Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

Ο Techblogger Αλέξανδρος επικοινώνησε μαζί μου μέσω email θέλοντας να επαναφέρει στη δημοσιότητα τις μαϊμούδες κινητά που πουλάνε στο κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις επίδοξοι παπατζήδες που και καλά τα έχουν κλέψει. Προσοχή, δεν θα πρέπει να αισθάνεστε τυχερός αν σας πλησιάσει κάποιος πουλώντας σας ένα iPhone 4S για όσα χρήματα έχετε πάνω σας.

Εγώ το παραδέχομαι, το 1999 την είχα πατήσει αγοράζοντας στο δρόμο βιντεοκάμερα με σημερινά 40 ευρώ η οποία και δεν λειτούργησε ποτέ. Εσείς έχετε να εκμυστηρευτείτε παρόμοια περιστατικά με αγορές μαϊμούδων ή ενοχλήσεις από πλανόδιους πωλητές στο δρόμο;

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

, Προσοχή στις μαϊμούδες iPhone 4S που κυκλοφορούν στους δρόμους της Αθήνας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

60 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

εγω ειχα παρει ενα CD των going through και τραγουδαγε ενα 10χρονο

Γιωργος Αγριανιτης

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα την πατησε ενας φιλος μου με αυτο!
Στην ερμου εκει…
Νταξει δεν ειναι για να γελας τα 40 ευρω παραμενουν λεφτα εστω και αν ειναι σχετικα μικρο ποσο αλλα το βλεμμα στο προσωπο θα το θυμαμαι μια ζωη…xD
Τουλαχιστον δεν παιζει να ξανακανει τετοια βλακεια τωρα…:)

Nikolakis

Ακριβώς το ίδιο περιστατικό συνέβη στον ξάδερφο μου την προηγούμενη εβδομάδα..
Προσπάθησε να το ανοίξει και έγραφε low battery και μόλις του είπε να το βάλει
στο φορτιστή του αυτοκινήτου ο τύπος που το πούλαγε λάκισε…

manolis tsagkarakis

@Fotis μήπως ήταν ο Nivo σε μικρή ηλικία;;;; :p

Την έχω πατήσει με Laptop έτσι στο εξωτερικό.. ακόμα κλαίω τις λίρες που είχα δώσει, αλλά το πάθημα γίνεται μάθημα… 🙁

zak91

Αυτο με το cd το έχει παθει γνωστος μου κι αντι γι αυτο που περιμενε τραγουδαγε ο ιδιος ο μαυρος “γιο γιο γιο σου πηρα 5 ευρω” !!!!! Αλλα το γελιο που ριξαμε αξιζε τα 5 ευρω :p
Κ εμενα μ’ ειχαν πλησιασει στο λιμανι του Πειραια για iphone το οποιο ηταν σε ζελατινα κομπλε κι ημουν στο τσακ να το παρω…με 35-40 ευρω και καλα κλεμμενο απο multirama. Νομίζω ομως πως εγραφε στα ελληνικα “τιμη” κι οχι “price”. Αναρωτιομουν αν επρεπε να το εχω παρει η οχι…

xperiakias

συνεχεια στα κτελ θεσσαλονικης!

pro

εγω δεν την εχω παθει ποτε,αλλα οπου τους βρω τους πλακωνω στο ξυλο!

greeceandroid

Πολύ καλή πατέντα πάντως, για να φαίνεται το Low Battery! xDD

Εγώ πάντως δεν θα αγόραζα κάτι που εν γνώσει μου είναι κλεμμένο.

VaggelisAm

Το καλοκαίρι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης..

Είμαστε βόλτα με έναν φίλο μου, και μας πλησιάζει ένα “μούτρο” και μας λέει:

“Παιδιά, μην φοβάστε δεν είμαι κλέφτης, μήπως θέλετε κανα iPhone 4s?”

{ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ είπε το άτομο… !!! και που το βρήκες άνθρωπε μου και καλά original iPhone 4s και το πουλάς 100€…?!}

alexandros

ευτυχως παιδια το κινητο το βρηκε ενα φιλος παρατημενο σε μια τουαλετα και το πηρε νομιζοντας οτι ειναι αληθινο.
με το που το πιασα βεβαια και μονο απο το βαρος καταλαβα οτι ειναι ψευτικο
αμεσως πηρα κοπιδι-κατσαβιδι και το ανοιξα να δω απο περιεργια τι εχει μεσα.
και ιδου οι φωτος…ενα απλο κυκλωμα που φωτιζει μια εικονα.

Nerven

Θέλει προσοχή παιδιά! https://www.youtube.com/watch?v=63u6b-eHYzU&feature=fvst

Πανος.Λαστ

σημερα παλι με πλησιασε ενας τσουποτος και μου κανει ελα φιλαρακι εχω iphone 4 50 ευρω και του κανω τι android δεν εχεις ασε δεν θελω!

dimpep

Με έχουν πλησιάσει αρκετές φορές στο κέτρο (πέριξ της ομόνοιας και στα Κτελ του Κηφισού)

Το 4s πάει 50€ και το iPad 100€. Επίσης μπορεί κανείς να τα καταλάβει γιατί η υποδοχή των ακουστικών δεν είναι πραγματική αλλά έχει πάτο, φαίνεται με το μάτι.

GiannisMix

ημουν μαζι με τον αδερφο μου παλαιοτερα μοναστηρακι, ερχεται ενας να μας πουλησει τοτε το N95 8GB και οντως ηταν αυθεντικο αλλα μολις γινεται η τραμπα κ παμε να το ανοιξουμε το κουτι, με καποιο τροπο χωρις να τον δουμε ειχε βαλει μεσα στο κουτι παστελι αντι του κινητου!! ουτε θυμαμαι ποσα του ειχε δωσει ο αδερφος μου γι αυτο το παστελακι!!! 😛

Solon

Πολλές φορές μου την έχουνε πέσει τέτοιοι παπατζήδες στην Θεσσαλονίκη στα “ρουχάδικα”, εκεί στη Βλάλη και στους γύρω πεζόδρομους της αγοράς. Άλλος μου πουλούσε ρολόγια Rolex άλλος βιντεοκάμερα, άλλος κινητό.
Δεν ενέδωσα ποτέ πολύ απλά γιατί ακόμα και πραγματικό να είναι τότε είναι κλεμένο και αν το πάρεις εξυπηρετείς τους κλέφτες.
Το καλύτερο όμως το έπαθε ένας φίλος από Αθήνα στο Μοναστηράκι που αφού αγόρασε από πλανόδιο ένα κινητό Νοκια όταν άνοιξε τη συσκευασία βρήκε μέσα ένα παστέλι!!!
Κι εκεί που κρατούσε το παστέλι βρίζοντας τη χαζομάρα του τον βλέπει ένας μαύρος και του λέει “Φίλε το παστέλι θα το φας;”
ΜΙλάμε λυποθυμήσαμε από τα γέλια όταν μας το διηγήθηκε!

apostolis

παιδια ενας φιλος την πατησε στα jumbo στο sirios προς Χαλκιδα….του την επεσε γυφτος με iPAD ξεκινωντας απο 300 και με κλαμα και διαφορα παραμυθια οτι και καλα δεν εχει να παρει γαλα για τα παιδια του ,του το εδωσε 50….ιδια περιπτωση,ελεγε low batery….οταν πηγε…σπιτι του πλεον,να το φορτισει…..παπαλα….προσοχη παιδια…..

euaggelos71

Ωραίο θέμα Κώστα η αναφορά μόνο για Αθήνα ατυχής, στην Θεσσαλονίκη στην Εγνατία αν σε δουν καλά ντυμένο σίγουρα θα σε πλησιάσει κάποιος να σου προσφέρει iPhone η Nokia ως εξαιρετική ευκαιρία σε χαμηλό κόστος ο καθένας πράττει ανάλογα τις ανάγκες του.

monk

Δηλ, για να καταλάβω : προειδοποιείτε πολίτες ΚΛΕΠΤΑΠΟΔΟΧΟΥΣ να μην αγοράζουν τα κλεμμένα iPhone γιατί μπορεί να μην είναι γνήσια;
Αν ήταν γνήσια δε θα υπήρχε πρόβλημα, αυτό εννοείτε;
Δε ντρέπεστε καθόλου;

Spiros

Ρε παιδιά έχετε δει ποτέ το iPhone να γράφει έτσι Low Battery με το μηλαράκι ( το οποίο μηλαράκι φαίνεται ότι δεν είναι original). Ακόμα και να το ανοίξεις και να το κοιτάξεις αυτό δεν πα να θέλει φόρτιση το καταλαβαίνεις ότι δεν είναι αληθινό. Και εμένα με είχε πλησιάσει ένας στα ΚΤΕΛ Αθήνας και μου λέει θες iPhone και του λέω έχω έχω 😛

Impro

Πολυ ωραια ιδεα για δωρο ειναι πάντως

Μαρκελλα_

Καλά παιδιά και στη Θεσσαλονίκη κυκλοφορούν διάφοροι πλανόδιοι που και καλά πουλάνε iPhones σε τιμή ευκαιρίας.

Ενας φίλος μου είχε αγοράσει μια ταινία απο πλανοδιο και ξέρεις , είχε μαζευτεί μεγάλη παρέα κτλ. Και μόλις τη βάζουν να παίξει βγαίνει ενας τύπος και τι λέει ;; ” σου πήρα 5 ευρωω , σου πήρα 5 ευρωω” χαχαχα τραγικό;

Πάντως προσοχή παιδιά γιατί δεν είναι καιρός να πετάμε τα λεφτά μας…

monk

Τότε κύριοι ποιο είναι το νόημα αυτής της ανάρτησης;

Γράφετε: “… επικοινώνησε μαζί μου μέσω email θέλοντας να επαναφέρει στη δημοσιότητα τις μαϊμούδες κινητά που πουλάνε στο κέντρο της Αθήνας και άλλες πόλεις επίδοξοι παπατζήδες που και καλά τα έχουν κλέψει. Προσοχή, δεν θα πρέπει να αισθάνεστε τυχερός αν σας πλησιάσει κάποιος πουλώντας σας ένα iPhone 4S για όσα χρήματα έχετε πάνω σας.”

“και καλά τα έχουν κλέψει” ;;;;
Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά, τροποποιήστε τουλάχιστον το κείμενο της ανάρτησης !

νικος

εμενα μου την επεσε πριν 2 μερες εξω απο το παμπλικ συνταγμα για 4ς ποσα εχω πανωμου του λεω θα παμε μεσα και αμα ειναι οκ θα σου δωσο 100 για σας αμεσος εγεινε ο τυπος.μουφα οτι και να πουλανε.να παρεις τηλ. 2φιλους να μην μπορει να φυγει κοπανημα και μπατσους μετα.

Teo

Σταματάω με το αυτοκίνητο μου και πριν κατεβω μου έρχεται ένας γυφτακος στο παράθυρο να μου πουλήσει Rolex.
Πριν προλάβω να του πω να κάνει 1 μέτρο πίσω,ήρθε μύτη με μύτη με το σκυλάκι μου που έβγαλε το κεφάλι του έξω (μολοσσός/85cm/60κιλα/μαύρος)………..Ακόμα τρέχει ο γυφτος .
Χαχαχαχαχαχααχ..

Κωνσταντίνος

Εγω στα κτελ θεσσαλονικης καθομουν με την μανα νου και περιμεναμε λεωφοριο.Ερχεται ενας καημενουλης μου δειχνει ενα iphone 4s ,αλλα το θεμα ειναι οτι ενω το τσεκαρα και ειδα οτι ηταν αυθεντικο και δεν το πήρα.(αν και ηταν κλεμμενο γιατι ειχε μια φωτογραφια ενως μωρου ως φοντο).Αφου τον λεω οχι δεν θα παρω ,μετα τον γλυκοκοιταζα και ειμουν ενα βημα πριν τον πιασω την ωρα που το εδειχνε και σε αλλα ατομα εκει περα.Μετα,το πουλαει το κινητο σε εναν με τον οποιο ειμασταν στο ιδιο λεωφοριο. Πηγαινω στην θέση του τον ρωταω ποσο το πηρε ,μου λεει 50 € και εκλεγα την μοιρα μου.Τον ειπα αν μπορει να μου το δωσει να το δω αλλα αυτος ηταν χεσμενος και ταυτοχρονα χαρουμενος και μου ειπε οτι το ειχε κατω στην μπαγκαζιερα του λεωφορειου ενω το ειχε στο τσαντακι του που το ειχε μαζι του.

παναγιωτης

ρε παιδια ουτε συννενοημενοι να ‘μασταν για το θεμα.πριν απο λιγο γυρισα απο την αγορα και για πρωτη φορα μου τυχαινει να ειμαι μπροστα σε ενα τυπο που προσπαθουσε ντε και καλα να πουλησει iphone4s σε εναν κυριο που καθοτανε μεσα στο αμαξι.μου εκανε εντυπωση το πεισμα του να το δωσει στον κυριο ενω του ελεγε οτι δεν ξερει καν τι ειναι το iphone ενω αυτο που μου κανε πιο πολυ εντυπωση ειναι οτι ενω ημουνα διπλα του και με βλεπε δεν εκανε καν κινηση να μου προτεινει να το παρω.99,9% μουφα.

keysmith

Παλιά απάτη είναι η τράμπα με άλλο κινητό. Σου δείχνουν κανονικό (πραγματικό κινητό) το οποίο βγάζουν από θήκη φτηνών γυαλιών (τύπου πουγκί, έχει σημασία!). Εσύ το δοκιμάζεις δουλεύει κανονικά (είναι κανονικό). Μετά στο παίρνουν πίσω καθώς δεν συμφωνούν με την τιμή που τους δίνεις.. (συνήθως ζητάν πολλά για να κάνεις παζάρι) Οταν πας να φύγεις ή με αλλη ευκαιρία οι απατεώνες “υπαναχωρούν” και σου το δίνουν όσο όσο, αλλά.. με ταχύτητα πάρ’ το και δώσε ότι έχεις (πχ 50€). Θολωμένο το θύμα δίνει 50€ και (νομίζει οτι) παίρνει την θήκη πουγκί γυαλιών που μέσα είχε το κανονικό κινητό που πριν δοκίμασε. Ομως ο απατεώνας δεν του δίνει το ίδιο πουγκί αλλα ένα πανομοιότυπο με κόμπο δεμένο που μέσα έχει το “μαημού” κινητό (σαπούνι, παστέλι παλιά dummy). Πρωτοβγήκε σαν απάτη το 2000-2001, γινόταν παντού κυρίως στα κτελ γιατί φεύγεις και το ξεχνάς μετά. Αρκετά έξυπνο. Είναι διδακτικό γιατί μεταξύ άλλων σου διδάσκει να μήν παίρνεις προϊόντα κλοπής. Πως αισθάνεσαι μετά, όταν είσαι εσύ αυτός που έκλεψαν. υπάρχουν πιο αθώες απάτες με κλώνους τηλέφωνα. Εκεί παίρνεις κάποια συσκευή που απλά είναι κινεζιά (κλώνος – απομίμηση) που στην καλύτερη παίρνει τηλέφωνα και μπορεί ν α έχει και TV 🙂 Δεν πειράζει, ήθελες να… Συνέχεια »

Λευτέρης

Μια φιλη μου αγορασε 200 ευρω ipad 2 με αυθεντικο κουτι, καλωδια και ακουστικα αλλα το ipad μουφα!

alex

Προσοχή στα iPhone γενικότερα

Larry

Καλα να παθουν οσοι την παθαινουν!

Φώτης

Και εγώ την είχα πατήσει με βιντεοκάμερα, που τελικά ήταν κασετόφωνο. 2005-2006 πρέπει να ήτανε.. 110 ευρώ..

telephoner

monk, πες την αληθεια, ποσα σου εχουν κλεψει…

ASKO

ΑΚΟΜΑ ΚΛΑΙΩ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΟΣΤΑΡΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑ IPHONE KAI ΕΝΑ IPAD ΜΑΖΙ 400 ΤΟΥ ΛΕΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΟΜΩΣ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΑΘΗΜΑ ΟΤΑΝ ΓΥΡΙΣΑ ΟΜΩΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ ΑΛΙΜΟΥ 3 ΛΕΠΤΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΑΝΟΙΞΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΦΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΚΤΛΠ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΤΣΑΜΠΙΚΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟΝ ΛΕΓΑΝΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗ Ο ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΠΑΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ??????/ ΚΡΙΜΑ

ASKO

ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΝΕΒΗ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ΚΑΤΣΙΟΥΛΗ

AP

Και εμένα μου έτυχε στον Σείριο έτσι ακριβώς όπως τα είπε ο @Apostolis. Δεν το ήξερα ότι υπάρχει ολόκληρο κύκλωμα με μαιμού iphones αλλά ο λόγος που δε το πήρα ήταν επειδή θεώρησα ότι ήταν κλεμμένο και δε γουστάρω τέτοια μπλεξίματα. Πάντως είχε iphone και ipad και τα δύο σε συσκευασίες κλειστές.

leonidas samaras

το πιο κορυφαιο παιδια το επαθε ενας φιλος μου. ειχε παρει μια ταινια απο εναν πλανοδιο.
οταν την βαλαμε να παιξει,ειχε εναν μαυρο που χορευε και τραγουδουσε “γιο γιο σου πηρα 5 ευρω”
ειχαμε πεθανει στο γελιο…χαλαλι του!

lorentzos

μπαίνω σε καταστημα Γερμανο να αλαξω μια μπαταρια σε ενα ρολόι, και απο πισω μου μια κοπελιτσα 17+ ρωταει εαν μπορουν να της ρυθμίσουν το iphone να μπαινει στο ινερνετ, το πιανει ο τεχνικος να της το ρυθμισει και μολις το ανοίγει τον πιανουν τα γελια!!! Καταλαβατε!!! Της λεει κοπελια το τηλεφωνο ειναι μπανανα, απανταει η κοπελα διηλαδη ο φιλος μου μου εκανε δωρο μαιμου???????

mixalis

Παραλιγο να την πατησω κ εγω Πεμπτη πρωι στο Πεδιον του Αρεως στα λεωφορεια,με σταματαει ενας μου λεει 150 euro,το κοιταω λιγο (μου φανηκε αρκετα ελαφρυ) του λεω εχω μονο 30 euro πανω για να γυρισω σπιτι μου κ φευγω…με ακολουθαει για λιγα μετρα,με σκουνταει,μην τρομαζεις μου λεει,δωσε μου οτι μπορεις…ρε ανθρωπε τι να σου δωσω??? 10 euro μου περισευουν,αλλη φορα…αν σας δουν οτι ψαρωσετε οτι ειναι γνησιο δεν προκειται να σας αφησουν σε ησυχια… ΠΡΟΣΟΧΗ !!!

Γιωργος

Εποχες 1999-2002 στο μοναστηρακι ! Οι πλανοδιοι μικροπωλητες κινητων και μικροσυσκευων ηταν παντου και σε ενοχλουσαν κιολας να αγορασεις. Δεν την εχω πατησει , αλλα ενας φιλος μου ενω εδωσε τα λεφτα δεν πηρε ποτε προιον , ο πλανοδιος δεν γυρισε ποτε πισω και ας τον κυνηγουσαμε, χαχα !

Petran

Στα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης γίνεται χαμός από τέτοια! Οι ίδιοι που πουλούσαν παλαιότερα γυαλιά και κολώνιες, τώρα πουλάνε κινητά.
3-4 φορές προσπάθησαν να μου πουλήσουν iPhone. Την τελευταία φορά (καλοκαίρι) θυμάμαι, ο τύπος είχε ένα μαύρο iPhone 4s που ήταν 100% original, γιατί ρόλαρε κανονικά, άνοιγε προγράμματα κτλ. είχε και δίκτυο ‘Wind’. Μου έλεγε: ‘δώσε όσα έχεις και πάρ’το’… του είπα ότι έχω κι εγώ iPhone και δεν θέλω κι άλλο…
Εννοείτε όμως, ότι ποτέ δεν έχω αγοράσει και ούτε πρόκειτε να αγοράσω κλεμμένο κινητό για πολλούς και διάφορους λόγους…

Παναγιώτης

Εγώ θα αγόραζα κλεμμένο iPhone 4s μήπως και μείωνα τη χασούρα από τα λεφτά που μου κλέβουν καθημερινά οι κυβερνήσεις που ψηφίζουν όλοι αυτοί οι παραπάνω ευαίσθητοι στη κλεπταποδοχή!!!

GiorgosB

αντε και τα 5αρια σιγα σιγα να βγαινουνε

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

Παναγιώτης λέει:Εγώ θα αγόραζα κλεμμένο iPhone 4s μήπως και μείωνα τη χασούρα από τα λεφτά που μου κλέβουν καθημερινά οι κυβερνήσεις που ψηφίζουν όλοι αυτοί οι παραπάνω ευαίσθητοι στη κλεπταποδοχή!!! 🙁 ΘΕΛΩ να σου πω οτι αλλο το να κλεβει το ΚΡΑΤΟΣ και αλλο να σου κλεβει ενας απατεώνας…!! Σκεψου να εχεις παρει ενα PC η μια LED ΤV η ενα τηλεφωνο και να στα εκλεβαν ..πως θα ΝΙΩΣΕΙΣ.. να τα εχει με λιγοτερα λεφτα καποιος αλλος..τα δικα σου πραγματα (εκτος αν τα εχεις πολλα τα λεφτα και δεν σε χαλαει) ΣΚΕΨΟΥ..!!Ακομα και απο μαγαζια να ειναι ΚΛΕΜΕΝΑ (ΠΟΥ ΣΚΕΨΟΥ) ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΙ ΑΚΟΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ…Η ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΜΑΓΑΖΙ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑ ΕΚΛΕΒΑΝ..ΟΠΟΤΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΛΕΜΕΝΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ!!!

nicholas

Δηλαή ρε Παναγιώτη, επειδή μας mαμάνε οι κυβερνήσεις και η ΕΕ μπορούμε και μεις να γαμάμε τον φουκαρά που του κλέψαν το τηλέφωνο; Άυριο μεθαύριο θα είσαι εσύ το θύμα κλοπής και κάποιος άλλος ο αγοραστής. Τι σόι λογική είναι τούτη;
Ποτέ δεν έχω αγοράσει “κλεμμένο” ή κλεμμένο. Δηλαδή τι, θα επιβραβεύω τους κλέφτες για να κλέβουν και άλλο;
Όσο όλοι οι κλέφτες έχουν πελάτες (ή θύματα) τόσο δεν θα αλλάζουν δουλειά.

keysmith

Ξαναλέω είναι διδακτική αυτή η απάτη. Δεν πολυ-λυπάμαι το “θύμα” γιατί του διδάσκει πως είναι να έχουν κλέψει ΕΣΕΝΑ. Πήγες να κερδίσεις από την κλοπή κάποιου άλλου (που του έκλεψαν και καλά το iphone και έγινες εσύ ο “άλλος” (το θύμα).. Τώρα πως νιώθεις?

Την έχω πατήσει και εγώ (με το κόλπο που περιέγραψα) και πήρα το μάθημά μου 😉 Τα μαθήματα για να τα μάθεις πολλές φορές τα “πληρώνεις”.

Το παστέλι που “πλασάρουν” τελικά κάποιοι έχει και συμβολικό χαρακτήρα (φά’το τώρα να γλυκαθείς) :).

Π Ο Τ Ε για κανέναν λόγο δεν παίρνουμε προϊόν κλοπής (είτε κλέψαν φυσικό πρόσωπο πχ τον Μακη, Τακη κτλ είτε και καλά κάποιο “απρόσωπο” κατάστημα πχ Γερμανός, Multirama). Ούτε λαθραία και άλλες π..παριες.. Τρομάρα σου νομίζεις πουλάνε τα λαθραία iphone στο δρόμο 100€ (Αυτά αν συνέφερε, πουλιούνται στα μαγαζιά ως κανονικά).

Αυτά..

ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

🙂 Το καλο ειναι ειδα πραγματικά υγιής ΜΥΑΛΆ στο “techblog” και δεν επικροτούν την αγορα μια ΜΑΙΜΟΥ η ΚΛΕΜΕΝΗΣ υψηλής τεχνολογίας συσκευης παρα την ασχημη ισως οικονομική κατασταστη (που ζουμε εδω στην ΕΛΛΑΔΑ μας) δεν ειμαι ο ΑΓΙΟΣ…αλλα δεν θα τολμούσα να σκεφτώ οτι για να παρω ενα S3 η ενα iPh4&5 απο ενα Κλεφτη!

MasterX

παντως μονο iPhone πασαρουν… 🙂 τυχαιο;

hellas91

Κι εμενα ηρθε τις προαλλες ενας τυπος διπλα μου οταν περιμενα το κτελ στον Κηφισσο και με ρωτησε αν εχω ωρα(ετσι σου πιανουν την κουβεντα παντα). Μετα μου λεει, φιλαρακι εχω το iphone 4, δωσε μου οτι εχεις για να φυγω. Και τι πρεπει να απαντησεις εκεινη τη στιγμη….. φιλε μολις το αγορασα πριν λιγο καιρο. Δεν σε πρηζει ξανα

giorgio

Σαφώς και δεν αγοράζουμε προϊόντα κλοπής.. να σας υπενθυμίσω 2-3 χρόνια πριν, το παιδί που κατέβηκε στο αυτοκίνητο να πάει στο νοσοκομείο την γυναίκα του να γεννήσει και τον σκότωσαν για μια βιντεοκάμερα..αυτή με την οποία θα κατέγραφε την γέννηση του παιδιού του. ΠΟΤΕ προϊόντα κλοπής.. ποτέ δεν ξέρουμε πόσο μακρυά μπορεί να πάει μια κατάσταση..

Vangelis

Τα είπε όλα ο giorgio! Συμφωνώ απολύτως.

spiros

Ισως είναι λίγο χοντρό αλλά όταν με ζαλίζουν κάτι τέτοιοι στον δρόμο είχα δείξει σήμα αστυνομικού από στολή απόκριας και ακόμα τρέχει ο τύπος…Βέβαια είναι αντιποίηση αλλά…..

Philip

Εκτός από παράνομο, ήταν και πολύ επικίνδυνο αυτό που έκανες. Ευτυχώς έφυγε και δεν σου έφερε στο κεφάλι τίποτα…
Πάντως, δεν είναι απαραίτητο το σήμα αστυνομικού. Ως πολίτης, έχεις δικαίωμα μέχρι και να τον συλλάβεις. Έλεγχο δεν έχεις δικαίωμα να του κάνεις, αλλά από τη στιγμή που σου λέει μόνος του ότι είναι κλεμένο, δεν χρειάζεται και έλεγχος για να δεις την παράβαση !!!
Αν έχεις όρεξη για ξύλο/φασαρίες μέχρι και να ρισκάρεις τη ζωή σου, κάντο. Εγώ δεν έχω καμμία τέτοια όρεξη πάντως…

ΧΡΗΣΤΟΣ

Η πλακα ειναι πως και εγω σκεφτόμουν οταν πετυχω στον δρομο εναν τετοιο να του προτινω να ανταλαξουμε να του εδινα iphone 4 να μου εδινε το 5αρι αλλα τωρα αλλαξα γνωμη…και δν ειναι μονο αυτο με τα κλαμμενα μπορουν να τα εντοπισουν κ να σε βαλουν μεσα για κλοπη αν το βρουν στα χερια σου.Μαλλον αυτος ειναι κ ο λογοσ που τα πουλανε και τοσο φθηνα προσοχη παιδια!

μιμης

Και εγω την πατησα με ενα Νοκια Ν7 οριτζιναλ μαιμου πριν κανα χρονο.
Το πηρα με παζαρια στα 80ευρω απο 150που το εδινε.

Σημερα μου προσφεραν το iphone 5 στα 250ευρω.
Προσοχη και μην εμπιστευεστε κανεναν στο δρομο!!!

μάτια

Δυστυχώς σημερα αγόρασα ένα 100 ευρώ.τώρα με αυτα που διαβάζω κλαίω.Το μόνο που συμβαίνει είναι ότι λειτουργεί κανονικα .η οθόνη παίζει η κάμερα κτλ και μόνο που δεν κάνει προς το παρών είναι να μπαίνει στο ίντερνετ.φαντάζομαι όμως ότι δεν θα είμαι η εξαιρεση .το επίσης μου το έδωσε χωρίς αξεσουάρ και κουτιού φορτιστη .πόσο θυμηθηκες παίζει να είμαι;

yiotis85

χθες 06/11/2013 στα ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΟΥ με πλησίασε ένας τυπάκος κακομοιριασμένος και μου έδειχνε με 180 ευρώ iphone 4s το κουτί γνήσιο , το κινητό μούφα , ζήτησα να μου δείξει από πίσω και έγραφε με μεγάλα γράμματα τα gb χωρητικότητας moufex του λέω ,όχι αυτός και να σου τα παζάρια,κάπου ενδιάμεσα μου πέταξε στα μούτρα ένα ρολοι πλαστικό μαύρο κόκκινο του καλαθιού λέγοντας 10 ευρώ ο τύπος,με είδε που αγρίεψα και έγινε μπουχός.Παρατήρησα κλίκα ακριβώς από πίσω μου 4 τύπους σε ένα τραπέζι να τον περιμένουν και να σκανάρουν την περιοχή που να τον στείλουν,καθώς και αλλα δυο τυπάκια να παζαρεύουν με αλλα δυο ψεύτικα πιο κάτω.
Μην μασάτε ότι βρήκατε την πολυπόθητη ευκαιρία διότι όπως οι προλαλήσαντες ανέφεραν κάνουν μαγικά κολπάκια και είναι άδικο αν είναι γνήσια για αυτούς που τα απώλεσαν.

Nik

Όταν ήμουν 17 ήθελα να πάρω ένα iPhone και μια μέρα που σχολαγα ήρθε ένας π….. και μου πούλησε ένα άχρηστο iPhone της κακιάς ώρας άντε να παει εκεί που πρέπει να παει στο μπιπ

Giannis

Ειμαι μεσα στο συναιργειο του πατερα μου Στην Νικαια .Λεει πουλαω ενα γνισιο iphone 5s εχω παιδια και πρεπει να εχω λεφτα για να παω να τους παρω γαλα ……..λεει το πουλαω 300 ευρω μου το δειχνι ηταν πολυ καλη απομιμιση !!!! του λεω φιλε εχω!! ερχετε ο πατερας μου και το λεει φιλε εχουμε κινητο δεν θελουμε συνεχιζει να καθετε και να λεει ……ΔΕΝ ΤΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΤΟΥ ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΧΙΖΕΙ……ΜΑς ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΛΕΜΕ…ΟΧΙ ΡΕ ΑΝΘΡΩΠΕΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕΕ ΜΑΣ ΤΟ ΡΕΙΧΝΙ ΣΤΑ 50 ΕΥΡΩ ΟΧΙ ΠΑΛΙ …….ΕΕΕ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ ΑΠΟΜΙΜΙΣΗ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΟ TOUCH SCREEN ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ 1 ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ…ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΧΙ…ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΦΘΗΝΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.