iPhone 4S vs Galaxy Nexus vs RAZR vs Titan vs Galaxy S II vs Galaxy S II HD, Ξεκίνησε ήδη να πέφτει ξύλο

Καθίστε αναπαυτικά σε μια πολυθρόνα, απλώστε τα πόδια σας πάνω στο τραπέζι, πάρτε το tablet στα χέρια σας και ταξιδέψτε στο μαγικό κόσμο των smartphones εσοδείας 2011-2012. Αφού καταβροχθίσετε τα αναλυτικά τεχνικά χαρακτητιστικά, κάνετε τις συγκρίσεις σας και βγάλετε το νικητή, κλείστε τα μάτια σας και ονειρευτείτε.

Εγώ θα πρόσθετα στο πίνακα και το LG Optimus LTE.

Κάντε κλικ πάνω στον πίνακα για μεγέθυνση
, iPhone 4S vs Galaxy Nexus vs RAZR vs Titan vs Galaxy S II vs Galaxy S II HD, Ξεκίνησε ήδη να πέφτει ξύλο
Πηγή

Πάρτε μέρος στη συζήτηση:
iPhone 4S
Samsung Galaxy Nexus
Motorola RAZR XT910
HTC Titan
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S II HD

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

49 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy1992

iPhone 4S=THE BEST!!!

Viktor

iPhone 4s ftw

artemios

καλα το galaxy s 2 hd δεν παιζεται απλα το κορυφαιο για μενα.κριμα που δεν θα ερθει ελλαδα-ευρωπη

Stavros

Το iphone 4s ειναι το καλυτερο και πιο γρηγορο απολα με το καλητερο λειτουργικο. Τα αλλα δεν την Παλευουν με τετοιες παλαιολιθικες καρτες γραφικων που εχουν για αυτο λογικα το μαρκετ εχει μονο κατι παιχνιδακια τις πλακας σε αντιθεση με το appstore.

Lefteris Grigoriadis

Απλα Galaxy s 2 hd

Βικέντιος

θα συμφωνήσω και εγώ galaxy s2 hd 🙂

axil

lol
Πόσο λίγα ξέρετε μικροί apple fan boys…

miltiadis

Καλημέρα σε όλους!

Αν το iPhone4s είχε μεγαλύτερη αναμονή μπαταρίας θα ήταν πρώτο και με διαφορά από το δεύτερο.

Τώρα, εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία γιατί πολύ απλά τα υπόλοιπα κινητά-παντόφλες είνα

ωραιότατα σουπλά για τον καφέ σας και τη σούπα σας!!!!!!!!!

Αποδεκτή διάσταση οθόνης κινητού ώστε το τηλέφωνό μας να είναι mobile = 3,7” maximum.

ΣΠΥΡΟΣ

samsung….. απλα the best…!!!

Stavros

Συμφωνο με τον miltiadis τι να το κανεις το nexus prime με τετοια οθονη 4,65 ιντσες θα σε βλεπει ο κοσμος να μιλας στον δρομο με την ταμπλετα και θα σε κοροιδευουν εγω προσωπικα θα ντρεπομουν να χρησιμοποιουσα αυτα τα γομαρια για κινητο. Καθε 5 μηνες μεγαλωνουμν την οθονη μιση ιντσα αρα ετοιμαστειτε για ακομη μεγαλυτερες παντοφλες το 2012 σαμσουνγκ γσ3 με οθονη 5 ιντσες και σαμσουνγκ νεξους 3 με 5,5 ιντσες!!!

GeoZaxaGR

Περίμενα το νέο iphone μπας και ήταν κάτι καλό, κάτι καινούριο, αλλά τίποτα. Αμέσως την επόμενη εβδομάδα της ανακοίνωσης του ifail πήγα και τίμησα το SGSII, το κινητό είναι σφέρα και τα λέει όλα!
Όσο για το Samsung Galaxy Nexus ή Samsung Galaxy S II δεν μπορεί να στέκει….Το S2 είναι ήδη πολύ μεγάλο για μένα πόσο μάλλον το Nexus!!!

Iakovos

Δεν αλλαζω με τιποτα το iphone 🙂 Και ας εχουν ο,τι θελουν τα μικρα ρομποτακια. Ειχα και android (nexus 1, nexus s, samsung galaxy,xperia mini), win7, blackberry…τα ειδα τα καλα τους. ανυπαρκτο android market, μιας και το software δινει τις επιτυχιες. Δε λεω, πολυ καλα τα καινουργια android…αλλα…αλλα…

apple fanboy δεν μπορεις να λεγεσαι αν χρησιμοποιεις mac για 10 χρονια…σιγουρα πολλοι απο τους android fanboys δεν εχουν χειριστει ποτε εναν mac…ipad..iphone… γιαυτο…πρωτα να δειτε αλλες συσκευες και μετα γραψτε ο,τι εχετε να γραψετε

Manos

Για οσους λενε για μεγεθος οθονης…μαλλον δεν εχουν κανει browsing ή gaming σε κινητο με πανv απο 4 ιντσες… once you go 4,3″, you never go back 😉

Εγω παντως θα τιμησω το SGS 2 αυτη τη βδομαδα λογω επιδοτησης.
Αν ειχα το κουραγιο να περιμενω θα χτυπαγα το RAZR.

Stavros

Και τι να το κανετε το διπυρινο στο αντροιντ απο την στιγμη ππυ δεν εκμεταλευετε ουτε 600 ΜΗΖ παρτε κανα htc magic τουλαχιστον αφου σας αρεσει το αντροιντ να κανετε την δουλεια σας και εχει και κανονικο μεγεθος οθονης 

alex M

To Samsung Galaxy S II HD δεν κυκλοφορεί έτσι? Πότε θα έρθει και σε μας???

butters

Όσοι κόβονται για παντόφλες σουπλά κτλ, το SGS2 είναι 1 cm ψηλότερο και 0.5 cm πλατύτερο από το iP4S.. Android για τα Widgets και τη δύναμη της επιλογής, RAZR από kevlar και ατσάλι.

hayatevo9

το i phone 4s δε με ελκύει καθότι επεξεργάστηκα αρκετά το 4 και δε με κέρδισε καθόλου. Εγω ψηφίζω razr android δαγκωτό! Ετσι για να σπάσουμε την πρωτοκαθεδρία σαμσουνγκ και απλ! Αμαν πια! 🙂

panos13

το iphone4 ξεχωριζει σαν την μιγα στο γαλα αναμεσα σε αυτες τις παντοφλες…Την οθονη του δεν την εχει κανενα…τοσο υψυλη αναλυση σε 3.5 ιντζες..

Stavros

Ειναι πολυ εξυπνοι παντως εκει στην σαμσουνγκ αποτι φενεται κουραστηκαν πυλυ για να φτιαξουν την super amoled plus(που μονο super δεν ειναι)εβαλαν στο γσ2 υπερβολικα χαμυλη αναλυση στην οθονη και του βαλαν και πολυ μεγαλη οθινη και φενεται μαυρο χαλι. Γσ2 840χ480 σε 4,3 ιντσες σε αντιθεση με το 4ς πουχει 960χ640 σε 3,5.

tom

εγω εχω το GS2 αλλα μου αρεσει πολυ το RAZR 🙂 οπωτε αυτο ψηφιζω ….αξιζει να πουλησω το GS2 για αυτο(RAZR) ?

tom

@stavros εχεις δει απο κοντα το GS2 ? μπορει η αναλυση του να ειναι ωντος μικρη αλλα η Super Amoled PLUS την κανει θαυμασια 😉 ειναι το κινητο με την 3 καλυτερη οθονη ( 1-LG Optimus LTE , 2-Nokia n9 , 3-Galaxy S II 😉

Technewz

Σαν χαρακτιριστικα το SGS II ειναι το καλυτερο αλλα εμενα που αρεσει πιο πολυ το Galaxy Nexus λογο Android ICS, οταν παρουν και οι υπολοιπες σεσκευες το ICS τοτε τα ξαναλεμε.
Σκεφτειτε τι θα δουνε υα ματακια μας στην MWC το Φεβρουαριο 🙂

mihalis

Είχα 3GS και ήταν ελεινά εκνευριστικό κυρίως λόγω itunes και πολύ μικρής οθόνης!!! Όσοι δεν ενδιαφέρονται για broswing και games παίρνουν 4S!!! Δοκίμασα 4.3” και δεν πρόκειται να πάρω ξανά μικρότερο(αλλά και ούτε μεγαλύτερο) Υπομονή για SGS3 με ανάλυση 1280*720 και SIC!!!(και άλλα πολλά) 😉 Και οι ταμπλέτες είναι στις 10” οπότε κανένα θέμα σύγκρισης με αυτά τα κινητά…

GiannisWST

Να δω στην Αμερική μερίδιο που θα αποκτήσει το android μετά νοέμβριο εποχή! Μη ξεχνάμε ότι τα galaxy s 2 πήγαν σε αυτούς πριν 1,5 μήνα πριν. Προσωπικά καλύτερη επιλογή το galaxy nexus. Οι διαστάσεις του είναι ίδιες με των 4,3 ιντσών. Το νέο λειτουργικό φαίνεται πολύ δυνατό. Το moto razr έχει το ίδιο hardware με εξαίρεση την οθόνη και βλέπω να παίρνει και αυτό γρήγορα update σε παγωτο! Για μένα το θέμα έχει τελειώσει ->galaxy nexus!!

Lover

Η αναβάθμιση από Iphone 4 σε 4S δε λέει και πολλά (κάτι το siri που θέλει ιντερνετ ακόμη και για να σου πει γεια. Κάτι η μπαταρία που έχει πέσει πολύ δύσκολα τα δίνεις τα Ευρουλάκια για μια συσκευή που θα αντικατασταθεί το καλοκαίρι). Ωστόσο ακόμη και το καλύτερο Android Phone σήμερα είναι υποδεέστερο του ξεπερασμένου πλέον iphone 3gs. Λόγο του Appstore φυσικά μιας και το Android Market της Google είναι ακόμη πολύ πίσω. Όσο για την επεξεργαστική ισχύ εδώ είναι που γελάμε. Τι να τους κάνω τους 1000 πυρήνες της του Samsung αν δεν υπάρχει μια εφαρμογή να αξιοποιεί ούτε τους δύο. Αντίθετα το 4s καλά καλά δεν κυκλοφόρησε ακόμη και ήδη υπάρχουν εφαρμογές που το αξιοποιούν. Αυτά !!!

spiroz

αι φοουν 4ς καλύτερο!!!!!!μα οθόνη μα ταχύτητα μα κάμερα μα σιρι….τα πάντα όλα

miltiadis

@ manos = To browsing με retina display και την απόκριση zoom in-zoom out του IOS είναι μοναδικό! Στο gaming, λίγα παιχνίδια (από τα πολλά που υπάρχουν) όντως δεν παίζονται εύκολα στις 3,5″. Ποιός κάθεται όμως να παίξει παιχνίδια κονσόλας HD στο κινητό του με τις ώρες; Επειδή μάλλον είσαι fan των πολλών ιντσών ίσως να μην είχες πρόβλημα να φέρεις στο αυτί σου το Samsung galaxy tab 7,7″ για κλήση. (στο αναφέρω ως παράδειγμα).
—————
@butters = Έτσι όπως το αναφέρεις, το 1cm ύψος και το 0,5cm πλάτος διαφοράς του SGSII από το iP4S, πραγματικά δε λέει τίποτα. Δοκίμασε να τα βάλεις δίπλα-δίπλα, να τα πιάσεις,
να τα χειριστείς με τον αντίχειρα του ενός χεριού και τέλος να το τοποθετήσεις στην τσέπη του παντελονιού σου. Η έννοια της φορητότητας ενός κινητού είναι εφικτή μέχρι το πολύ 3,7 ίνστες οθόνη.-

Προσωπικά θα ήθελα ένα iPhone (retina, iOS, ποιότητα) με την αυτονομία του SGSII, το πάχος του RAZR και φυσικά στις 3,7″.

Xaris

@ miltiadis
Το browsing με HD Super Amoled display και ανάλυση 1280Χ720 στις 4.6 ίντσες είναι πολύ καλύτερο!
Το SGSII είναι πολύ λεπτό και χωράει άνετα στην τσέπη, καθώς επίσης μπορείς άνετα να το χειριστείς και με το ένα χέρι.
Τέλος το Android με την καινούρια έκδοση φαίνεται ότι ανεβαίνει επίπεδο, μένει όμως να το δούμε και στην πράξη.

butters

@spiroz Οθόνη: Υπάρχει πλέον ανάλυση Full HD 1280×720 + μεγαλύτερες οθόνες. Ταχύτητα: Είναι βελτιωμένο και έχει νέο version του iOS, οπότε συμφωνώ. Κάμερα: Δες iPhone4S VS arc (έχει βγει στο internet) και μάλλον θα αναθεωρήσεις, να μην αναφερθώ στην 3D κάμερα του LG

@miltiadis Είναι υποκειμενικά τα “δοκίμασε”. Μπορεί να μας διαβάζουν άλλοι χρήστες και να βλέπουν το 3.7″ και να γελάνε μαζί μας. Για αυτό όσες περισσότερες επιλογές, τόσο καλύτερα για τον καταναλωτή.

Το 2.3 όντως δεν υποστηρίζει πλήρως τους διπύρηνους, ωστόσο είναι σαφώς ανώτερο σε ταχύτητα σε λειτουργίες όπως το internet browsing. Δείτε συγκριτικά στο YouTube ή περάστε μια βόλτα από κατάστημα και κάντε συγκρίσεις.

lampros

Στο ονομα του επεξεργαστη για το iphone κακος γραφη APPLE A5…..
Επρεπε να γραφη SAMSUNG A5 αφου της samsung ειναι ο επεξεργαστη………….

okman

ο ίδιος ο πίνακας που αναφέρει τα χαρακτηριστικά κάθε κινητού λέει ποιο είναι πιο καλύτερο! εάν προσέξετε στον πίνακα κάθε αναλυτικό τεχνικό χαρακτηριστικό που υπερτερεί στις κυψέλες αυτά χρωματίζονται με πράσινο(περίπου) χρώμα!
Και έχουν βάλει τα Samsung galaxy s2 HD LTE και samsung galaxy s2 με 15 πράσινες κυψέλες υπεροχής τεχνικών χαρακτηριστικών! ενώ η apple έχει 12 πράσινες κυψέλες υπεροχής και την βάζουν στην προτελευταία θέση πρίν απο το htc που έχει μόλις
5 κυψέλες υπεροχής. δεν το λέω εγώ αλλά αυτοί που φτιάξανε τον πίνακα!

ΣΠΥΡΟΣ

οτι και να λεμε…..
samsung galaxy note!!!

GiannisWST

Το μονο που θελω ειναι να βγαλει του χρονου η apple στις 3,9″ ή 4″ ιντσες οθονη να σας δω τι θα λετε τοτε.. Εχει καταντησει κουραστικο αυτο απο μερικους! Γουσταρω που χωρεσε στο ιδιο σχεδιο τον α5 και μεγαλωσε και τη μπαταρια της αλλα δε χωρανε αλλα πραγματα μεσα. Δειτε το και στο teardown της συσκευης (ifixit), ειναι στο οριο ολα. Προφανως αν μπορουσε θα εβαζε μεγαλυτερη μπαταρια, λετε να ηθελε να χασει 100 ωρες αναμονης η apple, σε σχεση με το παλιο iphone 4? Η μεγαλη οθονη σου δινει περισσοτερο χωρο για μεγαλυτερες μπαταριες, αν δε βγαλουν αλλη τεχνολογια στις μπαταριες δεν αλλαζει κατι. Κανενας δε παιζει πλεον παιχνιδια hd στα κινητα γιατι τα γραφικα εχουν μεν βελτιωθει αλλα εγω τα θεωρω ελεεινα ακομη. Λες και δεν εχουν xbox, ps3 ή pc να παιζουν οσοι παιρνουν τετοια κινητά. Αυτο που με ενοχλεί στις 3,5 ιντσες και το ios ειναι οταν σερφαρεις πχ με τις γραμμες εργαλειων κλπ απο τις 3,5 σου μενουν ακομη λιγοτερες στην επιφανεια. Το ios δειχνει ωραιο και ειναι πληρως εργονομικο μονο σε ipad πλεον, τουλαχιστον αυτο πιστευω εγω και για αυτο εγκατελειψα το iphone ενω το ipad δεν προκειται σε καμια :p Σε zte… Συνέχεια »

spiros

Motorola έτσι απλά!! Ποιο λεπτό ποιο γρήγορο από το iPhone 4s με τα συγκριτικά που κάνανε καλύτερη κατασκευή από τα περισσότερα καλύτερη μπαταρία είδη το galaxy 2 δεν το φτάνει ούτε σε ταχύτητα ούτε σε κατασκευή.

Stavros

Χαχα διαφημιζουν στην τηλεοραση ενας gs2 και ο παρουσιαστης νομιζει πως ειναι ταμπλετα με τετοιο μεγεθος που εχει.

Konstantine X

Samsung Galaxy Nexus
Υπερ
– 720p Super AMOLED οθόνη (απλά ΤΕΛΕΙΑ…!)
– Πολύ καλή κάμερα & 1080p βίντεο
– Ice Cream Sandwich κατευθείαν απ’τη συσκευασία
– Ωραίος σχεδιασμός
Κατά
– Κλασική πλαστική κατασκευή (damn you Samsung…!)
– Πολύ καλή κάμερα, αλλά 5 megapixel…!
– Μη επεκτάσιμη μνήμη
– Μήπως παραείναι μεγάλο…?

Motorola RAZR
Υπερ
– Super AMOLED Advanced
– 8 megapixel κάμερα & 1080p βίντεο
– Τρομερή ποιότητα κατασκευής (μεταλλική κατασκευή, kevlar πίσω κάλυμα & Gorilla Glass)
– Φοβερός λεπτός σχεδιασμός (RAZR is back…!)
– & φυσικά όλο ΜΑΥΡΟ…!
Κατά
– Super AMOLED Advanced (όχι όμως 720p)
– Gingerbread (Ice Cream Sandwich next year…!)

Έχω το cash για ένα απ’τα δύο…ποιό μπορεί να είναι αυτό?
Δεκτές όλες οι απόψεις…!

okman

ορισμένοι θεωρούν παντόφλα το μέγεθος της οθόνης και όχι γενικά το μέγεθος του κινητού! λες και θα βάλουν στην τσέπη τους μόνο την οθόνη και όχι όλο το κινητό!
γιατί δεν μετράνε τις διαστάσεις (Dimensions) των κινητων να δούνε πόσο μικρή διαφορά έχει σε διαστάσεις το iphone με τα υπολοιπά κινητά; μήπως δεν τους συμφέρει; σε ύψος η διαφορά είναι μόλις 1 με 1,5 εκατοστό, και σε πλάτος 0,5-1 εκατοστό (ανάλογα με το κάθε κινητό). αν για τόση μικρή διαφορά, θεωρούν τα άλλα κινητά παντόφλες! το iphone τί ειναι; παντοφλάκι;! (έχω δεί και πιάσει πολλές φορές το iphone 4 και δεν είδα κάποια ιδιαίτερη διαφορά στο μέγεθος με τα άλλα κινητά).
αν και έχει 3,5 ίντσες οθόνη έχει πολύ μεγάλο περιθώριο γύρω από την οθόνη.
προσέξτε πόσο μεγάλο περιθώριο έχει από την πάνω άκρη του iphone μέχρι την οθόνη και πόσο από την κάτω άκρη μέχρι την οθόνη κάτω. έχει ύψος 115 χιλ.και 58 μήκος και δεν είναι και αυτό παντόφλα; αλλά παντοφλάκι;

fred

Samsung gsII HD

argyriadis

hello Moto!!!! RAZR is back

Solon

“…Ξεκίνησε ήδη να πέφτει ξύλο!” ΧΑ ΧΑ ΧΑ!!! Θεϊκό! Να σαι καλά Κώστα που μας κάνεις και γελάμε μέσα σε τόση μιζέρια!

Κων/νε Χ εγώ θα διάλεγα το Motorola. Και ποιο μικρό και ποιο φινετσάτο.΄Οσο για την ανάλυση οθόνης σε αυτά τα μεγέθη δεν θα δεις καμιά διαφορά. Αν λογαριάσεις ότι η οθόνη του Motorola είνα και 0,3 ίντσες μικρότερη στην ουσία δεν υπάρχει διαφορά.

salonigi

Παίδες σαν το Android δεν υπάρχει, απο ευκολία και πρακτικότητα.
Και σαν το iPhone δεν υπάρχει απο ποιότητα κατασκευής και την μούρη που πουλάς στους άλλους. Εχω το Sensation και πριν δύο μέρες πήρα το 4s…το μετάνιωσα πραγματικά. Χωρίς πλάκα, το έδωσα στην γυναίκα μου και κράτησα το παλιό μου Sensation. Και δεν το αλλάζω!!!

manos

δυσχρηστα με 500 αρχικες σελιδες,ανευ ουσιας.
το i-phone ηταν ειναι και θα είναι η ferrari των κινητων,τωρα τι λετε εσεις,ο καθενας λεει οτι θέλει.
ανωτερο λογισμικο.κλασεις ανωτερο το μαρκετ της apple εχει και itunes.επισης ανωτερη κατασκευη και οχι πλαστικουρα! πολυ πιο καθαρη οθονη απ’ολα,πολυ περισσοτερες εφαρμογες..τελεια εμπειρια ιντερνετ και εφαρμογων.δε το αλλαζω το i-phone για κανενα σαπιο android!
αυτα,οποιος θελει κινητο με αρχ…. να παρει i-phone εκτος αν θελεις αρχ…. κινητο.
και επισης κατι αλλο,οποιος δε θελει να χασει τα λεφτα του να παρει i-phone και σε 2 χρονια μετα το πουλαει ανετα 500 ευρω..τα ανδροιντ 200 !!! καλημερα!

Techfan

Συμφωνώ και εγώ μαζίσ ας, το λειτουργικό wp είναι τοσο απλό και εύκολο που καταντάει βαρετό.
Δεν είμαι κάτοχος, αλλά τα έχω δοκιμάσει από πρώτο χέρι.

Ωστόσο, δεν παύει να είναι μια κολοσσιαία συνθήκη που έκανε η nokia με την microsoft. Αυτό (καθώς φαίνεται) ευνοεί και το symbian, αφού στοιχεία του wp θα γίνουν μέρος του symbian σε μελλοντικές αναβαθμίσεις (υποτίθεται για ευκολότερη μετάβαση από symbian σε wp).

Σε σχέση με τα προαναφερόμενα κινητά (VS) προτιμώ το SGS2 λόγω των χαρακτηριστικών καια της χαμηλής τιμής του (430 ευρώ από το skroutz-εισαγωγής).

GiannisAnteNteee

Εριξα μια ματια στο gsmarena.com δεν βρηκα τα στοιχεια που ηθελα αλλα κατι μου λεει πως κλασσικα το MOTOROLA θα ψηνει καφεδες με το SAR…… αν κανω λαθος διορθωστε με 😉

Γιώργος Μ.

Mια διευκρίνιση : υπάρχουν πολύ καλύτερα τηλέφωνα από το iphone 4s.Αν και νομίζω ότι είναι γνωστό.

Κώστας

RAZR δαγκωτό!!!
Ας είχα τα money και θα περίμενα έξω από το πρώτο μαγαζί που θα το φέρει 😛

ιωαννης

αν παμε συμφωνα με τα πρασινια κουτακια παντως…..nexus wins…!:)

okman

@manos το i-phone μονο ferrari για κινητά δεν είναι, σίγουρα είναι autobianci !!!
Οσο για το κλειστο κλειδωμενο και προβληματικό λογισμικό της apple, μιλάει γι΄αυτο καλυτερα απο ολους ο συνιδρυτης της apple ο Steve Wozniac που παραδέχεται την μέγα ανωτερότητα του Android έναντι του iOS (ιος στα κομπιουτερ της apple!), που αυτή είναι πλαστικόυρα με την ret(s)ina display οθόνη!!! Ντροπή και αίσχος που χρησιμοποιοντας την αισχρολογία αντι για την επιχηρηματολογία προσπαθεις να πεισεις οτι το προβληματικό σε πολλές περιπτώσεις και πτώσεις iphone είναι αξιο την στιγμή που ειναι ανάξιο έναντι των συνεχώς νέων ανανεωμένων κινητών που ξεπερνούν κατά πολύ το iphone (βλεπε ολες τις άλλες εταιρίες συν το samsung galaxy S3 !).εκτός το ότι σπάει πολύ εύκολα το iphone ειναι προβληματικό και τελικά έρχεται τρίτο σε πωλήσεις, ενώ πρώτο σε πωλήσεις είναι η εταιρία Samsung και δεύτερη η Nokia και με διαφορά!. Κρίμας που δεν σεβάστηκες ούτε το υπέροχο site του Techblog ουτε τον κ.Κώστα Βλαχάκη που όμως δεν έσβησε τον σαθρό και βρωμερό οχετό που εξαπέστειλες γελοιοδώς πρός όλους τους άλλους που δεν έχουν το πανάθλιο iphone που με τόσο φανατικό φονταμενταλισμό υποστηρίζεις. Ο λόγος σου ο ίδιος σε καταδικάζει.

Jojos

τι παιδικι συμπερηφορα ειναι αυτη κ τι φανατισμος με το iphone 4s .
ολα τα κινητα μια χαρα αξια κ ομορφα ειναι σε ολα τους.
εμενα προσωπικα το iphone 4s μου Πεφτει υπερβολικα 3,5 ιντσες μου φενετε μικρο για την χρηση που το θελω , με χαλαει το κλειστο λογιμσκιμο του οπως κ κατα εμενα παντα η δυσχριστια του οταν με το gs2 απλα βαζω το usb στο pc κ α[πλα περναω οτι θελω κ τα ανοιγω με οποιο προγραμμα θελω χωρεις να μπλεκω με το itunes.
απο αναλυση κ χρωματα μια χαρα ειναια λα προτημω την οθονη του s2 κ τωρα θα παω στο galaxy nexus το ποιο γρηγορο κινητο .αν κ επηλεγω galaxy nexus με διαφορα κ μιλια μπροστα ερχετε το htc one x κ φιλοι μου γουστα ειναι αυτα κ αναλογα με την χρηση τους εγω διαβαζω comics Κ serfaro στο internet το iphone 4 μου φενετε τραγικα μικρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Business Apple iOS 9 iPhone 4S

Apple: Μήνυση 5 εκατ. με την κατηγορία ότι ρίχνει την επίδοση σε παλαιότερα iPhone

Η Apple δέχτηκε νέα μήνυση, στην οποία ο ενάγων ζητά αποζημίωση 5 εκατ. δολαρίων διότι θεωρεί ότι η Apple εσκεμμένα ρίχνει την επίδοση στα παλαιότερης γενιάς iPhone. Στην αγωγή υπάρχουν πάνω από 100 iPhone 4S τα οποία αναφέρεται ότι με την αναβάθμιση σε iOS 9, η Apple τα αχρήστευσε επίτηδες.

News iPhone 4S Plaisio

iPhone 4S 8GB: Στο Πλαίσιο με τιμή 199 ευρώ

Η ευκαιρία μας να αποκτήσουμε – ανακατασκευασμένο (refurbished) – iPhone λέει ότι είναι τα καταστήματα Πλαίσιο και πουλάνε για 48 ώρες το iPhone 4s 8GB με τιμή 199 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο “Οκτώβριος 2011” με οθόνη αφής 3.5 ιντσών ανάλυσης 640×960 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή A5 και μνήμη RAM 512MB.

News Apple iOS 9 iOS 9.1

iOS 9.1 Beta vs iOS 9: Σε iPhone 4s και iPhone 5

Η νέα έκδοση του iOS 9 είναι διαθέσιμη εδώ και λίγες μέρες και οι αρχικοί αριθμοί υιοθέτησης είναι πολύ ενθαρρυντικοί για την Apple. Ωστόσο, αρκετοί χρήστες, ειδικά όσοι έχουν παλαιότερα μοντέλα όπως iPhone 4s και iPhone 5, ανέφεραν ότι αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα στην απόδοση των iPhones που αναβαθμίστηκαν, αν και η Apple είχε υποσχεθεί καλύτερη […]