iPhone 4S, Τα τηλεοπτικά διαφημιστικά

Με το iPhone τα κάνεις όλα απλά. Δεν σε ενδιαφέρει να ξέρεις τι επεξεργαστή φοράει ούτε πόση μνήμη RAM. Σε ενδιαφέρει το μέγεθος της οθόνης για να ξέρεις αν σε βολεύει ή όχι και η ποιότητα των φωτογραφιών για να τραβές καλές με την κάμερα. Αυτή είναι εμπειρία iPhone. Κάνει λίγα ή πολλά; Ότι κάνει το κάνει καλά. Δείτε τα “χαλαρά” τηλεοπτικά διαφημιστικά spot του iPhone 4S.

, iPhone 4S, Τα τηλεοπτικά διαφημιστικά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
argiriscuderias

συγκινηθικα

Dimos

iPhone 4 Ever….Κι ας έχω το 4. Εδώ θα μείνω!

antreas anergos

και εγω παραμενω στο 4 κλαιν

Dimitris_T
Vasilis

Nice!

FaTaL

Το icloud δεν θα το πάρει το 4 λόγω IOS5? Εννοώ αυτό αφορά καθαρά το κομμάτι του λειτουργικού. Αν είναι έτσι είναι απατεωνιά να το πλασάρουν με το 4S 😀

GiannisWST

Πολύ ωραία αλλά κρίμα που δε λειτουργήσει αξιοπρεπώς το Siri ελλάδα..
Είμαι σίγουρος ότι δε θα καταλαβαίνει το 99% των ελλήνων που μιλάνε αγγλικά..

jordan

δεν σε νοιαζει η ταχυτητα του επεξεργαστη αλλα εχει τον ταχυτερο συμφωνα με benchmarks

Iakovos

Πραγματικα ολες οι διαφημισεις της apple εχουν τοση θαλπωρη…ειναι απλα magical…απιστευτη προσεγγιση και απιστευτα ελκυστικες. Πραγματικη συγκινηση χωρις πλακα.

GiannisWST

Τα benchmarks το εχουμε ξαναπει οτι ειναι λιγο περιεργα γιατι βγαζω με το pc μου λιγοτερα απο το iphone4..(το pc ειναι i7-860 με 6950) αυτη τι στιγμη συγκρινω το ipad2 που εχω και μπορω να μιλησω και συμφωνα με τα benchmarks ειναι πιο γρηγορο απο το 4s.. Αν τα βαλω ολα αυτα στο τραπεζι, δεδομενου οτι εχω δει τις διαφορες και τα σχολια των χρηστων δεν αξιζει η μεταβαση στο 4ς καθαρα για τη ταχυτητα. Για το siri ναι.. Ειναι τετοιο το λειτουργικο που δε χρησιμοποιειται αμεσα στο iphone 4s η επεξεργαστικη ισχυς, σαν αποκριση δε θα καταλαβεις πολλα. εκτος αν θες να παιξεις τα νεα παιχνιδια της gameloft που θα βγουν στο μελλον με high γραφικα στις 3,5″…(το λεω ειρωνικα, αλλα αν εσυ γουσταρεις τετοια πασο!) αν ειναι να ζητα καποιος μονο ισχυ και ταχυτητα να παρει καλυτερα πχ galaxy nexus που αν ισχυουν τα δικα του και καλα benchmarks ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το ipad 2.. Ή καποιο αλλο τελευταιο android με texas omap, τους τελευταιους που αν ισχυουν αυτα που λενε στο web, καταλαβαίνω γιατι τους επέλεξε και η samsung.. Σε πραγματικη χρηση το 4 με το 4ς δεν εχουν μεγαλες διαφορες..εξαλλου πολλοι αναφερουν οτι το… Συνέχεια »

Antonis

Το iphone 4s στην Ελλαδα με την λειτουργια της siri:

Ελληνας: siri, πως θα ειναι η μερα μου σημερα ?

Siri: Τιποτα το σπουδαιο, θα σε απολυσουν.

Ελληνας: Σοβαρα?!?!

Siri: Οχι, γιατι σε εχουν ηδη απολυσει. Και που βρηκες τα λεφτα να με αγορασεις?

Vasilis

Ελληνας : απο τα αφορολογητα στην Ελβετια!
χαχαχα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Software Apple iPhone

Game Boy Emulator iGBA: Αποσύρεται από το App Store λόγω spam και παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Μια εβδομάδα μετά τις ενημερώσεις, ένας εξομοιωτής Game Boy για το iPhone που ονομάζεται iGBA εμφανίστηκε στο App Store παγκοσμίως.