iPhone 4S, Στο Χονγκ Κονγκ το πουλάνε με κλήρωση

Για να αποφύγουν τις φάπες και τα αυγά που έπεσαν στην Κίνα την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του iPhone 4S από οργισμένους υποψήφιους αγοραστές, στο Χονγκ Κονγκ αποφασίστηκε το εξής. Όσοι θέλουν να το αγοράσουν θα πρέπει να δηλώσουν τα στοιχεία τους και το αριθμό ταυτότητας και εφόσον κληρωθούν του υποδεικνύεται την επόμενη ημέρα από που θα παραλάβουν το iPhone 4S!

, iPhone 4S, Στο Χονγκ Κονγκ το πουλάνε με κλήρωση

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
enigma

Κατάντια….

Alexandros

Βλέποντας και την προηγούμενη είδηση, πραγματικά τους λυπήθηκα. Ύπαρξη δίχως κανένα νόημα και ζωή χωρίς ουσία. Και εμείς γουστάρουμε τα gadgets αλλά αυτοί ζουν μόνο γι’ αυτά απ΄ ότι φαίνεται.

lefterisss

Ξεφτίλα…ουτε για να γ…ν Δεν θα κάναν έτσι….καμμενοι!!

tainia

κατάντια πιστεύω κι εγώ να πλακώνεσαι στις μπουνιές για να σκάσεις 700 ευρώ να αγοράσεις ένα προϊόν.. επίσης δε καταλαβαίνω τη τακτική της κλήρωσης σαν τακτική μάρκετινγκ…

Υ.Γ. Δείτε επειγόντως το επεισόδιο του Futurama με το Eye-Phone!!! πολύ γέλιο!!!! (νομίζω είναι το 3o της 6ης σαιζόν!!!)

Αύγουστος

Ναι ναι ΕΣΥ Μικρε Mao Che…ΕΣΥ ΕΣΥ είσαι ο υπέρ τυχερός που θα σου αδειασουμε το πορτοφόλι!!!! Και όταν μπαίνεις στο κατάστημα μας εμείς με τις ίδιες μπλούζες θα σπάμε πλάκα μαζι σου… Στην υγεια των κοροιδων που αν δεν υπείρχαν θα εξαφανιζονταν οι αητοματιδες… ΚΑΙ ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ Ο ΚΑΛΟΟΟΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ ΕΊΝΑΙ ΑΥΤΌΣ ΠΟΥ ΨΩΝΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΚΑΙ ΌΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ… (και όταν θα σε σφαλιαρωνω θα λες thank you Master)

Αύγουστος

Υπήρχαν… (το iPod φταίει σα σταθμών του τυπογραφείου) αμάν αυτη η apple με έκθετη τς τς τς

sql

https://www.youtube.com/watch?v=EaHUpWuqNHY
Όπως ειπώθηκε και πιο πριν: This sums it up^

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured Google

Η Google αποκαλύπτει πότε η Apple θα προσθέσει υποστήριξη RCS στο iPhone

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Apple υποχώρησε και συμφώνησε να υποστηρίξει το RCS σε iPhone, μετά από πολύχρονες πιέσεις της Google και άλλων.

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.