iPhone 4S, Θήκες για την αναβαθμισμένη έκδοση του 4

Οι ημέρες πλησιάζουν. Περιμένουμε το επόμενο iPhone και οι φήμες οργιάζουν. Αυτή τη φορά η ιστοσελίδα BGR φέρνει στο φως τις δημοσιότητας φωτογραφίες από τις θήκες για το επόμενο iPhone (ή για ένα από τα επόμενα!) που λέγεται ότι θα είναι το iPhone 4S, μια αναβαθμισμένη έκδοση του σημερινού μοντέλου 4.

Από τις θήκες καταλαβαίνουμε ότι ίσως υπάρξουν διαφοροποιήσεις κάμερα ή το flash αυτής. Πριν μερικές ημέρες έκαναν την εμφάνισή τους και θήκες για το iPhone 5.

Προσοχή παιδιά, ότι μεταφέρουμε είναι φήμες και ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες.
Τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο έχει η ίδια η Apple.

, iPhone 4S, Θήκες για την αναβαθμισμένη έκδοση του 4

, iPhone 4S, Θήκες για την αναβαθμισμένη έκδοση του 4

, iPhone 4S, Θήκες για την αναβαθμισμένη έκδοση του 4

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
DIMITRIS

αμα έχουμε 2 ειδών iphone 4S και 5 και το 4S Πωλείτε σε τιμή κάτω από τα λεφτά που έχουμε συνηθίσει να δίνουμε για iphone! ( σε κάποια λογική τιμή 300-500) τότε πιστεύω ότι τα android θα έχουνε μεγάλο πρόβλημα!!!!

Βικέντιος

Δημήτρη και εγώ πιστεύω οτι όταν λέμε φθηνό iphone πρέπει να κυμαίνεται η τιμή απο 400 μέχρι 500 αλλιώς δεν αξίζει να το συζητάμε.

Γιώργος Τσ.

Μακάρι να είναι όντως αλήθεια…Άντε και εμείς τα φτωχαδάκια να αποκτήσουμε ένα φθηνότερο iPhone…(σε σχέση με τα προηγούμενα πάντα…)

vwgolf16

εγώ δεν πιστεύω φέτος να κυκλοφορήσει το 5ρι αλλά ούτε θα παρουσιαστεί στο Event τις Apple. Μονο το Iphone4S θα παρουσιαστεί και είμαι 90% σίγουρος γιαυτο

Iphonias

θελω
iphone 4s στα 400-500€ και κλασσικα τον Α5 8αρα καμερα και καλυτερη κεραια στα 8/16 GB.
και iphone 5 στα (φυσιολογικα για την apple επιπεδα) 600-850€ Α5 8αρα καμερα… μπλα μπλα καλυτερη μπαταρια και 1GB RAM! με χωρητικοτητες 16/32/64 GB!

Yan

Αν το 4s εχει τιμη κατω απο 500 το μονο τηλεφωνο που θα εχει προβλημα θα ειναι το 5

lorentzos

γνωστή ελληνικη ιστοσελίδα ανακοίνωσε οτι εχει έγκυρες πληροφορίες και λεει οτι τελικά πρόκειται για το 4s και οχι για το 5. και η διαφορά εντοπίζετε στον διπύρηνο επεξεργαστή στο1g και στην κάμερα που έγινε 8mpixel full hd 1080 30fps.

kostas

την apple δεν την συμπαθώ…αλά αν βγάλει iphone4s τότε να θα την πω την αμαρτία μου,,,θα το αγοράσω…είναι που το 4 είναι ο αγαπημένος μου αριθμός λολ

George

Εγώ θα περιμένω το Carrera 4S γιατί έχω και το αντίστοιχο αυτοκίνητο.

Dimos

Κι εγώ το Iphone Lada γιατί έχω Λάντα!!!!!!!!! 😛

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Apple iOS iPhone

iOS 18 με ΑΙ: Θα είναι «η πιο φιλόδοξη αναθεώρηση» στην ιστορία του iPhone

Στις 10 Ιουνίου ξεκινά το ετήσιο WWDC της Αpple, όπως ανακοίνωσε η ίδια η εταιρεία, και αναμένεται να το κάνει με την αποκάλυψη του iOS 18.