουργια μονο να το δειχνεις…

Iakovos

@Tron

Ευτυχως που δεν ανηκω σε αυτες τις κατηγοριες. Το να κανεις τετοια πραγματα ειναι… μπιιιιιιπ 🙂 Υπαρχουν ομως και αυτοι που ξερουν γιατι εχουν τα iphone. Δυστηχως το εχει παρει και η κουτση Μαριω…

kostas

Ασε που έστι όπως πάνε τα πραγματα στην χώρα που ζουμε, απο κει που ήθελες έναν μισθό να το αγοράσεις, τώρα θα θες 2 (των 350 ευρό) έχω περιέργια εδώ στην Ελλάδα να δω τι πωλήσεις θα κάνει…

jimdem

Σαν τα αυτοκίνητα είναι. Με τα ίδια λεφτά μπορείς να πάρεις ένα Skoda full extra (Σούπερ κινητά με τελευταία λέξη στο hardware) ή μια Mercedes (iPhone) με λιγότερα extra, και χαμηλότερες επιδόσεις. Ναι αλλά μια Mercedes είναι Mercedes. Και ποιοτική και έχει περισσότερη υποστήριξη. Έτσι και στα κινητά. Ο καθένας παίρνει αυτό που του αρέσει.

Triantafillos

Φιλε Tron για τα αμερικανακια λεω που κανανε 200,000 πωλησεις.το ποσο χρονων ειμαι ειναι ασχετο με το τι πιστευω.29 ειμαι αλλα εχω δει αρκετους που το εχουν και το μονο που κανουν ειναι να περνουν τηλ.για αυτους λεω οτι το εχουν μονο για μοστρα..η αποψη μου ειναι και δεν την αλλαζω.

hayatevo9

ιακώβέ συγνώμη κιόλας αγόρι μου τι είναι αυτα που γράφεις??? ακου εκεί σε ευχαριστώ στιβ για όλα!!! Ήμαρτον!!! Λες κ ευχαριστείς κάποιον που σου έκανε το μεγαλύτερο καλό του κόσμου! Έλεος!

Dami

@Triantafillos φίλε μου εγώ θα σε ρωτήσω κάτι άλλο,ποιος χρησιμοποιεί πλήρως ένα smartphone εξαντλώντας πλήρως όλες τις δυνατότητες του? Οι περισσότεροι αγοράζουν το κινητό για μόστρα και για να λένε ότι έχουν ένα iphone 4S ή ένα GS2…ποιος από αυτούς έχει εκμεταλευτεί πλήρως την ταχύτητα του κινητού? Οι δυνατότητες όλων των super-smartphone (γιατί περί αυτών πρόκειται πλέον) θα φανούν στο μέλλον που θα αναπτυχθούν και οι εφαρμογές…εκτός αν αγοράζουν όλοι αυτές τις συσκευές για να παίζουν infinity blade 2 και 2-3 ακόμα παιχνίδια που έχουν μεγάλες απαιτήσεις.Μην κοροιδευόμαστε μεταξύ μας…όλοι για ίντερνετ και fb τα πέρνουν (αυτά τα λένε στατιστικές,όχι εγώ) και ενώ αυτές τις δυνατότητες μπορούν να τις έχουν και από ένα απλό smartphone,όλοι επιλέγουμε τα ακριβά.Είναι η φύση του ανθρώπου τέτοια που μας κάνει να θέλουμε να “πουλάμε μούρη”.

harispao

Ρε τι απίστευτη κόμπλα είναι αυτή που έχετε μερικοί με το iphone ναι ρε είναι ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΠΟΤΕ
Και κομπλεξικοί δεν είμαστε εμείς που το έχουμε είσαστε εσείς που δε τολμάει να παρουσιαστεί καινούργιο μοντέλο και αμέσως το θάβετε πρίν καν αρχίσει να πουλάει (!!!).
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ ΗΜΑΡΤΟΝ έτσι γουστάρουμε να το έχουμε και να πουλάμε μούρη αν μπορείτε πουλείστε και εσείς με τις μ@λ@κίες που παίρνει ο καθένας….
Αμα πια μας ζαλίσατε τα παπάρια θύματα ακούσαμε ότι είμαστε βλάχοι με λεφτά νταβαντζήδες και ξεχνάτε μερικοί ότι για ενα galaxy s2 ρίχνετε περπου τα ίδια λεφτά και σε δύο μήνες κάνει 300€ μεταχειρισμένο ενώ το 4 κάνει 500€ και αναρωτιέστε γιατί θα σας πω εγώ λοιπόν ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ IPHONE

Iakovos

@hayatevo9

Οταν αυτα που εχει προσφερει η apple αποτελουν εργαλεια της δουλειας σου, και δεν σε εχει απογοητευσει ποτε μα ποτε,σε θεματα ποιοτητας αξιοπιστιας κλπ κλπ…τοτε το λιγοτερο που εχεις να πεις στην apple ειναι ενα ευχαριστω. Αυτο που νιωθουμε εμεις που την apple δεν τη μαθαμε απο το iphone αλλα απο τους παλιους mac που γονατιζανε καθε pcακι…δεν προκειται ποτε να τα νιωσει κανενας window user για τη microsoft και για καθε αλλη εταιρεια που κατασκευαζει κινητα, μιας και το iphone ειναι στην επικαιροτητα.

@ harispao

Ηρεμααα…αυτα που καταλαβαινουμε εμεις για την apple κανενας δεν προκειται να τα κατανοησει. Γιαυτο λιγο σεμνα 🙂 Ο καθενας κανει τις επιλογες του και ειναι σεβαστες

Greg

Το iPhone είναι το καλύτερο κινητό της αγοράς και αν είχα λεφτά θα το αγόραζα. Όπως, αν είχα λεφτά θα αγόραζα ακριβά ρούχα, παπούτσια, τηλεόραση, home cinema, αυτοκινητο, σπίτι, κότερο, εξοχικό κ.τ. λ . Εφόσον δεν τα αντέχει η τσέπη μου δεν τα αγοράζω.

Dimos

harispao πεστα αγορι μου να αγιασει το στομα σου…Εγω ελεγα να το ανοιξω αλλα θα ριξω χειροτερα βρισιδια για τους κομπλεξικους που κραζουν το iphone και δεν το θελω…Μαζι σου ρε τρελε..καλα τα ειπες.Hμαρτον με το κομπλεξ μερικων εδω μεσα.

δημητρης

harispao, σωστα τα λες φιλε, και ετσι ειναι, εχει καταντησει αηδια με το θεμα iphone.
ειναι το τοπ τηλεφωνο ρε σεις, απο ολες τις αποψεις ειτε μας αρεσει ειτε οχι,
αλλα ο κομπλεξαρισμος στην ελλαδα δινει και παιρνει…

hayatevo9

παω στοίχημα ότι τα 3 τελευταία σχόλια πάνω από εμένα τα έχει γράψει ο harispao αλλάζοντας ψευδώνυμο. Στάνταρ. Βγάζει μάτι φίλε, να είσαι πιο προσεκτικός όταν θες να υποστηρίξεις κάτι κ γράφεις με αλλά νικ. Μετά εμείς είμαστε κομπλεξικοί.. Λίγη ωριμότητα δε βλάπτει..

hayatevo9

ιακώβέ όταν μου λες ότι τα χρειάζεσαι για την δουλειά σου τότε με καλύπτεις.. Αλλά έτσι από μόνο του ακούστηκε κάπως..

καλό βράδυ..

harispao

hayatevo9
Ρε φίλε είσαι απλά τραγικός νομίζεις ότι δεν έχω να κάνω τίποτα άλλο από το να μπαίνω με άλλο όνομα στο τόπικ και να γράφω;
Και στη τελική γιατί να το κάνω αυτό;
Νομίζεις ότι αυτά που έγραψα πιό πάνω δεν αντιπροσωπεύουν περίπου τους πιό πολλούς από αυτούς που έχουν κάποια apple συσκευή;
Δεν καταλαβαίνω τελικά γιατί κάποιος πρέπει να απολογείται για μια καταναλωτική επιλογή;
Αν είχες ποτέ apple προιόν θα καταλάβαινες ότι όλα όσα λέτε είναι απλά λόγω άγνοιας.
Ξέρετε κάτι ρε μάγκες; Είχαμε και έχουμε οι περισσότεροι ακόμα pc για ένα και μόνο λόγο:
Δεν έχουμε λεφτά για mac η για άλλο mac.
Και από τηλέφωνα είχαμε και απλά και “smartphones” με symbian και “touch” οθόνες και με windows mobille και android από 1.6 έκδοση και έτυχε να αγράσουμε iphone και κολλήσαμε εκεί.
Γιατί κολλήσαμε δε θα σου πώ πηγαινε ΑΓΟΡΑΣΕ ένα και τότε θα δεις.
Μέχρι τότε εσύ και οι υπόλοιποι “ψαγμένοι” κάντε μας τη χάρη και μην ασχολείστε με πράγματα μη συγκρίσιμα.

Dimos

O harispao ειναι ξεχωριστος..εγω ειμαι αλλος που υποστηριζω τα λεγομενα του Harispao..Νομίζω φίλε μου μεγάλη βλακεία που σκέφτεσαι οτι μπηκε το παιδι με διαφορετικα ονοματα για να υποστηριξει αυτο που εγραψε…Μην βαζεις στοιχημα θα το χασεις!!

aggelos

χα χα hayate μεταξύ μας στοιχηματίζω σε σένα!! 🙂 κι αυτό γιατί τα στελέχη της apple… ε ε οι υποστηρικτές της ήθελα να πω, είναι οι πιο φανατικοί από όλους! χάρη ο καθένας Εδω μέσα μπορεί να γράφει ο, τι θέλει χωρίς να ισχύει κ τίποτα μερικές φορές! να σε ενημερώσω επίσης ότι το android ξεκίνησε από την έκδοση 1.5 κ όχι από την 1.6. Κ επίσης να σου πω ότι όταν βγαίνεις κ λες ότι το I phone 4 είναι το καλύτερο από όλα χωρίς να επιχειρηματολογείς ε λυπάμαι δε μας λέει κ πολλά αυτό… φιλικα πάντα 🙂

Dimos

aggele..Επιχειρηματολογούμε..Τι εννοω; Πιασε iphone στα χερια σου και αν αλλαξεις ξανα κινητο τρυπα μου την μυτη..Ασε τους αλλους να τρεχουν με 8 πυρηνα…700 χιλιαδες GB RAM και 25 mp camera..Πάρε Iphone και εδώ ειμαστε να μας πεις για την εμπειρια χρησης του…Φιλικα Παντοτινά 🙂

Techfan

@Dimos

Δίνε τότε εσύ τα 700 που σου περισσεύουν και άσε εμάς να ονοιρευόμαστε….
Η apple Δεν έχει τα κινητά με την καλύτερη ποιότητα κατασκευής… Αν ήθελα την μέγιστη δυνατή, θα έπαιρνα και ένα με λευκόχρυσο και ας έδινα και 10 000 ευρώ?

Άρα, δεν είναι απαραίτητο να καταφύγουμε στην apple για ποιότητα κατασκευής, μένοντας τόσο πίσω τεχνολογικά.

hayatevo9

παιδια δεν είπαμε ότι το μήλο 4 δεν είναι καλό! Προς θεού! Απλά δεν καταλαβαίνουμε τον λόγο που γίνεται όλος ο χαμός! Γιατί εγώ να πω την αλήθεια δεν εχω μήλο αλλά ότι επεξεργαζόμαΐ από φίλους κτλ κ δεν μπόρεσα να δω αυτό το μαγικό που όλοι λένε! Ναι android εχω αλλά πήρα το πρώτο μου Android κινητό πριν από 2 μήνες. οπότε δε μπορώ να πω ότι είχα το χρόνο να πω ότι εχω τρελαθεί τόσο πολύ από το εν λόγω λογισμικό. Πριν είχα simbian συσκευές 4 στον αριθμό κ πρέπει να πω ότι σαν λογισμικό με βόλεψε πολύ-μην γελάτε! 🙂 Αν το μήλο 4 είχε λογική τιμή, το εχω ξαναπεί, θα το έπαιρνα! Το μόνο που θα ήθελα θα ήταν λίγο μεγαλύτερη οθόνη! το πολύ 4 ίντσες γιατί μετά το κινητό ξεφεύγει σε μέγεθος κ συνεπώς σε φορητοτητα! 🙂

Dimos

techfan δεν μου περισσευουν, δεν εχω iphone,θα εχω και τελος δεν μιλαω για την ποιοτητα κατασκευης αλλα για το ολο συνολο…Οκ?

kostas

Αν και κάτοχος ενός φθηνού και ταπεινού smartphone(htc HD7 – 318 euro το αγόρασα) έχω να πω ότι άσχετα που δεν συμφωνώ απόλυτα με την τιμή του iphone4, παρόλα αυτά παραδέχομαι ότι είναι ένα πολύ καλό και ολοκληρωμένο τηλέφωνο.Αν είχα την οικονομική δυνατότητα μάλλον θα το αγόραζα.

Silender

Το πιο ωραίο είναι ότι για τους applsheep αν ΔΕΝ έχεις ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΔΙΚΟ σου iphone ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να καταλάβεις την “μαγεία”(λολ).

Αν έχει πχ κάποιος συγγενείς η στενός φίλος και παρά μέρα το σκοντάφτεις και κάνεις test δεν μπορείς να το καταλάβεις, πρέπει να σου φύγει η 700άρα για να καταλάβεις ότι ΔΕΝ σου αρέσει.

yeah right

Dimos

Κωστα πες σε παρακαλω τον silender τον χωριατακο να μην γραφει applsheep και κατι τετοιες π…στιες…Ειπαμε να σχολιασουμε..Αν ο καθενας silender γραφει τα προβληματα του και βγαζει κομπλεξ δεν εχει νοημα το αρθρο..Αποψεις ηρθαμε να ανταλλαξουμε οχι να ακουμε το κομπλεξ του καθε γιδοβοσκου…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.