iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II, Ποιο σπάει δυσκολότερα αν πέσει κάτω

Δοκιμές και συγκρίσεις μπορούν να γίνουν πολλες μεταξύ συσκευών τεχνολογίας. Μπορείς να βγάλεις νικητή για τις καλύτερες φωτογραφίες, τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρία, για την ποιότητα κατασκευής. Υπάρχουν κάποιες “δοκιμές” που δεν στηρίζονται σε επιστημονικά δεδομένα. Δοκιμές αντοχής! iPhone 4S εναντίον Samsung Galaxy S II. Δείτε το βίντεο

, iPhone 4S vs. Samsung Galaxy S II, Ποιο σπάει δυσκολότερα αν πέσει κάτω

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nikos

Αναμενόμενο ήταν το αποτέλεσμα αφού το Galaxy είναι πιο ελαφρύ και πλαστικό πλην οθόνης σε σχέση με το γυαλί του iphone!Πάντως χαράς το κουράγιο τους που χαράμισαν το iphone 4s που έχει και τόσα λεφτά!!!

Μανώλης Τσαγκαράκης

γενικά το μηλαράκι φαίνεται πιο ευπαθές κινητό μιας και είναι όλο “γυάλινο”!!! τρέμεις μη σου πέσει κάτω στο πάτωμα..!!!!

sofoklas

δεν ξερω τι γυαλι εχει μπροστα το iphone παντως gorilla glass δεν ειναι!

Hesham ( Μάνος)

Παρολλα αυτα τρεχουν σας τους τρελους να τους τα σκασουν για ενα δαγκωμενο μηλο….δεν επεπε να βαλω το “σαν”!!!!

Yannis

Φημες λενε οτι ο Τσακ Νορις εχει το μοναδικο iphone με ολοκληρο μηλο χαχαχα Ειναι που το iphone εχει ποιοτητα χαχαχαχα

Γιωργος

αντε να παρεις iphone μετα απο αυτα τα βιντεο…μη μου πειτε οτι δε σας επεσε ποτε κατω το κινητο σας και δε φοβαστε!!!

gian

πόνεσα λίγο με το video! αλλά καλό να ξέρουμε τι γίνεται !!

lazgr

Καλά που δεν είχα iphone αλλά galaxy s 2 όταν
μου έπεσε το κινητό 2-3 φορές.
Για αυτούς που έχουν το iphone με θήκη
μπορεί να είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά
άλλη η αίσθηση με θήκη και άλλη χωρίς.

Bill

Εννοειται οτι το γυαλι σπαει πιο ευκολα απο το πλαστικό
Δε νομιζω κανεις να μην το ξερε!

mihalis

Ποιος ο λόγος τότε να’χεις ένα κινητό όλο γυάλινο και σε μία πτώση να το κλαις??? Μόνο και μόνο για να λες ότι έχει καλύτερη ποιότητα από άλλα? Πλαστικό 100 φορές!!!

lazgr

Θα μπορούσε η Apple να έχει Gorilla Glass αντί για απλό γυαλί
αλλά δεν ξέρω αν θα είχε τότε διαφορά στην αίσθηση.
Περισσότερο νομίζω ότι είναι θέμα οικονομικό παρά πρακτικό
που δεν έβαλαν Gorilla Glass.

nektarios

Μου είχε πέσει το πρώτο μου iphone 4 από το κάθισμα του αυτοκινήτου στο δρόμο και μάλιστα με τη μούρη.
Δεν έπαθε ούτε γρατζουνιά.
Και δε νομίζω να του πέσει κανενός από ύψος 2 μέτρα περίπου όπως στο βίντεο…

Αρχίσατε πάλι όλοι, γυάλινο και σπάει και τρέμεις μη σου πέσει κλπ.
Παιδιά, έχουμε πει τόσες φορές ότι το θέμα είναι υποκειμενικό.
Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσει για πολλοστή φορά κόντρα iphone vs android!
Όσοι δεν συμπαθούν το iphone είναι δικαίωμα τους.
Ας αφήσουν όμως τους “τρελούς-κορόιδα-πρόβατα” όπως τους αποκαλούν,
στην ησυχία τους να χαίρονται το “δαγκωμένο μήλο” τους…

sql

Το iphone προφανώς και είναι πιο ευπαθές, για την ακρίβεια ΠΟΛΥ πιο ευπαθές από τα περισσότερα κινητα. Η apple προφανώς θα μπορούσε να βάλει gorilla glass, ή ένα πιο absorbent περίβλημα, αλλά δυστυχώς ήταν απασχολημένη να κάνει μηνύσεις. Οι περισσότερες πτώσεις επίσης είναι όπως στο βίντεο, δηλαδή από το ύψος του κεφαλιού όπου το έχεις για να μιλάς..

Τώρα φυσικά θα έρθουν όλοι οι iphonakides να λένε πως τους έχει πέσει το κινητό και δεν έχει πάθει τίποτα. Ναι κύριοι, ήσασταν τυχεροί, το point είναι ότι απλά είναι πιο ευαίσθητο από τα περισσότερα κινητά, aka θέλει περισσότερη προσοχή, aka θήκη. Και εξάλου δεν νομίζω ότι οι applakides πήρατε κινητό με γνώμονα την αντοχή στις πτώσεις, σωστά?

nektarios

@sql
ναι,συμφωνώ ότι είναι πιο ευπαθές αυτό όμως δεν σημαίνει
ότι αν σου πέσει θα σπάσει οπωσδήποτε!

Και πιο πιθανό είναι πιστεύω να σου πέσει όταν πας να το βγάλεις από τη τσέπη
παρά όταν ήδη το κρατάς και μιλάς, δεν κρατάς και τσιμεντόλιθο!

Το θέμα είναι να μη πέσει γενικά ότι κινητό και να έχεις, εμένα θα με ενοχλούσε πολύ ακόμη και το παραμικρό σημάδι και στο iphone, και στο galaxy s2 μου..
Και αντί να κάθομαι να αναλύω πιο θα σπάσει πιο εύκολα σε ενδεχόμενη πτώση,
απλά είμαι πολύ προσεκτικός όταν τα χρησιμοποιώ 🙂

psilos

εγώ λέω αντί να κάνουν αυτά τα τεστ να μας δώσουν εμάς τα κινητά να τα τεστάρουμε και όποιο μείνει άθικτο το κρατάμε εμείς σαν δώρο………

Kostas P.

Galaxy S2 😀

DoukiMan

ρε παιδιά έβλεπα το βίντεο και αναρωτιόμουν
δίνουν τόσα να πάρουν 2 πανάκριβα κινητά και εμείς αφή έχουμε δει μονο στα όνειρα μας και στα βίντεο παρουσίασης του κωστα.αν τα έχουν για πέταμα ας τα δώσουν σε εμάς. έχω ένα nokia 3310 κάνω ένα κρας τεστ και ειναι καλυτερο και απο τα 2 😀

Konstantinos

Αυτό δεν είναι είδηση βρε Κώστα, αυτό είναι το αυτονόητο…

okman

Μα τι οθόνη έχει η apple;
retina ή retsina display;!
Πάντως ελπίζω στην νέα έκδοση του iphone 5 να βάλουν πιό ανθεκτική οθόνη
σαν το gorilla glass και όχι μαϊμού!
Τσίτα θές μπανάνα;!!!

Αλεξης

Αν χρησιμοποιείς bumper στο iPhone η ανθεκτικότητα στις πτώσεις είναι πολλαπλάσια.
Το δικό μου έχει πέσει πάνω από 10 φορές χωρίς να έχει κάποιο σημάδι. Το bumper δεν άντεξε πάνω από 4 μήνες… Αρνητικό είναι ότι με το bumper δεν μοιάζει και πολύ με iPhone…

msdx

Τότε που είναι η ποιότητα που όλοι φωνάζουν ότι έχει το iphone. Tι στο μάτι και στην αφή όταν το πιάνεις ? Κινητό είναι κάποια φορά θα σου πέσει .Το παλιό desire μου έχει πέσει 2-3 καλές κάτω και δεν έπαθε τπτ που είναι και πλαστικό .Τι να πω .

sdaoulas

το βαρος ειναι ο Νο1 παραγοντας για το τελικο αποτελεσμα στη ζημια του κινητου.Πριν χτυπησει το κινητο στο εδαφος μετραμε την ταχυτητα του, η οποια υπολογιζεται με βαση το βαρος του.Οσο μεγαλυτερο βαρος, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα προσκρουσης, αρα μεγαλυτερη ζημια.

georgios

Καταρχάς να ξεκαθαρίσω ότι δεν είμαι κανένας ψυχάκιας, διαστροφικός καχύποπτος ΑΛΛΑ πιστεύω πως καλό θα ήταν να κρατούσαμε κάποιες επιφυλάξεις για την εγκυρότητα του εν λόγω βίντεο. Ο λόγος είναι προφανής : δεν μας δείχνουν τα κινητά πριν και μετά την πτώση…. Ήθελα απλά να παρατηρήσω ότι στην 3η πτώση του iPhone (που αυτή στην ουσία ήταν η πιο ενδιαφέρουσα), δεν μας δείχνουν στο φακό την κατάστασή του πρίν αυτή πραγματοποιηθεί. Μπορεί απλά να το είχαν βανδαλίσει ήδη πριν την πτώση…

Αντωνης

Παιδια δεν χρειαζεται τοση καχυποψια απο καποιους,οτι δηλαδη το βιντεο ειναι φτιαχτο κλπ. Φυσικα και το iphone ειναι πιο ευπαθες. Οπως επισης δεν ειναι και ευκαιρια για καποιους αλλους να κραξουν την ποιοτητα κατασκευης του iphone (που ειναι εξαιρετικη). H apple ποτε δεν το διαφημισε αλλωστε σαν ανθεκτικο τηλεφωνο (αυτο της ελλειπε αλλωστε!!!). Και εγω συμφωνω οτι ειναι απαραδεκτο να σκασω 700 ευρω για ενα τηλεφωνο και μετα απο 2 πτωσεις να τα κλαιω (το sgs2 μου μετραει ηδη 3!) αλλα οπως βλεπετε πολλα εκατομμυρια αγοραστων δεν νοιαζονται καθολου! Γουστο τους…

stelios GR

ανεκαθεν τα samsung ηταν ανθεκτικα…….

enzo

@sdaoulas
Οσο μεγαλυτερο βαρος, τοσο μεγαλυτερη ταχυτητα προσκρουσης, αρα μεγαλυτερη ζημια.

μολις πηγες την φυσικη κατι αιωνες πισω!

georgios

Φίλε Αντώνη, που και να μην το έλεγα εξ αρχής!!! Μίλησα απλά για επιφυλάξεις!!! Δεν αμφισβητώ το βίντεο αλλά από την άλλη δεν μασάμε ότι μας σερβίρει ο καθένας, αβίαστα, αφιλτράριστα! Μπορεί να είναι πραγματική δοκιμή αλλά και τεράστια ΠΑΤΑΤΑ…εγώ προσωπικά εξέφρασα μία παρατήρηση που με χάλασε… 🙁

GiannisWST

Παιδια δε χρειάζεστε να είστε τόσο καχύποπτοι, η παρέα αυτή σπάει και αλλα smartphones και tablets και προφανώς αν δείτε στις ταμπλετες το iPad τα παει καλυτερα απο τα αλλα. Ξεκινήσαμε πάλι τα δε πιστευω το βιντεο, δε μας τα δείχνουν πριν και μετα.. Έλεος πραγματικα. Το θέμα ειναι λογικό και μου φαινεται σωστό εμένα. Τα gorilla glass ειναι απο τα πιο εξελιγμένα συνθετικά υλικά που υπάρχουν, ειναι καιρο στην αγορα και στην αρχη κανένας δεν έβαζε στις συσκευές τους. Πλεον υπάρχουν 400μυρια συσκευές με gorilla και αυτο δεν ειναι τυχαίο, το νουμερο τα λεει ολα. Στην εταιρία εγιναν εκατομυριουχοι απο τη μια στην άλλη και να σκεφτείτε ότι δεν εφτιαχνε αποκλειστικά για smartphones οθόνες.. Υπάρχει πόλη μεγάλη περίπτωση και το επόμενο iPhone να έχει γυαλί απο την εταιρία. Και δεν ειναι πλαστικό, ειναι συνθετικό γυαλι απο όσο γνωρίζω, το οποίο με προσμιξεις του δώσανε ελαστικότητα. Για αυτο αντέχει περισσότερο. Η εταιρία γυαλιά κατασκευάζει κυρίως, δεν έχει πλαστικά.
https://www.youtube.com/watch?v=MYaQnvVwStc

Nikos

Είναι επειδή το iphone έχει πολύ καλή ποιότητα κατασκευής…. ΆΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!

Εμενα το Gakaxy S2 εχει φάει μια με τα μούτρα και δεν εχει ούτε γρατσουνιά…

Φίλος με iphone το ακούμπησε σε τραπεζάκι και εκανε γρατζουνιά απο πίσω απο τότε το έχει πάντα με θήκη ειναι επειδη εχει καλη ποιότητα γι’αυτο θελει πάντα θήκη… Πάντως τι σου κάνει η καλή ποιότητα εεε διαλύεται αν πέσει….

lorentzos

Τωρα αναψες φωτιες Κωστα!!! Πανω που ηρεμησαν τα πνευματα παλι απο την αρχη!!!

Βαγγέλης

Tιθετε θέμα ακαμψίας και οχι απαραίτητα βάρους, το ενα ειναι άκαμπτο οπου στρεσάρει την οθόνη ακόμα κ σε πλάγια πτώση ενω το άλλο απορροφά το πλαστικό τους κραδασμούς χωρίς να τους μεταφέρει στο γυαλί.

Και Gorilla να βάλουν 1000 κομμάτια πάλι θα γίνει.

Παπαδοπουλος Γιωργος

Για ονομα του θεου #Nikos εχω 2 τραπεζακια σπιτι μου..ενα απο τριανταφυλλια με γωνιες και τζαμι και ενα πλαστικο στο μπαλκονι..Αν τα πεταξω και τα 2 απο κατω το πλαστικο θα επιβιωσει..Αυτο θα πει ποιοτητα κατασκευης???? Αν το νομιζεις αυτο ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑ!!!

Κώστας

το αφήνει να πέσει από το ύψος του κεφαλιού εμενα έχει πέσει το zte την ώρα που μίλαγα απλά γλίστρησε και έσκασε με τι μούρη στο πάτωμα πριν το σηκώσω ετοιμαζόμουν ψυχολογικά για μια σπασμένη οθόνη τελικά δεν είχε τίποτα γενικά το προσέχω πολύ δεν έχω οικονομική άνεση να αλλάζω κινητά ούτε κάν για service να μου βάλουν οθόνη…αλλα μερικές φορες συμβαίνουν αυτά
φαντάσου από αυτά που έχω ακούσει για την ποιότητα και αντοχή του iphone να ψάρωνα να μάζευα με τα χίλια ζόρια τα λεφτά και να έπαιρνα ένα τόσο δυνατό και υψηλής ποιότητας κινητό και απλά σε ένα τέτοιο τυχαίο γεγονός να έβλεπα την οθόνη όπως έγινε στο iphone…. το καλύτερο όταν μίλησα για την τύχη μου έμαθα από φίλο μου ότι το zte του έπεσε από τις σκάλες και δεν έπαθε τίποτα οποτε καλά είμαστε η china βγάζει κινητό αντοχής σε χαμηλή τιμή 😛

Θεόφιλος

…..μην μπερδεύουμε την ποιοτητα κατασκευης με την ανθεκτικοτητα. Αν ειναι να θελουμε πραγματα αθραυστα τοτε ας παρουμε τα πλαστικα να τα εχουμε και να τα χαιρωμαστε…ακόμα και αυτοι με τα samsung s2 στο κατω κατω 70 ευρω λιγοτερα σκασανε για να το παρουν…..70 πανω 70 κατω….πανε τα λεφταααααα!!!

Αντώνης

Λογικό είναι να σπάσει τόσο πολύ το iphone…Γυάλινο είναι όχι πλαστικό…

Παύλος Μελάκης

βασικά εν καταλάβει κανένας σας εν έσιεται ιδέα…. το galaxy είναι ένα άχρηστο κινητό βασικά μονο και μόνο επειδή είναι sumsung i-phone 10000000000000000 φορές και ποιότητα και προγράμματα και σε όλα

Βαγγέλης

εν καταλάβαμε τιποτα απο τις ασυναρτισίες που λαλείς.

Μεταξύ Samsung και iphone υπάρχει κάποιο σημείο στίξης;

Tony Cool

lol

Adonis

Σιγά την χαζομαρα το γκοριλα .. Χαραζεται παν εύκολα και σου δίνει την αίσθηση Ένος καλοφτιαγμενου πλαστικού … Έλεος να είστε πιο αντικειμενικοι … Η ποιότητα του 4ς είναι σαφώς καλύτερη από το άλλο … Και άλλωστε τα κινητά δεν τα αγοράζεις για να τα πετάς στα βράχια και απτις ταράτσες και τα μπαλκόνια στο δρόμο …

AGGELOS98

παιδια ολοι που ειστε φανατικοι με το iphone καθεστε και ασχολειστε με ποιοτητα κατασκευης,και προσπαθειτε να δικαολογησετε τα μεινεκτηματα του “πιο εκπληκτικου iphone που υπαρχει”. πραγματικα απορω για την σκεπτικη καποιςν ανθρωπων (χωρις παρεξηγηση). ακομη δεν εχετε καταλαβει πως η apple απλα σας πασαρε το iphone 4s ως βιαστικο αντικατστατη του ανυπαρκτου iphone 5? σκεφτειτε, ενα κινητο που αργησε 5 μηνες απο οτι τα αλλα iphone και ειναι ΑΠΛΑ ενα κινητο στηριγμενο στον ”προγονο” του και αποτελει μια μοναχα αναβαθμιση, καθως ο επεξεργαστης δουλευει στα 1ghz και η ραμ ειναι 512mb. αυτο το ανυπαρκτο iphone υποτιθεται πως θα ηταν το κινητο ποθ θα πρωτοστατησει. αλλα που ειναι το iphone 5? μηπως αλλο ενα καλοφτιαγμενο κολπακι της apple που απλα σας ειπε οτι ετσι θα ηταν το iphone 5 απλά μετονομαστηκε σε 4s και εσεις οχι μοναχα το πιστεψατε αλλα δωσατε και 760 ευρω για ενα κινητο. ειναι δυνατον? η samsung μπορει να εβαλε αυτη την ”πλαστικουρα” που ολοι κατακρινεται αλλα δεν παυει να εχει λανσαρει το ΚΑΛΥΤΕΡΟ κινητο στον κοσμο καθως επισης δεν βγαζει κινητα ιδια με το προηγουμενο μοντελο της. ΕΛΕΟΣ πια, προσπαθειστε τουλαχιστον να ειστε αντικειμενικοι με καποια πραγματα και να μην σκεφτεστε επιφανειακα μονο και μονο επειδη… Συνέχεια »

Adonis

Φίλε μου το γεγονός ότι το 4s έχει 512 mb ram επειδη το λέτε και πολλοί δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι το καλύτερο τηλέφωνο και πως η συγκεκριμένη ram είναι υπέρ αρκετή για το συγκεκριμένο τηλ με το συγκεκριμένο λογισμικό . Το κινητο φυσάει ..όσο για το s2 δεν αντί λέγω είναι αρκετά καλο.. Όχι όμως σε βαθμό που ν ξεπερνάει το 4ς(πλ απλα σκέψου πως με το 4ς έχεις κάτι <>, ενώ με το άλλο θα δεις πολλα κοληματα · το είχα 5 μήνες )… Όσο για την επιλογή κάποιων Να πάρουν το 4ς δεν πρέπει να την κατα κρίνεις, γιατί πολυ απλώς πολλοί άνθρωποι το αγοράζουν έχοντας συνηδιτοποιησει πως και μετα απο 6 χρονια το κινητο θα υποστηρίζεται και θα έχει ιοσ8 πχ. Ενώ το σ2 δεν πρόκειται να ξεφύγει απο ιcs

AGGELOS98

φιλε adonis πριν δυο μερες περιπου το λογισμικο του galaxy s ii ενημερωθηκε σε android 4.0.3. και επισης πραγματικα πιστευεις πως το iphone φυσαει? εχω και τα δυο κινητα. και οι αποδοσεις του galaxy σε σχεση με το iphone δεν συγκρινονται. και επισης κατι απο τα πιο σημαντικα πραγματα που λειπουν απο το iphone ειναι αυτο που σε περιπτωση που δεν τον ξερει η apple λεγεται bluetooth. και επειδη καποιοι λενε οτι το iphone εχει bluetooth, ας ερθει ενας με iphone να μου στειλει αρχειο polaris.πραγματικα η apple εχασε το παιχνιδι πια. δεν ξερω τι κανει με τους imac παντως το galaxy οσο και αν δν το θελετε κερδιζει εδαφος με ιλιγγιωδης ρυθμους που η apple αδυνατει να αγγιξει. και επισης ανεφερες οτι το iphine 4s σε. λιγα χρονια θα υποστηριζει ios 8???? εγω σου λεω οτι επειδη δεν θα το υποστηριζει θα πατε να δωσετε αλλα 800 ευρω για να αγορασετε ενα iphone που υποστηριζει ios 8. και επισης που ειναι η καινοτομος apple στα λογισμικα της? αποτι εχω δει το ios 5 ειναι μια καθαρη ανυιγραφη του android. ακομα και η siri προηπυρχε στο galaxy s ii 6 μηνες πριν. και η καινοτομια της siri βρισκεται στο οτι… Συνέχεια »

Adonis

Κοιτα φίλε μου συμφωνώ ένα μέρει μαζί σου .. Αλλα μην μου λες τώρα ότι είναι αντιγραφή του android γιατι θα τρελαθούμε τελείως .. Το ιος υπήρχε πριν το android .. Και εκτός αυτού όλοι ξέρουμε ποιος αντιγράφει ποιον .. Και σαφώς εννοώ πως η σαμμυ αντιγράφει τα μήλα … Anyway μπορεί τα υπόλοιπα σε θέμα απόδοσης νανε όπως τα λες αυτο που δεν καταλαβαίνω όμως είναι γιατι όσοι σχετίζονται άμεσα με την τεχνολογια προτείνουν 4ς και όχι ούτε και σ3

AGGELOS98

οταν λεω πως ειναι αντιγραφη του android αναφερομαι στην κουρτινα με τις ενημερωσεις που αδιαμφισβητητα προυπηρχε συο android. και επισης ανεφερα πως η apple εχει κανει καλη προπαγανδα και με επιτιχυα αφου σας εκανε να πιστεψετε ολα αυτα που σας ειπε. και οσο αναφορα οτι οσοι λενε για τεχνολογια λενε για το 4s ειναι πρωτον λαθος γιατι δεν συμβαινει κατι τετοιο δευτερον το s3 εχει 12.000.000 προπαραγγελιες και περισσοτερες εταιριας τηλεπικοινωνιων θελουν να προωθησουν το s3. ολοι ξερουν πως πλεον τα galaxy πρωτοστατουν, δεν προκειται να κουνηθουν απο την κορυφη και ειναι πλεον τα καλυτερα και περισσοτερο αναμενομενα smartphoneπου υπαρχουν.

AGGELOS98

και πιστεψε με οτι εαν οχι με το s3 με το s4 το galaxy θα διαλυσει την apple. σε πωλησεις.

marios

παρακολουθω την συζητηση σας (aggelos 98 και adonis) και εχω να πω το εξης, Ειμουν κατοχος iphone 4 πριν 2 μηνες περιπου οπου το αλλαξα για android. Μπορω να πω τα καλυτερα για την σταθεροτητα του λογισμικου και το πως εκμεταλλευεται την 512 ραμ αλλα ειναι πολυ πισω στα υπολοιπα. Δεν θα το αναλυσω,απλως θα πω οτι δεν υφισταται 700 ευρω κινητο closed-source χωρις ραδιο,σοβαρο bluetooth,πανω απο 1 ghz επεξεργαστη,3.5 Inches οθονη και και και…

NikosTT

Εχω το s3 mini εδω και αρκετους μηνες και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος απο το κινητο. Διαβασα ομως οτι δεν θα παρει την 4.4 εκδοση τελικα και το θεωρω κοροιδια απο την μερια της samsung, καθως ειμαι φανατικος αγοραστης σε τηλεορασεις, home cinema κλπ. Εχω μπει στην διαδικασια να το αλλαξω με το iphone 4s καθως το βρισκω στα 295€ ευκαιρια. Απο θεμα εμφανισης, προσωπικα παντα, πιστευω οτι η apple ειναι πολυ πιο designατη και με εχει κερδισει αυτο. Εχω 1-2 αποριες ομως σχετικα με το 4s. Διαβαζω σχετικα με το bluetooth του οτι ‘δεν ειναι της προκοπης’, τι σημαινει αυτο..; Δεν υποστηριζει ραδιο..; Στις ενημερωσεις η Apple ειναι πιο αξιοπιστη απο την Samsung..;
Με λιγα λογια…
Αξιζει να μπω στην διαδικασια της αλλαγης του s3 με το 4s για μια καλυτερη καμερα στην ουσια, απο τα 5mp στα 8mp..;
Ευχαριστω εκ των προτερων και συγχαρητηρια για το site που μας ενημερωνει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]