iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

Το νέο iPhone 4S κυκλοφορεί άμεσα, την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην Αμερική ενώ στην Ελλάδα το περιμένουμε το Δεκέμβριο παράλληλα με τη διάθεσή του σε ακόμα 69 χώρες. Cosmote και Vodafone θα είναι οι πρώτες εταιρίες που θα το διαθέσουν ενώ θα περιμένουμε τις ανακοινώσεις της WIND.

Πιο αναλυτικά, στις 14 Οκτωβρίου θα διατεθεί σε Αμερική, Καναδά, Γαλλία, Γερμανία, Ιαπωνία και Αγγλία. Στο τέλος Οκτωβρίου θα πάει σε ακόμα 22 χώρες και Ελλάδα θα έρθει με τις υπόλοιπες χώρες το Δεκέμβριο.

Το νέο iPhone 4S αναμένεται να διατεθεί και στις τρεις διαθέσιμες χωρητικότητες 16GB, 32GB και 64GB.

Ίσως κυκλοφορήσει λίγες μέρες νωρίτερα, τις τελευταίες ημέρες του Νοεμβρίου από τα καταστήματα Apple Premium Resellers (APR), όπως iStorm, Golden, Document Store i κ.α.

iPhone 4S
• Επεξεργαστής A5 Dual-Core
• Νέα διπλή κεραία
• World phone – GSM και CDMA
• Λειτουργικό σύστημα iOS 5
• Κάμερα 8 Megapixel 3264×2448 pixels
• Full HD video 1920×1080 pixels
• Airplay mirroring
• Intelligent assistant
• Voice dictation
• Siri
• iCloud
• 16GB/ 32GB/ 64GB

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

, iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

111 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick_already_exists

Ωραία!!! 😀

victor

τιμουλα;;;;;;;;;;;;;; παντωσ αν ειναι κανενα 250αρι θα του αξιζει αλλα μαλλον θα το κανουν 700ευρω

333Mbs

Ειναι πολυ λογικο απο φοβο να πλασαρουν αμεσα την μοντελαρα τους …
Πρωτη φορα που βιαζονται … μπραβο ρε ,ωραια μια χαρα ….. .

jimmy1992

Άρα σε λίγες μέρες μάλλον θα το δούμε και στο techblog, έ;

Paris

199$ για την εκδοση με τα 16GB. Ομολογω οτι εμεινα αφωνος με την τιμη (αν ισχυει φυσικα) και θα αναψει πολυ ο ανταγωνισμος!

Paris

Ακυρο, η τιμη ειναι με συμβολαιο! Ειπα κι εγω…

panos

@paris ειναι με συμβολαιο η τιμη γιαυτο σου φαινεται μικρη

bill1989

199 με διαιτες συμβολαιο…!!!!!!

Δημητρης

τελικα απογοητευτηκα. ο ανταγωνισμος καλπαζει και μας παρουσιασαν απλα ενα ανανεωμενο 4 με καλυτερη καμερα και καλυτερο επεξεργαστη? πραγματα που υπαρχουν σε αλλα εδω και κατι μηνες? ακομα 3’5″ οθονη? δε λεω η οθονη στο 4 που εχω ειναι κρυσταλο αλλα πολυ μικρη πλεον..
και η ελειψη flash πολυ κουραστικη. οτι και να θες να δεις σε γυρναει στο youtube. και μετα αντε παλι πισω.

Δημητρης

βεβαια απο οτι διαβαζω το ios5 εχει καποια σημεια που ειναι αξιοθαυμαστα. το siri παραδειγμα ειναι κατι που υπαρχει ηδη αλλα παρουσιαζεται πολυ εξυπνα στο νεο λειτουργικο.

Γιώργος Τσ.

Παιδιά όταν έβγαλαν το 3GS μετά το 3G, δεν υπήρξε καθόλου απογοήτευση γιατί ΔΕΝ υπήρχε ανταγωνισμός και δεν είχε λόγο να αλλάξει το σχεδιασμό πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά…Τώρα όμως που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και γίνεται χαμός με τα δεκάδες smartphones που ανακοινώνονται κάθε μήνα, το να αλλάξει μόνο το hardware και το νέο μοντέλο να έχει τον ίδιο σχεδιασμό που είχε το 4 όταν πρωτοβγήκε πριν τόσο καιρό είναι…EPIC FAIL…! Νομίζω πως εκεί στη Samsung πρέπει να έχουν στήσει τρικούβερτο πανηγύρι και θα γιορτάζουν σαν τρελοί..!
Με λίγα λόγια το “iPhone 4S” θα πάει…ΑΠΑΤΟ σε σχέση με τις πωλήσεις που έκανε το 4…Και στην Apple η ζωή τραβά την κατηφόρα..!

Υ/Γ: Ελπίζω να βγω λάθος, αλλά….

Dimitris_T

Αναμενόμενη εξέλιξη για την Apple. Θα μπορούσε τουλάχιστον να κάνει κάτι με το θέμα οθόνη που όντως έχει αρκετή διαφορά από ανταγωνισμό (δεν αναφέρομαι στις 5+ ίντσες).
Επίσης δεν είδα κάποια αναφορά για τη μνήμη και αν όντως έχει αυξηθεί. Επίσης, το siri έχει την ένδειξη beta και το βασικό αρνητικό θέλει Internet σύνδεση οπότε…Τέλος, κρίμα που η Ελλάδα δεν είναι στο 2ο group.

vaskor

Αφού δεν έκανε την παρουσίαση ο Steve, τι περιμένατε ρε παιδιά? Αυτός είχε το χάρισμα τι να κ΄νουμε?

nickvog

Τελικά… θα υπάρξει ή οχι iphone5 ????????????

Kαι ΠΟΤΕ ????

Γιώργος Τσ.

Αυτό δηλαδή είναι το Smartphone of the year….? μουαχαχαχαχχα……! χ0αχ0αχ0α..! και θα το ξαναποστάρω:

“Παιδιά όταν έβγαλαν το 3GS μετά το 3G, δεν υπήρξε καθόλου απογοήτευση γιατί ΔΕΝ υπήρχε ανταγωνισμός και δεν είχε λόγο να αλλάξει το σχεδιασμό πέρα από τα τεχνικά χαρακτηριστικά…Τώρα όμως που ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και γίνεται χαμός με τα δεκάδες smartphones που ανακοινώνονται κάθε μήνα, το να αλλάξει μόνο το hardware και το νέο μοντέλο να έχει τον ίδιο σχεδιασμό που είχε το 4 όταν πρωτοβγήκε πριν τόσο καιρό είναι…EPIC FAIL…! Νομίζω πως εκεί στη Samsung πρέπει να έχουν στήσει τρικούβερτο πανηγύρι και θα γιορτάζουν σαν τρελοί..!
Με λίγα λόγια το “iPhone 4S” θα πάει…ΑΠΑΤΟ σε σχέση με τις πωλήσεις που έκανε το 4…Και στην Apple η ζωή τραβά την κατηφόρα..!

Υ/Γ: Ελπίζω να βγω λάθος, αλλά…. “

momo

Καλα δεν ειναι κατι ιδιαιτερο…εγω παντως ακουλουθω την σειρα wave…οσο και να κοροιδευουν το bada ειναι τελειο!

Doc

Τη στιγμή που υπάρχει το Galaxy S2, το iphone είναι απλά οδοντόκρεμα μπροστά του… Με τους νέους μισθούς δε, άντε να δούμε τους παλαβούς νεοέλληνες να αγοράσουν τη μπακατέλα της apple

vasilis

Αν έκανε την παρουσίαση ο Steve θα υπήρχε όντος μεγαλύτερος ενθουσιασμός. Είναι σαν να βλέπεις Barcelona χωρίς τον Messi…γίνεται δεν γίνεται.

dimergr

χαχαχαχαχα τι πακετο ηταν αυτο για οσους περιμεναν νεο iphone…μια λεξη μονο…απογοητευση!!!

Δημήτρης

Πάντως εκτός από το καλό μάρκετινγκ, μια χαρά τα πάει η Apple στις μεταμοσχεύσεις επεξεργαστών και doping κινητών.
Πάλι καλά που δεν μας είπε ότι αυτή πρώτο έβγαλε τα 8MP και τους διπύρηνους!!!
Φαντάζομαι οι οπαδοί της θα το αγοράσουν ξανά σαν χάνοι που είναι.
Άντε ρε Android (HTC,LG και Samsung), αποτελειώστε την, την “δικαστίνα” της κινητής!!!

vaskar

Μερικοί από εσάς είστε υπερβολικοί ! Νομίζετε ολόκληρη apple ότι δεν ξέρει τι κάνει ? οκ…ξέρετε εσείς ! Επεσε η μετοχη της ???? Τι λές ? Τώρα φοβήθηκαν εκεί στο Καλιφορνια! Θα ξανανέβει όταν σπεύσουν την πρώτη μέρα να το αγοράσουν όλοι . Επίσης υποστηρίζονται με το ios 5 και το 3 και το 4αρι . Αυτό κάνει πιο πιστούς πελάτες και πιο δύσκολους στο να πάνε σε android . Το ios 5 δεν είναι το ΟΥΑΟΥ αλλά σίγουρα είναι πιο μπροστά (εκεί που πρέπει να ναι , και όχι σε ΧΑΖΑ widzetakia ) από το android . Τι άλλο να κάνουν δηλαδή ?? Ενα ΠΟΛΥ ολοκληρωμένο OS το καλυτερεύσαν στα σημεία …. Και το γεγονός ότι βγάζουν ίδια εξωτερικά συσκευή δεν με χαλάει !!! Δηλαδή σε ΠΟΙΟΝ αρέσει που η samsung βγάζει το OYAOY κινητό των 600 ευρώ , το παίρνεις και μετά 5 μήνες το ΑΠΑΞΙΩΝΕΙ , πάει στα 300 ευρώ και έρχεται άλλο ΟΥΑΟΥ εντελώς διαφορετικό ??? Αυτά να βλέπετε όσοι κατηγορείτε και αυτά να βρίζετε και όχι την εταιρία που δ’ινεις μεν ένα κάρο λεφτά αλλά δεν τα κλαις μετα 5 μήνες (το 3αρι μετ/νο κάνει 280 ευρώ )

vasilis

Τώρα βέβαια που το σκέφτομαι μπορεί να παίζουν κανένα παιχνίδι και να βγάλουν το 5αρι και η απογοήτευση να γίνει ενθουσιασμός…δεν πιστεύω ότι δεν ξέρουν τι θέλει ο κόσμος, εδω έχουν πάρει master στο marketing και θα την πατήσουν έτσι;

Nickolas

Στο μεταξύ θα χει πλάκα να παρουσιάσουν κανα iphone 5 κατα Ιούνιο μεριά, με πολύ ανώτερα χαρακτηριστικά! Όπως έγινε με το ipad, που άργησε να έρθει στην Ελλάδα και στο καπάκι, φέρανε το ipad 2.

vaskar

Ρε παιδες , Μηχανή που΄δουλέυει ΔΕΝ την αλλάζεις ! Το 4αρι σχεδιατικά είναι ΑΨΟΓΟ , ποιοτικά το ίδιο ! Μην την πατάμε που βλέπουμε τους κορεάτες να αλλάζουν συσκευές σαν πουκα΄μισα ! Χάνεται όλη η προσωπικότητα , ο μύθος έτσι !!! Ποιος θα θυμάται ρε παιδιά σε 3 μήνες το samsung galaxy s ??? Αυτό ΕΜΕΝΑ σαν καταναλωτή ας πούμε της samsung ΔΕΝ με σεβεται έτσι !!! Και τι να το κάνω ρε lg και κάθε κορεάτη σχιστομάτη το κινητό σου με το σουπερ hardware όταν το android market είναι ΧΑΛΙΑ μπροστά στις εφαρμογές του μήλου ?? (έχω υπάρξει με 2 συσκευές android και με windows phone 7) . To appstore του μήλου είναι ΜΑΚΡΙΑ .Πολύ μακριά !!!!

leonidas
panagiotis

Samsung Wave me bada 2.0 prosexos. Apla teleio.

Paris

να δείτε που το επόμενο θα λέγετε iphone 4GS 😀

vasilis

@panagiotis bada 3 θέλεις να πεις… το 2 πάλιωσε.

versavel

Με τον πολεμο μηνυσεων που εκανε με την samsung,περιμενα μια αποστομωτικη απαντηση στους Κορεατες,βγαζοντας ενα μοντελο σημειο αναφορας. Αντιθετα,αυτοι στην Apple εκαναν σαν συνεταιροι τους. Παντως το θεμα με το νεο iphone θα τελειωσει γρηγορα. Και αυτο φαινεται απο εδω στο techblog. Oι οπαδοι της apple εχουν κυριολεκτικα εξαφανιστει,και αυτο τα λεει ολα. Και αυτοι που βγηκαν,εκτος 2-3,ολοι το εθαψαν. Φανταστειτε τι γινεται παγκοσμιως,και ποσες χιλιαδες υποψηφιους πελατες εχασε η εν λογω εταιρια. Να πω και κατι που δεν το αναφερε κανεις. Ο Jobs ειναι βαρια αρρωστος,και περιμενα το κυκνειο ασμα του να ηταν μια κινηταρα σημειο αναφορας,εστω και για συναισθηματικους λογους. Ακομα και εκει με απογοητευσαν.

argyriadis

το motorola atrix που βγήκε ένα χρόνο πριν,το πατάει…α ρε apple όλο εφέ είσαι…

frank

καιρο ειχα να γελασω τοσο
να ναι καλα η apple και το iphail 4S
και του χρονου να μαστε καλα!

Aggelos

Παιδια πραγματικα δεν θα επαιρνα ποτε ενα κινητο που να ειναι ιδιο και να ειναι ελαφρως βελτιωμενο!

kats

Η Samsung έβγαλε ανακοίνωση ότι αποσύρει τις μηνύσεις εναντίον τις apple λόγω των αξέχαστων και γεματων γελωτα στιγμών που τις χάρισε απλόχερα με τη σημερινή παρουσίαση της..

Γιώργος

kats xaxaxaxa καλό καλό!!! Όντως τρελή απογοήτευση το εν λόγω κινητό… Αν δε βγάλει το 5 με τρομερά χαρακτηριστικά δεν την βλέπω καλά την κυρία μήλο!!!

vaskar

Οσοι δεν θα το αλλαξετε το 4αρι με το 4s , σας χαλαει δηλαδη;; Θα γλυτωσετε και χρημα εκτος και αν καποιους τους τρωει ο κωλος να ξοδεψουν! Κανονικα οσοι κατοχοι του 4 πρεπει να γιορταζουμε! Το 4s το εβγαλε για να παρει πελατες άπο android και οσοι εχουν το 3gs

kats

Μπράβο ρε vaskar..και λέγαμε κι εμείς γιατί έκανε τέτοια πατάτα..το smartphone της χρονιάς…

Δημήτρης Χ

Προσωπικά το μόνο που με χαλάει είναι που επιμένει η apple στις 3,5 ίντσες και στην απουσία flash.
Κατά τα άλλα είναι ένα ανανεωμένο iphone4 που έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των πελατών της apple έως ότου έρθει το 5.
ένα εκπληκτικό τηλέφωνο που έγινε ακόμη καλύτερο. Απλά όχι τόσο όσο να με πείσει να φύγω από το samsung galaxy s μου και το android τα οποία με καλύπτουν πλήρως σε όλους τους τομείς.

vaskar

Τελικα ρε μαγκες ολοι θεωρια ειστε! Πειτε δηλαδη τι θελατε να εχει; Τι λειπει απο το 4s ας πουμε που το εχει ο ανταγωνισμος και θα το θελατε επιτακτικα;;; Τη μεγαλυτερη οθονη μονο;; Τι ακριβως;

Max91

Πω πω τόσα καινούργια χαρακτηριστικά στο iPhone 4S που κανένα άλλο κινητό δεν έχει ονειρευτεί και (ξέρω ότι είναι ειρωνικά αυτά που λέω αλλά αξίζει για ΤΟΣΟΟΟΟ μεγάλο γεγονός που ήταν το καινούργιο iphone “θα βάλει τα γυαλιά σε ΟΛΟΥΣ” εε λοιπόν εγώ δεν είδα κάτι τέτοιο αντιθέτως είδα τα ίδια χαρακτηριστικά που είχα δει σχεδόν ένα χρόνο πριν… άρα..???

Γιαννης

Καλησπερα κι απο μενα!περιμενα καιρο να βγει το νεο Iphone αν και κατα καιρους ειχα ακουσει διαφορες φημες (πχ.το iphone 4s θα βγει μαζι με το iphone 5,το 4s θα ερθει στην ελλαδα στον οκτωβριο και το 5 τον δεκεμβριο-ιανουαριο κτλ κτλ..)!τελοσπαντων βγηκε ο,τι βγηκε και δεν μπορω να καταλαβω γιατι βλεπω τοσα αρνητικα σχολια.προσωπικα δεν εχω iphone αλλα εχω επεξεργαστει και το 3gs και το 4 αρκετα!Θα ηθελα την αποψη σας,απο εσας του ”ειδικους”.Να παρω το 4,να περιμενω να βγει το 4s ή να περιμενω κι αλλο για το 5.Ειμαι αρκετα ανυπομονος γιαυτο δεν νομιζω να καταληξω στην επιλογη του 5 που μπορει να βγει και σε 1 χρονο.Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων οσους θα με συμβουλεψουν!!!
Υ/Γ:οσο για τα LG τα Samsung τα Motorola και τα υπολοιπα smartphones που κυκλοφορουν εχω να πω οτι υστερουν αρκετα εως πολυ τοσο ποιοτικα οσο και εμφανισιακα απο τα iphone!!!

samo

@Vaskar
1)Οθόνη
2)Design
3)Λιγότερο ντούρο, για να μας ξαναδείξει το Iphone 4 με ένα S δίπλα
4)Μετά από τόσους πολέμους με εταιρείες να βγάλει κάτι που θα αποστομώσεις.
5)Σεβασμός στους πελάτες.
(Εύχομαι να σε κάλυψα)
Υ.Γ Η Μηλιά θα τσουχτεί απίστευτα με αυτήν την μπούρδα της.
Δεν λέω ωραίο άψογο, αλλά.. δεν είναι apple ρε αδερφέ.

Zante

Respect,στο digitallife.gr το είχε βγάλει ο μάγκας ο Σφακιανάκης παγκόσμια αποκλειστικοτητα και ήταν 100% σίγουρος πριν 3 βδομάδες.

Max91

@Vaskar

1) 3D
2) flash
3) camera παραπάνω από 8mp (όχι οτι το απαιτώ-με νοιάζει και τα 8 τέλεια είναι αλλά υποτίθεται είναι iPhone) πρέπει να δείξει ΔΥΝΑΜΗ
4) και ΟΘΟΝΗ επειδή είμαι σίγουρος διαφορά από το κανονικό iPhone 4 δεν θα έχει αλλά και να έχει μικρή θα’ναι ενώ θέλει κάτι ΠΟΛΥ παραπάνω για να ξεπεράσει το Galaxy SII

(Εύχομαι να σε κάλυψα)

dimitris

@vaskar τα λες πολυ καλα και με το ονομα τους και στις δυο αποψεις σου,
ομως οι περισσοτεροι κοιτανε το εξωτερικο περιβλημα των κινητων και οχι
το τι ειναι και την τσεπη τους. τελος παντων ο καθενας κρινει αναλογα,
αλλα δεν χρειαζεται φανατισμος.
και εγω προτιμω παντως κινητο που διατηρει την τιμη του οταν θελω να το πουλησω
και το κυριοτερο με ενδιαφερουν οι αναβαθμισεις του και οχι να αναγκαζομαι
να παιρνω καινουργιο για να εχω την νεα εκδοση λογισμικου.
αποψη μου ειναι βεβαια, αλλα χρειαζεται και λιγο σκεψη.
αλλωστε τοσοι καταναλωτες σε ολο το κοσμο δεν ειναι ολοι μ………..ς.

Λευτέρης

Παιδιά, ας μη λέμε ό,τι θέλουμε. Αναμενόμενη η εξέλιξη για την Apple. Περίμενα πως δε θα βγει 5, αλλά μόνο 4S. Και, όπως έγινε με το 3G και το 3GS, περίμενα πως θα έχει ελάχιστες διαφορές -αν και κρατούσα πισινή, λόγω του ανταγωνισμού αλλά φευ. Το θέμα όμως είναι πως η Apple, με το marketing που έχει και τις βάσεις που έχει, θα πουλήσει το 4S και μάλιστα εξίσου καλά. Τα ίδια λέγαμε για το iPad και ορίστε, μια ολόκληρη κατηγορία συσκευών ήρθε ξαφνικά απ’ του πουθενά. Αυτό που δεν κάνει το 4S είναι να φέρνει καινοτομίες, αλλά από πωλήσεις… Εδώ είμαστε και θα δείτε.

Γιαννης

Ας απαντησει και κανεις σε μενα…

Leo

Γιάννη, πιστεύω ότι με αυτή την κίνηση της Apple καλύτερα να μην πάρεις τίποτα ακόμα.. όλος ο κόσμος που περίμενε να δει το νέο iPhone,περίμενε να δει μεγάλες αλλαγές. ίσως τις δούμε στο 5. όμως η κίνηση αυτή δεν ήταν σωστή απέναντι στους καταναλωτές που επιλέγουν προϊόντα Apple. και με τον ντόρο με τις μηνύσεις,και γενικά όμως με την όλη προετοιμασία από πριν το καλοκαίρι για κάτι μεγάλο που έρχεται.. και ξαφνικά μας παρουσιάζουν κάτι,που στην τελική έπρεπε να είναι αυτό που θα έπρεπε να είχε παρουσιαστεί πριν ένα χρόνο. δηλαδή ένα βελτιωμένο iPhone 4. η άποψη μου είναι ότι σαφώς και όσοι έχουν iPhone 4 είναι κρίμα να χαλάσουν άλλα τόσα χρήματα για ένα απλό “φρεσκάρισμα”.. όσοι δεν έχουν iPhone και τους ενδιαφέρει να αποκτήσουν μία τέτοια συσκευή,είναι μια πιο ολοκληρωμένη επιλογή πλέον,ως 4 (S). όμως καλό είναι να σκεφτούν αυτή την πρακτική της Apple που περνάει τον καταναλωτή για ταμειακή μηχανή που βγάζει χρήματα κάθε τόσο.. οπότε η άποψη μου είναι πως,αφού το πάει έτσι η Apple,καλύτερα να περιμένεις ένα iPhone 5. όμως και πάλι,δεν είμαι σίγουρος για την τακτική της.. δε λέω,καλό το ζέσταμα του κοινού (κάψιμο θα έλεγα),καλός ο ντόρος,καλή η ποιοτικότατη κατασκευή και το support… Συνέχεια »

Mario Vito

Καλά ό,τι και να λέτε όλοι σας, στα ηλεκτρονικά καταστήματα γράφουν μία κατηγορία smartphones και άλλη μία κατηγορία iphone. Μία κατηγορία μόνη της είναι. Τα κόμπλεξ σας είναι αμέτρητα

Thodoris

Γιάννη επειδή και γώ σκοπεύω να πάρω το πρώτο μου iphone άμεσα σε καταλαβαίνω απόλυτα! Εγώ λόγω μέτριας οικονομικής κατάστασης θα πάρω το iphone 4 με τα 8gb! Αν έχεις την οικονομική δυνατότητα θα σου πρότεινα το 4s φαίνεται αρκετά γρήγορο και το assistant φαίνεται να τα σπάει και αυτό

Nxchr

¨Το assistant φαίνεται να τα σπάει” ???
Αφού δεν θα δουλεύει στα Ελληνικά + του οτι χρειάζεται μόνιμη σύνδεση στο net.
Επίσης δείτε λίγο οτι μειώθηκε και ο χρόνος αναμονης της μπαταρίας απο 300 στις 200 ώρες lo!L!

dimitris

@Γιαννη εαν μπορεις να περιμενεις σαφως και πρεπει να παρεις το 4s,
σε διαφορετικη περιπτωση και το 4 ειναι απιθανο και μη ξεχνας οτι η
apple δινει ολες τις αναβαθμισεις των λογισμικων της σε ολα τα κινητα.

τωρα με αυτα που γραφονται ελεος πια, αυτη δεν ειναι κριτικη
αλλα μισος και κοπλεξ… ΕΛΕΟΣ

manolis Tsagkarakis

σαν κατοχός του 4 δεν με ενδιαφέρει ΚΑΝ η “νέα” συσκευή… και θεωρώ και τον όλο ντόρο που δημιουργήθηκε πολύ υποτιμητικό για τους πελάτες και τους πιθανούς πελάτες της εταιρείας…

Εννοείται ότι ούτε κατά διάνοια δεν πρόκειται να αλλάξω το 4 με το “μια από τα (γ)ίδια” 4S…

Ανυπομονώ όμως για το iOS 5 με τα νέα χαρακτηριστικά που φέρνει..!!!! 🙂

όσο για τους lovers και τους haters, οι μεν ας ξοδέψουν πάλι άλλα τόσα χρήματα να το αποκτήσουν και οι δε ας κοιτάξουν προς γαλαξία!!!! :p

dimokritos

Παιδια καλημερα…εχω και εγω το iphone 4 και απογοητευτηκα χτες με την ανακοινωση….πολυ καλο κινητο το 4s αλλα περιμεναμε απο την apple να βγαλει κατι καλυτερο και σχεδιαστικα και τεχνολογικα….ισως με μια μεγαλυτερη οθονη και αναλυση HD…

kats

Έκτακτο δελτίο…
Κύμα γέλιου χτες σάρωσε την υφήλιο..αυτό το νέο φαινόμενο οφείλεται σε ένα νέο όπλο..πρόκειται περί ασυμμετρης απειλής..μεγαλύτερο στόχο είχε την Κορέα όπου εκεί χτύπησε αλύπητα..οι κακόμοιροι Κορεάτες ακόμα γελάνε χωρίς να μπορούν να σταματήσουν..οι γιγαντοοθόνη οθόνες στους δρόμους τους παίζουν την παρουσίαση της Apple και κανεις δεν είναι ασφαλείς..έχουμε ήδη νεκρούς απ το γέλιο ενώ παράλληλα στη Samsung,καρδιακό επεισόδιο παρολίγον να υποστεί ο CEO λόγο του ακαταπαυστου γέλιου..είναι απειλή κυρίες και κύριοι..εάν αυτές τις μέρες δείτε στους δεκτές σας το σήμα του μήλου..τότε κλείστε την αμέσως..κινδυνεύει η σωματική σας υγεία..με λίγα λόγια..τη βαψατε..γειά σας!!

Vasilis

Για να λέμε και του στραβού το δίκιο η Apple δεν ανέφερε ποτε οτι έρχεται κάτι μεγάλο και όπως είδατε απο την πρόσκληση μέχρι και τον χώρο που έγινε η παρουσίαση δεν προϊδέαζε για iphone5.
Αν και δεν γουστάρω την Apple πιστεύω οτι δεν θα αφήσει κανέναν παραπονεμένο. Το πρόβλημα της έγκειται στο γεγονός οτι το iphone 5 τους αργεί ή θέλουν να το βγάλουν μαζί με το Galaxy S3 ή ακόμα και να θέλουν να μεταφέρουν τα κέρδη στο 2012. Το iphone 4s δεν απευθύνεται σε υπάρχοντες χρήστες iphone αλλά νέους… κάνανε λοιπόν κάτι σαν facelift.

kats

Φίλε Βασίλη,η Vodafone το χαρακτήριζε ως το κινητό της χρονιάς!!και η Samsung ανακοινώνει το s3 τον Γενάρη όχι σε ένα χρόνο από τώρα..για iPhone 5 θα περιμένουν κάνα χρόνο ακομα.

Vasilis

Αν το Galaxy S III κανει κανενα μπαμ σχεδιαστικά όπως ακούγεται τότε θα έχουν μεγάλο πρόβλημα όχι μονο η Apple αλλά όλες οι εταιρείες.

Triantafillos

Αρε κατακαημενη apple.τοσο καιρο περιμενα να ανακοιωθει το τελιως διαφορετικο i phone για να το παρω και απογοητευτικα.τι να περιμενω τωρα?ενα χρονο?σε ενα χρονο οι ανταγωνιστες το ποιο φθηνο τους θα ειναι δυπυρινο στα 2gHz και η apple θα αποφασισει να παει στις 3,8” ιντσες.ειναι δυνατον?οσοι πηραν 4αρι πηραν.απο δω και περα ολοι υπομονοι αν βγει 5αρι αλλα και να βγει πως θα ειναι?θα κανει την διαφορα η’ θα εχει χαρακτηριστικα που εχουν τωρα τα ποιο πολλα android?εγω λεω να το κλεινουν σιγα σιγα το μαγαζακι και οταν θα εχουν κατι ουαου να μας δειξουν πριν βεβαια εχει γινει σουπα,ας ξανακανουν παρουσιαση.

Geo

Ρε παιδιά, χωρίς ίχνος κακίας το λέω:
Όλοι μα όλοι όσοι έχετε iphone4 θα αγοράσετε και το 4S. Και απλά είστε απογοητευμένοι που δεν θα είναι τόσο εντυπωσιακά διαφορετικό από το 4.

Σπύρος

Τελικα αυτο θα ειναι η 5η γενια iPhone η απλος ειναι ενα αναμαθμισμενο 4αρι αλλα θα βγει και αλλο iPhone 5 αργοτερα??

spinaker

μια λέξη … απογοήτευση !

Τουλαχιστον πάμε για nexus prime & galaxy s3

akis33

τωρα το 4αρι στα ποσα ευρω λετε να πεσει??

kostas

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση. τι καλτυτερο εχει το galaxy s2 απο το iphone 4s

mitsaklaras

μήπως όλο το θέμα με τις μηνύσεις έγινε επειδή η apple ήξερε οτι έχει μείνει πίσω από τον ανταγωνισμό και κυρίως από την samsung?μήπως με όλες τις μηνύσεις που έκανε στη samsung(βασικός προμηθευτής υλικού για τα iphone) δε μπόρεσε να εξασφαλίσει καινούργιο hardware?

nickar

“H παρουσίαση της Τετάρτης, πάντως, δεν φαίνεται να εντυπωσίασε την αγορά, πιθανότατα λόγω των προηγούμενων φημών για το «iPhone 5»: η τιμή της μετοχής της Αpple έπεφτε σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.” πηγή: in.gr

Γιατί άραγε η μηλιά άφησε να συμβεί αυτό; Κρυφές πρακτικές ή μουδιασμα από την αποχώρηση του Jobs?

Evan

Ρε το Iphone ειναι σαν την Porsche! Δεν αλλαζει ριζικα αλλα βελτιωνεται και χτυπα τον ανταγωνισμο! Εχει πολυ βαθυτερη εννοια αυτο που λεω και οσοι ξερουν καταλαβαν!

dimitris

αν και μεγαλος anti-apple, λεω κριμα για την μισο-δουλεια που παρουσιασε εχτες η αππλε… ριχνει τους ρυθμους της ανταγωνηστικοτητας.

δεν γινετε να μεμει πισω μια εταιρεια που μας ειχε μαθει να ειναι μπροστα, ξαφνιξα να κανει πισω.

Vasilis

@kostas βασικά έχεις μεγαλύτερη οθόνη και με πολύ καλή τεχνολογία, έχει καλύτερη camera μπροστά (2mp), HSDPA στα 21 απο 14 που έχει το 4s, ποιο δυνατή GPU, ποιο λεπτό, ποιο ελαφρύ, μεγαλύτερη ελευθερία, wifi direct. Το μόνο που υπερτερεί βασικά το 4s ειναι το design. Οπότε αν θες κινητό για να το βλέπεις παρε 4s αν σου αρέσει η τεχνολογία πάρε GSII.

vaskar

Αγαπητε vasilis , τι εννοεις wifi direct ? Και γιατι καλυτερη οθονη το s2? Μεγαλυτερη ναι , καλυτερη μαλλον οχι ! Τι να τα κανεις τα 2 mp front camera ? Face time εχει το s2; Και μη μου πεις skype ( η μερα με τη νυχτα ) ! Και φυσικα ειναι πιο ελαφρυ , πλαστικουρα ειναι!

Kospan kqvv

@vasilis η οθονη του ιπηονε δεν συγκρινεται εχει μεγαλυτερη αναλυση απο το γσ2 και οσο για λειτουργικο ιος 5 μιλια μπροστα
@vaskar. Συμφωνω απολυτα μαζι σου

Max91

@vaskar

αυτό με την πλαστικουρα που λες είναι πολύ ανόητο απλά δεν κολλάει κάπου… εε άμα θες κινητό που να μην είναι πλαστικουρα πάρε το Nokia Oro Dark… επειδή ακόμα το και iPhone 8 θα είναι πλαστικουρα μπροστά στο Nokia αρα..??? άσχετο το βάρος του gs2.

Headache

παιδια, μιλατε για εταιρειες που βγαζουν 589 μοντελα κινητων τον χρονο, μπας και τους κατσει και πιασουν μεριδιο αγορας… Galaxy S3, S2, Sτσουτσουπρουτσου και για μια εταιρεια (Google) η οποια ετοιμαζει αλλα 679 project απο τα οποια φυσικα και τουλαχιστον τα μισα ειναι καινοτομα αλλα ποσα ακριβως δουλευουν οπως θα επρεπε? η Apple εχει μια λογικη-στρατηγικη, οτι project παρουσιαζει ”just works”… ενα μονο απο τα project της τελευταια δεν πετυχε και οι ανθρωποι το παραδεχτηκαν και αμεσα το αναβαθμησαν (ναι μιλαω για το mobileme και το επερχομενο icloud).
ολα καλα, ολα ωραια με την sammy, την Nokia, την HTC και ολες τις αλλες, αλλα δυστυχως η ευτυχως, αν δεν αλλαξουν νοοτροπια και μυαλα, Apple δεν θα γινουν ποτε!
Οταν η apple ταιριαζε στο πρωτο iphone επιθετα του στυλ revolutionary κλπ, πισω στο 2007, ολοι κοροιδευανε και τωρα ολοι προσπαθουν να φτασουν τα προιοντα της. Τα πραγματα ειναι απλα! ή το αντεχει η τσεπη σου και παιρνεις apple, ή δεν μπορεις να πας εκει και πας καπου αλλου.
Όπως κράξανε κάποιοι και το 3GS, ετσι κραζουν και το 4S τώρα… ολοι ομως ξερουμε τι εγινε με το 3GS ετσι? 😀

vaskar

@max91 , Αν το βαρος ενος κινητου δεν προσδιοριζεται απο το υλικο του , τοτε απο τι ; Ειναι φυσικο το 4αρι να ειναι βαρυτερο λογω του μεταλλου που εχει! Ενω το galaxy εχει ολο πλαστικο=ελαφρυτερο!! Και λιγο Γκουμουτσα κατα τη γνωμη μου!! Αυτο και αν ειναι συσκευη επιδειξης σε τραπεζι καφετεριας! Φωναζει απο μακρια…. “εχω τεραστια οθονη” , “εχω εφετζιδικα widgetakia” !!

GeoZaxaGR

iPhone 4s, παρά πολύ καλό κινητό με τέλεια απόδοση, κατασκευή, λειτουργικό και ενα κορυφαίο Market…. Δηλαδή ρε παιδιά τι περιμένατε; 2ghz; 2gb ram; 12mp Camera; και Ultra HD Video Recording; το μόνο απογοητευτικό στην ιστορία αυτή είναι το Design……και μην συγκρίνετε με το Samsung Galaxy S2. Ο καθένας δεν πρέπει να αγοράζει κινητό με κριτήριο το ποιο είναι το καλύτερο της αγοράς αλλά το τι θελήσει ο καθένας. Έχοντας iPhone3GS,Galaxy S,iPhone 4,Desire HD λέω το εξής > IOS= Fast, No Lag, AppStore και Android=Open Software….Θα αγοράσω το iphone 4s μόνο αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην κεραία γιατί το 4 για αυτό το πούλησα ένα μήνα αφού το πήρα!!!
Η απουσία του FM Radio με τρελαίνει αφάνταστα στο IOS και στο Android που ο κάθε πικραμένος ανεβάζει εφαρμογή στο Adroid Market!!!

CenturyChild

οκααα προσωπικαα περιμεναα το νεο iphone να εχει περισσοτερες διαφορες απο αυτες που παρουσιασαν χτες…τα μονα σιγουρα που ειχα στις αλλαγες μεσα ηταν μεγαλυτερη οθονη και προσθηκη φλας….δεν απογοητευτηκα απλα εμεινααα :ΡΡ
παντως συνεχιζουμε να αγαπαμε apple<33

george

Για να χρησιμοποιεις ενα κινητο σαν το 4s στις μεγιστες δυνατοτητες του πρεπει:
1. Να ζεις Αγγλια, ΗΠΑ, Γερμανια, Αυστραλια, Γαλλια (βλεπε Siri)
2. Να εχεις συνδεση mobile internet τουλαχιστον 1Gb για download (στην Ελλαδα δεν συμφερει οικονομικα)
3.Να διαθεσεις τουλαχιστον 650 ευρω για μια συσκευη (οι εταιρειες κινητης τηλεφωνιας ειναι πολυ φειδωλες στα ποσα που σου προσφερουν για αναβαθμιση συσκευης)

Αντώνης

Εγω καταλαβα οτι η apple δεν ειναι ανταγωνιστικη εταιρια δηλαδη δεν προσπαθει να κανει μεγαλες οθονες και τεραστιους επεξεργαστες..καταλαμβενη τις δυνατοτητες των τηλεφωνος αλλα και την λειτουργικοτητα τους..Μα ειναι δυνατον 4,3″ οθονη? και προχωρανε ?? 4,7??μα που ζουμε??δεν θα μπορουμε να κραταμε το τηλεφωνο πλεον..

εγω βλεπω οτι το νεο iphone ειναι

ταχυτερο
καλυτερη καμερα και 1080π βιντεο
ομορφος σχεδιασμος
λειτουργικο και απο μεσα και απο εξω..

Και φυσικα δεν σε αναγκασε η apple να πας να το αγορασεις.. το βγαζει .. αν σου αρεσει το παιρνεις αν οχι παιρνεις κατι αλλο.τελος

δεν καταλαμβαινο γιατι απογοητευτικαν μερικοι και μπλα μπλα ..

Max91

@vaskar

Συμφωνώ μαζί σου απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν είναι απαραίτητα “χειρότερο” αν είναι ελαφρύτερο η όπως το αποκαλείς “πλαστικουρα”, μπορεί άνετα κάποιος να πει ότι είναι ΠΟΛΥ βαρύ το iPhone οπότε θέμα βάρους = γούστου και όχι καλύτερου η χειρότερου και σ’αυτό που συμφωνώ μαζί σου είναι για το μέγεθος οθόνης εγώ προσωπικά προτιμώ μέχρι 3.5 όχι παραπάνω για τον απλό λόγο το ότι δεν θέλω να κρατάω βαλίτσα απλά θέλω ένα κινητό που να ΧΩΡΑΕΙ στην τσέπη μου άρα τα 3.5 του iPhone για μένα είναι τελεία.

Mariren

Καλησπέρα παιδιά!Απο την παρουσίαση κατάλαβα πως λίγο-πολύ δεν διαφέρει απο το προηγούμενο!Είχα s.galaxy s κ το άφησα στην άκρη!Μου βγήκε ελαττωματικό κ δεν μένω σ’αυτό αλλα στο γεγονός οτι δεν έχουν καλό σέρβις κ εξυπηρέτηση!Θέλω να πω όταν κοιτάμε τέτοιας κατηγορίας κινητά,να ψάχνουμε τα πάντα,απο σέρβις,αναβαθμίσεις,τεχνικά χαρακτηριστικά κ μετά την εμφάνιση κ το κάλυμα!Σίγουρα μην είναι κ φθηνό πλαστικό!Αλλα μην αγοράζουμε κουτουρου!Σίγουρα υπάρχουν λύσεις για μια έξυπνη αγορά!Θεωρώ υπερβολικό να ζητάνε 500€ κ 600€!Που ζούνε?Κ είμαι λάτρης της τεχνολογίας!Κ ο χρόνος θα δείξει,όταν μπει στην αγορά,όπως κ κάθε προιόν,θα δοκιμαστεί κ κει θα χει περισσότερο νόημα αυτές οι συζητήσεις!

vasilis

@Mariren φέρε σε εμένα το galaxy σου και θα στο κάνω iphone 4s σε επιδόσεις.

vasilis

@vaskar δεν είπα καλύτερη οθόνη, είπα πολύ καλή τεχνολογία οθόνης…το αν ειναι καλύτερη η όχι είναι πραγματικά υποκειμενικό. Τα 2Mp χρησιμεύουν και μέσω skype και μέσω gmail και μέσω facebook και μέσω google+ και για προσωπικές λείψεις. Το wifi direct είναι να μπορείς να βλέπεις από συμβατές συσκευές τα περιεχόμενα του κινητού χωρίς να το βγαλεις απο την τσέπη, αμφίδρομη επικοινωνία. Τώρα για την πλαστικουρα οκ ναι ελπιζω να διορθωθεί στο Galaxy S3 🙂

chris3282igou

To 4s πιστευω οτι ειναι το προσωρινο μοντελο της apple…ακουγεται οτι θα βγει κ το iphone 5…Σε σικγριση μεταξυ του galaxy s2 και του iphone 4s…το galaxy κυριαρχει…oσοι μαζευετε χρηματα για να παρετε κανενα s2 θα σας συνιστουσα να τα κρατησετε κ να περιμενετε για το NEXUS PRIME… 🙂

Χρήστος Στάμος

Στις κλασσικές παλαβές Ελληνικές τιμές, φαντάζομαι. Τιμή Αμερικής με διετές συμβόλαιο 200 δολάρια (142 ευρώ), τιμές Ελλάδας 500 και 600 ευρώ με συμβόλαιο!

Stavros

R.I.P. STEVE JOBS 1955-2011

Gamer

Rip steve jobs 🙁

Θάνος Κυπαρίσσης

R.I.P “S”TEVE JOBS.

Jimmy1994

Αν πάρω το 4S από Αμερική ή Αγγλία θα δουλεύει εδώ?

Loukas

RIP Steve,ακόμη και ο θάνατος του,καλο θα κάνει στην apple γιατί το θέμα έχει και θα προβληθεί πολυ,όλα τα ξένα δίκτυα προβάλουν το θέμα!Ο Steve φροντίζει το παιδί του apple ακόμη και μετα θανάτων…

vaskar

ολοκληρη apple δεν ξέρει τι κάνει ? Νομίζετε βλάκες είναι ? Αν ηθελαν από το 3αρι ακόμα έβαζαν και 12mp camera και μεγαλύτερη οθόνη ! Δύσκολο νομίζετε είναι ? piece of cake . Το ζητούμενο είναι πως έχουν μια στρατηγική (που δεν μπορείς εσύ και εγώ να καταλάβουμε ) , είναι μακροοικονομία και μακρο – στρατηγική για να είναι πάντα στις επάλξεις ή στο όριο και όσο πρέπει τελοσπάντων και ανά 3 χρόνια να κάνει το ΜΠΑΜ . Δεν γίνεται να καινοτομείς κάθε 1 χρόνο. Απλά δεν γίνεται . Οσο για το 5 και το 5s και το 6 …. μάγκες από τώρα ξέρουν πότε θα τα κυκλοφορήσουν και πως θα είναι και μέσα και έξω !!! Μην αυταπατάστε ! Οπως από το 3αρι γνώριζαν για το 4αρι και το 4s . Τα πράγματα μερικές φορές μην τα βλέπουμε κοντόφθαλμα και απλά …

CenturyChild

@vaskar εχεις απολυτο δικιοοο…εχω ακουσει παρα πολλους να λενε οτι αυτη η κυκλοφορια iphone ηταν η ”epicfail” οπως αναφερουν…αλλα συγνωμη τι παραπανω η9ελαν?? ενα κινητο που να κανει ΜΠΑΜ οταν βγαινεις ε3ω απο design και ο9ονη και ετσι??? οσο και αν καποιοι 9ελουν καγκουρικα κινηταα για να πουλανε μουρη κ ετσι δεν νμζ οτι η apple 9α ειναι αυτη που 9α τους τα προσφερει…οπως ειπες και εσυ πριν…τα εχουν σχεδιασει ολα…απλαα στην ωρα τους…το να βγαινουν και να κατηγορουν καποιοι κατι καινουριο και να επαινουν κατι αλλο…δεν εχει καποιο αποτελεσμα…αν δεν αρεσει σε καποιους…απλα δεν το αγοραζουν δεν το σχολιαζουν και δεν ασχολουνται…ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ;))

Σταυρος

Προσωπικα δεν περιμενα το 5 οποτε δεν απογοητευτηκα. Ξερω πως κινειται η apple οποτε ημουν σιγουρος οτι θα εβγαζε ενα ”ενδιαμεσο” (4s) τηλεφωνο πριν το 5.

Παιδια εγω πιστευω οτι ναι υπαρχουν πολυ πιο δυνατα τηλεφωνα απο το iphone αλλα η απλοτητα της συσκευης και του OS της ειναι πολλα χρονια μπροστα. Αυτο ειναι που ζηταει ο κοσμος. Ειναι τοσο απλο αλλα καποιοι δεν το καταλαβαινουν.

Τι να το κανω ενα τηλεφωνο που μπορει να στειλει διαστημοπλοιο στο φεγγαρι με χιλια κουμπια (remotely) αφου ουτε διαστημοπλοιο εχω ουτε θελω να δυσκολευω την ζωη μου. Got it?

Εχω παιξει με πολλα τηλεφωνα (τωρα παιζω με ενα xperia mini pro new) αλλα πραγματικα την ευκολια του iOS δεν την βλεπω ουτε εδω.

Δεν ειμαι apple fanboy, απλα λεω αυτο που βλεπω εγω, ΜΟΝΟ εγω και αυτο γραφω.

Οσο για το αν εκανε καλα, μια χαρα εκανε για μενα. Η εταιρειες ειναι ετσι και το marketing ειναι αυτο ακριβως. Να σου πουλησει κατι που δεν το ηξερες καν, αλλα μολις το γνωρισεις, απορεις πως ζουσες χωρις αυτο.

R.I.P. Steve Jobs 🙁

Giannis Xania

ουαααααου!! έχω μείνει άφωνος. Νέα διπλή κεραία???? υπάρχει περίπτωση δηλαδή να κάνει και κλήσεις???? φανταστικό…..!!! χααχχααχχαχα

Jimmy1994

Unlocked iphone 4S από Νοέμβριο στην Αμερική σύμφωνα με το αμερικάνικο Apple Store

Χρηστος

ρε παιδια και το σαμσουνγκ γκαλαξυ σ2 δεν εχει το voice talk που μπορεις να μιλας και να δινεις εντολες… κατι σαν το σιρι δεν ειναι;

Alex_Michigan

Stavros, το iPhone4S έχει 512ΜΒ μνήμη. Το ανέφερε και ένας από τους head developers της εταιρίας που ανέλαβε το development του Infinity Blade 2.

Γιώργος Τσ.

Ρε Κώστα να σε ρωτήσω κάτι…Το λευκό έχει δύο ακουστικά…? δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει κανένας άλλος…

Alex_Michigan

Sκατά, πήγα να το προπαραγγείλω από Sprint και είναι κιόλας out of stock (τα preorders ξεκίνησαν 3am EDT = λιγότερο από 20 ώρες περασμένες).

Τώρα πρέπει να περιμένω μέχρι Παρασκευή να πάω σε brick and mortar Sprint store. Τουλάχιστον βλέποντάς το εν ιδίοις όμασι θα με βοηθήσει να διαλέξω χρώμα. Ακόμα δεν έχω κατασταλάξει, αν και ρέπω προς το κλασικό μαύρο.

Συμπατριώτες, τι χρώμα iPhone προτιμάτε και γιατί; (αυτό θα είναι το πρώτο μου, είμαι κάτοχος Palm Pre εδώ και 2 χρόνια).

Jimmy1994

Εγώ μάλλον θα πάω σε άσπρο νομίζω μου αρέσει πιο πολύ….

mod

Παιδιά δεν διάβασα όλα τα σχόλια, αλλά έχω την εντύπωση ότι ειπώθηκε και παραπάνω. Το ότι από θέμα hardware το 4S είναι πίσω από τον ανταγωνισμό δεν έχει καμία μα καμία σημασία. Αυτό που κρατάει τις συσκευές τις apple ψηλά στην προτίμηση όσων τις δοκιμάσουν είναι η σταθερότητα αλλά και η μακροχρονιότητά τους, που υποστηρίζεται και από το software.

Τον τελευταίο καιρό έχω ένα galaxy s, το οποίο ναι μεν κινητάρα, αλλά σαν κάτι να του λείπει. Του έκανα casual χρήση μέχρι που κάποια στιγμή το κινητό απλά δεν πήγαινε. Οπότε ψάχνεις μετά root, lagfix κλπ. Δεν παίζει το it just works 😀

Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι δεν είναι όλα θέμα fanboyσμού αλλά χρηστικότητας.

A.A.

Επειδή πολλοί απο εδώ μιλάτε ανάλογα με τη συσκευή που έχετε στην τσέπη χωρίς να σκέφτεστε πραγματικά αυτά που λέτε, σκεφτείτε λίγο το εξής: Τι να τα κάνεις τα νούμερα της RAM, του επεξεργαστή, των megapixel της cameras όταν η συσκευή σου laggarei (άλλες συχνά-άλλες όχι); Τι να τα κάνεις όταν η κάμερα σου είναι της πλάκας και τραβάει με ρόζ κιλίδα στο κέντρο; Τι να τις κάνεις τις 4 ίντσες οθόνης όταν έχεις ”βιώσει” καλύτερο touch οθόνης; Τα νουμερα και το hardware είναι στα χαρτιά. Αυτό δεν είχα καταλάβει και εγώ και ξόδεψα τόσα χρήματα σε android συσκευές και έτρωγα το χρόνο μου σε overclock και benchmarks και άλλα τέτοια για να με πείσω οτι έχω πλήρη συσκευή σαν apple hater που ήμουνα. Πέρασα απο Milestone, HD2 (win-android), Desire, Galaxy S, είχα για λίγο το Galaxy II αλλά πραγματικά την αίσθηση ”touch”, την ευχρηστία, τη σταθερότητα, την ταχύτητα και την ποιότητα εφαρμογών που έχει το 3gs που έχω τώρα δεν την έιχε κανένα. Και μιλάμε για κινητό 2 ετών. Δε χρειάζεται να πάω καν στο 4 ή στο 4s. Για αυτό μην κοροιδευόμαστε. Σίγουρα δεν μπορουν όλοι να αγοράσουν ένα Iphone (εγώ μεταχειρισμένο το αγόρασα ενω είχε βγει το… Συνέχεια »

Δημητρης

Εγω έχω το 4 η μάλλον έχω όλη την σειρά της apple θα πάρω και το επόμενο γιατί πιστεύω ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί εξάλλου χαλαρά βρε παιδιά δεν σας πιάσανε και απο τον λαιμό να το αγοράσετε σχετικά με το I pad2 δεν έχω ξαναπλησιασει τον υπολογιστή εννοώ τον σταθερό γούστα είναι αυτά

Max91

@Δημητρης

φιλε μου Δημητρη πιστευω οτι μα οτι και να βγαλει η apple δεν θα αντικαταστησει τον σταθετο pc εε μην αρχισουμε να λεμε και οτι το ipad 2 η και ipad 5 θα μπορει ανετα να μας αντικαταστησει τον σταθετο pc… ((PC = king)).

Stelon James

Πραγματικα βλεπω πολυ ζηλεια κ κομπλεξισμο για το iphone 4s… Καθηστε με τις απομιμησεις σας..το htc k ta android και τις υπολοιπες μπακατελες σας! Οτι κ να λετε το μηλοφωνο ειναι παντα ενα χρονο μπροστα! Παρτε το χαμπαρι δεν θα φρασετε ποτε την apple! Γελαω πραγματικα με τα σχολια σας… Τα ιδια λεγατε και οταν βγηκε το 3gs και τα ειδατε τα αποτελεσματα! Αντε γεια σας αγαπουλες!

hayatevo9

ρε παιδιά γιατί δε μπορώ να καταλάβω τι εννοείτε με αυτην την αίσθηση’touch’?? Επεξεργάστηκα μήλο 4 τις προάλλες κ δεν κατάλαβα διαφορά με κάποιο άλλο touch κινητό, ούτε στο γλίστρημα της οθόνης ούτε στην απόκριση της. Ας μου πει κάποιος που έχει κάποιο μήλο γιατί εγώ δε βγάζω νόημα..

Alex_Michigan

@Hayateevo9 Με την αίσθηση touch πιστεύω εννοεί ότι η απόκριση είναι τόσο άμεση και σε συνδιασμό με την butter smooth κίνηση, σου δείνει μία ξεχωριστή απόλαυση στον χειρισμό αφής που ακόμα και τα πιο δυνατά android τηλέφωνα δεν μπορούν να δώσουν. Προσωπικά έχω δει πιο πολλά βίντεο από android εκδόσεις παρά εμπειρία στα χέρια μου, οπότε δεν μπορώ να πω με 100% σιγουριά ότι τηλέφωνα όπως το GS2 δεν είναι εξίσου ομαλά και με άμεση α-λαγγάριστα. Αυτό που ξέρω πάντως είναι ότι το iPad μου είναι “παλικάρι” και κανένας συνδιασμός ανοιχτών προγραμμιτιδίων έχει ποτέ επηρεάσει την ταχύτητα ή γενική εμπειρία του λειτουργικού. Όπως λενε και οι συντοπίτες μου, “it just works”.

Δημητρης

Σχετικά με το I pad και το pc οφείλω να ομολογήσω ότι ήμουν λίγο υπερβολικός

A.A.

@Hayatevo9

Η διαφορά είναι εντονότερη στο browsing και στα παιχνίδια, δε γίνεται να μην καταλάβεις διαφορά εκεί, είναι σχεδόν η μέρα με τη νύχτα. Ο Alex το περιέγραψε σωστά.
Υπάρχουν κινητά που πλησιάζουν (εγώ είχα πάθει πλάκα με το HD7) αλλά κανένα δεν έχει την ίδια αίσθηση (δυστυχώς).

mokmo

iPhone 4S, Ελλάδα έρχεται το Δεκέμβριο

Η πτώχευση όμως έρχεται νωρίτερα.
Κάντε οικονομία ανεγκέφαλοι συνέλληνες.
Όσοι δεν έχετε τα χρήματα μην το αγοράσετε.

Νίκος Λ.

Τι είναι το iCloud?

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ??

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑ ΡΩΤΗΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ(ΓΥΡΩ ΣΤΙΣ 11 Η 15 ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ)ΣΤΟ ΠΛΑΣΙΟ!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]

News Apple iOS 9 iPhone 4S

iOS 9 vs iOS 8.4.1: Speed test video

Το iOS 9 είναι διαθέσιμο εδώ και λίγες μέρες και μέσα στο πρώτο 24ωρο εγκαταστάθηκε ήδη περίπου στο 20% των iσυσκευών. Σε θέμα χαρακτηριστικών σίγουρα το iOS 9 είναι καλύτερο από τον προκάτοχό του iOS 8.4.1, αλλά τι γίνεται σε θέμα ταχύτητας και απόδοσης, ειδικά όταν πρόκειται για παλαιότερες συσκευές όπως iPhone 4S ή iPhone […]