iPhone 4S unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το νέο iPhone 4S με διπύρηνο επεξεργαστή Α5 στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, κάμερα 8 Megapixel με LED flash και δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD 1920×1080 pixels και οθόνη αφής Retina display 3.5 ίντσες ανάλυσης 960×640 pixels. Το iPhone 4S τρέχει το λειτουργικό σύστημα iOS 5. Δείτε το βίντεο.

Το iPhone 4S μας το παραχώρησε για τις ανάγκες της παρουσίασης η Cosmote. Οι λιανικές τιμές για σκέτη τη συσκευή είναι για το μοντέλο των 16GB τα 669 ευρώ, για το μοντέλο με τα 32GB τα 789 ευρώ και για τα 64GB τα 889 ευρώ.

Φιάσκο το unboxing του iPhone 4S! Αυτά για να μην λέτε ορισμένοι ότι είμαι fan boy! heheh! Πέρα από την πλάκα, θα επανέλθω όπως πρέπει στο hands-on και όοοολοι θα είμαστε χαρούμενοι ξανά!

, iPhone 4S unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

109 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιωργος Μ

κωστα νομιζω πως ο επεξεργαστης ειναι στα 800mhz και οχι στο 1ghz

Panos

Κώστα ο Α5 είναι χρονισμένος στα 800 MHz κ η ανάλυση της οθόνης είναι 960×640. Πάντα φιλικά…!

Λευτέρης

Κώστα, τα Notifications είναι οι “Γνωστοποιήσεις” που πέρασες 5-6 φορές και δεν πάτησες στις Ρυθμίσεις!

Νίκος

Ο Α5 προσαρμόζεται ανάλογα με τις συνθήκες.Αν κάνεις κάτι που να απαιτεί πολύ επεξεργαστική ισχύ τότε μπορεί να φτάσει και τα 1GHz

NikkosC

Ο Costas “Potter” Vlachakis και το μαγικό κοπίδι :)))

To μπέρδεμα μάλλον γίνεται γιατί ο Α5 αναφέρει η Apple ότι λειτουργεί στο 1GHz στο iPad 2.

Vangelis

Έχω την εντύπωση ότι το μενού των notifications, ”κρύβεται” στο ”γνωστοποιήσεις”.

Nicos

Hands-On θα έχουμε;

πανω που γραφεις cosmote,λογω κεκτημενης ταχυτητας εχεις κανει ενα λαθος εκει που λεει “τις παρουσιασης”.γραφεται με “η” το της. επισης το workshop τελειο..μπραβοοοο! το ειδαμε απο κονταααααα:D(iphone 4s)

evangelos

καλά ρε Βλαχάκη τι δουλειά κάνεις? και καλά είσαι ειδικός τεχνολογίας. πόσες πατάτες είπες σε αυτό το video? πρώτα μελετάνε και μετά μιλάνε σε video.
Ξέρεις τίποτα για io5? Το πρώτο πράγμα είναι το pc free μήπως?
Ευτυχώς το διόρθωσες στο τέλος αλλά και πάλι το θεωρώ απαράδεκτο για έναν “ειδικό” τεχνολογίας.

SonicYouth

Εχασες τα λόγια σου Κώστα. Οποίος το πιάνει το συγκεκριμένο κινητο χάνει τα λόγια του. Συγχωρεμενος

george

ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Α-GPS ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΚΑΙ GPS.ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Η APPLE ΣΤΟ APP STORE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΛΟΗΓΗΣΗΣ..

Γιάννης

Κώστα ωραίο το unboxing αλλά έχεις καιρό να ασχοληθείς με iphone και το νέο ios 5 για αυτό και τα λάθη. Κάπου στην αρχή λες ότι έχει μόνο A-GPS και απαιτούνται δεδομένα για να λειτουργήσει, εδώ είσαι λάθος γιατί έχει ενσωματωμένο (GPS Yes, with A-GPS support and GLONASS),και επίσης στο βίντεο λες ότι έχει στέρεο ηχεία ενώ έχει μόνο ένα και το άλλο είναι το μικρόφωνο.Σε δικαιολογώ λόγου ότι είχες σήμερα το workshop 🙂

Δημητρης

χαχα κωστα το wi-fi γτ γραφει πανω “mara”??

Νίκος

Κάποιος δεν έμαθε το μάθημά του.
https://www.apple.com/ios/features.html

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΠΑΙΔΙΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΩ ΤΟ IPHONE 4S ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ ΚΑΤΩ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ????ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

Antonis

Για αλλη μια φορα φοβερος Κωστα.Παντως θα περιμενω hands-on για να πω τη γνωμη μου.

Anastasios Spanodimitriou

Παιδιά το δεξί είναι το ηχειο το αριστερό είναι το μικρόφωνο. Το έχω ανοίξει και το ξέρω.

argonaytis

Τα stereo μεγάφωνα που τα είδες μήπως το ένα είναι το μικρόφωνο λέω εγώ τώρα…
Αφού δεν το έχεις άστο καλύτερα είναι ιεροσυλία γι αυτο το κινητό που κρατάς

Antonis

Παιδεια η τιμη του ειναι καταπλικτικη 670 ευρω για 16G.. Eμας στην Κυπρο μας το πουλανε το 16 800 ευρω .. ελεος

Πειτε μου τι να κανω..απο που να το αγορασω?

Τάσος

η ενεργοποιηση με το iOS 5 δεν χρειαζεται MAC ή PC γινεται απευθειας απο τη συσκευη !!!

Anastasios Spanodimitriou

Δικαίωμα σου είναι δεν μπορείς να τα ξέρεις όλα κ φυσικά το site είναι δωρεάν η ανάγνωση δεν μπορεί κανεις να απαιτεί να μην κανεις λάθη γιατί δεν πλωρωνεσαι για το βίντεο από εμάς.

argonaytis

Το έφεραν στην Κύπρο 669 ευρώ

κώστας

@argonaytis, απο πιο καταστημα;

Ender

Νο worries Κώστα.

Dimitris

Περιμενουμε και εντυπώσεις απο Siri!

tolken

Καλα το χειροτερο review που εχω δει για iphone 4s ειναι απο σενα. Τωρα καταλαβα γιατι ασχολεισαι μονο με android.
Πρωτον δεν ηξερες οτι με την εκδοση ios 5 δεν χρειαζετε ουτε pc ουτε mac για να ενεργοποιηθει.
Δευτερον δεν ηξερες καν που ειναι τα Notificationς. (πλακα κανεις? αχαχα)
Εχασες πολλα επεισοδια με Πατατες μαλλον.

Vagelis

Έλεος τον φάγατε τον άνθρωπο..Αφού εξηγεί πως θα επακολουθήσει hands on video και πως αυτό ήταν ένα απλό unboxing της συσκευής χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια επαφή του με το τηλέφωνο ώστε να προετοιμαστεί κατάλληλα..Τόσο πολύ θιχτήκατε δηλαδή??

Yannis

Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω σας εθιξε το αγαπημενο σας και σας το μειωσε και παθατε ολοι πλακα σιγα μωρε… Εχει τοσο καιρο να βγαλει τηλεφωνο και εχει μεινει τοσο πισω η Apple που ειναι λογικο να ασχολειτε με android και να μην ξερει απο iphone Οταν αποφασισουν να βγαλουν κατι σοβαρο και καινουργιο τοτε φωστηρες μου εσεις που τα ξερετε ολα μιληστε, μεχρι τοτε μοκο. Και για να μην βιαστει κανενας και πει καμια χονδραδα ειμαι κατοχος και SGSII και iPhone 4 32GB. Α και πολυ καινοτομο που το τηλεφωνο μπορει να ενεργοποιηθει χωρις pc ουαου δηλαδη εχω παθει σοκ κατι που ειναι αυτονοητο σε αλλα κινητα οπως πχ το file share με bluetooth και το να βαζεις τη Sim σου και να δουλευει απευθειας στο iPhone μου ειναι πολυτελεια και το ειχα πληρωσει 780 euro ρε iSihtir. Siri και πνιξου

Dimos

Υαnnis, πουλα το το Iphone αν δεν σου αρεσει και κατσε με το ταμπλετ…Εδω κανε σχολια για το unboxing..Μοκο εσυ πρωι πρωι…Πηγαινε πουλησε το να το χαρει κανας αλλος…

alex

Γιατί να μην βάλουμε το αυτοκόλητο στο αμάξι?
Τι θα γίνει? 🙂

Corrupter

χαχαχα!!! γουστάρω να βλέπω fanboys πρωι πρωι να ψαχνουν ευκαιρία να τρώνε τα ρούχα τους επειδή τους “έβρισες την μάνα” μιλώντας έτσι για το iphone! Μετά θέλουμε να πάμε και μπροστά σαν κράτος…ΖΩΑ!

Είπε ο άνθρωπος 100 φορές ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HANDS ON το βίντεο. Υπομονή μέχρι τότε

Periklis

Έλεος η χειρότερη παρουσίαση σε κινητό τηλέφωνο που υπήρξε ποτέ από blog τεχνολογίας.

Ender

Periklis, βαριά πράγματα λες.

Είπε ο άνθρωπος δεν είναι hands-on, είναι unboxing και στο κάτω κάτω μη γινόμαστε και 10χρονα.

iwolf

λοιπόν μηλαράδες,από τα σχόλια που διαβάζω καταλήγω στο συμπέρασμα ότι τα iPhone σας αξίζουν..μείνετε με αυτά μα έχετε μα περνάτε την ώρα σας στην στάνη

χρηστος

Ρε παιδια χαλαρωστε ! Οκ δεν ηταν και το καλυτερο βιντεο του techblog και του Κωστα αλλα δεν χρειαζεται να μιλατε απαξιωτικα και να προσβαλετε καποιον που μας βοηθαει στην επιλογη κινητων και γενικοτερα στην αξιολογηση τους.Αφηστε να κανει και hands on (γιατι κακα τα ψεματα πρεπει να επανορθωσει)και μετα φωναζετε . και Corrupter εδω ειμαστε μια παρεα και δεν χρειαζεται να λες τους αλλους ζωα επειδη δεν εχεις τις ιδιες προτιμησεις (παντα φιλικα) ΚΩΣΤΑ μην μασας και δωσε ρεστα στο hands on …

Dimitris

Κωστα σε παρακολουθω καιρο και που και που κανεις λαθακια (=πατατες) αλλα οκ ανθρωποι ειμαστε δε μπορουμε να τα ξερουμε ολα. Οταν ομως κανεις unboxing η κανεις unboxing, power on και ενεργοποιηση η ολα αυτα και hands on. Εδω κανεις κατι ενδιαμεσο οταν οπως λες εχεις καιρο να ασχοληθεις με iOS. Αναμενουμε το hands on να παρουμε τα παραπονα μας πισω!

Theocharis

Κανεις δεν ειναι τελειος! Κωστα μπραβο που ανεβασες αυτο το βιντεο!

Μερικοι δεν λενε να καταλαβουν οτι το ανεβασες εσυ, επειδη εσυ το τραβηξες, και αν δεν ηθελες απλα δεν θα το ανεβαζες…!

Συνεχισε ετσι, εμεις θα σε διαβαζουμε οπως και να χει…! Techblog-funboys!! 😉

Καλο μεσημερι!

Corrupter

φιλε Χρήστο εγώ δεν ειμαι με κανέναν. Εγώ αν και android user μπηκα να θαυμάσω το 4s. Βλεπω ομως συμπεριφορές και καταλαβαίνω γιατι ειμαστε τόσο πίσω σαν λαός. Ωρες ώρες ακόμη και οι ζουλού ειναι πολιτισμένοι μπροστά μας

Nick2007gr

Κωστα εχω μια τρομερη ιδεα! Οταν κανεις video για iphone κτλ να κανεις και διαγωνισμο μαζι τυπου βρειτε τα λαθη και κερδιστε!
Φιλικα παντα!

anton

iphone και blowjobs blue… τι τριζετε ετσι ρε αρρωστοι? σας επεσε το βιοτικο επιπεδο που δεν σας παρουσιασε σωστα το ΥΠΕΡΚΙΝΗΤΟ του 21ου αιωνα και κανετε σαν κακιασμενες γυναικουλες? “απαραδεκτος” ο ενας “αδιανοητο” ο αλλος….εχετε χασει την μπαλα, στην τελικη αν δεν σας αρεσε μην σχολιαζετε κα8ολου και μπειτε σε κανα ξενο blog να το δειτε 3-4 λεπτα το πολυ, πασαλλειματα, μπας και φρεσκαρετε και τα αγγλικα σας λιγο, οσοι ξερετε. ΖΩΑ.
δεν 8α ασχολειθω καν με το hands on αφου δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμμενη κουδουνιστρα , android και παλι android…

Christos

Καλα ρε παιδια ειπατε τοσα αρνητικα πραγματα για τον Κωστα ενω αυτος εκανε ενα απλο unboxing? Αφου τα ξερετε τοτε γιατι τον κατηγορειτε? Το τηλεφωνο κυκλοφορει 1 φορα το χρονο και φυσικο ειναι πολλοι να τα μαθαινουν ολα στην ωρα τους. Και ναι ειναι ειδικος. Χειριζεται αριστα την ιστοσελιδα του και μας δειχνει ολα τα νεα! Εδειξε την ουσια ετσι και αλλιως!

Negiemu

Κωστα ΑΝΑΜΕΝΟ το hands on . 🙁
Φιλικα.

Yannis

@ Dimos Ανοιξε τις αγγελιες και δες, το εχω ηδη βαλει εδω και λιγο καιρο αλλα δεν το παιρνει κανενας, απο εκει να καταλαβεις για τι επιτυχια μιλαμε. Οι προσωπικες επιθεσεις στο Βλαχακη ειναι τουλαχιστον ανανδρες ο ανθρωπος κανει οτι μπορει απο ταξιδια στο εξωτερικο μεχρι workshops για να μας φερνει κοντα οτι νεοτερο υπαρχει, λιγος σεβασμος δεν βλαπτει. Το να καθεσαι στο σπιτι σου πισω απο τον υπολογιστη σου και να προσβαλεις καποιον ειναι πολυ ευκολο αλλα ποσοι απο αυτους που διαβαζουν εδω μεσα εχουν βοηθησει να γινει κατι καλυτερο, κανενας, ολοι μονο να κραζουμε ξερουμε. Εκανε μερικα λαθακια και κοντευουν να τον φανε ζωντανο, εμεις ξερουμε τι φοραει το κινητο μας και τι φοραει το κινητο που θα θελαμε να ειχαμε και ο ανθρωπος εχει στο κεφαλι του ενα σωρο πραγματα… Εχει απολογηθει σε 3 η 4 μηνυματα τουλαχιστον και συνεχιζουν και τον κραζουν. Ας εκαναν τις διορθωσεις τους πιο ευγενικα. Αλλωστε εχει αποδειξει οτι οσες φορες εχει κανει λαθος και τον διορθωνει καποιος οτι το δεχεται και το αλλαζει αμεσως.

djnatio

Βρε παιδιά ηρεμίστε έχω και εγώ iPhone 4S και ξέρω τι θα πω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις όταν ένα άτομο δεν έχει ασχοληθεί με προϊόντα Apple είναι φυσικό να μην ξέρει κάποια πράγματα μπορεί βέβαια η Apple στην παρουσίαση του κινητού να είπε πρώτα απο όλα για το σύστημα PC Free και το UOA(Update Over the Air) αλλά είναι δύσκολο να τα θυμάται κάποιος ή ακόμα και να τα ξέρει έχεται δίκιο πως έγινε ένα λάθος με το βίντεο και έχουμε επανάληψη του Unboxing αλλά παιδιά χαλαρώστε έρχεται Hands-on με λεπτομέριες άντε το κατασπαράξατε τον άνθρωπο Κώστα μην τους ακούς και συνέχισε την καλή δουλειά!

djnatio

Διόρθωση για τον όρο Update over the air είναι FOTA(firmware over the air) 😛

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΙΟΣ

Συμφωνω κι επαυξανω με τον Yannis ! ΑΠΟΛΥΤΑ ! ΚΩΣΤΑ συνεχισε ετσι, στην χωρα που διαλεξες να αναλαβεις αυτον τον ρόλο δε θα βρεις ποτε δικιο, ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ

Αλέξανδρος

Κώστα βοηθησέ με!! Ποιο κινητό να πάρω το htc sensation xe ή αυτό;

bakchr

χαχαχα

Θίχθηκαν μερικοί που έκανες μερικά λαθάκια και τους μείωσες την κινητάρα !!!

Και κάνουν σαν τους τρελλούς, λες και είναι μέτοχοι της apple !!! χαχαχχαχαχα

Nightmare

Ωραίος τρόπος να αδειάζετε την χολή σας παιδιά…

bec

Ωραίο κινητακι,αν και με τετοια τιμη σε παραξενεύει το μικρο κουτι,ειναι ετσι λογο οικονομικοτερης μεταφορας του μαζικα.Παντως το ipad θα ελλεγα οτι εχει αλλη αισθηση χρησης του ios λογο μεγεθους οθονης και ειναι και φθηνοτερο…

stathis

Κωστα,

Επειδη ειμαι σιγουρος οτι δεχεσαι την καλοπροαιρετη κριτικη, φιλε απλα σε αυτο το hands-on δεν το ειχες! Την επομενη φορα καλυτερος!

Ευγενικα.

Kotsos

χαχα , απέδειξες αθελα σου Κωστα τα περι user friendly που λένε ολοι για το iphone !!!

αμα είναι ετσι το user friendly καήκαμε xD

anton

@stathis, re file eiste retards h apla prospa8hte na ginete? o an8rwpos to leei ka8ara 500 fores
ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ HANDS ON ΑΛΛΑ UNBOXING. mpenete edw mesa me thn pro8esh na to paiksete oloi dianoies kai kseroles kai to apotelesma sthn telikh einai oti ektos tou oti den kserete na diavazete EPIKEFALIDES eiste asxetoi kai ka8ysterhmenoi.
Ευγενικα.

Stavros

@anton δικηγορε-troll ο καθεναα την γνωμη του λεει που πηρεσ το νομο στα χερια σου και βριζεισ πισω απο μια οθονη…μιλας ακριβως οπως ενα 10 χρονο κ με τους χαζους χαρακτηριαμους σου αντε γατακι…το techblog εχει σταματησει να μου αρεσει πλεον διοτι το 99% του περιεχομενου του ειναι για android…τι techblοg…androblog καλυτερα να λεγοταν.Αν και δεν ηταν hands-on και αφου ειναι unboxing φανηκε οτι δεν ασχολειτε καν με iphones απο την αρχη. Γενικα τα videakia ειναι πολυ συντομα κ κανει αναφορα στα ιδια πραγματα χωρις να δουμε πως συμπεριφερονται σε παιχνιδια benchmarks γενικα ειμαι απογοητευμενος απο το blog γιατι εχει καταντησει γραφικο στις συζυτησεις κ στα θεματα.

Tasos Spanos

Σε κάποιους δεν άρεσε ότι ο Κώστας δεν είναι κολλημένος με τις συγκεκριμένες συσκευές. Το βλέπουν σαν υποχρέωση. Εγώ λέω εσείς με την δική σας δύναμη να βρείτε την συσκευή να την ανοίξετε σ ένα βιντεακι να δούμε τι θα πουν μετά οι αναγνώστες. Φυσικά ασχολείται περισσότερο με Android. Βγαίνουν συνέχεια συσκευές.
Να δείξει τι με iPhone. 1 βγαίνει κάθε χρόνο. Κι αυτό ιδία εμφάνιση έχει τι να δούμε αν άλλαξε το κουτί; Τα ιδία παντελακι μου…
Στο hands-on σίγουρα έχει πολλά να ψάξει κ να πει. Πολλές αλλαγές στο λειτουργικό αλλαγές κ στο hardware της συσκευής. Στο συγκεκριμένο βίντεο τι να πει αλλαγή στα γράμματα του κουτιού;
Αναμένουμε Κώστα hands-on γιατί έχω iPhone 4 με ios 5 αλλά σίγουρα θα αναφέρεις κ λειτουργίες που δεν γνωρίζω.
Μέχρι τότε… Techblog.gr Bye Bye.

Tony Cool

Μεχρι και “ιεροσυλια” γραφτηκε πως ηταν το συγκεκριμενο unboxing….o cVlachakis ειναι ενας βλασφημος που σπιλωνει με την ανιερη αγνοια του το Αγιο Μηλο!Εμπρος,τις τσουγκρανες μας και τους πυρσους μας και ραντεβου κατω απο το σπιτι του τωρα!Παμε προβα και το συνθημα μας: ”ΜΠΕΕΕΕΕΕ, ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ”

mindtrapper

Αγχωμένος Κώστα. Φάνηκε από τον αναστεναγμό στην αρχή 🙂

Καλά για τα σχόλια τι να πω; Μάθετε ορθογραφία πρώτα οι μισοί και γραμματική οι υπόλοιποι και μετά κράξτε. Τον φάγατε τον άνθρωπο.

Κώστα, don’t worry, καλοκαίρι βγαίνει το iPhone 5 και προς Αύγουστο πάλι unboxing θα κάνεις. Ουσιαστικότερο αυτή τη φορά μιας και θα είναι διαφορετικό το τηλέφωνο σχεδιαστικά.

bec

Συνεχιζουμε ολοι μαζι στο unboxing της Πανδώρας*

*επιτρεπονται και μπουνιές

Dimos

Κώστα κλεισε τα σχολια….Αλλοι λενε οτι δεν μιλας σωστα, αλλοι λενε οτι προτιμας android αλλος κλεινει face to face ξυλο εδω μεσα…Ε δεν γα….στε λεω εγω!

Dimos

@Yannis, εγω δεν επιτεθηκα στον Κωστα προσωπικα…Ισα ισα τον δικαιολογω…Αφου εβαλες αγγελια το Iphone σου πες μας ποσο το δινεις να δουμε την τιμη και αν αξιζει στο αγοραζω εγω…

ChrisK

Το πρόβλημα είναι ότι δεν αναγνωρίζουμε πολλα πράγματα. Πείτε μου ένα άλλο blog που να διοργανώνει workshops , να πόσταρει συνεχώς κάθε τεχνολογικό νέο και να έχει τόσα hands-on και uboxing!

JVOU

Οποιος δεν γουσταρει να μην ξαναμπουν να δουν τπτ απο το site .Γινονται λαθη.Σιγα το πραγμα τωρα που θα παρουμε με τις πετρες τον Βλαχακη..Τι ειστε ο πρωτοξαδερφος του μακαρατη.Κ οποιος κραζει ας ανεβασει εκεινος video unbox.Χαλαρωστε παιδες.

Yannis

@Dimos Ανοιξε τις αγγελιες στο forum και θα το βρεις ειναι 32αρι μαυρο για να μην νομιζεις οτι κανω και πλακα το ονομα μου στο forum ειναι John Diesel

georgios

Κώστα, πάντα σε εκτιμούσα. Μετά το τελευταίο σου σχόλιο (66) όμως, σου βγάζω το καπέλο. Αυτά που αναγράφονται σε αυτό φανερώνουν έναν άνθρωπο ευγενή… όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. κιπ γουοκινγκ…

Γιώργος

Ποτε με το καλο το hands on?

SonicYouth

Κώστα πάντως έπρεπε να είσαι πιο προετοιμασμένος όταν πας να παρουσιάσεις κάτι. Δεν έχει σημασία ότι ήταν το iPhone. Και android να ήταν το ίδιο θα έλεγα. Όταν βλέπω ένα unboxing η hands on θέλω να μου το παρουσιάζει κάποιος ειδικός που μετραει η γνωμη του και όχι κάποιος που το βλέπει για πρώτη φορά. Βέβαια παίζει ρόλο και κατα πόσο κάποιος παίρνει στα σοβαρά την δουλειά του.

telas

Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω!!! Είστε Ζ-Ο-Υ-Γ-Κ-Λ-Α ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!

Ender

@Sonic Youth,

Ασε τα “θέλω” και κοίτα συμπεριφορές…μπας και πάρεις καμιά μυρωδιά παλικαριάς..και εσύ και κάποιοι άλλοι.

Ο Βλαχάκης είναι παλικάρι, ούτε που τον ξέρω και πιθανότατα ούτε που θα τον γνωρίσω ποτέ.

Στα περί δουλειάς που λες…βγάλε κανά μεροκάματο πρώτα ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ ΜΕ ΞΕΝΑ και μετά ξαναμιλάμε για τα “θέλω” και περί “σοβαρότητας” και περί “εργασίας”.

Και αυτό πάει σε όλα τα nicknames με τέτοιες συμπεριφορές, όχι στα άτομα καθ εαυτά, αυτά δε με απασχολούν καθόλου.

Dark_Zompie

Μια Χαρα Το Unboxing Κωστα. Σχετικα Με Ολα Αυτα……….Αστα!

Panagiotis_Salonica

Αγαπητέ Κώστα , όλα καλά φίλε, απλά από ότι φαίνεται η ουσία έχει χαθεί απο μεγάλη μερίδα των συμπατριωτών μας και αναπόφευκτα και αναγνωστών του blog σου δυστυχώς, οι οποίοι δεν αντιλαμβάνονται ότι δεν περιστρέφονται όλα γύρω απο ένα κινητό τηλέφωνο ή ένα λειτουργικό σύστημα. Εύχομαι πραγματικά (δεν ειρωνεύομαι) , όλοι όσοι στείλανε φανατισμένα , σχόλια υπέρ ή κατά σου , να έχουν λύσει το βιοποριστικό τους πρόβλημα και η μεγαλύτερη αγωνία στην καθημερινότητα τους να είναι αν υπερτερεί το android έναντι του IOS και το αντίθετο. Με συμπάθεια προς όλους απο έναν καθημερινό αναγνώστη του ιστολογίου.

titaras

Κωστα κατ’ αρχην θελω να σου πω ενα μπραβο για τη δουλεια σου και να μη “μασας” απο καποια σχολια που δε θα ηθελα να τα χαρακτηρισω!! Ειμαι κατοχος galaxy s2 και ειμαι πολυ ευχαριστημενος αλλα δε μου αρεσει αυτος ο φανατισμος για το ποια συσκευη εναι η καλυτερη. Ας σοβαρευτουμε ρε παιδια

Timotheos

77 σχόλια. 77 διαφορετικοί άνθρωποι (νέοι σχετικά) οι περισσότεροι στην ηλικία και το αποτέλεσμα πιο…..? Αυτό που αποκόμισα εγώ, διαβάζοντας με πολύ προσοχή όλα τα σχόλια είναι: Ότι τελικά σε ένα σύγχρονο κόσμο που συνεχώς αλλάζει, εμείς οι Έλληνες δυστυχώς έχουμε μείνει πολύ πίσω στην σκέψη. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί γελάνε όλοι με εμάς στην Ευρώπη? Είναι κρίμα και άδικο αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για κάτι καλύτερο ως άνθρωποι αλλά και ως έθνος, να διατυπώνουμε με αυτόν τον τρόπο την προσωπική μας άποψη.

Mario Vito

“Επρεπε λέει να είσαι πιο προετοιμασμένος.Δεν παίρνεις σοβαρά τη δουλειά σου”. Χαχαχαχαχαχα….γιατί ρε φίλε τον πληρώνεις?Αντε ρε αφήστε μας ήσυχους ξέρετε μόνο να κρίνετε και δεν κοιτάτε τα μούτρα σας.

Παντελής

πωπωωω η αχαριστέια σε όλο της το μεγαλείο!! Αντι να πουνένα ευχαριστώ στο παιδι που κάθεται και παρουσιάζει τα κινητα κάποιοι ανάγωγοι βρίζουν. Γενικώς δε συμπάθησα ποτέ τα iphone και τώρα αρχίζω να μη συμπαθώ και τους κατόχους τους!!

titaras

συμφωνω με τον Παντελη, φιλε μου πολυ ωραια τα ειπες!!!!!

Paris

Κωστα συγχαρητηρια αλλο ενα ακομη hands on..:)..αυτο που παρατιρησα ειναι πως ρε παιδια…δεν λεω ωραιο τοι κινητο..ωραια χαρακτηριστικα…αλλα αυτο που εχω προσεξει ειναι πως για το μεγεθος του..η οθονη του χανει κατα πολυ…θα μπορουσε να ηταν λιγο μεγαλυτερη….

iceman

οπως ειπε και ο κωστας ειναι απλα ενα unboxing!!! καποια σχολια ειναι απαραδεκτα, λιγη ντροπη δε βλαπτει….

Apostolos

Κώστα , σε παρακαλώ κάνε και το hands-on γιατί είμαι πολύ περίεργος να δω το siri . Αν και είμαι μικρός (13) το iphone με έχει καταπλήξει και θα το πάρω τα Χριστούγεννα , γιατί το παλιό πια Xperia X10i χάλασε μετά την αναβάθμιση 2.3 ….. δεν ξέρω παιδιά αλλά το xperia ήταν το χειρότερο κινητό που είχα στα χέρια μου …….. περιμένουμε hands_on Κώστα ….. Thanks !!!!!!

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Κώστα συγχαρητηρια σε παρακαλώ κάνε και το hands-on

stefanos6750

καλησπέρα! θα αγοράσω το iphone 4s και θέλω να με ενημερώσετε αν τα 16gb είναι αρκετά. επειδή διάβασα σε ένα άρθρο ότι λόγω της μεγάλης χωριτηκότητας των φωτογραφιών δεν είναι αρκετά..

stefanos6750

πιστεύεις ότι είναι καλή αγορά?

mihalis13

Πότε θα έχουμε hands-on Κώστα????

Dimitris

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!Μια ερώτηση? Το iphone 4s 16gb πόσο χώρο έχει πραγματικά ελεύθερο? Αντίστοιχα των 32gb?

alexandros

φοβερό μόλις τώρα το πύρα και με ενθουσίασε ειδικά το siri με 64gb κιόλας τέλιο τούμπανο
κύριε Βλαχάκη πολύ καλή δουλεία συνχαριτίρια

thanos

@vlaxakhs δεν μπορω να κατεβασω εφαρμογεσ ουτε τησ free.πρεπει να εχω πιστωτικη?

Αναστασιος

κωστα πως παιρνεις τα κινητα και τα κανεις unboxing.Πες μου σε παρακαλω γιατι θελω να κανω και εγω.

Αναστασιος

Εννοω οτι πληρωνεις κατι για να κανεις αυτα;

panos

πως ξεχωριζω ενα γνησιο 4ς απο ενα μαιμου?

Μανος

Κωστα περιμενουμε unboxing! Σε λιγο θα βγει το iphone 5 και ακομα δν θα εχει γινει του 4s!!!
Φιλικα παντα ειμαι fun του techblog!

ale3akis

Εχω αγοράσει το iphone 4s απο Αμερική.Μπορεί να λειτουργίσει στην Ελλαδα κανονικά;και αν οχι..τι πρέπει να κάνω;

Angelos

οχι δε θα δουλευει…πρεπει να το ξεκλειδωσεις για παιξει στα ελληνικα δικτυα

Angel

Πιστευω πως δεν αξιζει να αγορασεις το 4ς , Ειναι πολυ καλυτερο να παρεις με τα ιδια λευτα το ς3 .

Αγγελικη

Μια φιλη μου πήρε ενα μεταχειρισμένο iPhone 4s και είναι όλα εντάξει το μονο κακό που έχει είναι οτι δεν την αφήνει να κατεβάσει εφαρμογες.Μήπως μπορεί να κάνει γι αυτό;Π.χ να κανει κάποια αναβάθμιση;

Android & Windows User

@ Ο/Η Αγγελικη: 1) Καταρχάς η φίλη σου έχει λογαριασμό Apple iD ; αν όχι πες της να φτιάξει γιατί αλλιώς δεν μπορεί να κατεβάσει εφαρμογές αν έχει τότε
2) Πες τη φίλη σου να πουλήσει το iPhone 4s γιατί είναι κινητό του 2011 και να αγοράσει ένα ολοκαίνουργιο smartphone του 2015 το
LG G4c 8GB ή το Samsung Galaxy J5 που έχουν γύρω στα 200 Ευρώ και έχουν οθόνη HD, κάμερα FHD, μεγάλη μπαταρία καθώς και Τετραπύρηνο επεξεργαστή καθώς και υποδοχή για micro SD μέχρι 32 GB

Αγγελικη

Ωραία σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.Απλα επειδή έχει κόλλημα με την κάμερα θέλει να βγάζει πολύ καλες φωτογραφιες και επειδή τα iPhone φημίζονται για τις υπέροχες φωτογραφίες είπε να πάρει και πήρε.Αυτά τα κινητά που μου ειπατε έχουν καλη κάμερα και μπροστινή και πίσω;

Android & Windows User

@ Ο/Η Αγγελικη: Όπως ανάφερα και παραπάνω τα κινητά αυτά έχουν και καλύτερη ανάλυση/ευκρίνεια από το iPhone 4s αλλά και καλύτερη οθόνη και καλύτερο επεξεργαστή συγκεκριμένα

το Samsung Galaxy J5 έχει φακό στα 13MP με video στα 1080p καθώς και εμπρόσθια κάμερα στα 5MP με video στα 720p και η οθόνη είναι ανάλυσης 1280×720, 4 cores cpu.
το LG G4c έχει φακό στα 8MP με λήψη video στα 1080p καθώς και εμπρόσθια κάμερα στα 5MP με βίντεο 720p καθώς και οθόνη 1280×720 , 4 cores cpu.

Αν θέλετε κάτι παρόμοιο σε κάμερα και επεξεργαστή αλλά σε Windows Phone υπάρχει το
Microsoft Lumia 640 που θα λάβει τα Windows 10 έχει οθόνη HD/IPS/Blacklight και τιμή γύρω στα 160 Ευρώ
Δεν είμαι fanboy της Samsung είμαι κάτοχος στο LG G3 αλλά σε αυτήν την τιμή (200 Ευρώ)
αλλά συνιστώ το Samsung Galaxy J5 γιατί είναι φοβερό κινητό για τα χρήματά του.

Android & Windows User

@ Ο/Η Αγγελικη: ξέχασα να αναφέρω ότι το Samsung Galaxy J5 έχει 1,5GB RAM αντί του iPhone 4s που έχει μισό GB RAM !!!!!

Αγγελικη

Ωραία σας ευχαριστώ παρα πολυ για την βοήθεια.

ChrisApple

That’s perfect but I prefer iPhone 6s!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]